Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 04:20 Toplam 14 oyuncu 50 sunucu 281 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Ultima Online (Arşiv)
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Gec ama sonunda

chaoswizard
Oyuncu
30 Mayıs 2002 22:00 %0
Web yardım sistemine 2001-07-02 00:13:34 tarihinde Ultima Online-Kullanıcı Hesapları konusunda göndermiş olduğunuz OSNWY3005 referanslı mesajınız:

Slmlar Ben Grewen-il-Wec
Yazıya Ozur dilerek baslamak istiyorum My.osn de FlashMaster ın Moderator oldugu yazmıyordu ve aramızda tatsızlıklar gecti ve ben bir moderatorum dedi ve seni banlıyorum dedi ben ise simdi acc mi geri actırmak istiyorum cunku kesinlikle kasti yaptıgım bir sey yoktu ..
ilgilenirseniz cok sevinirim 6 aylık emegimi 1 günde yok oldu...
saolun..

Yanıtımız:

Ultima Online:OSN Dünyası projesi sonlandırılmıştır.
Konuyla ilgili basın duyurumuza http://www.oynasana.com/uo adresinden ulaşabilirsiniz.

thecurse
Oyuncu
31 Mayıs 2002 10:23 %0
Gre icqya gel bakiim..
2771415

the Curse [Assassin]

_harvester_
Oyuncu
01 Haziran 2002 20:03 %0
yanlis foruma yanlis cevap sory
(Bu mesaj 01 Haziran 2002 20:09 tarihinde _harvester_ tarafından güncellenmiştir)

Dalyann
Oyuncu
02 Haziran 2002 14:07 %0
amauahauh benim 1 sene önce attığım mesajların cevapları geldi adamla dalga geçiyor bunlar.. en ufak bir saygı en ufak bir insaniyet namına birşey yok.. Türkiyede online gaming budur.. sorduğun sorunun server kapandıktan sonra cevabının gelmesidir.. insanların 1.5 sene bir hiç için bekletilmesidir.. Kendi beceremedikleri işin oyuncular üstüne atılmasıdır.. daha 2-3 ay önceye kadar son güncellenme tarihi ağustos 2000 olan bir web sitesine sahip olmasıdır.. türkiye'de online gaming buysa way oyuncularımızın haline hala utanmıyormusunuz o yazıyı yazmaya..

En büyük Playerlar
OSN Staff Sahtekar

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: