Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 04:24 Toplam 11 oyuncu 50 sunucu 250 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Ultima Online (Arşiv)
KapatılmışAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Nedir bu fallen crows?

Rewendor
Oyuncu
11 Haziran 2002 21:55 %0
Ah Flaubert ahhh...

REWENDOR HAWK[H.C.G]

[AoI]Elessar

spartakuse
Oyuncu
12 Haziran 2002 21:54 %0
fallencrows-subscribe@yahoogroups.com

fallen crows'un mail grubuna katılmak isteyen crow ve dostları için bi hatırlatayım dedim...

spartakuse - the crow familiar
mage of sacrifice

Xasf
Oyuncu
12 Haziran 2002 22:20 %0
Ama lütfen mevcut düzeni değiştirmeye çalışan arkadaşlar uzak dursun

Bir Hadeng-i Can Güdazı ahdır sermayesi,
Biz bu meydanın nice çabük süvarın gormüşüz...

kerogan
Oyuncu
13 Haziran 2002 00:18 %0
valla çoğunu severdim prostaskek midir nedir o hariç yani onuda sevmememin nedeni tanıdığımdan beri speed yapar sanırım halada yapıodur bide aşırı korkaktır yani savaştığı yerin yanında bi guard zone olmak zorunda heheh
neyse firesoul fln severim onlarıda anlattığınız *****likleri yaptıklarını bilmiodum ben rp yapan bi guild olarak biliodum o yüzden de hep saygı duyuyodumda duyulacak bişi yokmuş gene de en iisi firesouldü

Mephisto
Who Will Defend Sosaria İf Not Horselords
Alive for revenge

Homurtu
Oyuncu
13 Haziran 2002 11:13 %0
Hmm guildin yapısının senin saygı kriterlerine uymamasına üzüldüm.
Fakat gene de eklemek gerekir ki biz rp yapan bir guildiz. Hatta OSN'in ilk rp yapan ve hep yapmış olan tek guildi de diebiliriz (h.c.g. alınma lem).
Hmmm sana nası açıkliim
Biz LaMer rpsi yapıyoruz annıycaan.
Neyse bu rp gibi kavramlar sizin biraz fazla ötenizde anlaşılan. RolePlay'i Lordum, Leydim olarak görüyorsunuz, yazık. RP kısıtlanamaz bunu artık anlayın ya!

Signed, Kleimael the Fallen Crow

Xasf
Oyuncu
13 Haziran 2002 11:44 %0
Vaay Smeg HCG RP guildlerinden saymamak ha.. İtinayla yaracam kafanı

Kargaların "alındırdığı" insan sayısı o kadar yüksek ki artık "saygı duyulmayacak" ya da "laammmeer" gibi laflara aldırmıyorlar.. Hatta biz bile adamlar için duya duya alıştık

LLEGOLASS
Oyuncu
13 Haziran 2002 13:29 %0
quote:
Gönderen: kerogan
valla çoğunu severdim prostaskek midir nedir o hariç yani onuda sevmememin nedeni tanıdığımdan beri speed yapar sanırım halada yapıodur bide aşırı korkaktır yani savaştığı yerin yanında bi guard zone olmak zorunda heheh
neyse firesoul fln severim onlarıda anlattığınız *likleri yaptıklarını bilmiodum ben rp yapan bi guild olarak biliodum o yüzden de hep saygı duyuyodumda duyulacak bişi yokmuş gene de en iisi firesouldü

Mephisto
Alive for revenge

Eh bu yaptıklarımıza hala laMerlik diyebiliyorsanız Fc hakkında birşey bilmiyosunuz veya 'lordum' rp si yapmadığımız için anlamakta zorluk çekiyorsunuzdur.

Firesoul[Fallen Crows]
The Crow

Homurtu
Oyuncu
13 Haziran 2002 23:46 %0
Eheh sen bilin Xasf ağa boynumuz 13.lvl necromancer karşısında kıldan ince )

Xasf
Oyuncu
15 Haziran 2002 13:42 %0
Ehem 14.. O kadar permanency çekmemiş olsaydım çoktan 15tim..

Bu arada geçen günkü frp de çok şık bi olay oldu.. Bi balrogla kapışıoduk Dresc Minti ben.. Balrog "Hörrrr size sööle okkalısından bi fayırboll!!" dedi.. Güm bam alevler falan saçıldı.. Üçümüz de kılımızı kıpırdatmadan eski yerlerimizde duruoduk Balrog dumur ötesi oldu zuhzuhzuh Sonra saldım benim golemi üstüne biz de giriştik telef oldu yavrucak..

(Not: Dresc= 23 dex + imp. evasion, Minti= protection from elements(fire), ben= 25 spellresistance )

Homurtu
Oyuncu
15 Haziran 2002 14:34 %0
Huheheh lan dopiler beni de çaarın ya kıl etmeyin adamı
bi arıyoz buluşalım die herifler toplanmış frp oynuyo
bizi sallayan yok!
Smeg'in gazabı acıtır söliyim.

Rewendor
Oyuncu
15 Haziran 2002 17:14 %0
quote:
Gönderen: Xasf

Bu arada geçen günkü frp de çok şık bi olay oldu.. Bi balrogla kapışıoduk Dresc Minti ben.. Balrog "Hörrrr size sööle okkalısından bi fayırboll!!" dedi.. Güm bam alevler falan saçıldı.. Üçümüz de kılımızı kıpırdatmadan eski yerlerimizde duruoduk Balrog dumur ötesi oldu zuhzuhzuh Sonra saldım benim golemi üstüne biz de giriştik telef oldu yavrucak..

(Not: Dresc= 23 dex + imp. evasion, Minti= protection from elements(fire), ben= 25 spellresistance )

Abartmayın lem
Dresc kıpırdamış hatta kenara yuvarlanmıştı

Xasf
Oyuncu
15 Haziran 2002 17:29 %0
quote:
Gönderen: RewendoR
Gönderen: Xasf

Abartmayın lem
Dresc kıpırdamış hatta kenara yuvarlanmıştı

Ayağa kalkıp ukala ukala bakacak kadar toparlandı ama alevler dağılana kadar

Smeg olm lawukluk yapmayıp gelseydin alla alal..

LLEGOLASS
Oyuncu
16 Haziran 2002 12:22 %0
Görüyomusun Rew millet Fireball yiyo sen daha ata binemiyosun ( Bu konuya fazla takıldık Rew doğrayacak )

Firesoul[Fallen Crows]
The Crow

Rewendor
Oyuncu
16 Haziran 2002 12:38 %0
quote:
Gönderen: LLEGOLASS
Görüyomusun Rew millet Fireball yiyo sen daha ata binemiyosun ( Bu konuya fazla takıldık Rew doğrayacak )

Firesoul[Fallen Crows]
The Crow

Doğru, ben at yerine kendi pegasusumu tercih ediyorum

prostaskes_
Oyuncu
16 Haziran 2002 19:26 %0
quote:
neyse firesoul fln severim onlarıda anlattığınız *likleri yaptıklarını bilmiodum ben rp yapan bi guild olarak biliodum o yüzden de hep saygı duyuyodumda duyulacak bişi yokmuş gene de en iisi firesouldü

Mephisto
Alive for revenge

Ulen OSN kapandı adam hala ne diyo =) Kardeşim birFallen Crow olsan sende BENİM GİBİ speed yapmazdın, yapamazdın. Seninle çok kapıştık biliyorum bana karşı bi gıcıklıın olması doğal çünkü ben üzerinde eşya gördüğüm herkese anında dalan bi adamdım. Senle de uzun sürerdi kapışmalarımız. Eşit sayıda sen eşit sayıda ben ölmüşümdür kapışmalarımızda.

E tabi kafaya meteor inince öle işlevlerimizde kalmadı artık =)

prostaskes - the crow

Xasf
Oyuncu
16 Haziran 2002 22:39 %0
quote:
Gönderen: RewendoR

Firesoul[Fallen Crows]
The Crow

Doğru, ben at yerine kendi pegasusumu tercih ediyorum

Dünkü .oktun bugün koktun odun paladinim benim Ne küsel düşmüştü attan ya zuhzuhzuh hem de safkan attı da sahibine açıklamak zorunda kalmıştı eheheh..

Hatırlat da bi ara pegasus kanı gereken bi büyü yapiim

Homurtu
Oyuncu
17 Haziran 2002 14:41 %0
Benim esas merak ettiğim adama nası açıkladığı.
Düşünsene kutsal şövalye girio içeri 20 charisma flm milet oha oluyo
-ee şey ben atınızdan düştüm biniyim derken, eee kaçtı kendisi

kerogan
Oyuncu
17 Haziran 2002 23:40 %0
quote:

Mephisto
Alive for revenge

Eh bu yaptıklarımıza hala laMerlik diyebiliyorsanız Fc hakkında birşey bilmiyosunuz veya 'lordum' rp si yapmadığımız için anlamakta zorluk çekiyorsunuzdur.

Firesoul[Fallen Crows]
The Crow

merak etmeyin osnde oynayan her oyuncu az çok rp nin ne olduğunu biliodur fakat oyunun hatalarından yararlanıp onları kullanmanız yani abuserlik yapmanız bence rp ye girmez kusura bakmayın

Mephisto
Alive for revenge

kerogan
Oyuncu
17 Haziran 2002 23:42 %0
quote:
Gönderen: prostaskes_

Mephisto
Alive for revenge

Ulen OSN kapandı adam hala ne diyo =) Kardeşim birFallen Crow olsan sende BENİM GİBİ speed yapmazdın, yapamazdın. Seninle çok kapıştık biliyorum bana karşı bi gıcıklıın olması doğal çünkü ben üzerinde eşya gördüğüm herkese anında dalan bi adamdım. Senle de uzun sürerdi kapışmalarımız. Eşit sayıda sen eşit sayıda ben ölmüşümdür kapışmalarımızda.

E tabi kafaya meteor inince öle işlevlerimizde kalmadı artık =)

prostaskes - the crow

işte benimde anlatmak istediğim.Malesef senin gibilere acıyorum haklısn server kapanmış sanki başka bi serverda oynamıon ve sanki aynı haraketleri yapmıon!
sen bana gelip istesen ben zaten verirdim=p

Mephisto
Alive for revenge

prostaskes_
Oyuncu
18 Haziran 2002 00:01 %0
Yaw kardeş harbiden hastalık fln mı war sende? Oyun içindeki didişmeleri buraya ne getiriyon oyunda olmuş bitmiş bişi, kesmiş kesilmişin bir iki kere böle kaşla göz arası laf sokmaya ne luzum var beyinciinde yermi etti?

Ha şöyle diyim sana. Ben speed yapmıyordum desem yalan olur. Çünkü serverın sonlarına doğru speed yapan çok kişi wardı ,bunalmıştım ve birinin beni speedle kesmesine dayanamıyordum. Speedi ancak guard zone yakınında olmayan vede speed yapan biri tarafından öldürülmek üzere olduumda açardım. Zaten speedçiler tarafından bir çok kez öldürülmüşümdür speedim açık olmadığı için.

Lütfen saçma sapan konuşmayı kes artık şurda eski günleri anıyoruz sen kalkmış bir iki kılıç yemişliinin muhabbetini ediyosun.

Senden eşya istemek oyunu öldüren bişi olurdu. Biz kargaların RP si ÇALMAKtır. Senden istemiycektim tabikide.

Ayrıca UO yu artık oynamıyorum. Seneye ÖSS war ve artık stresi sardı ve zaten OSNden başka serverda doğru düzgün oynamadım.

Lütfen lafını bilde konuş.

prostaskes - the crow

LLEGOLASS
Oyuncu
18 Haziran 2002 15:14 %0
quote:

Mephisto
Alive for revenge

Firesoul[Fallen Crows]
The Crow

merak etmeyin osnde oynayan her oyuncu az çok rp nin ne olduğunu biliodur fakat oyunun hatalarından yararlanıp onları kullanmanız yani abuserlik yapmanız bence rp ye girmez kusura bakmayın

Mephisto
Alive for revenge

Bi tane abuse ettiğimiz oyun hatasını söyler misin ?

Firesoul[Fallen Crows]
The Crow

Homurtu
Oyuncu
18 Haziran 2002 15:17 %0
Lan dop fifi icq ver eheh

prostaskes_
Oyuncu
18 Haziran 2002 16:33 %0
anlaşıldı bu adam tüm fc den çok çekmiş
kargalar böle gözünü oyar adamın

prostaskes - the crow

kerogan
Oyuncu
18 Haziran 2002 23:11 %0
beyler kimseye sataşmıom yanlış anlamayın pls gerçekten sadece pros yaptı pislik yaptı diğerlernin rpsinide severdim ayrıca prostaskesede lafım yok .ikilmiş götün davası olmaz zatende yaptıkların dan hoşlanmazdım...
biri forum açmış fallen crows nedir die bende benim gözümde nolduğunu söledim deli etmeyin hiç bir art nietim yok abuse olayına gelince sen yapmadığınmı idda ediosun?

Mephisto
Alive for revenge

invuLon
Oyuncu
19 Haziran 2002 05:12 %0
ehem cogu memberiyla savasdigim patlattigim (bknz gstone) tam anlamiyla neutral bi guild

Sayfa: « 1 2 3 4 5 6 7 »
KapatılmışAlana Geri Dön

Reklam: