Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 03:53 Toplam 19 oyuncu 50 sunucu 639 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Ultima Online (Arşiv)
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Snn'ciler hep beraber baska bi servera gecelim

-KS-Empo
Oyuncu
01 Haziran 2002 02:51 %0
Baska care yok OSN bizi öksüz birakti
Istıorum kı butun OSN de oldugumuz arkadaslarımız bırlıkte oynıalım

Hep beraber orda oynayalım Zannedersem herkezın dılegı de budur

Illa OSN olmak zorunda deıl kı zaten artık OSN uo dıe bısı de olmıcak gıbı duruo
Hep beraber bırleselım bı catı alınta ama kesınlıkle bu catınıın OSN olması sart deil.
Nerelerı tercıh eder yada onerırsınız tartısalım ortak bı yer bulucagımıza emınım

E.P
--EmPo--

sushie
Oyuncu
02 Haziran 2002 11:19 %0
valla bu msg fazla cevap veren olmaz çünlkü uo ya devam edenler bildiğim kadarıyla ya silverserpents de baya var orda osn de oynıyan ve de vestel in uo sunda lar orda osn diye guildde toplanmış lar silverser.. üye alımı yok ama istersen vestelden al

Suark
Oyuncu
02 Haziran 2002 21:30 %0
verin su vestelın adresınıde gırelım vestel.com .tr olmuo gırılmuıo

Doomhammer
Oyuncu
02 Haziran 2002 23:48 %0
Hoca bilmiyorum kimsin ama gel vestele bekleris. Bi ara osn guildi olarak serverin anuna koyalım. Adam master mage omuş newbie olarak bana nasıl gate açılacağını sordu.(haliyle koptum şimdi hangimiz newbie diye.)
Daha charı ilk aöçtığım gün balına pkya paralyze basıp explotion potion ile öldürdüm. Düşünün bu osnde mmkün müydü?

Even in the darkest night,
Stars and angels still shine
bright -Azkeel-

__Manyak__
Oyuncu
03 Haziran 2002 00:14 %0
Ultima Online benim için http://www.oynasana.com/uosonpr.php linkindeki yazı ile bitti.
Herkes aynı da olsa ben başka yerde oynamam, zaten bilgisayara reset gelirken UO ve macro programları dahil hiçbirşeyi korumadım...

Röh

thedayafterdark
Oyuncu
03 Haziran 2002 14:08 %0
quote:
Gönderen: suark_skc
verin su vestelın adresınıde gırelım vestel.com .tr olmuo gırılmuıo

http://www.oyun.gen.tr olması lazımdı...
Sir Lancelot

Suark
Oyuncu
03 Haziran 2002 14:54 %0
saol lancelot..
eger oyleyse walla 60 magery ıle dredd lord oluruk

Suark
Oyuncu
03 Haziran 2002 14:54 %0
siz ne olcanız?ben hep pure mage olmustum ama sımdı waıror olabılrıım skııler nasıl artıyor?

thedayafterdark
Oyuncu
03 Haziran 2002 15:21 %0
Hmms en son girdiğim de, bayağı oldu tabi klasik free-shard görünümündeydi warrior skilleri hızlı gain alıyor magery skilleri ise kasıktı craftsmanlere bakmamıştım. Ama uo sux okadar oynadınız hala sıkmadı mı?!?!
Sir Lancelot

Suark
Oyuncu
04 Haziran 2002 20:35 %0
nıhaaaa gıdem mırodan charını alam nasolsa o oynamıo..80 magery falan varmıs onda..yeterde artar bıle

thedayafterdark
Oyuncu
06 Haziran 2002 20:38 %0
mironun bildiğim kadarıyla accı war ama adam gibi charı yoqtu.. hatta 1 tane bile olduğunu sanmıyorum
Sir Lancelot

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: