Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/09/08 18:46 Toplam 284 oyuncu 46 sunucu 1035 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Ultima Online (Arşiv)
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Newbei academy....

soGul
Oyuncu
16 Haziran 2002 06:27 %0
Ha bi de spartana sevgilerimi iletiyorum.

Dracula Mager [Humanity]
Cesur Yurek

FREERIDER
Oyuncu
16 Haziran 2002 14:55 %0
Newbie Center'in ilk Lordları takdir ediyorum her biri benim icin zamanında birer efsane olmuslardır Sayın Battalgazi,Lord Mavi,Armoman,Fuzuli,Lumber ve bir cokları ayrıca Lord British Guard lar da vardı onlarada tesekkuru bir borc bilirim ancak bu kişiler gittikten sonra bile Newbie Center saygın bir yer olarak kalmıstır uzun sure ... Sancez li gunlerimizi takdir etmiyenler oldugunu goruyorum siz cok mu kolay sanıyorsunuz oyle bir yeri yonetmeyi Mavi orayı yonetiyorken 10-15 kişi ya vardık ya yoktuk zaten serverin genelinde de bir kalabalık yoktu ayrıca pk ların coguda sag duyuluydu ordakilerin newbie oldugunu bilidikleri icin saldırmıyorlardı (Cabbar ile Bombacı Mulayim haric)ancak Sayın Sancez yonetiyorken yaklasık serverin 1/3 u newbie center stonuna kayıtlıydı hatta Stone Sancezin uzerine olmasına ragmen stona dokunamıyordu ve uyeleri bana sildiriyordu boyle bir durumda olmamıza ragmen verdigim mezunların hepsiyle gurur duyarım ancak herhalde newbie deki kuralların coklugundan ya da center a saldıran pklara ozendiklerinden olacak ki cogu pk olmustur ama benle birlikte mezun olanlar ve bir cokları serverda buyuk basarılar yakalamıstır ve namları cok yere yayılmıstır... Sayın Sanceze yoneltilen elestiriler yuzunden bu yazıyı yazmayı uygun gordum ve Leydi Alesia veya Lord Sancez e ozuru bir borc bilirim digerleri adına ve eski egitmenlerede tesekkur ederim bize katlandıktarı icin.
Orion_KoH_

FREERIDER
Oyuncu
16 Haziran 2002 15:06 %0
Su newbie anısınıda yazayımda kacam....
Orion(egitmen): İmam dungeonun icinde biri kalkmıs bilgisayarın basından skeleton kesip skill kasıyo...
İmam(egitmen):Eeee?
Orion:Eeesi bende paralyz edip ustune invis attım
İmam:Heehehehehe iyi yapmıssın puhaha
Orion:Kimdi o biliyon mu?Sen yakından tanırsın?
İmam:Kime yaptın lem?
Orionretty e attım heheheheh
İmam:Ulen o benim karım gi coz hemen
Pretty:Kim beni paralyz etti 2 dk bilgisayarın basından ayrılıyom paralyz olmusum???
İmam:Hah
Orion:lol
Pretty nin anısına

soGul
Oyuncu
17 Haziran 2002 00:49 %0
quote:
Gönderen: FREERIDER
Su newbie anısınıda yazayımda kacam....
Orion(egitmen): İmam dungeonun icinde biri kalkmıs bilgisayarın basından skeleton kesip skill kasıyo...
İmam(egitmen):Eeee?
Orion:Eeesi bende paralyz edip ustune invis attım
İmam:Heehehehehe iyi yapmıssın puhaha
Orion:Kimdi o biliyon mu?Sen yakından tanırsın?
İmam:Kime yaptın lem?
Orionretty e attım heheheheh
İmam:Ulen o benim karım gi coz hemen
Pretty:Kim beni paralyz etti 2 dk bilgisayarın basından ayrılıyom paralyz olmusum???
İmam:Hah
Orion:lol
Pretty nin anısına

Of hüzünlendim şimdi ya

Dracula Mager [Humanity]
Cesur Yurek

hizarci
Oyuncu
17 Haziran 2002 13:29 %0
yaw harbiden ne günlerdi ama...
Ben en çok bankacının habire ölmesine gülerdim en sonunda adamcaazı kafese kapattılar da kurtuldu garip .
Bir de ilk mezun kim bilmem ama en uzun süren benimkiydi. yaklaşık 1 ay app.charla gezmiştim.
hemen bir anı da benden :
Dungeonda ettin,troll,ogre üçlüsüyle kasıyordum.birden birşey oldu tam ölürken kaçmayı başardım.trollün kafesine girip öbür taraftan çıkarak ogreyi ekmeye çalıştım.ama troll de dışarı çıktı. ve 100de 1 olacak şey oldu ettinin kafesi açıldı.o da çıktı mı bi güzel.
ara yolda zati orc capt. var hayatta gitmem habire kaçıyor kafesinden pk'ların oraya giriyim dedim.kapıyı açtım orda öldüm.
Herhalde newbie dungeon bööle bir kaos yaşamamıştır.olayları kontrol almaya gelen cimcime sonra da kitara öldü (Hala mahçubumdur bu konuda onlara ) tam bir cehennem günüydü. sonunda 6-7 kişiyle girdiler ve mekanı temizlediler. yerde belki 15 tane cesed vardı.
iyi günler güzel günlerdi.
ben en çok toplanıp dragon görmeye(Sadece görmeye tabii )wind'a gittiğimiz günleri özlüyom.Bence de mavi'den sonra bozuldu orası.
mesela sanchez ölen newbileri lootlardı.
Veya jackal(Tam çakal wallaa-nefret-)kendisine zırh yapması için ingot verdiğimizde hem ingottan çalardı hemde para isterdi.
Evil'in bir cümlesini hatırlar hala üzülürüm.
"test bitince newbie-center bir daha olmıyacak".
teşekkürler:
Jesus:ilk defa dungeon'ı o gösterdi bize.
Mavi:Sabır taşı gibi adamdı walla.rp'den ödün vermeyerek birine nasıl maden kazılacağını 15 dk da gösterdi.
Serdar:Sen götürdün beni ilk o alemlere.
Light:ilk defa Minoc'u sen gösterdin.
Kurthan:runebook'un ne olduğunu gördüm. haa bir de o atları senin vortex denemelerin sonucu öldüğünü söylemicem kimseye korkma
Artizlik yapma icq ya gel.
Cimcime:yaw hala mahcubum sana o konuda darmadağın etmiştim academyi
Marduk. (real)

(Bu mesaj 17 Haziran 2002 13:32 tarihinde hizarci tarafından güncellenmiştir)

Sayfa: « 1 2 3 »
Alana Geri Dön

Reklam: