Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/10/08 14:49 Toplam 147 oyuncu 56 sunucu 666 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Ultima Online (Arşiv)
KapatılmışAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Nedir bu fallen crows?

Landru
Oyuncu
26 Haziran 2002 13:25 %0
Adiler hep ben ölürdüm ama intikamım acı oldu yürüttüm paralşarı

Fandrez[Fallen Crows]
The Crow
___
Kartallar tek,kargalar sürüyle uçar..

Aikanaro
Oyuncu
27 Haziran 2002 17:17 %0
AHHH ahhhh fificim ilk tanışımısımızı hatırlarmısın?
hersey bir old cooper la başlamıştı sanırım bir crow daha buldum demişti bir ses içimden ardından senin büyük ısrarlarınla bu işin böle gitmeyeceğine karar verip skill kasmaya başlamıştık ! ahhhh ah
Spartayla da bugs savaşlarının en kanlısının geçtiği bir gün savaş meydanında tanışmıştık her kes kaçıyo ama sadece bir büyücü kalıp çarpışmaya benle devam ediyordu ! tam bir crow demiştim silah arkadaşının yanından hiç ayrılmıyordu
ahhhh ahhh gezgin günlerimde böyle tanışmıştım hepinizle velt eskilerdendi zaten xaride en başından elindeki okla hep yanımızdaydı papua daki ilk crow stone
ya Sevgili valimiz vasmussen tehar ı hatırlayan var mı?
en sıkı crow dostuydu en güzel savunmalar onun zamanında ypılmıştı
ethan vardı sonra ve diğer crowlarım ahh ahh hepsini yazssam saatlerimi alır ama hiç birini ayıramam hepsi crowdu çünkü hepimiz kardeştik...

--The Fallen Crow--
Q:Keskin alev:Aikanaro Beowulf
Altın olan her şey parlamaz,her gezgin yitirmemiştir yolunu!

KintanTee
Oyuncu
28 Haziran 2002 00:48 %0
quote:
Gönderen: Aikanaro
hersey bir old cooper la başlamıştı sanırım bir crow daha buldum demişti bir ses içimden ardından senin büyük ısrarlarınla bu işin böle gitmeyeceğine karar verip skill kasmaya başlamıştık ! ahhhh ah
Spartayla da bugs savaşlarının en kanlısının geçtiği bir gün savaş meydanında tanışmıştık her kes kaçıyo ama sadece bir büyücü kalıp çarpışmaya benle devam ediyordu ! tam bir crow demiştim silah arkadaşının yanından hiç ayrılmıyordu
ahhhh ahhh gezgin günlerimde böyle tanışmıştım hepinizle velt eskilerdendi zaten xaride en başından elindeki okla hep yanımızdaydı papua daki ilk crow stone
ethan vardı sonra ve diğer crowlarım ahh ahh hepsini yazssam saatlerimi alır ama hiç birini ayıramam hepsi crowdu çünkü hepimiz kardeştik...

--The Fallen Crow--

hırt

Witzbold[FallenCrow]
Efsane geri dönüyor..
Gün Yakın!..

LLEGOLASS
Oyuncu
28 Haziran 2002 20:41 %0
quote:
Gönderen: Aikanaro

--The Fallen Crow--

Of Vasmussen zamanını hatırlamam mı konuşurken kelimelerimi seçtiğim iki kişiden biridir.

Pk'lar haraca bağlamıştı moonglow u sonra. Bende hikaye bol İstediğiniz zamanı ve istediğiniz olayı söyleyin anlatırım hemen

Firesoul[Fallen Crows]
The Crow

LLEGOLASS
Oyuncu
29 Haziran 2002 03:05 %0
Bu aikanaro nun nasıl biri oldugunu en iyi bilen kisilerden biriyim yada fukuruyu nun ben daha uo nun ne oldugunu öğrenmeye çalışırken çok iyi hatırlarım aik icqdan GTK adında bi guildin kuruluş toplantısında suskun bi kişilik olarak bulunuyorudu sanırım Mumuydu illa ben guildmaster olacam derken ordakilerden biri Raid(aik) olsun dedi soora herkes atladı sonra bizimki GTK nın guildmasterı oldu..

Burdan soora FC nin kuruluş planları başladı bizim aik bi dolu bişeyler anlatırdı bize şöle yapacaz böle yapacaz fln iyice uçuşa geçti anlayacağınız "yok hiç şehre girmeyeceğiz fln" hehe hatta bana bu olay saçma gelmişti bu yüzden girmek istemedim FC ye soora bikaç arkadaşımla NwN yi kurduk bizde gerçi gerçi aik bana uo yu sevdiren adamdır OSN hayatımda da sürekli birlikteydik hatta aik Sindar olarak NwN bünyesinde bile bulunmuştu gerçi pek farklı guildler değildik..

Sonra ben OSN den ayrıldığımda bi gün cafeye aik in yanına gittim bi baktım bunda benim itemleri afacan benim bankamı olduğu gibi kendidine geçirmiş..Bide kıymetinide bilmedi haylaz benim ne emeklerle elde ettiğim itemleri anında kaybederdi
Ama da severim Aik'i
FC gerçekten çok kaliteli bi guildir..GErçi burda yazan kişilerden çok azını tanırım ama olsun ben ilk kuruluşunda vardım sonraki gelişmelerden uzaktım biraz
Fifi, Fandrez, Fuku, Owin, Aik hepinize sevgiler..

( Bu yazı Mae'Var tarafından 29 Haziran 20002 de saat 03:10 tarafından şahsıma teslim edilmiştir. Bende üzerime düşen görevi büyük bir vatanseverlik ve kahramanlıkla itina ile Kopyalayıp-Yapıştırmışımdır ) yapıştırmışımdır doğru oldu heralde.. Neyse geç oluyor çenem açıldı.. Hepinize mutlu geceler diler sütünüzü içip dişlerinizi fırçaladıktan sonra yatmanızı şiddetle öneririm.

Firesoul[Fallen Crows]
The Crow

_harvester_
Oyuncu
30 Haziran 2002 04:18 %0
Çok şeyler yazdım sildim tekrar yazdım en sonunda gene sildim.Mep çok hata yapıyosun bu sümükle tartışarak.Zamanında kimin ne olduğu ne yaptığını herkez görüyodu zaten.Snn bitti gitti boşuna sinirlerini bozma.Mep özelime icq numaranı yolla.Tartışmaya sinir bozmaya değmez.forumda erkeklik yapıp oyunda safetyzone dan çıkmayanlarıda biliyoruz.

saygılar
Black Devil[DS]
RİSC[DS]
Virüs[Killers]sadece killers zamanında oynadım.
(Bu mesaj 30 Haziran 2002 04:22 tarihinde _harvester_ tarafından güncellenmiştir)
(Bu mesaj 30 Haziran 2002 04:29 tarihinde _harvester_ tarafından güncellenmiştir)

Rewendor
Oyuncu
30 Haziran 2002 16:17 %0
quote:
Gönderen: _harvester_
Çok şeyler yazdım sildim tekrar yazdım en sonunda gene sildim.Mep çok hata yapıyosun bu sümükle tartışarak.Zamanında kimin ne olduğu ne yaptığını herkez görüyodu zaten.Snn bitti gitti boşuna sinirlerini bozma.Mep özelime icq numaranı yolla.Tartışmaya sinir bozmaya değmez.forumda erkeklik yapıp oyunda safetyzone dan çıkmayanlarıda biliyoruz.

saygılar
Black Devil[DS]
RİSC[DS]
Virüs[Killers]sadece killers zamanında oynadım.
(Bu mesaj 30 Haziran 2002 04:22 tarihinde _harvester_ tarafından güncellenmiştir)
(Bu mesaj 30 Haziran 2002 04:29 tarihinde _harvester_ tarafından güncellenmiştir)

Oyun ayrıdır forum ayrı, oyunda karakterin konuşur forumda da kendin. Maşallah kuyruk acın çok fazla galiba. Zaten tarafsız gözlerle forumu okusan nkimin naptıını daha iyi görürdün.

Hehe FC nin kötü yanı da bu, kuyruk acısı olan çok adam var böle forumlarda konuşup oyunda hemen guard zone lara kaçarlar Crowları görünce. Sora da gelip forumlarda "bilmemnerock setimle +bilmemkaç kılıcımı çaldı adiler" diye ağlarlar di mi? Hadi sen ufaktan yaylan, seni aşar bu forum. Evrimini tamamladığında bi ara tekrar uğrarsın o zaman tekrar inceleriz. Sanal kenar mahalle kabadayısı seni.

_harvester_
Oyuncu
30 Haziran 2002 16:55 %0
Heheh işte gene çok bilmiş arkadaşımız konuştu.Kuyruk acısımı?Sadece gülerim.Gz den çıkmayan adamların kim olduüğunu herkez biliyo.DS en kötü zamanında bile kimseden kuyruk acısı çekmedi(bende dahil) bunu hiçbizaman unutma.Laf kalabalığı yaparak bi yere varamazsın.Safetyzone kuşu seni.Hadi naş.Git bişiler öğren öle gel.Bizim ''SÜMÜK'' dediğimiz kişilerdensin.Naş

Black Devil[DS]
RİSC[DS]
Virüs[Killers]sadece killers zamanı oynadım.

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
30 Haziran 2002 17:05 %0
Rew Rew deli etme beni sen forumlarda ii çene yarıştırıosun ama neden se oyuna gelince ebedi bi sesizlik tek yaptıgın kaçmak.Rp miş kıçımın rp si , elin ayagın tutmuo rp ye sıgınıosun,senın yzuunden dogru duzgun rp yapanlara olan sempati de azalıo.Alırım aklını adam ol !

---Zaknafein [!] The One---

LLEGOLASS
Oyuncu
30 Haziran 2002 17:55 %0
Beyler bu gaz neden ? Aramızda bi alıp veremediğimiz var ki böyle seviyesizce konuşma gereği duyabiliyorsunuz.

Hadi anlatın bakalım olayları kim kimi kesti, kim nereye kaçtı bilelim.

Firesoul[Fallen Crows]
The Crow

_harvester_
Oyuncu
30 Haziran 2002 18:48 %0
Fire içimde en ufak bir tartışma isteği yok.Ama bazı adamlar hadlerini aştımı bizde deliriyoruz.Zak ında dediği gibi karşına biri geldimi eli ayağı tutmayıp gz ye kaçan adamlar bize laf atamaz.Snn bitti gitti ama herkez olayları gerçek bi şekilde yansıtçak foruma.Kimin kimi nasıl kestiğini bilen bilir.Anlatmaya gerek yok.Savunduğunuz adamların neler yaptığını herkez gördü.Oyunda gm olsaydı zaten adı geçen şahıslar oynayamazdı serverda.Heryneyse bidaha cevap vermicem.Snn deki bütün düşmanlara selam veriyordum bundan önce ama bir kaç istisna çıkıyo işte
saygılar
Black Devil[DS]
RİSC[DS]

Rewendor
Oyuncu
30 Haziran 2002 18:52 %0
quote:
Gönderen: dinin
Rew Rew deli etme beni sen forumlarda ii çene yarıştırıosun ama neden se oyuna gelince ebedi bi sesizlik tek yaptıgın kaçmak.Rp miş kıçımın rp si , elin ayagın tutmuo rp ye sıgınıosun,senın yzuunden dogru duzgun rp yapanlara olan sempati de azalıo.Alırım aklını adam ol !

insanlarla yüzleşmekten korkup oyundaki karakterinin arkasına sığınacak 14 yaşındaki çocuklarla uğraşamam. Mesajına bak ve kimin neyin arkasına sığındığına bir bak. Forumlarda yüzleşemeyince "oyunda kapışalım" diye ağlamak kolay. Eğer istesem 2 senede emin ol çok iyi karakter yaratıp pvp yapardım ama senle aynı kulvarda yarışmıyoruz. Senin yaptığın bi basketbolcuya gidip futbol maçı önermek gibi birşey. Her zaman skillerinin arkasına sığınamazsın, beni görmeden rp mi veya karakterimi eleştiremezsin. Senin forumlarda çeneni kapattığımı sanıyodum ama galiba yine kaşınıyorsun. Seni daha App. Charla Dark'ın arkasında "Moonglow basarken" görürdük de biz darkı öldürür öldürmez en yakındakine mc almak için m.arrow atar sora da yusuf yusuf kaçardın. O yüzden açtırma ağzımı. Dünkü b*ktun bugün koktun.
(Bu mesaj 30 Haziran 2002 18:53 tarihinde RewendoR tarafından güncellenmiştir)

Rewendor
Oyuncu
30 Haziran 2002 18:55 %0
quote:
Gönderen: _harvester_
Fire içimde en ufak bir tartışma isteği yok.Ama bazı adamlar hadlerini aştımı bizde deliriyoruz.Zak ında dediği gibi karşına biri geldimi eli ayağı tutmayıp gz ye kaçan adamlar bize laf atamaz.Snn bitti gitti ama herkez olayları gerçek bi şekilde yansıtçak foruma.Kimin kimi nasıl kestiğini bilen bilir.Anlatmaya gerek yok.Savunduğunuz adamların neler yaptığını herkez gördü.Oyunda gm olsaydı zaten adı geçen şahıslar oynayamazdı serverda.Heryneyse bidaha cevap vermicem.Snn deki bütün düşmanlara selam veriyordum bundan önce ama bir kaç istisna çıkıyo işte
saygılar
Black Devil[DS]
RİSC[DS]

Savunduğumuz adamların (prostaskes ve eğer laf ediyorsan tüm FC) speed yaptığına dair en ufak bir kanıt göster, şöyle elle tutulur cinsten sonra dile benden ne dilersen.

Rewendor
Oyuncu
30 Haziran 2002 19:02 %0
quote:
Gönderen: dinin
... Alırım aklını adam ol !

Kimsin ki sen? Ne zannediyorsun kendini? Karakterini güçlendirdin, 3-5 adam kestin diye biraz fazla kalktı galiba biyerlerin. Burası UO değil. Daha önce de forumlarda uyuzluk yapmıştın sonra kuyruğunu bacaklarının arkasına kıstıra kıstıra kaçmıştın. Hala akıllanmadın galiba. Kenar mahalle kabadayılıkları, sanal delikanlılıklar falan eski numaralar. Kendini çok büyüttün, bulutların tepesine çıktın, dikkat et yüksekten uçuyotsun düşüşün de kötü olur. Sana dost tavsiyesi; asla kendini olduğundan büyük görme, hele şimdiki gibi hiç görme. Arkandaki 2-3 magicale tav olan yaLaKalar mı bu kadar cesaretlendirdi artık orasını da bilmiyorum, ama ben onlara benzemem, öyle kabadayılıklardan korkmam. Git bak bakayım, bu oyunun kutusunda yaş sınırı olarak ne yazıyor; 17+... Konuşmalarını oku ve neden 17+ olduğunu düşün bu oyunun. Heralde kan veya şiddet içerdiği için olacak değil. Öyle aşırı komplike de değil. Heralde oynaması olgunluk istediğinden olacak...
(Bu mesaj 30 Haziran 2002 19:03 tarihinde RewendoR tarafından güncellenmiştir)

khala
Oyuncu
30 Haziran 2002 19:19 %0
eles icq bıraksana bana konsuhalım özlettiniz kendinizi

who will rise sosaria if not !
khala

Rewendor
Oyuncu
30 Haziran 2002 19:32 %0
Hehe.. Sonuç olarak FC eski bir UO guildidir.
Esas görevi dengeyi korumaktır.
Ne Orderdır ne de Chaos.. Çünkü ikisi arasındaki dengeyi belirler.
Ne mavidir ne pk, çünkü ikisi arasındaki sınırı çizer.
Ne iyidir ne kötü, çünkü iki gücü dengeler.. Tam anlamıyla bir "denge" guildidir.

Sık sık rogueluk yapar, toplu ve organize taktikli saldırılarla gördüğü zenginleri soyar, ne guard zone söker ne de safety zone.

Özellikle kendini "oyunun kıralı" zannedenlere, speedle oyunun dengesini bozanlara saldırır. Organize oldukları için çoğu zaman başarılıdırlar, ve oldukça ağır loot çıkarırlar. Bu yüzden çoğu kişi bunu "kuyruk acısı takıntısı" yaparak forumlarda ağlar.

Herneyse.. Sanırım yeterince anlaşıldı.

Bu arada ICQ yolladım khala.

Şu forumun da kapatılmasını isteyeyim akaradan, fazla dağıldı gereksiz tartışmalara ve eski hesaplaşmalara döndü olay. Ben de tutamadım kendimi.
Ha bi de bana gıcık olanlar varmış Doğrudur, çünkü önlerine geleni iki üç magicalle ve setle kandırmaya, insanlara kendilerini oyunun kıralı olarak kabul ettirmeye alışmışlar, ben istedikleri tepkiyi veremeyince böyle saldırdılar tabe

_harvester_
Oyuncu
30 Haziran 2002 19:44 %0
Rew zak senin aklını öle bi güzel alırki...Sen kendini oyunun kralı sanıyosun galiba.Ben ve zak deluciada yaşarken gelip kesseydiniz ya forumda attığın gibi.Senin sümük olmanı bizimse iyi bir savaşçı olmamızı sağlayan şey sen forumda atıp tutarsın laf kalabalığı yaparsın rp nin arkasına sığınırsın biz oyuna girip kendimizi gösteririz.Hiçbizaman magical diye ağlamadık çünkü bizde magical doluydu.Senin gibi gz den çıkmayıp oturmadık biz.gittik magical avladık.Charlarımızın arkasına sığınmıyoruz biz kendimize güveniyoruz.Madem çok bi halt sanıyon kendini kasıp yapsaydın pvp.Şunu unutma bizim charlarımız çok güçlü değildi.Ama işte senin anlayamayacağın bişi vardı bizde.Biz o şeyi çok güzel yapmamız sayesinde şerefimizi koruduk.Cevaplamıcaktım ama dayanamadım.İşte senin gibi içinde herzaman bişey yapamamanın kompleksi olan insanların yapacağı şey forumda sataşmaktır.14 yaş lafınada koptum.Hadi sen git şehir içinde rp yap.Naşş

Black Devil[DS]
RİSC[DS]
Virüs[Killers]

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
30 Haziran 2002 19:48 %0
Hahah bunları dıyecegını adım gibi biliyordum ****,bu 14 yaş geyigini sevdim en basitinden git Legolas[Alderia] ya sor onların cafe sıne gittim. Sor bakalım lego ya konuştugun kaç yaşındaymış senın 2 bacagını eline verip yolayabilirmiymiş yollayamazmıymıs.benım 17 yaşında oldugumu Kesinlikle ve Kesinlıke VELET olmadıgımı anlatsın sana.Erkek lerde çene yarıştırmak sonra da kaçıp gitmek makbul deıldır.Ama sen oyle sanıyorsun ne acı degılmı."Nasıl da cvp verdim oyunda kessin önemli diil" diosundur ark larına dimi.Hhahahaah zavallı seni.OSN kapanmasa .ot korkundan bole konuşamazdın ama şimdi agzın pek açılmış olsun cvbın hazır cocugum.Ha unutma Snn henüz bitmedi !!!

velvet
Oyuncu
30 Haziran 2002 20:07 %0
Fc nin bi tarafları tavana vurmus anlasılan, onu keserdik malı vermezse bunu keserdik onu vermezse biz süperdik zengindik ama maksat eglence...NE lan bu hava lan beni 1 e 1 de kesen bi fc yok bırakın bu isleri agzınızı toplaın bırakın artizliği,Legolas dılında aranızda tek basına bisi yapabilen bi adam yoktu vıdı vıdı yapmayın fazla biz yani bazı pklar neler yaptıgımız sayarsak kücük dillerinizi yutarsınız kesin sesinizi server kapandı bırakın konusmaı isiniz gücünüz yokmu sizin sen bana sabır wer ya sizlere azda olsa bi saygım wardı ama böle seyler yazarsanız size en fazla saygı duyan bir kisiyi bile kaybedersiniz...Haha ona buna kuyruk acısı diyebiliyonuz da hadi bana deyin bakalım fclerin benden kuyruk acısı wardır benım onlara deil

Janissary[!]

velvet
Oyuncu
30 Haziran 2002 20:13 %0
quote:
Gönderen: RewendoR
speedle oyunun dengesini bozanlara saldırır.

DEmin adam itiraf etti speed kullandıgını hatırlataım...Speed kullanıo bide speedcilere karsı savas mauhauh Ben speedci yandası deilim hayatımdada kullanmadım ama konusma sacma sapan adam demın itiraf etmis kendi zaafını tekrar hatırlatıon

velvet
Oyuncu
30 Haziran 2002 20:16 %0
Rewonder deil itiraf eden, prostaskes ...Prostaskes mi speedcilere karsı savasıdou cvp ver bana?

[DEFENDER]
Oyuncu
30 Haziran 2002 20:16 %0
Bu Biz Dengeyız dıyen fc ler guıld sawasında mare saldırtıp nıe saldırttın dıyınce bırakın da yapalım server ın en guclu guıldıyle savasıoz dıyyen dengesızler mı
bunlar mı rp yapıo
lol rp ye bak

arkadaslar server kapandı server da vık vık aglıyan ınsanlar burda bı havalarda anlamak mumkun deıl

ayrıca zak konusuna gelınce

rewendor hakkında vık vık konustugun zak kadar olabılsen keske.
o zaman cok daha fazla dostun olurdu.GERCEK dostun

Saygılar...

Cesaret Ölmekle Değil, Yaşamakla Ölçülür.
------------
Lord DEFENDER[LoL]

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
30 Haziran 2002 20:39 %0
Hahah bala laf atan rew efendi kuyrugunu kıstırıp kaçtı.Yok ortalarda bak Rew Defender ne yazmış zak kadar olsan gerçek dost ların olurdu demiş.Sen benim yanımda 5 dakika geçirmeden benim dostlarım hakkında nasıl yyorum yapıosun ki???Oncelıkle benım senın rakam haznenın cok ötesinde dostum var.Senın gibi ufak bir kafesın içinde tıkalı degilim ben.Delucia daki,Bucs daki insanları tanıyamadıgın ıcın bol keseden atıyorsun maşallah şunu ogren Delucia da kimse item içinn ******lık yapıcak ınsanlar degıldı.Hepimizde sizin toplamınızdan cok mal mülk vardı.Gerek defender gerek janıs gerekse burda olmayan onlarca dostum un hiçbirinin item da gozu yoktur.Benim yaşadıgım yerde 14 lük bebeleri yaşatmiolardı sizin gibi guard zone a sıgınamazdık.Şahsiyeti,karakteri oturmuş insan barınabilirdi ancak.Hadi çocugum play-doh larına geri dön..

[DEFENDER]
Oyuncu
30 Haziran 2002 20:54 %0
ehahehah
playdoh ehehaeh
o ne lan

bu arada bız bu ark ları zone da da kesıoduk kı

guıld war rllz

Cesaret Ölmekle Değil, Yaşamakla Ölçülür.
------------
Lord DEFENDER[LoL]

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
30 Haziran 2002 21:00 %0
Play-doh yaw hani şu varya Rew lerın moonglow da oynadıkları,Oyun Hamuru.Hamurdan kılıç yapıp dövüşüüolar.

Sayfa: « 1 2 3 4 5 6 7 »
KapatılmışAlana Geri Dön

Reklam: