Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/10/08 07:33 Toplam 7 oyuncu 56 sunucu 283 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Ultima Online (Arşiv)
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Losthmyth uo shardı hakkında

clair
Oyuncu
12 Haziran 2002 16:10 %0
Varya olurda bukadar saçma bişi görmedim staff aldıkları adamlar edit yaptı millet char kastı 3 gün sonra yell den bi mesaj server a reset atılacakdır al işte bak şimdide kapalı her önüne gelen server açarsa bunlar olur işte nerdesin osn ahh ahh

Rewendor
Oyuncu
12 Haziran 2002 17:05 %0
E iyi de bi ayrıntıyı unutmuşun:
Biz napalım ki?

Burası ne lostmyth serverı ne onun forumu ne de onunla alakalı biyer. Hayır sağa sola msg yazıyım da şu adamları bi kötüliyim diye yazdıyasn o başka

zzkasapzz
Oyuncu
12 Haziran 2002 17:18 %0
Arkadaşlar Servar Daha Kaç günlük servar Ben Geçen gün girdim Bence Çok hoştu...
Gmler Her pageye geliyor.
Hiporom Açılmış...
Bir kaç tane Quest Oluyor Gmler Çok ilgili Bence Gelecek vadediyor bu servar...

Nblyi Övenleri gördük nblde Editin Allahı var
Snnde eski gm kesince servar geri alınıyordu
Hgde Adminin player Accdı Süper edit
Burda hiç yoktan onlar yok Bence Çok ii bi servar olacak.

Doomhammer
Oyuncu
12 Haziran 2002 18:08 %0
şunun sitesini bi yazsanıza.

Even in the darkest night,
Stars and angels still shine
bright -Azkeel-

Karpuz
Oyuncu
12 Haziran 2002 18:27 %0
Clair ah osn demişsin ama elimde OSN Gm ve Adminlerine ana avrat düz gittiğin bir SS var... madem bu kadar seviyodun serverı neden yetkililerine küfrediyodun? bu 1
Lost Myth ile OSN Ultima Online forumlarının bir alakası yok bu 2
Lost Myth elinden geleni yapıyor, nasıl yapıldığını bilmeden ileri geri konuşup asabımı bozma biz 4-5 aydır uuraşıyoruz o serverı açmak için türkiyenin en iyi makinelerinden birine sahibiz kafanı kırarım bu 3...

Saygılar,
Sherlinda
|>E-MaiL yolla!<|

hill
Oyuncu
12 Haziran 2002 18:44 %0
Hayatımda bu kadar kötü bir uo shardı görmedim. Shardda yaklaşık 3 saat oynadım ve gözlemlerimi şizlerle paylaşmak istiyorum.

+ Gereğinden fazla staff var. Önüne gelen adamı staffa almışlar. Sanırım 25-30 tane GM, Seer, Couns. Buda editi kaçınılmaz yapar.
+ 64 clientin 12'si stafftan olduğu için pagelere çok çabuk bakıyorlar.
+ Hakarete uğradım diye page attım. Jaile atılan herif edit çıktı. O anda 2 GM, 1 Seer jaildaydı. Hiçbiri adamın skillerine bakamadı. Çünkü daha karakter inceleme komutunu bilmiyorlarmış[.xedit]. Ve bu sırada alttan yazı geçiyor. "Serverımızda hiçbir şekilde edit yoktur."
+ Bu edit olayı sırasında pageleri kapatmayı bilmeyen GMler page atanları jaile göndericez diye msg geçtiler.
+ Delucia pk şehri. Fakat bankanın yanındaki teleporter Delucia'da adam öldürmeği imkansız kılıyor (Teleporter tahmin ettiğiniz üzere bir safezone a açılıyor).
+ Bug: Skeleton Mage curse atınca statlar düşüyor fakat düzelmiyor. GMlerden yanıt "Akşama kadar skeletonların yanında dolaşmayın".
+ Forumlarına bakınca şaşırmayın ewet doğru 25-30 tanede de moderatör mevcut. Bu da forumlara verdikleri önemi gösteriyor.

Benim gözlemlerim bu kadar. Sizinde paylaşmak istediğiniz tecrübeleriniz olursa çekinmeden yazın.

Herşey Moonglow içindi...

hill
Oyuncu
12 Haziran 2002 18:55 %0
Sherlinda seni tanırım hırslı çocuksundur. Kafana koydum mu yaparsın. Çalışmısın açmışsın serverını. Benim burda sitemim staffların fazlalığı ve ve bazılarının bilgisizliklerinedir. Kesinlikle senin emeklerine saygısızlık etmişim gibi bir düşüncen olmasın. Sanada yeni serverında başarılar dilerim.

Herşey Moonglow içindi...
(Bu mesaj 12 Haziran 2002 18:56 tarihinde hill tarafından güncellenmiştir)

kerogan
Oyuncu
12 Haziran 2002 19:55 %0
edit olmayan server yoktur...
olmayacaktır...
bunu kafanıza sokun öle oynayın

Mephisto
Who Will Defend Sosaria İf Not Horselords
Alive for revenge

thedayafterdark
Oyuncu
12 Haziran 2002 20:17 %0
Hayırlı olsun, umarım başarılı olursunuz.
ve eğere başarılı olmak istiyorsanız kullanmakta olduğunuz emulatoru ilerde değiştirin şuan oturun ve deneyim kazanmaya çalışın çünkü sphere serverın ömrü fazla deildir bi ton hardcoded hata war tercihim uox veya wolfpackten bol şanslar
Sir Lancelot

YaBuZ
Oyuncu
12 Haziran 2002 20:25 %0
evet edit olmayan server yoktur ve olmıycaktır (paralı server dahi olsa) (osi hariç ama orda bile olabilir ) Mühim olan editin abartılmaması!.. Daha serverın 2. günü zar zor journeyman olmuşum adamın teki geldi liche lorda daldı biri zostu almış altına herkese saldırtıyo page atıldığında da yapabilceğimiz bir şey yok deniyo oysaki çoğu kişinin mustangi silindi zararsız olmasına rağmen...

ama yinede şu an için en iyi türk serverı

http://www.oyunmatik.com
Eski nostaljik dos ve emülatör oyunlarını indirebileceğiniz çok iyi türkçe site.

VaLandiL
Oyuncu
12 Haziran 2002 21:11 %0
editler oluyor bende banlıyorum.
Başka soru?
Hill'in dediklerine bende katılıyorum isteksizce..
Çok fazla staff var.
Hatta OSN playerleri için Newbie Centerin aynısını yaptım.
Çok güzel anıları vardı bende o yüzden.
Quest Writer olarak çok güzel questler yazıyorum.

Snn kadar olamasakta çaba gösteriyoruz..
iyi oyunlar.

Who will defend Sosaria if not HorseLords?
Wicked SinisteR[HorseLords]

Suark
Oyuncu
12 Haziran 2002 21:52 %0
surayi soleyinde bizde girek..

cyber_ninja
Oyuncu
13 Haziran 2002 02:51 %0
Her zaman çabaya uğraşa saygı göstermişimdir ama şunu diyeceğim ;
Web sayfasına dahi girerken Speed Hack açan bir adam orada GM.
hı... hıhıhıı.. hıhıığ.... hıı....

L. Greenleaf;Evil Never Dies...

CILGIN TURK
Oyuncu
13 Haziran 2002 11:04 %0
OSN de bütün yetişmiş elemanlar toplanmıştı. Onlar dağıldı ve diğer sunucular oluştu. Bunun için başka hiç bir sunucudan OSN in imkanlarını bekleyemezsiniz. Onlardan beklemeniz gereken ellerindeki imkanlarla yapabilecekleri şeyleri yapmış olmalarıdır. Ayrıca edit olayı her serverda olabilir. Sen hiç arkadaşının başka bir arkadaşı için kefil olup sonra borcu sana unutturup arada kırıştırdıkları durumuyla karşılaşmadınmı? (Kral çıplak) Insanlara ne kadar güvensen de, ne kadar iyi tanısanda ne yapacaklarını bilemezsin. Strateji oyunlarındaki gibi her yaptıklarını göremezsin. Söylenenler ile ve görebildiğin kadarıyla bilirsin. Ayrıca senin için çok yanlış olan bir hareket arkadaşın için gayet normal bir hak olabilir. O zaman kesinlikle "Ben görevimi suistimal ediyorum" diye düşünmez. Gayet normal bir şekilde suçu işler ve yanlışmıdır doğrumudur üzerinde düşünmez çünkü bu onun normal hayatındaki bir hareketi gibidir. Ben bunları "Kimseyi eleştirmeyin" diye söylemiyorum. Eleştirin, ama eleştirirken bazı şeyleri göz önünde bulundurun. Karşınızdakinin elindeki imkanları düşünün. Size imkanlarının ötesinde birşey vaadetmiş mi bunu düşünün. Ve eleştirdiğiniz şeylere kendinizi onun yerine koyarak alternatif sunun. Bu sizin eleştirinizi bir parazit olmaktan kurtaracak, verimi arttırmaya sevk eden bir şekle büründürecektir. (Az cümledeki bilimselliğe bakın )Neyse bir düşünün.

nizsaints
Oyuncu
13 Haziran 2002 11:31 %0
zuh Staff a bakin sonra server abakin

SaYiNtSs RuLaZzZ
nixniz RuLaZzZ
MaNyAkLik RuLaZzZ
HiPeRaCtIv RuLaZzZ

Karpuz
Oyuncu
13 Haziran 2002 11:35 %0
Katılıyorum...
Hill farkındaysan şu anda server kapalı... Neden? Çünkü Buglar düzeltiliyor, Gereksiz staff atılıyor... Statler de sorunlar var değişiyor. Restart atıldı ve editli player yok şu an. Yabuz animal tamingde bug vardı 50 tamingle zost tame ediliyodu editle alakası yok...

Saygılar,
Sherlinda
|>E-MaiL yolla!<|

orgstrak
Oyuncu
13 Haziran 2002 11:47 %0
Ya edit medit yok diyorsunuz hani edit yok diyelim ama servera reset atılmadan önceki gece Brit Mezarın oraya gittim bayada bi kasmıştım jou scribe olmuştuk fln zaten magery gaini diye birşey yok bu lm de herneyse britmezarda fln millet crime kovalıyor bende in nox ,anmani fln kovalıyorum sona bir pk geldi adam hemende Lord olmuş bide gm mage altındada nightmare var yuh dedim direk hade edit medit bare dmg yer nasıl olsa 30 kişi fln ız tek mage benim diğerleri l.mer warriorlar fln sona bunların hepsi dalmaya başladı bu edit playera ama anaaaa adam dmg yemiyor , adam dmg yemek değil bide üstüne üstlük .kill le adam öldürüyor yuh dedim artık sona adam bide .invis çekti çok çakal ya sona 2 adım ilerden çıktı ama adam aynı kıyafetler ve adı Gm Dagger direk orda koptum yane nedir bu? adamlar bütün herkezi newbie flnmı sanıyor yoksa kendilerini çokmu çakal sanıyorlar bence server güzel ama Sphere sux , wolfpack öneririrm ancak o kadar test fln yaptılar heralde spherele dvm edicekler ..
Spherele devam ediceklerse tüm staffa ve playerlara sabır diliyorum...

The Murderer Lord GoDLike

Deltoro
Oyuncu
13 Haziran 2002 13:10 %0
Beyler ilk günlerinde eğer yazılan doğruysa server 200 üstünde player çekti bu güzel ve benim en çok hoşuma giden Snn günlerinde olduğu gibi Gene eski dostlarım ve düşmanlarımın etrafımda olmasıydı önemli olanda bence buydu benim için...
Eğer becerirsen Sher tebrik ederim seni eğer beceremezsen varyaaa ....
Beceremediğin zaman burayı kesinlikle dolduracam bakarsın...
Sher şimdilik bekliyoz umarım becerirsin bizde çünkü bunu istiyoruz...

Deltoro [ The Spanish ]

YaBuZ
Oyuncu
13 Haziran 2002 15:42 %0
ben altında zost var diye o adama edit demedim hatta o adama edit bile demedim. O kadar page atıldı o adama hiç bi şey yapılmadı (okadar playerlara zarar vermesine rağman) ama mustang tamelemiş adamların mustangleri alındı...

http://www.oyunmatik.com
Eski nostaljik dos ve emülatör oyunlarını indirebileceğiniz çok iyi türkçe site.

Deltoro
Oyuncu
15 Haziran 2002 12:28 %0
Server ı gördüm ve her keze burdan hiç heveslenmeyin kendinizi kandırırsınız forumlarda bile olmak ordan daha güzel Snn rulazz başka lafa gerek yok bence adam gibi bir server açamadı kimse Snn yi unutturacak...

Tek Kelimeyle SUCXXX

Deltoro [ The Spanish ]

teamerror
Oyuncu
17 Haziran 2002 00:30 %0
siz kardeşsiniz yemeğin birbirinizi ahahah
halid den sevgilerle

soGul
Oyuncu
17 Haziran 2002 00:54 %0
quote:
Gönderen: Deltoro
Server ı gördüm ve her keze burdan hiç heveslenmeyin kendinizi kandırırsınız forumlarda bile olmak ordan daha güzel Snn rulazz başka lafa gerek yok bence adam gibi bir server açamadı kimse Snn yi unutturacak...

Tek Kelimeyle SUCXXX

Deltoro [ The Spanish ]

Delto sizin izmir güzelleri wildarea'ya geliyo.
Baya güzel bir server olucak.
Bekleriz...

Dracula Mager [Humanity]
Cesur Yurek

soGul
Oyuncu
17 Haziran 2002 00:55 %0
quote:
Gönderen: teamerror
siz kardeşsiniz yemeğin birbirinizi ahahah
halid den sevgilerle

Sanki seni tanımıyoz.
Altına bi de hallidden sevgiler yazıyo
peeeeh
ehuhe

Dracula Mager [Humanity]
Cesur Yurek

Deltoro
Oyuncu
17 Haziran 2002 15:01 %0
Dracula olm adresini ver ayrıca ne zaman açılacak onu söyle şu an boştayım hiç bir yerde oynamıyorum zaten oynayıpda kendimi sinir etmek gibide bir gaye taşımıyorum...

Deltoro [ The Spanish ]

soGul
Oyuncu
17 Haziran 2002 15:49 %0
Al ya seni mi kırcaz. http://www.wildarea.com

Olm bak seni Tristrama bekliyoz.
Snn'den tüm tanıdıkları,tanımadıklarımızı, cartı curtu getir.

Dracula Mager [Humanity]
Cesur Yurek
(Bu mesaj 17 Haziran 2002 16:46 tarihinde soGul tarafından güncellenmiştir)

Sayfa: « 1 2 »
Alana Geri Dön

Reklam: