Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 04:16 Toplam 14 oyuncu 50 sunucu 291 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Ultima Online (Arşiv)
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Beni gören-tanıyan-hatırlayan

CILGIN TURK
Oyuncu
05 Haziran 2002 19:47 %0
Yaw merak ettim benim karakteri kaç kişi gördü şimdiye kadar eheh. Karakter: Ilteriş Kağan. Sayımı başlatıyorum.(Crows takiler hatırlar az soymadılar beni)

Rewendor
Oyuncu
05 Haziran 2002 21:04 %0
Hele "LameR Fallen Crowslar" topicinden sonra

REWENDOR HAWK[H.C.G]

[AoI]Elessar

LIONHEART
Oyuncu
06 Haziran 2002 15:43 %0
sadece gördüğümü hatırlıyorum şahasen bilmiyorum

CILGIN TURK
Oyuncu
06 Haziran 2002 19:12 %0
yaa abi napiim o hafta iki kere party dalgasıyla setimi kaptırmıştım. Bidaha yemiycem derken şehir dışında aniden crim oldum. Ne olduğunu anlayamadan disconnect oldum. Girdiğimde adamım son yumruğunu atıodu. Sen olsan sende atlardın heralde

Rewendor
Oyuncu
06 Haziran 2002 23:46 %0
quote:
Gönderen: crazyturk
yaa abi napiim o hafta iki kere party dalgasıyla setimi kaptırmıştım. Bidaha yemiycem derken şehir dışında aniden crim oldum. Ne olduğunu anlayamadan disconnect oldum. Girdiğimde adamım son yumruğunu atıodu. Sen olsan sende atlardın heralde

Hehe, eski günler...

REWENDOR HAWK[H.C.G]

[AoI]Elessar

LLEGOLASS
Oyuncu
07 Haziran 2002 12:44 %0
Önüne gelene lame derken günün, haftanın, ayın, milenyum un lameRi olduğunu hatırlıyorum..

Firesoul[Fallen Crows]
The Crow

CILGIN TURK
Oyuncu
07 Haziran 2002 14:37 %0
al işte ne diyim

hill
Oyuncu
07 Haziran 2002 14:38 %0
quote:
Gönderen: LLEGOLASS
Önüne gelene lame derken günün, haftanın, ayın, milenyum un lameRi olduğunu hatırlıyorum..

Firesoul[Fallen Crows]
The Crow

Xasf seçerdi.

Herşey Moonglow içindi...

CILGIN TURK
Oyuncu
07 Haziran 2002 20:08 %0
olabildiğince yapıcı olmaya çalışıyorum. Xasf, Ahileus ve Lonebard dışındakiler çok olgun(!!) olduklarını çok güzel ortaya koydu teşekkürler. Kavga forumu açmadım sadece tanıyanlar dedim. Ofensiv konuşacağınıza Xasf gibi "Ah eski günler" diyebilirsiniz. Veya "Eheheh seni de az soymadık" diyebilirsiniz. "Canım illede kavga istiyor" diyorsanız biraz cs takılın veya çıkın sokağa topluca gelenlerden birini tutup dövün stres kalmaz o zaman rahat rahat konuşuruz. Yerimde başka birisi olsaydı LaMer lafına fazla kızmazdı ama ben hiç lame yapmadığım için gena halde sinirleniyorum. Tamam, siz lame yapmadınız. Farkındayım. Sadece o gün ilk saldırdığınızda bir şekilde crim olmuştum. Heralde partide olduğum arkiyi kestiğinizdendi. Bu artık açık bir gerçek. BANA ***** DEMEYİN!

CILGIN TURK
Oyuncu
07 Haziran 2002 20:10 %0
rewendoru unuttum o da kavga etmiyor.

Jedi-Knight
Oyuncu
08 Haziran 2002 20:49 %0
Ulan seni var ya gördüğüm zaman kesicektim aslında ama bakma server kapandı beni saymayı unutma
Jander Sunstar
The King of Evermeet

Force Be With All of Us!

soGul
Oyuncu
09 Haziran 2002 20:41 %0
Minox madende bi baktım bi tip.
Anha adam journayman shieldfighter.
Şok olduydum açıkçası.
Yani titleında apprentice dışında shieldfighter yazan sayılı kişilerdendin.

Dracula Mager [Humanity]
Cesur Yurek

CILGIN TURK
Oyuncu
10 Haziran 2002 07:50 %0
eheh eskiden çok kolay artıodu. Bigün "Ulan biraz kasiim herkes gm oldu" dedim ve mezara gittim 2-3 saat fln iskelet kestim parry 65 oldu. Sonra her gün 1-2 saat çalışırsam bir haftadan az sürede gm olurum diye düşünüp yattım. Ertesi gün girdiğimde parry zorlaştırılmıştı )) Şoka girmiştim eheh.

CILGIN TURK
Oyuncu
10 Haziran 2002 07:51 %0
aa jander döndünmü

OREDİUS
Oyuncu
10 Haziran 2002 20:57 %0
lem nebar bire arasıra msj atlam aıq ya kuro ehuea

Borteçine:The End

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: