Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 04:03 Toplam 16 oyuncu 50 sunucu 369 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Ultima Online (Arşiv)
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Oynasana bize yrdım et...

LebLeb
Oyuncu
06 Temmuz 2002 09:53 %0
Tüm oynasana yetkililerinin haklı olduğunu düşünüyorum nebula gibi odun gmlere sahip olan bir serverı neden terci,h edeyimki? kaç aydır uo oynayamıyorum birde ne göreyim oynasana kapanmış. Bence iyide yapmışlar, adamlar hak ettikleri önemi görmüyorlardı. Ama gmleri özleyeceğim. Sabahın köründe gelip karşıma kocaman bir yaratık çıkartıp beni dövüştüren ve daha sonra bunun bir quest olduğunu anlıyorum. Her şey kendiliğinden gelişiyor. Hepsine saygı duyuyorum. Fakat tekrar açsalara yönetimi dışardan kullanıcılara bıraksalar hiç olmazsa aylı belirli bir ücret ödecek ama devam etsek. Çok özledim oynasananin ciddiyetini.

Bizlerin sizlerdeki kadar imkanı yok iyi bir server açamıyoruz kablo kullanarak uo server kuran arkadaşlar var ama hepsine gülüyorum Birde win98 üzerine kuruyorlar ş harfleri görünmüyor. Türkçe karakter desteği yok. Adam yer yarım saatte bir makina boğuluyor d,ye restart atıyor Komik valla. Bu yüzden ciddi bir server lazım ve bu kouda oynasana üstüne düşen görevi yaptı bari dandik bir düya açın bizlere emanet edin eylenelim ne olur...

Hamso<emrem>
Oyuncu
06 Temmuz 2002 16:08 %0
buyuk bir hevesle makınamın omrunu uo ıle tukttıkten sonra tam 366 gun sonra yenı bır makına daha alıp yıne aynısını yapacaktımkı oda ne uo serverı yok
makına elımde kaldı
lutfen osn yetkılılerı bıze kulak verın
100 kısılık bıle olsa server yıne yeter bıze ya
of ya
kaldıkmı p4 le

lucius
Oyuncu
06 Temmuz 2002 16:17 %0
Bende p4 le patladım..

Stigmata[!]

Her zaman bi hayalim vardı.. [!]vardı..!!! Ama artık yok..

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
06 Temmuz 2002 16:44 %0
quote:
Gönderen: lucius
Bende p4 le patladım..

Stigmata[!]

Her zaman bi hayalim vardı.. [!]vardı..!!! Ama artık yok..

Ejejej yine ii ben p2 ıle kaldım

---Zaknafein [!] The One---

Nemesis-Wyrm-
Oyuncu
06 Temmuz 2002 20:09 %0
hehe bende celeron1000 var ne yapcaz

...The Ghost of Cove...

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: