Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 04:16 Toplam 14 oyuncu 50 sunucu 291 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Ultima Online (Arşiv)
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Snn staffla ilgili okuyun!

|bB|-Hellroad
Oyuncu
06 Haziran 2002 12:55 %0
gecenlerde baska bir server da takılıodum osn den gm oversoul walla omu bilmıom ama sey dedi bana( tabi ben buna hesap soruom ne dıo kapatıonuz die falan) osn de artık rp yapılmıyordu ve osn rp serveri idi dedi...acıklaması bu forumlara bakmaya yuzunuz yok dıom cevap veremıo v.s.

--The Legend Becomes Immortal--

cyber_ninja
Oyuncu
06 Haziran 2002 15:07 %0
Rofl

L. Greenleaf;Evil Never Dies...

thedayafterdark
Oyuncu
06 Haziran 2002 16:28 %0
bencede Rofl hatta
ROFLMAO
osn staffta oversoul -sanırım Alesia- yoktu. Zaten eğer düşündüğüm kişi ise sharddan banlanmıştı.
Hem şuna gelelim ki osn rp bakımından kapanmadı.Kendini geliştirememesinden dolayı kapanmıştır.Gerek scprit, in game activity vs gerekse bazı yetkililerin görev ve yetkilerini gerektiği gibi kullanamaması ve kendilerini tanrıcılık işine fena kaptırıp burunlarının ucundaki gerçekle yüzleşmemesinin getirdiği ağır baskı ve eziqliğinden dolayıdır! Origin firmasının 6 ay içine yazılmış ve osn test shardında 1,5 yıldan fazla test edilerek sonlanmıştır.
Sir Lancelot

Laroux.PoS
Oyuncu
06 Haziran 2002 18:41 %0
(bkz: agzı olanın konu$ması)

Chaos is the will of men,
Order was just the dream..

thedayafterdark
Oyuncu
06 Haziran 2002 20:23 %0
quote:
Gönderen: Laroux.PoS
(bkz: agzı olanın konu$ması)

Chaos is the will of men,
Order was just the dream..

Ah $imdide Laroux üstüne aL1nd1.Sen ve bir kaç kişinin bu grup içinde olmadığını gayet iyi biliyorsun/uz ama istersen kimlerin hariç olduğunu hem bu public yere hem de özeline atabilirim.
Sir lancelot

jackiebrown
Yarbay
Yarbay
07 Haziran 2002 13:01 %0
Bana katılmıyo olabilirsiniz ama bence uzun süredir, Snn nin oyuncularının büyük bir kısmı, OSN uo serverını, içindeki yaşamı ve Staff ın büyük bir kısmını haketmiyordu. İnanmıyorsanız, Şöyle geçen seneyi ve serverın başının, Ve eski forumlara bakınız... oyuncu kitlesinin ne hale geldiğini göreceksiniz...
(değerli oyuncuların yaprak dökümü bunlara örnek, onlar çoğu gitti çünkü serverda şikayetçi olmayıp oyuncu kitlesinden şikayetçiydi çoğu.)
Saygılar...
Osborn

JackieBrown=Osborn[Horselords]
Who Works For The Glory Of HorseLords

Barrin
Oyuncu
08 Haziran 2002 19:53 %0
OSNUO nun kapatilmasi ile ilgili gayet guzel bir aciklama zaten http://www.oynasana.com/uo da mevcut bulunuyor. Ayrica da Oversoul'un OSN ile hic bir sekilde iliskisi yoktur, yani her denilene inanilmamalidir.

"Knowledge is no more expensive than ignorance, and at least as satisfying."

lynceus
Oyuncu
09 Haziran 2002 14:05 %0
Vay be ozlemişim ya UO yu....

Lynceus,Fall

Money isn't everthing.There's MasterCard&Visa.

nizsaints
Oyuncu
09 Haziran 2002 19:13 %0
Ya takmayin kafaniza laroux öle iste herseyi üstüne alinir belki ignore eder filam
Yanliş şeyler bunlar
Bence yanlişmi yanliiiişş.

SaYiNtSs RuLaZzZ
nixniz RuLaZzZ
MaNyAkLik RuLaZzZ
HiPeRaCtIv RuLaZzZ

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: