Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
06/07/08 10:46 Toplam 116 oyuncu 55 sunucu 685 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Ultima Online (Arşiv)
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Farklı bir bakış

head[shot]demon
Oyuncu
07 Temmuz 2002 15:02 %0
Uzun süredir nette giremiyorum sebebi de askerde olmam ama bu gün bir umutla girip baktım belki oynasana değişikler vardır diye ama nafile server gitmiş artık geri gelmez .. ama olsun güzel zamanalarım osnde geçti uo hakkında bir çok şeyi burda öğrendim. ewet son zamanlarda bende osn yi bırakmıştım tabii herkes gibi çünkü serverla kimse ilgilenmiyordu.herneyse ama bu sanal alem bambaşkaydı benim için boş zamanlarım da osn deki uo hayatm aklıma gelio gercektende harcadıgım zamanlara değişmişti bir cok arkadasım olmustu ama osn gitti arkadaslık bitti. gibi bişey oldu millet baska servera geçti dostluklar unutuldu ama olsun her şey benim açımdan güzeldi.tanıştığım tüm dostlara burdan selamlar hala forumları takip ediyorlarsa özellikle Darklegion Guild master ve üyelerine bol bol selamlar hepsini arıorum güzel zamanlardı. VE unutulmaz pklar vardı ama hepsi gitti ama gitse bile konusu açıldığı zamana sayacağım bazı değerli pklar var ve minocta yasayan ve server da beni tanıyan herkese selamlar
-=as!lk@n=-[Dark Legion]
FOREVER Snn!
BUt now server is down.

LaSt oF KeePeRs Journeyman Swordsman
app mapp'e ama kesio işte bende keserim
DON'T LOOK BACK BECAUSE -=as!lk@n=- İS THERE...!!
(Bu mesaj 07 Temmuz 2002 15:07 tarihinde head[shot]demon tarafından güncellenmiştir)

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
07 Temmuz 2002 15:40 %0
Kimse hiçbiryere gitmedi.Herkes burada,herkes tetikte bekliyor,kılıçları yeniden çekmek için..

---Zaknafein [!] The One---

_harvester_
Oyuncu
07 Temmuz 2002 16:15 %0
Forever okadar güzel ve doğru yazmışsın ki sana katılmamak elde değil.Snn i güzel yapan staff değil playerlardı.

Black Devil[DS]
RİSC[DS]

problemchild
Oyuncu
07 Temmuz 2002 20:58 %0
Hepimiz burdayız Benim de reglerim Hazır Sadece Hazır Olmayan Tek Bişi Var o Da Snn Şimdi Biz Pusuya Yattık Snn Yi bekliyoruz

Lord Caprice TheLord
GrandMaster Ezix
SaVaşMA SeViŞ

gr(een)_martian
Oyuncu
07 Temmuz 2002 21:03 %0
hiç bi server da şu osn tadını vermio ya bütün serverlarda charım journeyman den ileri gitmio sıkıldım oynamıorum bile..

-->Four String Magic<--
Yapabilen yapar, yapamayan öğretir.

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön