Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 04:15 Toplam 14 oyuncu 50 sunucu 277 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Ultima Online (Arşiv)
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Tekrar bir arada olmak için el ele(eski pk hmank)

clair
Oyuncu
30 Mayıs 2002 22:33 %0
Beyler malesef osn den halen bir açıklama gelemdi okadar imza topladık bir fayda etmedi bu sebeb le ölenle ölünmez dierek hep beraber bir serverda yeniden başlıyalım gerçi pek alternatifimiz yok ama yeni açılacak birkaç server ı sıralıyim size
1- Sandwaves
2-E-Kolay
3-LostMyth

serverlar hakkında size birkaç bilgi verim:

1-Sandwaves= Mage sistemi diğer freeshardlardan güzel bir sitem o/s ile aynı daha sonra macelerde zırh kırma özelliği atdan düşürme olayı bardlarda özel menu sü filam baya güzel açıkcası favorim burası
http://www.sandwaves.org dan forumlardan bakabilirsiniz
2-E-kolay=eski shadow union nın adminlik yaptığı bir server yapıma ihtiyacı var gibi geliyor bana zamanı daha var web sitesi yok
3-Lostmyth= Hg tarzı bir shard açıkcası pek hg acaip fanztezi bir server www.lostmyth.com dan ulaşabilirsiniz

valla başkada yeni açılacak shard yok bu shardlar bitmiş sayılır eğer bir arada olmak istiyorsak tekrar bu server lardan birinde başlıyalım herkes fikrini belirtirse sevinirim bana ulaşmak istiyorsanız icq um 55111917 bben eski hmank jreet değil karıştırmayalım herkes fikrini söylesin ben açıkcası sandwavesde başlıyacam yanlış anlama gelmesin adminleri tanımam etmem sadec forumalrını okudum herkese iyi günler bye

thecurse
Oyuncu
31 Mayıs 2002 10:16 %0
Benim sand de gm tanıdık var..Adamlar baya sağlam çalışıyor ve işi bilen insanlar var..Bende orda başlamayı tavsiye ederim tabi çok geç açılmazsa..

the Curse [Assassin]

Karpuz
Oyuncu
31 Mayıs 2002 12:27 %0
Ben lost myth in adminiyim fazla bilinsin istemiyodum ama lost myth güzel bi server olcak ama daha yapacağımız çok iş var gibime geliyo... Herneyse pek hg tarzıda olmayacak str 100 ün üstüne çıkmıyo ve stat cap ya 225 ya 255

Saygılar,
Sherlinda
|>E-MaiL yolla!<|

forever2000
Oyuncu
31 Mayıs 2002 13:20 %0
Hepsi Sux Snn Rullaz bence

Naber kızlar uzun zaman oldu forumlara yazmıyalı
Canlarum yirim sizi

The Murderer Lord forever

clair
Oyuncu
31 Mayıs 2002 14:49 %0
La dopach fore iyi güzel söylüyorsunda osn yok artık anlayın bunu açılmayacak bitti olay hala bi ümit beklemeyin gerçekler acıdır ama ne yapıcaksın

steelwind
Oyuncu
31 Mayıs 2002 15:43 %0
Ben de Lost Myth'dayım.
Hg'ye benzer bir server değil.Ama oyuncu kitlesinin çoğunu Hg'nin paralı olmasından dolayı başka serverlara geçen oyuncular oluşturmaktadır.Gayet güzel bir server olacaktır...

The Murderer Lord Rangermania

nizsaints
Oyuncu
31 Mayıs 2002 16:48 %0
Çok Yakinda HiHihihihi

SaYiNtSs RuLaZzZ
nixniz RuLaZzZ
MaNyAkLik RuLaZzZ
HiPeRaCtIv RuLaZzZ

head[shot]demon
Oyuncu
31 Mayıs 2002 17:58 %0
heu bence pek ii diil bu solediiniz serverlar.

thedayafterdark
Oyuncu
31 Mayıs 2002 18:04 %0
UO sux
Bırakın şu illeti ya walla pc başında heba oluyorsunuz
Sir Lancelot

Nemesis-Wyrm-
Oyuncu
31 Mayıs 2002 21:45 %0
Kasap et derdinde koyun can derdinde.

Goruyorum ki cogu kişi bu işten halen kendilerine bir pay cıkartıp reklam peşinde koşmakta. Madem oraları o kadar seviyor istiyorsunuz gidin orda yapın muhabbetinizi ne diye halen forumları kirletiyorsunuz..

jonq(!)Stealth Rulz
Yakında Guneş Yeniden Dogacak...

...The Ghost of Cove...

forever2000
Oyuncu
01 Haziran 2002 10:16 %0
Oncelıkle ben Ronin.Suan Forever ın acc undan msj atıyorum.Jonq, Hmank ile bır cok server da bırlıkte oynadık.Bırlıkte olmanın zevkı bır baska oluyor.Eminimkı hmank ın bu ısten hıc bır fayda saglamıycagından emınım.zate hmank o server da oynamaya baslıccak.sadece dostlarının da yanında olmasından cok memnun olur herkes gibi.

Nemesis-Wyrm-
Oyuncu
01 Haziran 2002 12:39 %0
Birlikte olmanın tadı herzaman baskadır.
Bunun yanında icq,mirc vs vs. bir sürü iletisim alanı varken neden bir server ın forumlarında "ben su serverdayım sizde gelin" gibi bir mesaj atılır anlam vermiş degilim.Belki iyi niyetli bir mesajdır ama sonucta reklam yapılıyor..( istemeden de olsa )

Ha dedigin gibi hmank 'ın amacı baska olabilir.Ondan öncede reklam amaclı bir sürü mesaj atıldıgı için baska bir server in ismini gorunce tepem atıyor istemeden..

jonq(!)Stealth Rulz

...The Ghost of Cove...

clair
Oyuncu
01 Haziran 2002 19:11 %0
Ya varya jonq sana bişi demiyorum bizde biliyoruz buraya yazılmıyacağını ama eski playerlar buraya bakıyor dostlarım beğenmiyorsan cevap yazmak zorunda değilsin reklam yapan yok ben orya 3 tane server ayzdım altarnatif sen bekleme devam et osn yi belki 2 in uraniumda açarlar tabi sen kalırsan ozmana ayrıca osn nin açılacağına inansam yazmayız buraya beğenemzsen yazmasın olur biter

clair
Oyuncu
01 Haziran 2002 19:13 %0
ayrıca reklam yapıyor diyorsunda varolmayan bir server ı koruyorsun şuan yok artık osn bitti test dediler bitince açıcaz aldık 3 ün 1 ini kelimenin tam anlamı ile 500 tane imza topladı adamalr ki bu görülmemiş bişi nafile nafile

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: