Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
06/07/08 10:24 Toplam 95 oyuncu 55 sunucu 588 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Ultima Online (Arşiv)
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Manasız

Nemesis-Wyrm-
Oyuncu
06 Temmuz 2002 23:44 %0
*İçeri bir elinde çekiç, bir elinde maşa olan birisi girer. Belinden bir scimitar sallanmaktadır. Kolsuz gömleği, pantolonu, botları ve pelerini "kara taş" tabir edilen efsanevi madenle aynı renktedir. Boş bulduğu ilk yere oturur, elindekileri kucağına koyar, kara eldivenlerini çıkarır ve kara bandanasını çözüp tekrar bağlar. Arkasına kendinden emin bir şekilde yaslanıp herkesin beklediğini beklemeye koyulur.*

Written By Valthoron

(Bu mesaj 07 Temmuz 2002 00:07 tarihinde =jonq= tarafından güncellenmiştir)

Einhander
Oyuncu
07 Temmuz 2002 01:45 %0
*en sadık dostu atını kapıda bırakır*
*kapıdan içeri girer etrafa bakar, herkesin yüzü tanıdık gelmektedir. bazıları düşman bazıları dost*
*ama burda toplanmanın tek bir amacı olmalı diye düşünür*
*salonun en köşesinde bir boş yer gözüne çarpar oraya doğru ilerleyerek miğferini lafasından çıkarır masaya koyar ve yerine oturur*
*herkes gibi beklemeye koyulur*

Thief[Union]
Legends Never Die

jaws-stranger
Oyuncu
07 Temmuz 2002 11:09 %0
Uzaklardan bir At kişnemesiyle Gelir

İçerisi Baya bir dolmuştur
*Alnınakı teri siler*
*Bir Yer Ararken Yakınlarda Çok tanıdık bir yüz görür ve iki Yanınında Dolu olduguna Üzülerek Yerlere Kadar Eyilerek Selam Verir*
Bu kişi Tabikide Legolas ve Alderia Lılardır...

Ve Gözlerine gövenerek En arkadaki Isız Bir Koltugu Seçer Ve Kenerlarına Bışakla Kazınmış Yazıları okumaya Başlar...
= VaS ReL PoR=

Ve Gate inin AÇılması İçin Dua Etmeye Başlar....

Legolas Wounder [İnsanlar sendense Sen Ölümmü üstlenmişsin demektir]
Yıldızları Dinlemeye Beklerim agaçların tepesine!

jaws-stranger
Oyuncu
07 Temmuz 2002 11:14 %0
İçeri Girerken İçerde daha önce ikkat Etmedigi Bir sesizlikle Karşılanır. Herkez Arkasına dönmüş Merakla İzliyodur

=Selam Valtheron Neler Oluyor= =diyerek Eski Dostunun Yanına Oturur Ve arkasındaki Genç insanı tanımaya çalışır... Bu Genç Bir elf olan Legolasdır Gariptirki Bir sürü Işıgın Arasında Tanımaz Halle Gelmiştir =

Valtheronunu Kulagına Sesizce =Geliyor Galiba der ver Çıkan ışık demetini İzlemeye Devam Eder....= NEGHT DARKLEGİONNN!

Legolas Wounder [İnsanlar sendense Sen Ölümmü üstlenmişsin demektir]
Yıldızları Dinlemeye Beklerim agaçların tepesine!

cyber_ninja
Oyuncu
07 Temmuz 2002 12:02 %0
*içeri giren herkese teşekkür edercesine bakarak gülümser*
-Şeref verdiniz buyrun , buyrun...
*içeriden bir fısıltı duyar ve cevap verir*
-Zaten uzun zamandır tek bir şey için beklemiyormuyduk ?

Legolas Greenleaf.
Lavdate Dominvm.

Evil_Ranger
Oyuncu
07 Temmuz 2002 12:02 %0
Uzun süredir Sosaria topraklarında olmamasına rağmen geri dönmüştür.Eski dostlarına bakar ve o da yanlarında yerini alır.

Commander fo Alderia

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
07 Temmuz 2002 12:06 %0
*yüzünde oluşan piskopat gülümsemeyi hiç saklamadan içeri girer ve kahkaha yı basar*
Hahahah Ben Geldim Beyler...
*Ön sırada bir yer bulur eski dost ların yanına oturur*

---Zaknafein [!] The One---

Rewendor
Oyuncu
07 Temmuz 2002 12:19 %0
- Hala eksik insanlar var...

lynceus
Oyuncu
07 Temmuz 2002 12:22 %0
Beni unutmuşmuydunuz yoksa?

Money isn't everthing.There's MasterCard&Visa.

Laroux.PoS
Oyuncu
07 Temmuz 2002 12:23 %0
Ne kadar uzakta olursa olsun, ne kadar yabancı olmaya çalışırsa çalışsın.. Kapının devamlı açılıp kapanmasından doğan rahatsız edici gıcırdama kulaklarında uğuldayan bir hal almıştı..

Kendini toparlayarak düşünmeye çalışırken tanıdıklarının, iyiliklerini ve şanlarını kalplere yazmış olan bazen farksız bazen dengesiz çoğu zaman düzensiz bulduğu insanların artık onun aklında sadece belirsiz isimlerin olduğunu düşündü. Boğazını temizleyerek yorgun gözkapakları ile soğuk soğuk ve dümdüz bir bakış attı önce, sonra yorgun ellerine kaydı bakışı..

"Kardeşim orada, diğerleri orada.. Eğer kendimi de bulabilseydim oraya gönderirdim, ama kendimi bulamıyorum.."

Kucağındaki kitabı yere bırakarak derin bir nefes aldı, sıkılgancaydı.. Yanında taşıdığı "Harp"'ı eliyle bir kez okşayarak yere bıraktı ve elini toprağa koyarak hızlı bir şekilde ayağı kalktı. Üstünü silkeleyip yüküyle beraber ağaçların aralarına doğru yürümeye başladı..

Half-Elf tekrar bir gün dönecekti, ama şu anki arayışı şu anki görevi şu anki kin'i herşeyi kendi ile ilgiliydi, çünkü uğruna sorumluluk alabileceği biri* yoktu "en azından ona göre"..

Chaos is the will of men,
Order was just the dream..

(Bu mesaj 07 Temmuz 2002 12:27 tarihinde Laroux.PoS tarafından güncellenmiştir)

b_boy
Oyuncu
07 Temmuz 2002 12:23 %0
*Kalabalığın üstünden bir göz gezdirir...Daha önce karanlığın O'na öğretmediği bir şey yapar...*
*Gülümser*
ve *Yerine oturur...Sadece tanrıların tekrar bir karagaşa yaratmasından korkar...*
*Çünkü herkes gibi O da en büyük INANANLARDANDIR!*

anarkia
Oyuncu
07 Temmuz 2002 12:24 %0
herzamanki güler yüzüyle tanıdıgı tanımadıgı herkesi selamlar
bir köseye oturur kendi capında elbise diker ve olacakları sabırsızlıkla bekler...

saygılarımla
Nakata(LOL)

cyber_ninja
Oyuncu
07 Temmuz 2002 12:40 %0
*mırıldanarak*
Döneceğin günü bekliyor olacak bu kadim elf Laro`m.

Legolas Greenleaf.
Lavdate Dominvm.

John_Silver
Oyuncu
07 Temmuz 2002 12:58 %0
*kapıyı açar içeri girmeden önce skull capini düseltir ve boş bulduğu bir masada romunu yudumlayarak beklemeye başlar*

Ölünün sandığı başında tam on beş denizci,
Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita...
İç, iç hepsini, aldırma sen şeytana...

Evil_Ranger
Oyuncu
07 Temmuz 2002 13:03 %0
Hala eksik olan dostları çağırmak için yanında duran küçük torbasının içini karıştırır.Aradığını bulmuştur.Odanın bir köşesine doğru ilerler.Tahta, çürümekte olan bir masanın üzerine yeşil bir kristal koyar ve kendi kendine mırıldanmaya başlar.Bir kaç dakika sonra dostu Greenleaf'in yanına gelir kristali tekrar deri torbanın içine koyar ve tekrar oturur.

Commander of Alderia

satanvirus
Oyuncu
07 Temmuz 2002 13:15 %0
İçimdeki garip ses beni o gizemli kapıya çekiyordu ne olup bittiğini anlamadan sadece yürüyordum sesizliğin içinde sadece kendi ayak seslerini duymak kendisinin eski anılarını hatırlatmıştı ve artık kapının önündeydi büyük bir kararlılıklan kapının kolunu çekti büyük bir gıcırdama gecenin sessizliğini bozdu sırtında pelerinini sağ bacağının yanından vererek içerdeki herkesi selamladı böyle eski değerli dostları bir arada görmek herzaman nasip olmazdı.Nereye oturayım diye düşünürken Dsli bir arkadaşının yanına çömelerek ''ne oluyor burda büyük bir toplantımı var bir anda kendimi buraya buldum'' dedi.Arkadaşı ''Bende senin gibi bir anda kendimi burada buldum'' dedi.

Virus[DS]

bald_mafia
Oyuncu
07 Temmuz 2002 13:18 %0
*kapıya kosarak gelir*
*kapıyı iter*

Banada yer birakin diye bagirir

*tek tek ordaki butun eski dostlari selamlar*

satanvirus
Oyuncu
07 Temmuz 2002 13:28 %0
Artık buraya nasıl geldiğini düşünmeyi bırakıp arkadaşlarınlan beraber olmanın zevkini yaşamak ister.Arkasına baktığında cok değerli Alderialı dostlarını görür,kasketini çıkarır ve hepsine hal hatır sorar.Orda daha birçok arkadaşlarının olduğunu fark edip onların arasına sohbete katılır.

_thrasher_
Oyuncu
07 Temmuz 2002 13:32 %0
*eski dostlarını görmek onu heyecanlandırır*
*jonqun yanına sakince oturur*

Poseidon[Deleted]
Retired member of !

Deathless's
Oyuncu
07 Temmuz 2002 13:43 %0
*sağına soluna bakınır*

*en eski dostunun yanına doğru yürür ve trinsic anılarını tartışmaya başlar*

*gözlerinden akan 2 damla yaş, odadaki soğuklukta donar gider*

Nemesis-Wyrm-
Oyuncu
07 Temmuz 2002 14:03 %0
*Genç demircinin, dostu Neght'e verdiği tek cevap sırtını sıvazlamaktır.*

Written By Valthoron

...The Ghost of Cove...

cyber_ninja
Oyuncu
07 Temmuz 2002 14:05 %0
Gecenin karanlığını yaran bir ışık gördüm arkadaşlar... diye haykırır.
*Ayağa kalkar ve sözlerine devam eder*
O ışığı en son bu Dünya yaratılırken görmüştüm. Uzun süredir karanlıktayız... biliyorsunuz ki...
*yerine oturur ve sesi fısıltıya dönüşür*
Yeniden çekilecek kılıçlar efendiler... yeniden güvenin bana...

Legolas Greenleaf.
Lavdate Dominvm.

creek
Oyuncu
07 Temmuz 2002 14:16 %0
*önce kapı açılır insanların hayret dolu bakışları arasından bir anda belirir**Sonra ilk önce (RD) klanının üyelerine slm verir ve tenıdık tanımadık herkesin hatrını sorar birşeye ihtiyacı olup olmadıgını oğrenir ve kalnını yanına çok feci geyik yapmaya gider*

Saygılerımla;
Fistandantilus(RD)

moriquendi
Oyuncu
07 Temmuz 2002 14:51 %0
*Ve Kankigiller in bugün gelmeyeceğini imza gününün iptal olduğunu bir daha ki imza gününde tekrar buluşmak istediğini söyler...Ve herkesin artık dağılması için kapıyı işaret eder...*
diye bir geyik yapar arkadaşı Exhenobe a...
Ama aslında kendiside biliyordur burda herkesin neyi beklediğini...
Cyber ın fısıltılarını duyar...
yeniden çekil...
(Bu mesaj 07 Temmuz 2002 14:53 tarihinde moriquendi tarafından güncellenmiştir)

=Devil=
Oyuncu
07 Temmuz 2002 15:12 %0
iCerisi Cok fazla dolmasina ragmen beraber savastigi ugruna kanlar doktugu ve Herkezden cok fazla sevdigi dostlarından sadece bir kac kisi gelmistir daha bunun icin cok uzulmektedir...

Dusunur kendi kendine Lordum Fire Nerde Acaba die
Komutanim Slinker Azazel nerde der kendince ama onlar halen yoktur acaba der bir yerlerde ruhlarını teslimmi ettiler die dusunur kendi kendine sonra soonra icini bir korku alir ve ayaklanir birden dostlarım yoksa benim burda ne isim var die onları bulmam lazım die dusunur kendince yurumeye baslar herkezin gozunun kendinde oldugunu goruru herkez onu dikkatle izlemektedir oda bunun farkındadir ama gozlerini dısarıdaki ısıga ceviri ve doslarim olmadan asla der...

ve iceridekilere Soyle bir donerek Tekrar Gelicem der... Ama Dostlarımla Birlikte der..

Jonq a soyle bir gulumser ve bekle bizi der...
Issız yolda yurumeye baslamistir... Sonsuzun Karanliginda Dostlarını bulmak icin yola cıkmıstır Artik....

DeViL[!]
[!] Forever...

Choose Your Destiny...

Sayfa: « 1 2 3 4 5 .. 20 21 »
Alana Geri Dön