Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 04:22 Toplam 11 oyuncu 50 sunucu 260 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Ultima Online (Arşiv)
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Nebula daki editin kaniti..

nizsaints
Oyuncu
30 Mayıs 2002 19:30 %0
http://www.*************/forum/goster.php?no=39167

ehehe bakin ve görün baska bisi demiyom mhuha ercu benim bu arada

SaYiNtSs RuLaZzZ
nixniz RuLaZzZ
MaNyAkLik RuLaZzZ
HiPeRaCtIv RuLaZzZ

WAF>Robert
Oyuncu
31 Mayıs 2002 10:36 %0
acılmıo MAAALSINN!
scriptler guzel olmus ama harbi hll

The Murderer Lord Robert Poche...your LORD

nizsaints
Oyuncu
31 Mayıs 2002 16:50 %0
http://www.n e b u l a.gen.tr/forum/goster.php?no=39167

ehehe kimin script i olm bitanesini alcaktin hepsini aldin hayvan adam

SaYiNtSs RuLaZzZ
nixniz RuLaZzZ
MaNyAkLik RuLaZzZ
HiPeRaCtIv RuLaZzZ

nizsaints
Oyuncu
31 Mayıs 2002 16:50 %0
Copy yapin iste be iki saat ugrastirmayin beni

SaYiNtSs RuLaZzZ
nixniz RuLaZzZ
MaNyAkLik RuLaZzZ
HiPeRaCtIv RuLaZzZ

thedayafterdark
Oyuncu
31 Mayıs 2002 18:01 %0
ah olm nbl sugzz hala uo mu oynuyorsun
bu arada benim pc kaydı zaten gidiyor ayda 1 anca görürsünüz beni artık
Sir Lancelot

Zimdeath
Oyuncu
01 Haziran 2002 17:25 %0
uehe konuşmalardaki Deli_Cevat ta ben oluyorum bu arada

Dalyann
Oyuncu
02 Haziran 2002 14:11 %0
ahhh ahh acıyorum size siz hala burada nblda oynayanlara pislik atın.. sizin serverınızda neler oldu zamanında edit olmadımı aglamadınızmı forumlara sinisterlar edit die bebek gibi.. çıkmadı 1 günlük gm parry 10x gm karakterler.. açılmadı serverınız 1.5 sene beklediltikten sonra anlıyorsunuz osn in ne mal oldugunu ama anlamamazlıktan geliyorsunuz çünkü bu size koyuyor nasıl bir insan günlerini gecelerini verdiği bir oyunun hiç için oynamış olduğunu .. dünyanın başka neresinde war böyle birşey..

En büyük Playerlar
OSN Staff Sahtekar

_harvester_
Oyuncu
02 Haziran 2002 19:00 %0
Dalyan helal olsun.Başka bişi demiyorum.Çok doğru yazmışsın.Özellikle imzan da yazanlar...Sinister ın edit olmadığını bilmeyen avrmı.Onu salla bak Locusta metalon quann da Mutation team artık editliği aşmış guildlerdir.Adım gibi eminim.Adamların edit olduğu basbaya ortada.Sanki guildmember ları gm.Nixniz edit konusunda haklı

Black Devil[DS]
Risc[LoL][DS] Bu char ın esas sahibine karşı hala mahcubum.Hackletmem tam bir aptallıktı.
Virüs[Killers]saolsun virüs verdi server kapanmadan bir kaç ay oynadım.Killers ı kuran virüğs bendim

Absolut
Oyuncu
03 Haziran 2002 11:57 %0
Ayıp yaptığınız. Oynarken iyide serverdan atılınca bıt bıt bıt ötmek çok ayıp.

Kalplerdeki Kaymak

WAF>Robert
Oyuncu
03 Haziran 2002 15:50 %0
absolut
akıllı ol sizin eski osndeki HLguildine hep saygım wardı ama hic olmazsa senin ilk karın agrın we absolutu absolut yapan oyun bilgin bu senin pıt pıt oten oyuncuların oynadıgı serwerde waroldu!!
sen bir ****sin hatta o nbl takınında ne mal adamlardan kurulu olduunu bilioruz
tum osnden nblaya gecen kisiler akıllanıp ayrılmaya basladılar....
yeter yahu
millete bok atma deplasmana gelirsin boole ...kerler...

nizsaints
Oyuncu
03 Haziran 2002 16:37 %0
Saçmaliga bakin hehehe
ne bu ya zuh nbl da banladilar beni bide bakin suraya yaziyorum O acc i kimse banlayamaz heralde birisi yanlislikla banladi düzeltiricem benle ugrasmayin yanlis adama takiliyorsunuz onuda söyleyim...

SaYiNtSs RuLaZzZ
nixniz RuLaZzZ
MaNyAkLik RuLaZzZ
HiPeRaCtIv RuLaZzZ

chaoswizard
Oyuncu
03 Haziran 2002 17:30 %0
kedi ula$amadıgı cigere ne dermi$ ?

Gre

WyRM.Net
Oyuncu
03 Haziran 2002 17:49 %0
Herkes kimin ne pislik olduğunu nerde hangi shard da ne olduğunu iyi bilir.Hiçbiri de temiz değil , edit diye bağıran çoğu kişi de temiz değil i kendileri de edit olmuşlardır zamanında.Boş konuşmalar.
(Bu mesaj 03 Haziran 2002 17:49 tarihinde patos tarafından güncellenmiştir)

Absolut
Oyuncu
03 Haziran 2002 18:50 %0
quote:
Gönderen: zeusbaba
absolut
akıllı ol sizin eski osndeki HLguildine hep saygım wardı ama hic olmazsa senin ilk karın agrın we absolutu absolut yapan oyun bilgin bu senin pıt pıt oten oyuncuların oynadıgı serwerde waroldu!!
sen bir ****sin hatta o nbl takınında ne mal adamlardan kurulu olduunu bilioruz
tum osnden nblaya gecen kisiler akıllanıp ayrılmaya basladılar....
yeter yahu
millete bok atma deplasmana gelirsin boole ...kerler...

Böyle yazı yazan bi adamın oyunda neler yapabileceğini düşünmek zxor değil. Ne oldu NBLda edit istegini red ettiler diyemi şimdi NBLya laf ediyorsun? Bende seni iyi tanırdım ama demek insan işine gelmeyince hemen öteki yüzünü gösterebiliyormuş.

Kalplerdeki Kaymak

Dalyann
Oyuncu
03 Haziran 2002 20:45 %0
quote:
Gönderen: Absolut
Ayıp yaptığınız. Oynarken iyide serverdan atılınca bıt bıt bıt ötmek çok ayıp.

Kalplerdeki Kaymak

absolut ben bu serverda oynarken milyonlarca uyarı aldım belkide.. hiç bir zaman takdir etmedim burayı sadece burada arkadaşlarım için kaldım..
evet patos herkez neyin ne olduğunu biliyor ama insanlar 1.5 sene bir hiç uğruna bekletilmiyor ki orada staff olarak güzel bir çalışma var oyuncu kalitesi ne kadar düşük olsada oda zamanla gelişir..
Siz bağırın OSN OSN diye size söyleyim Ultima Online sayesinde OSN'i tanıyan insan sayısı belki 3 katına çıktı, kendilerine OSN Staff diyen 3-5 kişi(ki kendileri bu işin altından kalkabileceklerini düşünerek hiç bir zaman daha fazla kişi almadı) kendi yöneticilik egolarını tatmin etmiş oldular ve heveslerini aldılar sonra baktılar bu iş onların üstesinden gelebileceği birşey değil onca insanın emeklerini umutlarını hiçe sayıp kapattılar ve suçu bu masum Türkiye'nin belkide en kaliteli oyuncuları üstüne attılar..
Bir OSN oyuncusu olarak utanıyorum..

En büyük Playerlar
OSN Staff Sahtekar

Xasf
Oyuncu
03 Haziran 2002 21:01 %0
Nebula'da edit olduğunu bilmeyen mi var..

Bir Hadeng-i Can Güdazı ahdır sermayesi,
Biz bu meydanın nice çabük süvarın gormüşüz...

nizsaints
Oyuncu
03 Haziran 2002 21:05 %0
Tamam peki baslik biraz abzurt olmus eheh ama ben sade gördüklerimi buraya aktardim gre yok kedi medi ciger diyosun da benim nbl da 5 tane acc im var hepsi de 7x gm ve neye ne diyosun ve orta belki en itibar gösterdiyin kisi benim ve farkinda bile deyilsin absult a gelince sen bikere nbl nin bir parçasisin gelip burda laf atamazsin kesinlikle ön yargili olucagin icin tabiki
dalyan sen kendinin ne yaptiginida bilmiyosun zaten nbl cok süper bir server diye bisi yok bunlari sende düsünüyor ve biliyosundur yani Bende burda sonuçta kötülemek icin bisi demedim sade gördüklerimi Url olarak gönderdim dediyim gibi Baslik biraz abuzurt olmus....

SaYiNtSs RuLaZzZ
nixniz RuLaZzZ
MaNyAkLik RuLaZzZ
HiPeRaCtIv RuLaZzZ

nizsaints
Oyuncu
03 Haziran 2002 21:05 %0
Basligin öle olmasini nedeni Hiperlik yani eheh baska nedim

SaYiNtSs RuLaZzZ
nixniz RuLaZzZ
MaNyAkLik RuLaZzZ
HiPeRaCtIv RuLaZzZ

nizsaints
Oyuncu
03 Haziran 2002 21:09 %0
NBL nin da sonu osn den farkli deyildir...
ama nbl yeni serveri acicak fark orda tabiki yinede basaramayacaklar ve onuda test yapcaklar...
Ve sonunda özleminize kavusucaksiniz
ehehe acaba nedir bu hahaha hihihih
The World Servers OC12

SaYiNtSs RuLaZzZ
nixniz RuLaZzZ
MaNyAkLik RuLaZzZ
HiPeRaCtIv RuLaZzZ

chaoswizard
Oyuncu
03 Haziran 2002 22:20 %0
nick ver bana nix inanayım

Absolut
Oyuncu
04 Haziran 2002 09:20 %0
NBLnın bir parçası olarak NBLya her laf edilen yerde karşıolık vermeye hakkım var. Hele ki bu iddialar sadece karalama amaçlı olursa.

Kalplerdeki Kaymak

Infector
Oyuncu
04 Haziran 2002 12:01 %0
quote:
Gönderen: Absolut
NBLnın bir parçası olarak NBLya her laf edilen yerde karşıolık vermeye hakkım var. Hele ki bu iddialar sadece karalama amaçlı olursa.

Kalplerdeki Kaymak

NBL ya karşı olan iddiaların hepsi karalama amaçlıdır absolut ve bu iddiaların çoğunluğunda doğruluk payının olduğunu hem sen biliyorsun hemde biz biliyoruz...

Lord Throne
Bir gün gelecek...

jackiebrown
Yarbay
Yarbay
04 Haziran 2002 12:07 %0
Evet abso bunlar sadece içine oturtamamış insanlar bunların sözleri kayda değer sayılmamalı, bu kin ve nefretin sebebini kendilerinde iyice aramalılar.
Bu arada Edit işi de : Edit var düşüncesi mi sizi çok sinirlendirdi yoksa, var olma ihtimalinin olupda size yapılmadığı için mi ?
Çünkü Snn de de yeterince vakit geçirdik ve UO nun gerçeklerini hepimiz biliyoruz.
Saçma sapan karaklamalar yapmayın...
Gerçeklere bakın.

(Snn'ye, uo hayatımız boyunca yaşattığı güzel anlar için tşk ediyorum)
Osborn[Horselords]

JackieBrown=Osborn[Horselords]
Who Works For The Glory Of HorseLords

Absolut
Oyuncu
04 Haziran 2002 12:11 %0
OSNe bir lafım yok zaten sonuçta UOyu bana tanıtan bi sürü dost kazandıran yer burasıdır. Tek sitem nedenim bu kadar zaman bekletip sonra bir topicle kapatılması UO shardının.

Kalplerdeki Kaymak

FREERIDER
Oyuncu
04 Haziran 2002 14:53 %0
Nix harbi hiperactivsin.
Orion
(Bu mesaj 04 Haziran 2002 14:59 tarihinde FREERIDER tarafından güncellenmiştir)

Sayfa: « 1 2 »
Alana Geri Dön

Reklam: