Yaw merak ettim benim karakteri kaç kişi gördü şimdiye kadar eheh. Karakter: Ilteriş Kağan. Sayımı başlatıyorum.(Crows takiler hatırlar az soymadılar beni)
yaa abi napiim o hafta iki kere party dalgasıyla setimi kaptırmıştım. Bidaha yemiycem derken şehir dışında aniden crim oldum. Ne olduğunu anlayamadan disconnect oldum. Girdiğimde adamım son yumruğunu atıodu. Sen olsan sende atlardın heralde
quote:Gönderen: crazyturk
yaa abi napiim o hafta iki kere party dalgasıyla setimi kaptırmıştım. Bidaha yemiycem derken şehir dışında aniden crim oldum. Ne olduğunu anlayamadan disconnect oldum. Girdiğimde adamım son yumruğunu atıodu. Sen olsan sende atlardın heralde
olabildiğince yapıcı olmaya çalışıyorum. Xasf, Ahileus ve Lonebard dışındakiler çok olgun(!!) olduklarını çok güzel ortaya koydu teşekkürler. Kavga forumu açmadım sadece tanıyanlar dedim. Ofensiv konuşacağınıza Xasf gibi "Ah eski günler" diyebilirsiniz. Veya "Eheheh seni de az soymadık" diyebilirsiniz. "Canım illede kavga istiyor" diyorsanız biraz cs takılın veya çıkın sokağa topluca gelenlerden birini tutup dövün stres kalmaz o zaman rahat rahat konuşuruz. Yerimde başka birisi olsaydı LaMer lafına fazla kızmazdı ama ben hiç lame yapmadığım için gena halde sinirleniyorum. Tamam, siz lame yapmadınız. Farkındayım. Sadece o gün ilk saldırdığınızda bir şekilde crim olmuştum. Heralde partide olduğum arkiyi kestiğinizdendi. Bu artık açık bir gerçek. BANA ***** DEMEYİN!
Ulan seni var ya gördüğüm zaman kesicektim aslında ama bakma server kapandı beni saymayı unutma
Jander Sunstar
The King of Evermeet Force Be With All of Us!
Minox madende bi baktım bi tip.
Anha adam journayman shieldfighter.
Şok olduydum açıkçası.
Yani titleında apprentice dışında shieldfighter yazan sayılı kişilerdendin.
eheh eskiden çok kolay artıodu. Bigün "Ulan biraz kasiim herkes gm oldu" dedim ve mezara gittim 2-3 saat fln iskelet kestim parry 65 oldu. Sonra her gün 1-2 saat çalışırsam bir haftadan az sürede gm olurum diye düşünüp yattım. Ertesi gün girdiğimde parry zorlaştırılmıştı )) Şoka girmiştim eheh.