Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
24/07/08 01:00 Toplam 211 oyuncu 54 sunucu 626 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Ultima Online (Arşiv)
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: ----fallen crows-

Aikanaro
Oyuncu
03 Temmuz 2002 01:50 %0
Kelimenin tam anlamıyla ne demek istediğimi ve ne söyleyebileceğimi kestiremiyorum!
Fc başlığı altındaki bir forumda yapılan bu derece saygısız kişiliğe saldırı içeren bir forum karşısında buz kestim sinirden ,öfkeden vede üzüntüden!
(!) Guildiyle hiç bir alışverişimiz olduğunu hatırlamıyorum hiçbir konuda vede başlık fc beyler (!) değil, peki sorun nedir??? Nedir bu kinin nedeni?
Başta osn gmlerinin forumu kapattığı için teşekkür ediyorum!
Rew çok iyi bir dostumuzdur ama saldırı o kadar hırçınki birden bütün guild olarak sümük vs bunun gibi ithamlarla karşı karşıya geldik sonunda küfürler ve devamı!
Ne yazıkki tüm fc ler bu tür olaylardan çok uzak insanlar bu yüzden burdalar!
Ve bundan çok mutluyum...Ama türkiyedeki online game in sonu olmayan bir tünele giriş yaptığını görmek cok üzücü... İşte bu yüzden fc ye bundan sonra türkiyede rp haram arkadaşlar belkide xarius un dediği gibi

osn in bize verebileceği en iyi sey bizim birbirimizi bulmamızdı .. daha otesini veremedi .. ne oyuncu kalitesi ile ne sunucu kalitesi ile malesef ki

Bunada şükür hiçbirzaman kestiğimiz adam sayısıyla övünen bir guild olmadık yada frag vss ile sadece rp miz ile vede eğlence anlayışımızla bunu giderdik.... Bilginiz olsun diye tekrarlamak isteği duydum hiçbirinizle bir sorunum yokken fc nin üyesi olarak sümük, zavallı, artist( bu nasıl bir kelimedir?) hiç tanımadığım etmediğim adamlar tarafından saçma sapan muhabbetlerle karşılaşmak zorunda kaldım ve arkadaşlarım içinde gerçekten çok üzgünüm!!!
Aklı başı yerinde bir insan forumlara bakarak gidişatı gözleriyle görebilir!
Belki dışarıdan arkadaşlara saçma gelebilir ama fc sadece bir guild değildir bir etkinlik ÖZELLİKLEDE BİR FANTASTİK EDEBİYAT ETKİNLİĞİ...
Bu yüzden her şey sizin olabilir ama herşey ulaşabileceğiniz herşey sadece burdaki fc dostlarının düşünceleri ve zihinleri dışında,
Bu durumda bu kadar nefes tüketmeye değer mi?
SİZDEN tek istediğim bir daha fc ile alakalı açılmış bir foruma bakmamanız çünkü biz bu forumu artık sadece eski günleri anmak için kullanıyoruz ve karşılaşmak istemiyorsanız ilgilenmemek gibi çok kolay bir çözüm var!!!( o forumdan sonra bu yazının cok az zihne ve beyne hitab ediceğini sanıyorum ama hadı neyse gorevımızı yerıne getırelım)
Tüm fc leri takındıkları soğukkanlılık için kutluyorum ve öyle kalmalarını diliyorum!
Kendinize iyi bakın arkadaşlar vede iyi oyunlar!

--The Fallen Crow--
Q:Keskin alev:Aikanaro Beowulf
Altın olan her şey parlamaz,her gezgin yitirmemiştir yolunu!

cyber_ninja
Oyuncu
03 Temmuz 2002 02:05 %0
Cehennem ateşi haklıdır.

Legolas Greenleaf.
Lavdate Dominvm.

nizsaints
Oyuncu
03 Temmuz 2002 02:43 %0
AL işte bi sux herif daha
al sana

SUUUXXXX

Falleen suuuxxx Sende suxxx yeter sus zibar

SaYiNtSs RuLaZzZ
nixniz RuLaZzZ
MaNyAkLik RuLaZzZ
HiPeRaCtIv RuLaZzZ

Aikanaro
Oyuncu
03 Temmuz 2002 14:56 %0
( ne demiştim ben ? ) ...

LLEGOLASS
Oyuncu
04 Temmuz 2002 04:12 %0
quote:
SİZDEN tek istediğim bir daha fc ile alakalı açılmış bir foruma bakmamanız çünkü biz bu forumu artık sadece eski günleri anmak için kullanıyoruz ve karşılaşmak istemiyorsanız ilgilenmemek gibi çok kolay bir çözüm var!!!( o forumdan sonra bu yazının cok az zihne ve beyne hitab ediceğini sanıyorum ama hadı neyse gorevımızı yerıne getırelım)

Bunu demiştin galiba

Firesoul[Fallen Crows]
The Crow

Aikanaro
Oyuncu
04 Temmuz 2002 05:08 %0
(Arif olan anlıyor) ...

--The Fallen Crow--
Q:Keskin alev:Aikanaro Beowulf
Altın olan her şey parlamaz,her gezgin yitirmemiştir yolunu!

Rewendor
Oyuncu
04 Temmuz 2002 13:35 %0
Herkesin kapasitesi aynı deil ki
Neyse, Ai, özel msgına bak biraz

-ISDP-CEDAY
Oyuncu
05 Temmuz 2002 11:39 %0
ziarenko ustanin da dedigi gibi
"hepiniz patlayin emi"
her neyse hepimiz patladik zaten OSN tarih oldu onunla beraber arkadasliklarimiz da mi acaba?
esas sorulacak soru bu belki?
fallen crows gercekten hepimize(en azindan bana) bir ders verdi en azindan server kapatilsa da acilsa da kalici olanin kendileri oldugunu herkese gosterdiler
ben onlara saygi duyuyorum her ne kadar rp anlayislarimiz bazi anlarda zitlassa da
sen cok yasa fallen crows!
Umei Kaihen
A member of Holy Sect (an ancient guild from Serpent"s Hold(bilmeyenler icin))

Rewendor
Oyuncu
05 Temmuz 2002 12:02 %0
Hehehe harbi ziarenko nerelerde ya?

velvet
Oyuncu
05 Temmuz 2002 13:24 %0
Beowulf sen su pk beowulf deilmisin?
Bu arada burda herkes istediği forumu okuma yorum yapma özgürlüğüne sahip bunu kimse kısıtlıyamaz yetkililer dısında....

prostaskes_
Oyuncu
05 Temmuz 2002 16:05 %0
onu sana dememiş cnm ciğerim. onu crow kardeşlerine söylemiş. bende dostumun sözünün dinlerim ve bu konularda yorumumu yapmam.

*TIP*

prostaskes - the crow

__Manyak__
Oyuncu
05 Temmuz 2002 17:13 %0
Bu forum da tez vakte pisleşir tahminen (ki inşallah olmaz) ben şimdiden hepinize iyi dileklerimi sunayım.

Fistandantilus The Crow Familiar

Röh

Warheart-
Oyuncu
05 Temmuz 2002 23:36 %0
OSN nin kavgaları bile tatlı geliyo adama artık

I'm the warheart I'm dying to win the battle I live everyday
One for all, all for me
http://aoi.clanpages.com

kerogan
Oyuncu
06 Temmuz 2002 03:09 %0