| Yazar | Konu: Manasız |
| Oyuncu |  | 07 Ağustos 2002 19:29 %0 | |
|
SEherlın da bak sen kızsın öle herkezın kucana oturma.. ben yerimi verrrim sana..
tores |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 08 Ağustos 2002 02:39 %0 | |
|
*Binaya yaklaştığında içerden yüksek sesler gelmektedir. Sonunda buldum onları diye sevinir. Uzun bir süre ormanın içinde gizlenip Sosarianın başına gelen felaketten sağsağlim kurtulmaya çalışmıştır.*
Kapıya yaklaşır eliyle yavaşca ittirir *Herkese Merhabalar* der gür bir sesle
Anakin[R.T] |
| |
| Oyuncu |  | 08 Ağustos 2002 12:13 %0 | |
|
Buyucu bitkin dusmustur.Genc yasina ragmen uzun yoldan gelmektedir.Eski dostlarin toplandigi yere girer. Yorgunluktan ona hizmet etmek istemeyen gozleri ile savasir.
HL lerin nerde oldugunu gercekten merak etmeye baslamistir. Yavasca Mephisto nun yanina gider. Bir sandalye ceker ve oturur.HL cuppesini duzeltir.
Nirvana
Who Will Defend Sosaria İf Not Horselords?
|
| |
| Oyuncu |  | 08 Ağustos 2002 12:19 %0 | |
|
Sandalyesinde sessizce kıpırdanır.Mephisto ya egilir ve "HL ler nerde, Lordum nerde" diye sorar.
Nirvana..
Horselords Forever.. |
| |
| Oyuncu |  | 08 Ağustos 2002 14:23 %0 | |
|
yoksa hl ler de mi sattılar bizi bu kutsal yolumuzda tanrılara karşı verilen bu mücadelede???
I'm the warheart I'm dying to win the battle I live everyday
One for all, all for me
http://aoi.clanpages.com
|
| |
| Oyuncu |  | 08 Ağustos 2002 14:55 %0 | |
|
Nirvana Mephisto daha gelmedi
LOL
who will wreck sosaria if not !
khala
TRK RULE
|
| |
| Oyuncu |  | 08 Ağustos 2002 20:34 %0 | |
|
*Tores e bakar* *Yerine bakar* *Kahverengi bişey görür* *Tores altına sıçmıştır* *Çaktırmadan orda oturmayı kibarca reddeder*
*Camakoya yönelir* *Camakoyu sandalyesinden iter ve yerine oturur*
Nihohahhaa *der*
Saygılar,
Sherlinda
|>E-MaiL yolla! <| |
| |
| Oyuncu |  | 08 Ağustos 2002 23:34 %0 | |
|
quote: Gönderen: tores
SEherlın da bak sen kızsın öle herkezın kucana oturma.. ben yerimi verrrim sana..
tores
ne yani erkekler mi oturur kucaga
seni bilmem ama ben oturmam
zak i da bilmem bir kalorilik erkek o yapabilir ole seyler,
khala yi da bilen bilior zaten
Patos
Grandmaster Deli
38724698
(Bu mesaj 08 Ağustos 2002 23:36 tarihinde patos tarafından güncellenmiştir) |
| |
| Oyuncu |  | 08 Ağustos 2002 23:41 %0 | |
|
he bu arada birakin bu isleri(uo)
gelin ao oynayin
www.anarchy-online.com
Patos
Grandmaster Deli
38724698
|
| |
| Oyuncu |  | 09 Ağustos 2002 00:16 %0 | |
|
daoc rulz oynamasamda hehehe
...The Ghost of Cove...
jonq(!)Stealt Rulz - Forever TRK -
|
| |
. |
| Oyuncu |  | 09 Ağustos 2002 00:32 %0 | |
|
quote: Gönderen: Karpuz
*Tores e bakar* *Yerine bakar* *Kahverengi bişey görür* *Tores altına sıçmıştır* *Çaktırmadan orda oturmayı kibarca reddeder*
Nihohahhaa *der*
Saygılar,
Sherlinda
|>E-MaiL yolla! <|
ü
*tores kalkar Seherlin da nın kafasını tutar ve zıçtıgı b.k a batırır*etraftakiler alkışlamaya başlar ve O da ne sherlinda aglar evt yanlıs duymadınız seherlin da ag lar ühühühüh*
tores |
| |
| Oyuncu |  | 09 Ağustos 2002 09:32 %0 | |
|
Ben Demedim mi bu forumun icine ettiler diye. Bak bide kafalari sokuyorlar ettikleri seyin icine..
...The Ghost of Cove...
|
| |
| Oyuncu |  | 09 Ağustos 2002 11:03 %0 | |
|
*yerden kalkar ve o uyuz buyucuye bakar ,birden onun kim oldugunu farkeder gozleri dolar*
*birden anıları canlanıverır ılk reslenisini gorur..sherlindayı hatırlar hocasıını..*
*yuzunde seytanı bır gulumseme olusur*
-kal ort por..
5 dakka sora elinde bir sandalyeyle ısınlanır.ona oturur ve sherlindaya gelmesi icin elini uzatır..
Parnak bassam olmazmı?? |
| |
| Oyuncu |  | 09 Ağustos 2002 16:39 %0 | |
|
quote: Gönderen: tores
Gönderen: Karpuz
Nihohahhaa *der*
Saygılar,
Sherlinda
|>E-MaiL yolla! <|
ü
*tores kalkar Seherlin da nın kafasını tutar ve zıçtıgı b.k a batırır*etraftakiler alkışlamaya başlar ve O da ne sherlinda aglar evt yanlıs duymadınız seherlin da ag lar ühühühüh*
tores
*sonra birden tores aldığı Mandraks etkisiyle uçtuğunun ve hayal gördüğünün farkına varır* *asık bir suratla yerine oturur* *Suark a döner ve *
Enayi yeri çok rahat oluyo boşver burası iyi *der ve camakoya Suarkın yanına bakması anlamında kaş göz işareti yapar*
Saygılar,
Sherlinda
|>E-MaiL yolla! <| |
| |
| Oyuncu |  | 09 Ağustos 2002 21:37 %0 | |
|
Gönderen: tores
Nihohahhaa *der*
Saygılar,
Sherlinda
|>E-MaiL yolla! <|
ü
tores
*sonra birden tores aldığı Mandraks etkisiyle uçtuğunun ve hayal gördüğünün farkına varır* *asık bir suratla yerine oturur* *Suark a döner ve *
Enayi yeri çok rahat oluyo boşver burası iyi *der ve camakoya Suarkın yanına bakması anlamında kaş göz işareti yapar*
Saygılar,
Sherlinda
|>E-MaiL yolla! <|
_________
*Sherlında toresın mandraks aldıgını sanar ve tores buna jonq u gostererek ıspatlar*
=>>>
quote: Gönderen: -jonq-
Ben Demedim mi bu forumun icine ettiler diye. Bak bide kafalari sokuyorlar ettikleri seyin icine..
...The Ghost of Cove...
tores |
| |
| Oyuncu |  | 09 Ağustos 2002 21:45 %0 | |
|
Uzun suredır ozledıgı bir sıcaklıgın yakınlarda oldugunu biliyordur. Hatta duydukları gercekse buraya bukadar gec gelmesinden dolayı etrafın bir harabeye donmemesi sadece bir mucizeidr. Derin bir nefes alır ve kapıdan iceri girer... Kalabalıga hayretle bakarken kızıl saclarını sırtına atar. Gozleri kocasını ve guildinin uyelerini arar. Sessiz dusuncelerine bir an kulak verir. "Uzaklarda olsamda tekrar geldim, dostlarıma samimi bir kucaklamayla, dusmanlarıma ise keskin bir bıcakla, MERHABA"
Khalesin, The Red Lady |
| |
| Oyuncu |  | 09 Ağustos 2002 21:46 %0 | |
|
Uzun suredır ozledıgı bir sıcaklıgın yakınlarda oldugunu biliyordur. Hatta duydukları gercekse buraya bukadar gec gelmesinden dolayı etrafın bir harabeye donmemesi sadece bir mucizeidr. Derin bir nefes alır ve kapıdan iceri girer... Kalabalıga hayretle bakarken kızıl saclarını sırtına atar. Gozleri kocasını ve guildinin uyelerini arar. Sessiz dusuncelerine bir an kulak verir. "Uzaklarda olsamda tekrar geldim, dostlarıma samimi bir kucaklamayla, dusmanlarıma ise keskin bir bıcakla, MERHABA"
Khalesin, The Red Lady [UNİON] |
| |
| Oyuncu |  | 09 Ağustos 2002 23:33 %0 | |
|
quote: Gönderen: patos
Gönderen: tores
tores
ne yani erkekler mi oturur kucaga
seni bilmem ama ben oturmam
zak i da bilmem bir kalorilik erkek o yapabilir ole seyler,
khala yi da bilen bilior zaten
Patos
Grandmaster Deli
38724698
(Bu mesaj 08 Ağustos 2002 23:36 tarihinde patos tarafından güncellenmiştir)
demek istedigim kız kucaga oturun ca ne olca malum ama ben ayakda durma pahasına yerimi verdim ayrıca khala ya dop diceksen dolandırma dan de
tores |
| |
| Oyuncu |  | 10 Ağustos 2002 00:31 %0 | |
|
hade lan sapına kadar erkeğiz tores sen daa iyi bilirsin ahhahaha *gülümser*
khala
TRK RULE
(Bu mesaj 10 Ağustos 2002 00:36 tarihinde khala tarafından güncellenmiştir) |
| |
| Oyuncu |  | 10 Ağustos 2002 13:04 %0 | |
|
Sherlindanın kucağına oturmasıyla beraber kücük suark ayaklanır ama onun zavallı madencilere yaptığını hatırlayınca hevesi kursağında kalır..
*ayağa kalkar*
*sandalyeye bakar*
-in por ylem
çöt!!
*sandalyenin bir bacağı kırılmıştır ve sherlinda dengesini kaybedip toresin bokunun içine düşer*
*herkes yarılır*
-muhaaa..
| |
| Oyuncu |  | 10 Ağustos 2002 16:18 %0 | |
|
quote: Gönderen: khala
hade lan sapına kadar erkeğiz tores sen daa iyi bilirsin ahhahaha *gülümser*
khala
TRK RULE
(Bu mesaj 10 Ağustos 2002 00:36 tarihinde khala tarafından güncellenmiştir)
hı hı bilirim
tores |
| |
| Oyuncu |  | 11 Ağustos 2002 00:51 %0 | |
|
Nihohahhaa *der*
Saygılar,
Sherlinda
|>E-MaiL yolla! <|
Oysaki Camako Çoktan Sefil savaşçıların Sefil Sözlerine dayanamadan Ormanın Derinliklerinden Evi Gözetler Taki Tanrılar Çıkıp Gelene Kadar...
---
Camako[The Lord] |
| |
| Oyuncu |  | 11 Ağustos 2002 19:01 %0 | |
|
sefil diyene bak * kahkaha atar *
khala
TRK RULE
|
| |
| Oyuncu |  | 15 Ağustos 2002 13:21 %0 | |
|
quote: Gönderen: zzkasapzz
Nihohahhaa *der*
Saygılar,
Sherlinda
|>E-MaiL yolla! <|
Oysaki Camako Çoktan Sefil savaşçıların Sefil Sözlerine dayanamadan Ormanın Derinliklerinden Evi Gözetler Taki Tanrılar Çıkıp Gelene Kadar...
---
Camako[The Lord]
tanrılara .okam  ....
-------
*aklına hala sherlindanın hali geldikce guler*
*ayağa kalkar*
*dışarıya çıkar*
*bir buyu mırıldanır ve yaparken cok zorlanır*
2-3 sanıye sonra
*ev herkesin kafasına yıkılır*
*1 kisi haric herkes olu seklinde konusmaktadır*
-hıhıhı.su camako nerde??
*arkasını doner ve bir ayı yaratır*
-ayıcık koru benı tamammı?
*ayıya camakoyu bulmasını emreder ve ayı agacların arasına dalar*
30 sanıye sora
*camako ormandan cıglık atarak gelır...*
cam-yaw kardes arkamda bır ayı var yardım edı ver..
-tabi tabi
-Kal Vas Flam...tısss
.
| |
| Oyuncu |  | 15 Ağustos 2002 21:55 %0 | |
|
İçerdekilere bi bakar sora da yeni girenlere bi bakar. Khalesini gözü bi yerden ısırıyordur ama Nirvana yı çok iyi hatırlıyordur. Bu mızmız büyücü niye bana hiç bakmadı diye düşünür? HL lerde gerçekten geç kalmışlardır... Yavaş yavaş hl lerden umudu kesmeye başlamıştır. Ha bu arada Karpuz a yaptıklarından dolayıda epey bi güler ama o da dostudur. Yardım etmek ister ama sora vazgeçer çünkü epey bi bekleyişten sora bu eğlence ona iyi gelmiştir. Ama bu arada da Khala nın kafasına bi şaplakta indirir tabii...
The Real Slim Shady Eminem
MaN Of HoNoR
Ispanak Gücü
(All rights reserved) |
| |
| |