Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/10/08 11:56 Toplam 52 oyuncu 56 sunucu 545 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Ultima Online (Arşiv)
KapatılmışAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Nedir bu fallen crows?

Rewendor
Oyuncu
30 Haziran 2002 21:25 %0
Bak bak bak..
24 saat forumlarda gezecek halim yok heralde? Ama bakıyorum hemen benim yokluğumda atıp tutmuşsunuz?

Hemen cevaplayayım:

- Valla senin 14 yaşında olduğunu düşünüyodum zak çünkü öyle konuşuyorsun. 17 yaşındaysan daha kötü, bu senin zeka geriliğini gösterir.

- Evet, ben pvp yapmadım çünkü OSN serverında PvP yapan insanların çoğunun seviyesi çok düşük. Hemen küfürler, speedler, bug abuseler vs vs. Kısaca haksız yere üstünlük sağlamaya çalışmalar (ki bence bir Multiplayer oyunda yapılabilecek en büyük saygısızlıktır) ve ölünce küfürler vardı. Hiç mi PvP yapmadım? Evet ben de yaptım ama "hadi bucs basalım" "hadi mezara gidiyim pk vardır" diye hiç girmedim. Pvp mi de RP çerçevesinde yaptım ki bunu da Crowlar, Imlach, Moonglow'a uğrayan PKlar vs vs oldukça gördüler.

Mal varlığıma gelince, hiç bir zaman sürüsüyle magicalim, sürüsüyle plateim olmadı. Arkadaşım istedi bedava +15 kılıç verdim, bedva bloodrock verdim. Çünkü ben kullanmıyordum en azından birisinin işine yarardı. Ama bunun yararını da gördüm, sizinki gibi sudan değil gerçek dostluklar kazandım. Zamanı geldi benim ihtiyacım oldu verdiler, zamanı geldi beraber dungeon adventurealar yaptık.

FC nin mare olayına gelince, yaptığınız bir savaştı, ve savaşta sanırım pek kural olmaz ha? Kimse FC lerin zaten onurlu şovalyeler olduğunu söylemiyor istedikleri gibi savaşırlar, kalleşçe hatta bazen şerefSizce savaşıyorlar ama savaşıyorlar. Bunu kendileri de söylüyorlar zaten. Hiç bir FC den gururlu pvp beklemeyin. Ayrıca o savaş OSNnin son günlerindeydi, dolayısıyla herkes işi boşlamış sırf geyiğine oynuyordu.

RP ve Moonglowla ilgili sözlerine gelince hak veriyorum sana Zak, senin kapasiten oradaki olayları algılamaya yetmez. Sen aslında UO oynayacak deil kahvede okey oynayacak adamsın. Ama illa istiyorsan Akara ya (GM Merry) sorabilirsin.

"Fc nin bi tarafları tavana vurmus anlasılan, onu keserdik malı vermezse bunu keserdik onu vermezse biz süperdik zengindik ama maksat eglence...NE lan bu hava lan beni 1 e 1 de kesen bi fc yok" Doğaldır çünkü dediğim gibi FCler asla 1vs1 saldırmazlar. Dedim ya gururlu şovalyeler deil onlar.

Ha, benle kaç defa PvP yaptın zak? Kaç defa guard Zone a kaçtığımı gördün 1vs1 lerde? Benle savaşan PK lara sorabilirsin, yeri geldi üstümde setlerle öldüm orada ama kaçmadım. Karşı taraf lootladı ama senin gibi ana avrat düz gitmedim, tebrik ettim.

Ha OSN kapanmasa da böyle konuşurdum, nitekim konuştum da. Sen de orada cevap veremeden kaldın.

Eğer "şahsiyeti oturmuş insan" diye konuşuyorsan büyük bir saçmalık yaptın. Forumlarda konuşmayı bilmeyip "seni oyunda kesecem" diye ağlamak da ayrı bir olay tabii. Senin mesajlarından karakterin ortada, kendine güvenin yok hemen karakterine güveniyorsun di mi? Güzel böyle devam et. Topla arkana adamları tek başına yetmedin, yolla ICQdan urlyi herkes saldırsın

Gerçek dostluk hakkında da en ufak fikrin olduğunu sanmıyorum.

Son olarak o "bacak kırma" olayına gelince, buyur derim. Öyle beyaz monitör arkasından delikanlılık yapıp "karizma sağlamlaştırmakla" olmuyor o işler. Ağla sen buralarda.

Rewendor
Oyuncu
30 Haziran 2002 21:32 %0
Zaknafeinin forum tartışma taktiği:

- Önce tartışmaya alayla yaklaş, konuda fikrini belirtmek yerine karşı tarafa saldır.

- Konuda sıkıştıkça konu değiştir, o da olmadı karşı tarafa hakaret yağdır mutlaka konu değişir.

- Çok sıkışırsan aban ICQya kim var kim yoksa url at, foruma gelip sana "gerçek dostluk" yapsınlar.

- Eğer birşey kapasitenin üstündeyse ve anlamıyorsan bozuntuya verme, dalga geç, eğlen.

- Karşı tarafı sindiremediysen "sanal kabadayılık" yap. Olmassa boş tehditlerde bulun.

- Eğer haksızsan, veya konuya devam edemeyecek kapasitedeysen hemen "oyunda keserim" de, kişiliğinin zayıflığını karakterinle düzeltmeye çalış, olmadı kendini yücelt.

- Her zaman "arka kısmın" havada olsun, indirmelerine izin verme. Sen en büyüksün, kralsın, herkesi döversin.

- Hiçbirşey olmazsa son çare, alay et ve kaç

Valla süper savunma/saldırı taktiği hem forumu konusundan uzaklaştırıyorsun hem de kişilik bozukluğunu örtüyorsun. Maşallah, ama ayıpsın tabe sen kıralsın di mi?

Homurtu
Oyuncu
30 Haziran 2002 21:51 %0
Yok rewcim polemiğe kasma bunların belliki fazaca kuyruk acısı var
(Bkz. Ühü ühü yiyosa 1vs1 gelin ühüea)
Bulmuşlar tabi FC gibi sağlam ağlama duvarını zırlasınlar brak

Lan şu forumdaki dayanışmayı oyunda gösterseniz bu kadar kuyruk acınız olmmazddı eheh

Kleimael [Fallen Crows]
Athenas Silmaril[H.C.G.]
Maine Kerynn

khala
Oyuncu
30 Haziran 2002 22:09 %0
lem tipsiz simaril icq ya girsene
(konuyu daıtıoz iyidir )

who will rise sosaria if not !
khala

[DEFENDER]
Oyuncu
30 Haziran 2002 22:25 %0
quote:
Gönderen: Homurtu
Yok rewcim polemiğe kasma bunların belliki fazaca kuyruk acısı var
(Bkz. Ühü ühü yiyosa 1vs1 gelin ühüea)
Bulmuşlar tabi FC gibi sağlam ağlama duvarını zırlasınlar brak

Lan şu forumdaki dayanışmayı oyunda gösterseniz bu kadar kuyruk acınız olmmazddı eheh

Kleimael [Fallen Crows]
Athenas Silmaril[H.C.G.]
Maine Kerynn

oyunda kımseye aglamadıgımı herkes cok ıı bılır
ayrıca rew sana da sole dıım
ben zak ı forumlarda koruyarak dostluk gostermem
benım dostluk kavramımı belkı sen bılmezsın ama bı cok ınsan cok ıı bılır
baska bısey demıcem

aklın sıra cok akılılyım modundasın
ama herkes bırbırınden daha akıllıdır unutma

Cesaret Ölmekle Değil, Yaşamakla Ölçülür.
------------
Lord DEFENDER[LoL]

_harvester_
Oyuncu
30 Haziran 2002 22:26 %0
Ya sizin neyinizden kuyruk acısı çekçez.Lam siz 10 kişide olsanız birimizi kesebildinizmi acaba sümükler ordusu.Ya icq dan haberleşme falan değil.insanlar gerçekleri bilip yazıyolar.Rew sen kendin gibi sümüklerden başka kimseden saygı göremezsin.Hakarete girmedim ama sen girmişsin.Senin yaşın 90 da olsa zekan 5 i geçmez.Ya sizinle konuşmaya değmez.DS nin chaos zamanında yediğiniz dayaklar galataya köprü oldu.Niye tartışıyom onuda anlayamadım valla.Sümük herzaman sümüktür.10 kişide olsanız bi adam edemediniz etmezsinizde.Sizi kovalarken kaçtığınız günleri ne çabuk unuttunuz.Size sizi ifade eden bi sözle bu forumu bitireyim
KARGALAR SÜRÜYLE KARTALLAR YANLIZ UÇAR
(SÜMÜKLER)

Black Devil[DS]
RİSC[DS]

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
30 Haziran 2002 22:31 %0
Hahaha bak bakkk senınle 3 kere teke tek yaptım moonglow bastıgımda hepsi de maksimum 30 saniye sürdü.Hepsinin de sonuçları tabiki aynıydı.Beni ne kadar tanımadıgın belli öldügümde küfür etmem hatta prostakes benı ilk kestiginde teketek de etbrik etmiştim vedalaştık ve çıktım kendisine sorabilrisin.Sen benm dostluklarımın sudan oldugunu nereden bılyıorsun????Beni hiç dostlarımla bir arada gördün mü de sudan diyebiliyorsun.Ama önemlidir ben sana somut kanıtlar sunuyorum Bkz: Yaş olayı Bkz: Prostakes olayı.Sen ise bol keseden atıyorsun be cocugum.
Haa demek işi oraya getirdin GM Merry yi ben senden iyi tanırım o benim zeka seviyemi de rp seviyemi de oldukca iyi bilir Geldigi anda soracagız da zaten !!!
Çok ilginç her ettigin lafa kanıtlarıyla cevaplar gelmesıne ragmen CVP veremeden kalırsın gibi şeyler zırvalıosun Enteressan.
Ayrıca son yzamış bi zırva Homurtu, ben fallen crow larla hiçbir zaman bir sorunum olmadı hep pk oldugum için ve sadece baskınlarda gordugum ve onlar organıze bi sekılde toplu saldırdıklarından dolayı ,baskınlarda bariz bir üstünlügümüz oluyordu.Yane hiçbir kuyruk acım yok hatta bir cogu iyi arkadaşlarımdır.Ayrıca cocugum belliki haberin yok ama en büyük dayanışma Bucs da pk lar arasındadır bu oyunda ögren ole konuşda maskara olma !

---Zaknafein [!] The One---

cyber_ninja
Oyuncu
30 Haziran 2002 22:44 %0
Zaknafein iyi biridir. Bir aralar komutanlığımı bile yapmıştır. Alderia dışında hikaye gereği Player Killer olduğumda , sadece bir guild`e girerdim (ki bir kaç kere oldum) o da Assassin`di.
*kılıcını yere saplar ve gülümser*
*Yeniden çekilecek kılıçlar , . inanın bana...*
*arkasını döner ve ormanın içerisinde yok olur. *pof*

L. Greenleaf;Evil Never Dies...

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
30 Haziran 2002 22:49 %0
Haklısın bir daha Greenleaf! HERKES DUYSUN BUNU!!!
-BİR DAHA ÇEKİLECEK KILICLAR-

_harvester_
Oyuncu
30 Haziran 2002 22:52 %0
Ya zak boşver be olm.Konuyu kapatalım tartışmayalım.Ben söleyeceğimi söledim.Bizim bunları kovaladığımız günleri unuttu sümükler.Bidaha cevap verme boşver.Bu adamlarda dil 10km yürek 1mm.korkak ve sümük ordusu.Hadi naş.Defender ın dediği doğru ben lol deyken gz içindede kesiyduk bunları.Def hatırlarsan safetyzone a kaçmasınlar diye duvar çekerdik içerden ya beyler düşündümde gerçekten çok hata yapıyoruz.Habire kestiğimiz adamalrla tartışarak sadece sinirlerimizi bozarız.Zak bizi bilen biliyo bu sümüğe açıklama yapma kişiliğin hakkında.Yaw bu adam bizim brit baskınlarımızı falan bilmediği için.sahte dostluklar diyo lol.Rew sen hangi dostun ile del baskınında yada brit baskınında sadece ikiniz 15 kişi arasına girdiniz?Gz den çıkabilsen girerdin belki.ama öldürdün hemen oda ayrı konu.Zaknefein gibi janissary gibi battal gibi virüs gibi man of honor gibi.sion gibi panda gibi harvester gibi kardeşim dediğim adamalar var.Dost olduğum birbirimizi yanlız bırakmayacağımız adamları saysam senin zekan okadar ismi hafızanda tutmaya yetmez.Hadi genç konuyu fazla uzatmadan naşla

Black Devil[DS]
RİSC[DS]

Rewendor
Oyuncu
30 Haziran 2002 22:53 %0
Forum çok uzadı, illa inat edecekseniz özel mesajıma atın bundan sorakileri de forum boK olmasın.

Öncelikle kendimi "süper zeki" falan sandığım yok. Tanımadığım adama da tanıdığım adama da saygı gösteririm. Ama bu adam her foruma sazan gibi atlayıp önüne gelene tehditler yağdırıyorsa "bu adam benim zamanımda Deluciaya giremezdi" gibi ahkam kesip kendi "kırallığını ilan ediyorsa" bu adama saygım kesinlikle olamaz.

Seninle teketek yaptığımızı pek hatırlamıyorum ama yalan demiyorum doğrudur. Çünkü karşımdaki kim olursa olsun şehrimi savunmak için saldırdım, tek başıma veya dostlarımla savaştım. Eğer gerçekten yendiysen sen de tebrik edip gittiğimi görmüşsündür, ne küfür ne bişi... Zaten ben PvP de kimseyle yarışmıyorum. O konuda hiç bir iddiam da yok. PvP yi sadece oyunun belli bir parçası olarak görürüm. Küfrüne ait SS ler zamanında elime geçmişti zak, ama hala duruyor mu bilmiyorum. RP demişsin, ama şunu unutma en güçlü RPsi yapmak çok kolaydır, esas zor olan normal adam RPsi yapmaktır. Zamanında Buc'sta arkadaşın karakteriyle PK lık görmüştüm, dayanışmaları gerçekten iyi ama FC nin savaş taktiklerini aşabileceğini düşündüğüm tek olay BAPH dır OSNde...

Defender, seni tanırım, sever(d)im. Hatta ben farklı karakterlerle oynarken kapışmamız falan da vardı bayağı. Dediğim gibi kendimi süper zeki falan sanmıyorum.

RISC sana söylicek zaten bişey yok. Her forumda sazanlık yapar, sağa sola hakaret yağdırır, 3-5 kişiye laf eder sora çıkar gidersin. Heralde senin eğlencen de bu, yazık, takıl sen kendi çapında.

Herneyse, eğer gerçekten konuşmak istiyorsan zak, ama kavga etmek değil konuşmak lütfen my.osnden devam edelim. Parazitler ortaya çıkmasın (bkz risc). Hatta istersen ICQ da veririm konuşuruz, bu "anlaşmazlığı" da hallederiz.

Rewendor
Oyuncu
30 Haziran 2002 23:01 %0
quote:
Gönderen: _harvester_
Ya zak boşver be olm.Konuyu kapatalım tartışmayalım.Ben söleyeceğimi söledim.Bizim bunları kovaladığımız günleri unuttu sümükler.Bidaha cevap verme boşver.Bu adamlarda dil 10km yürek 1mm.korkak ve sümük ordusu.Hadi naş.Defender ın dediği doğru ben lol deyken gz içindede kesiyduk bunları.Def hatırlarsan safetyzone a kaçmasınlar diye duvar çekerdik içerden ya beyler düşündümde gerçekten çok hata yapıyoruz.Habire kestiğimiz adamalrla tartışarak sadece sinirlerimizi bozarız.Zak bizi bilen biliyo bu sümüğe açıklama yapma kişiliğin hakkında.Yaw bu adam bizim brit baskınlarımızı falan bilmediği için.sahte dostluklar diyo lol.Rew sen hangi dostun ile del baskınında yada brit baskınında sadece ikiniz 15 kişi arasına girdiniz?Gz den çıkabilsen girerdin belki.ama öldürdün hemen oda ayrı konu.Zaknefein gibi janissary gibi battal gibi virüs gibi man of honor gibi.sion gibi panda gibi harvester gibi kardeşim dediğim adamalar var.Dost olduğum birbirimizi yanlız bırakmayacağımız adamları saysam senin zekan okadar ismi hafızanda tutmaya yetmez.Hadi genç konuyu fazla uzatmadan naşla

Black Devil[DS]
RİSC[DS]

Hala anlamıyosun di mi? Anlamak istemiyorsun di mi?

Ben PvPci deilim, öyle Brit mezara, Deluciaya falan da gitmem Ama hala inat ediyorsun di mi? Ha bi de seninle oyunda karşılaşmadık bile, ama beni kesmeyi başarmışsın, çok büyük adamsın, telepati falan yaptın heralde... Hehehe yürek işine gelince, yeri gelirse herkesle de savaşır ölürüm, ama kaçmam. Bunun örneğini zaten çok kişi gördü. Neyse sen takıl yine, sümük falan de eğlen, evrimini tamamlayınca yine uğrarsın bi ara.. Maşallah Zak ICQ dan mesajı atar atmaz gelmişsin.. Bi kemik de ben atıyım da onun peşinden havla.

velvet
Oyuncu
30 Haziran 2002 23:04 %0
Bak Rewonder delikanlının sanalı, gerceği olmaz delikanlı adam heryerde delikanlıdır aslanım, monitör arkası falan değil anlıcağın yani o adamı tanıom ben realdada gösteriri sana delikanlılığı...Öyle bi ima ediyosunki rewonder yiosa sanal yapma sen uzatıosun konuyu kapat bence artık uzatma...!vs 1 gelmeyen adam artizlik taslamasın o zmn sussun bu da senın diyişinle SEREFSIZ SAVASCILARA cevabımdır...

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
30 Haziran 2002 23:06 %0
Rew bak göz var nizam var ,arkadaş bak bakalım ilk mesajı kim atmış?ben mi yoksa risc mi???? bak ole konuş be hoca.Öyle bir çagırma durumu olsa bile ki yok cagıran risc olurdu.Zaten gerekte yok cunku hepımız sureklı bu foırumlardayız ve birbirmize destek oluruz.

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
30 Haziran 2002 23:08 %0
Rew bak bi ara Barış die bi tipde türemiş ti hatırlıomusun oda beni sanal delikanlı ilan etmişti.Ertesi gün evinin önündeydim adresine gittim.Tamam mı? Benim sigortaları attırma okay?

Rewendor
Oyuncu
30 Haziran 2002 23:11 %0
Riscin mesajlara mı bakacam ben? Adamın bu forumlara attığı ve konuyla alakası olan 1 mesaj bile yok.

Delikanlılık lafına o "keserim biçerim, bacaklarını kırarım, aslanım evladım vs" tipi konuşmaları ve "artizlenmeleri" kastettim. Ben artislik falan taslamıyorum. Forumlarda "Ben herkesi keserim pk yım güçlüyüm" diye gezmiyorum ama gerektiğinde 1vs1 de yaparım. Yenerim veya yenilirim önemli deil ama yaparım.

Neyse konuyu devam ettireceksen my.osn veya icq dan ettirelim zak, konu eski hesaplara kadar gitti, parazit doldu etraf.

Rewendor
Oyuncu
30 Haziran 2002 23:13 %0
quote:
Gönderen: dinin
Benim sigortaları attırma okay?

İşte tam bu sözleri kastediodum.

Herneyse.

Dediğim gibi eğer devam edeceksek başka biyerde edelim.
(Bu mesaj 30 Haziran 2002 23:16 tarihinde RewendoR tarafından güncellenmiştir)

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
30 Haziran 2002 23:16 %0
Walla ben buyum sanal gerçek,zak budur kızdıgım zaman boyle olurum.Kabulleniceksın bunu !!

velvet
Oyuncu
30 Haziran 2002 23:24 %0
Bak bana ve arkadaşlarıma kimse parazit falan diyemez burda laf dolaylı yoldan bana ve arkadaşlarıma geliyo.Ya sen filozof musun ne bu yorumlar falan ya Black Devil sana öle bi cevaplar verioki gıkın cıkmıo rewondor KAPA konuyu yazma bisi artık uzatma bak bu konuyu is tasmasın artık yeter

velvet
Oyuncu
30 Haziran 2002 23:26 %0
YA Bu arada sen FC misin ki üsütüne alınoysun ben sana atmıom lafları ya ben FCLERE atıom sana noluyo ?SÖzcü leri falanmısın ?

Rewendor
Oyuncu
30 Haziran 2002 23:28 %0
quote:
Gönderen: velvet
Bak bana ve arkadaşlarıma kimse parazit falan diyemez burda laf dolaylı yoldan bana ve arkadaşlarıma geliyo.Ya sen filozof musun ne bu yorumlar falan ya Black Devil sana öle bi cevaplar verioki gıkın cıkmıo rewondor KAPA konuyu yazma bisi artık uzatma bak bu konuyu is tasmasın artık yeter

Hayır, öyle şeyler söylüyo ki hepsini ben çoktan cevapladığım için aynı şeyleri tekrar tekrar yazmaya ihtiyaç duymuyorum. Eğer isterse eski msglarımı okuyup aynı şeyleri söyleyip cevap olarak tekrar onları okuyarak eğlenebilir.

Herneyse konunun kapanmasını istiyosan cevap yazma bu kadar basit. Eğer diyecek bişeyiniz varsa my.osnden söyleyin.

_harvester_
Oyuncu
30 Haziran 2002 23:29 %0
Rew gerçekler böle bitaraflarına batar işte..gerçekler acıtır diye boşuna sölemiyorlar.Sırf demogoji yaparak milletin aklını bulandırmaya çalışıyosun başka bişi değilsin sen.Hala bişi biliyomuş gibi konuşmaların beni öldürüyo.Ya biz kendimizi zamanında kanıtladık.Sana tekrar kanıtlamaya gerek yok.Yeri geldi bizde rp yaptık.Ama hiçbizaman senin gibi sümüklüğümüzü saklamak için rp ye sığınmadık.Senin gibi ne adamlar tanıdım.karşısına dağlam biri geldimi eli ayağı titreyip bişi yapamayan.Biz hiçbizaman 10 kişi dalıyonuz diye şikayet etmedik.Çünkü biz 10 kişi içindende çıkmayı bildik ve çıktık.Sizin gibi bi adamı 10 kişi kesip te sonrada zuahah muahah diye gülmedik.Bir kez bile speed yapmadık.Herşeyin üstüne yemin edebilirim.Herzaman şaşırdığım bişi vardı.56k bağlantı ile ve okadar speedçinin arasında bile genede sizin gibi sümükleri kesebildik.Sen anlayamazsın bunları.Senin gibi bi adam komplekse giripte bana hakaret etse nolur etmese nolur.Arkadan bi velet vızıldıyo der geçerim.

Black Devil[DS]
RİSC[DS]

Rewendor
Oyuncu
30 Haziran 2002 23:32 %0
quote:
Gönderen: velvet
YA Bu arada sen FC misin ki üsütüne alınoysun ben sana atmıom lafları ya ben FCLERE atıom sana noluyo ?SÖzcü leri falanmısın ?

Evet, ben de FCyim. yeri geldiğinde FCyim. Ayrıca Rewendor karakteriyle de FC nin en yakın dostlarındanım ve bir FC kadar yakınım. Neyse. Konuyu kapatalım, tartışmayı geçti artık konu iyice tatsızlaştı.

velvet
Oyuncu
30 Haziran 2002 23:34 %0
quote:
Gönderen: RewendoR
. Eğer isterse eski msglarımı okuyup aynı şeyleri söyleyip cevap olarak tekrar onları okuyarak eğlenebilir.

Rewondor, su kücümser tawrını bırak artık yoksa artık bayaa bi tavır deişikliğ olcak bu forumda kapatmak istiorum bende ama laf carpma halindesin millete böle bi havalarda lütfen düzelt su tawrını bak su an rica ediorum daha baska msg yazmıcam laf carpılmamaıs durumunda

Rewendor
Oyuncu
30 Haziran 2002 23:42 %0
quote:
Gönderen: _harvester_
Rew gerçekler böle bitaraflarına batar işte..gerçekler acıtır diye boşuna sölemiyorlar.Sırf demogoji yaparak milletin aklını bulandırmaya çalışıyosun başka bişi değilsin sen.Hala bişi biliyomuş gibi konuşmaların beni öldürüyo.Ya biz kendimizi zamanında kanıtladık.Sana tekrar kanıtlamaya gerek yok.Yeri geldi bizde rp yaptık.Ama hiçbizaman senin gibi sümüklüğümüzü saklamak için rp ye sığınmadık.Senin gibi ne adamlar tanıdım.karşısına dağlam biri geldimi eli ayağı titreyip bişi yapamayan.Biz hiçbizaman 10 kişi dalıyonuz diye şikayet etmedik.Çünkü biz 10 kişi içindende çıkmayı bildik ve çıktık.Sizin gibi bi adamı 10 kişi kesip te sonrada zuahah muahah diye gülmedik.Bir kez bile speed yapmadık.Herşeyin üstüne yemin edebilirim.Herzaman şaşırdığım bişi vardı.56k bağlantı ile ve okadar speedçinin arasında bile genede sizin gibi sümükleri kesebildik.Sen anlayamazsın bunları.Senin gibi bi adam komplekse giripte bana hakaret etse nolur etmese nolur.Arkadan bi velet vızıldıyo der geçerim.

Black Devil[DS]
RİSC[DS]

Bi bak bakayım forumda ağlayan sen misin ben miyim?
Ayrıca şikayet etmediysen burada ne işin var niye saldırıyorsun FCye? Komplex diye ben buna derim işte.
Eğer merak ediyorsan sölyeyeyim ben de 56K bağlantıya sahibim, hayatımda speed yapmayı bırak programı bile görmedim denebilir (1 kere çok eskiden CS oynarken kafenin birinde yüklüydü orada görmüştüm aynı programsa, o kadar)
Eğer madem 10 kişi size dalınması seni etkilemiyorsa, hepsinden kaçabiliyor veya hepsini kesebiliyorsan derdin ne peki burda? Ne diye sağa sola burada laf ediyorsun? "RP ye sığınıyorsun" lafı nereden çıktı? Bu da son moda galiba. O kadar istiyorsan söyleyeyim: 7 senedir FRP oynarım masaüstü, ve RP merakım da buradan gelir. Ama asla RP ye sığınmam. Ama sen de bunu anlayamazsın çünkü tek bildiğin günlerce gecelerce inlor + box sonra da sağa sola saldırmaktan ibaret. Ben de senin gibileri çok gördüm, kendini çok birşey sanıp sağa sola ahkam kesip sataşıp, karşısına böyle sindiremeyeceği biri çıkınca böyle sağdan soldan yardım toplayıp forumda sindirmeye çalışan, birşey söyleyemeyince bozuk plak gibi "rp ye sığınıyorsun, sümüksün, gel oyunda kapışalım" dan başka birşey söyleyemeyen...
Bir de lütfen söyle, gerçeği söyle beni 1 kere bile gördün de kesebildin mi? Çünkü senin "o geniş dünyanı" sınırlayan brit bank, brit mezar, delucia bank ve bucs dörtlüsüne pek gitmem...

Sayfa: « 1 2 3 4 5 6 7 »
KapatılmışAlana Geri Dön

Reklam: