Baska care yok OSN bizi öksüz birakti
Istıorum kı butun OSN de oldugumuz arkadaslarımız bırlıkte oynıalım
Hep beraber orda oynayalım Zannedersem herkezın dılegı de budur
Illa OSN olmak zorunda deıl kı zaten artık OSN uo dıe bısı de olmıcak gıbı duruo
Hep beraber bırleselım bı catı alınta ama kesınlıkle bu catınıın OSN olması sart deil.
Nerelerı tercıh eder yada onerırsınız tartısalım ortak bı yer bulucagımıza emınım E.P
--EmPo--
valla bu msg fazla cevap veren olmaz çünlkü uo ya devam edenler bildiğim kadarıyla ya silverserpents de baya var orda osn de oynıyan ve de vestel in uo sunda lar orda osn diye guildde toplanmış lar silverser.. üye alımı yok ama istersen vestelden al
Hoca bilmiyorum kimsin ama gel vestele bekleris. Bi ara osn guildi olarak serverin anuna koyalım. Adam master mage omuş newbie olarak bana nasıl gate açılacağını sordu.(haliyle koptum şimdi hangimiz newbie diye.)
Daha charı ilk aöçtığım gün balına pkya paralyze basıp explotion potion ile öldürdüm. Düşünün bu osnde mmkün müydü? Even in the darkest night,
Stars and angels still shine
bright -Azkeel-
Ultima Online benim için http://www.oynasana.com/uosonpr.php linkindeki yazı ile bitti.
Herkes aynı da olsa ben başka yerde oynamam, zaten bilgisayara reset gelirken UO ve macro programları dahil hiçbirşeyi korumadım...
Hmms en son girdiğim de, bayağı oldu tabi klasik free-shard görünümündeydi warrior skilleri hızlı gain alıyor magery skilleri ise kasıktı craftsmanlere bakmamıştım. Ama uo sux okadar oynadınız hala sıkmadı mı?!?! Sir Lancelot