| Yazar | Konu: Manasız |
| Oyuncu |  | 10 Temmuz 2002 00:31 %0 | |
|
quote: Gönderen: patos
(bole beinsizler buraya msg atmasa ? neyse hic sallamiorum seni ve sor bakalim soul a hatirlior muymus benim skillleri.. gm miner gm bsydi benim char)
Patos
Grandmaster Deli
38724698
(BSyı benden once Gmledıgını hıc unuturmıyacaksın degılmı )
Soul The Dwarven Berserker (alderia) |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 10 Temmuz 2002 00:41 %0 | |
|
| *Uzun süredir, çok uzun süredir beklemektedir... Artık birşeyler, ki eğer olacaksa, şimdi olmalıdır...* |
| |

|  | 10 Temmuz 2002 02:30 %0 | |
|
Gri cübbeli kişi oturduğu yerde sessizce olanları izlemekteydi. Yavaşça bir elini yüzüne doğru götürdü ardında derin bir nefes aldı. Sanki çeliğin ve kanın kokusu onu hiç terk etmemiş gibiydi. Oysa aradan yıllar geçmişti. Uğruna savaştığı değerler sanki ona yabancı geliyordu; ama hayır o geçmişini ve erdemlerini asla inkar edemezdi. Kendi kendine belki dedi, gözleri bir an için parladı. Yüzündeki belli belirsiz gülümsemeyle çevresini tekrar dikkatlice süzdükten sonra tüma ağırlığını aslında hiç ihtiyacı olmamasına rağmen destek aldığı sopaya verdi ve düşüncelere daldı...
Quarion Andurin Urankaas |
| |
| Oyuncu |  | 10 Temmuz 2002 02:42 %0 | |
|
(sadece bir kac onurlu savascilar vardi, digerleri duelde crim olan adami lootlamakla felan ugrasirlardi, lan amma delirmistim o gun 250 mc i o kadar ugrasarak sen dusur mavi ol sonra yasarken bisi yapamayan adamlar oluyken yapmadiklarini birakmasinlar.
sanirim yarim saatte cove onunde mc 150 olmustu)
Patos
Grandmaster Deli
38724698
|
| |
| Oyuncu |  | 10 Temmuz 2002 08:41 %0 | |
|
quote: Gönderen: Flezen
Gönderen: patos
(bole beinsizler buraya msg atmasa ? neyse hic sallamiorum seni ve sor bakalim soul a hatirlior muymus benim skillleri.. gm miner gm bsydi benim char)
Patos
Grandmaster Deli
38724698
(BSyı benden once Gmledıgını hıc unuturmıyacaksın degılmı )
Soul The Dwarven Berserker (alderia)
*Ne Olursa Olsun Seninkiler Başka*
[Muri Ye İCQMU Sölersen Sevinirim Dostum...İcq:153393219] |
| |
| Oyuncu |  | 10 Temmuz 2002 10:59 %0 | |
|
Artık Umıdını Yıtırmeye Baslamıstır...
Yoksa Hersey sadece bır ruyamıydı dıye dusunmeye baslar...
Cesaret Ölmekle Değil, Yaşamakla Ölçülür.
------------
Lord DEFENDER[LoL]
|
| |
| Oyuncu |  | 10 Temmuz 2002 11:11 %0 | |
|
-Size söyledim. Sıkılanlar , terk edenler olabilir hatta olacaktır. Biz.. biz diyorum ki bir kaç kendinden fazla inanan ile birlikte buradayız burada olacağız.
*Elinde hafif bir pırıldama belirir , kapıya doğru işaret eder elini*
*kapı yavaşça açılır*
-Heh... gitmek isteyenlere saygım var. En azından bana güvenenler gitmiyor.. o da bana yeter. Bir şiiri daha ne kadar tekrar etmeliyim ?
*gülümser ve oturur*
Legolas Greenleaf.
Lavdate Dominvm.
|
| |
| Oyuncu |  | 10 Temmuz 2002 11:26 %0 | |
|
Sessiz adımlarla gelip, kapıyı ufak bir tereddütle açar. Kapı aralığından bakarken gözüne çarpan dostları, suratında güzel bir tebessüm yaratır.
Anlar ki, yanlız değil..
Dostlarının yanına doğru ilerlerken, etraftakilere kafa eyerek selam verir.
Anlar ki, dostu düşmanı burda, ve konuşacak daha çok şey var...
* İç geçirerek derin düşüncelere dalar. *
Stigmata[!]
Her zaman bi hayalim vardı.. [!]vardı..!!! Ama artık yok..
|
| |
| Oyuncu |  | 10 Temmuz 2002 11:47 %0 | |
|
quote: Gönderen: lucius
b] Stigmata[!]
Olacak Dostum. Yine olacak. Yine Cove halkiyla Savaslar Yapicaz...
...The Ghost of Cove...
|
| |
| Oyuncu |  | 10 Temmuz 2002 11:51 %0 | |
|
quote: Gönderen: lucius
Sessiz adımlarla gelip, kapıyı ufak bir tereddütle açar. Kapı aralığından bakarken gözüne çarpan dostları, suratında güzel bir tebessüm yaratır.
Anlar ki, yanlız değil..
Dostlarının yanına doğru ilerlerken, etraftakilere kafa eyerek selam verir.
Anlar ki, dostu düşmanı burda, ve konuşacak daha çok şey var...
* İç geçirerek derin düşüncelere dalar. *
Stigmata[!]
Ayakta kalma Lucius buyur otur şöyle...
This is my gift,this is my curse.Who am i?
İ am Zaknafein.... |
| |
. |
| Oyuncu |  | 10 Temmuz 2002 12:36 %0 | |
|
| Yavaş yavaş sıkılmaya ve ümidimi yitirmeye başlasam da sizinleyim hala... Hem ne kaybederim ki? |
| |
| Oyuncu |  | 10 Temmuz 2002 12:36 %0 | |
|
hepiniz patlayin emi
Umei |
| |
| Oyuncu |  | 10 Temmuz 2002 13:02 %0 | |
|
| Hersey olacagına warır,sadece bekleyin.. |
| |
| Oyuncu |  | 10 Temmuz 2002 13:43 %0 | |
|
kapıdan içeri girer ve .. "ben gelmeden başlamadınız umarım" der.
hancıdan bir kupa dolusu şarap alıp dostlarının yanına oturur..
Beleg Cuthalion -Strongbow-
Marchwarden of Alderia
http://welcome.to/alderia/
|
| |
| Oyuncu |  | 10 Temmuz 2002 13:53 %0 | |
|
*Kapıyı hırçın bir şekilde açar ve içeri girer.Dikkatli ve ateş dolu gözlerle içeriyi süzer.Kendine uygun bir yer bulur ve oturur*
*Robun altında sakladığı Order Kalkanıyla oynamaya başlar ve içerdeki insanların yüzlerine bakar*
Deltoro [ The Spanish ] |
| |
| Oyuncu |  | 10 Temmuz 2002 15:00 %0 | |
|
*Ustasının Neden Bu kadar Sinirli Olduğunu Anlayamaz*
*Ustası Deltoroya Sarılır*
Nerelerdeydin Usta Seni Arıyordu Gözlerim Bu kadar İnsanın arasında Hoş Geldin Yeni Dünyamızdada Her zaman Ordermiyiz?
*Diye Sorar Ve Kafasını Estele Çevirir Sorusuna Cevap Bekler Estel Hala Cevap Vermez*
|
| |
| Oyuncu |  | 10 Temmuz 2002 15:07 %0 | |
|
*Her Zaman Düzen için İçinde kötülük olan herkeze...*
Deltoro [ The Spanish ] |
| |
| Oyuncu |  | 10 Temmuz 2002 17:02 %0 | |
|
quote: Gönderen: zzkasapzz
*Ustasının Neden Bu kadar Sinirli Olduğunu Anlayamaz*
*Ustası Deltoroya Sarılır*
Nerelerdeydin Usta Seni Arıyordu Gözlerim Bu kadar İnsanın arasında Hoş Geldin Yeni Dünyamızdada Her zaman Ordermiyiz?
*Diye Sorar Ve Kafasını Estele Çevirir Sorusuna Cevap Bekler Estel Hala Cevap Vermez*
Estel odada değil malesef..
|
| |
 Orgeneral
_FoR_

|  | 10 Temmuz 2002 17:49 %0 | |
|
Bekleyiş hala sürmektedir. Onda hiç umut yoktur oysa. Legolas'a ne kadar güvensede söyledikleri ona inandırıcı gelmemektedir. Çünkü Legolas kendisine göre umutlara kapılıp etkisinde kalmıştır.
Beklemeye devam edecektir ama hiç bir zaman kılıçların terkrar çekilmeyeceğini bilmektedir.
Düşmanlarım Alderia İçin Akan Kanımın Derinlğinde Boğulacaktır.
DarkEleman[Alderia] |
| |
| Oyuncu |  | 10 Temmuz 2002 19:00 %0 | |
|
*Etrafına bir kez daha bakınır yeni girenleri süzer gözleriyle.Gözlerindeki parlaklık giderek artmıştır.İlk kez yüksek bir sesle:
-İşte her gelen eski dostla gücümüz artıyor.Hangimiz umutsuz?Hangimiz umudunu kaybetmeye başladı?Benim -ki bu diyarlarda geçirecek çok az zamanım kaldı- umudum artıyor.Yakında Kapıdan içeri girecek olan ışık hepinize eski günlerin güzelliklerini getirecek. der*
*Belindeki ufak hançeri çıkarır ve masaya saplar.Hançerden yayılan ışık hüzmesi herkesin gözünü alır ve birden söner ve matlaşır*
-Zamanı geldiğinde Alderia için savaşmış olan bu hançer yeniden ışıldayacak.Uzuzn zamandır ışık yoktu fakat artık ışıldamaya başladı.
Jander Sunstar |
| |
| Oyuncu |  | 10 Temmuz 2002 19:16 %0 | |
|
quote: Gönderen: =jonq=
Gönderen: lucius
b] Stigmata[!]
Olacak Dostum. Yine olacak. Yine Cove halkiyla Savaslar Yapicaz...
...The Ghost of Cove...
* Uzun zamandan beri görüşmediği dostuna bi hışımla sarılmak ister *
Stigmata[!]
|
| |
| Oyuncu |  | 10 Temmuz 2002 19:27 %0 | |
|
quote: Gönderen: Shaolin
Bekleyiş hala sürmektedir. Onda hiç umut yoktur oysa. Legolas'a ne kadar güvensede söyledikleri ona inandırıcı gelmemektedir. Çünkü Legolas kendisine göre umutlara kapılıp etkisinde kalmıştır.
Beklemeye devam edecektir ama hiç bir zaman kılıçların terkrar çekilmeyeceğini bilmektedir.
Düşmanlarım Alderia İçin Akan Kanımın Derinlğinde Boğulacaktır.
DarkEleman[Alderia]
Nerden biliyor ?Acıklarmısın ?
Janissary
|
| |
| Oyuncu |  | 10 Temmuz 2002 19:42 %0 | |
|
biraz sabır.. bekleyelim hersey sonuca varır..
who will raise sosaria if not !
khala |
| |
| Oyuncu |  | 10 Temmuz 2002 22:38 %0 | |
|
6 ay önceydi ruyamda bir ışık görmüştüm...
Aniden uyandım. Hemen hazırlandım kitabımı elime aldım ve yola çıktım.. Kalbim bir garip atıyordu.Gözlerimi kapattım ve sadece hislerimle hareket ediyodum...Belkide bu yuzden o kadar çok geç kaldım... Ama oraya dogru ışıga dogru yaklaştıkca içimdeki his guclenior deigişik duygular hisetmeye başlıyorum yine eskisi gibi acaba evet evet ışık gittikçe buyuyor ve ilerden geliyordu sanırım vardım çok geç olsada geldim..İşte sonunda yine eski dostların arasındaydım.Kapıyı açtım, içeri baktım çogu kişiyi tanımıodum kimilerinin siması tanıdık geliodu ama işte orda DS den arkadaşlar hemen yanlarına gittim ve boş bir yere oturdum ve muhabbete başladım...
___Magecy(DS)___ |
| |
| Oyuncu |  | 10 Temmuz 2002 23:27 %0 | |
|
*Gelmek zor olmustur onun icin, huysuz atini sakinlestirmekle gecen vakit icerdekileri meraka sokucagindan biran once icer girmeye bakar. Icerdeki toplulugu gorunce gec kaldigini fark eder ve zaten utangac oldugu icin sinsice kiyilardan koselerden bos biyer bulur. Parlayan kiliclar ona eski gunleri hatirlatir. Tanidik yuzler..Hic birine selam veremez. Ne olur olmaz kendini garantiye alir. Bir kac soz mirildanarak kendini daha guclu hisseder. Kendine guveni gelir. Selam verme zamanimidir acaba? Siyah cuppesinin araliklarindan insalari izler. Neyse der akisina birakir ve sessiz kosesinde insanlarin hakeretlerini takip eder*
Armorian..
|
| |
| |