| Yazar | Konu: Newbei academy.... |
| Oyuncu |  | 08 Haziran 2002 18:58 %0 | |
|
Ahahaa Aklıma Geldide :
PK'lar Akademiyi Basarlar . Remus Polymorf Olur . Bütün Newbieler Remus'u PK sanip Ona Dalar ... |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 09 Haziran 2002 12:05 %0 | |
|
Heheh çok iiydi ozamanlar ya
remus u korbini ve özlliklede st joseph i çk ii hatırlıyorum
benim centera girmemi joseph sağlamıştı
belki hatırlar
Korbinde o zamanlar desert fighters daydı  |
| |
| Oyuncu |  | 09 Haziran 2002 15:34 %0 | |
|
Selamlar
UO da ne bu kadar eglendigimi hatırlıyorum ne de eglenebilecegimi sanıyorum. Skiller calısmıyordu, buglar gırtlagı geciyordu ama cok da egleniyorduk. Hep test bitecek beklentisi ile bekledik durduk ama en azından ben cok eglendim ve okula beraber girdigim grupla (Bkz:Aksu Grubu) da cok eglendik. Hala icq dan olsun yada dısarda olsun sevdigim ve gorustugum insanlar oldu OSN sayesinde. Dusmanlarım da olmus ne yapalım(Onlara kafam girsin).
Gecirdigimiz guzel gunler icin basta deli nisanlım Kitana'ya, Bana destek olan NWO ve Academy uyelerine, Newbie Center Egitmen ve Guardlarına ve tabii ki bu oyunu eglenceli kılan tum Aksu grubuna tesekkurler.
Not: Ahh be Remus be, bari okulun adını dogru yazsaydın be guzelim. O kadar kisiye ogrettin kendin unutmussun. Newbie Center' dı okulun adı, Newbei Academy degil.
LOL
Sanchez Ramirez [Newbie Center]
Newbie Center Yoneticisi |
| |
| Oyuncu |  | 09 Haziran 2002 16:27 %0 | |
|
valla ya ben turkceyi katleden insan olarak centerin isminide katlettmisim galiba tam olarak Academy Newbei Center olacakti  (Bu mesaj 09 Haziran 2002 16:32 tarihinde Remus tarafından güncellenmiştir) |
| |
| Oyuncu |  | 09 Haziran 2002 16:30 %0 | |
|
quote: Gönderen: [JeDi]SaTaN
Ahahaa Aklıma Geldide :
PK'lar Akademiyi Basarlar . Remus Polymorf Olur . Bütün Newbieler Remus'u PK sanip Ona Dalar ...
ahaha varya tamda unutmustum o seyi superdi ya adamlara laf anlatana kadar catliyordum bide vurup vurup kaciyorlardi o cok iyidi hata fazla gaza gelipde dungeona kacanlar en babaydi  |
| |
| Oyuncu |  | 09 Haziran 2002 19:09 %0 | |
|
La olm deli etmeyin adami mantar panoya herkez bak buraya yazan olursa bidaha ehehe mantar panoya trasfer ediyom bu forumuda hiperliga zorluyosunuz bak sonra hiper diyonuz 
SaYiNtSs RuLaZzZ
nixniz RuLaZzZ
MaNyAkLik RuLaZzZ
HiPeRaCtIv RuLaZzZ
|
| |
| Oyuncu |  | 10 Haziran 2002 16:25 %0 | |
|
ohorm ha ne yahu biz burda centeri aniyoruz mantar panoyu kim okur o yani |
| |
| Oyuncu |  | 10 Haziran 2002 17:32 %0 | |
|
| o simdi burda degildir ve pek forum okumaz bu yuzden adını yazıp sevaba gecem dedim.Baron osman |
| |
| Oyuncu |  | 10 Haziran 2002 19:58 %0 | |
|
of ya of... ne gunlerdi be Newbie Center daki gunlerimden aldığım keyfi bir daha herhangi bir bilgisayar oyunundan alır mıyım bilemiyorum....
Beraber çalıştığımız butun diğer eğitmenlere, öğrencilerimize (ki ben de bu oyunu Remus dan öğrenmişimdir(az mı olumune sebep oldum adamın )), guardlarımıza, lordlarımıza teşekkür ediyorum... Özellikle Sanchez Ramirez, Remus, ArchAngeL, Orion, noX, Mavi, Armorman, Pretty'e, sonradan katıldığım nWo üyelerine, ve uğraşlarımızı 1000 kez hak etmiş; oynaması da öğretmesi de eğlence olan pek çok newbie center üyesine teşekkürler.
Artık bilgisayar oyunlarıyla eskisi kadar ilgilenmesem de o günleri hatırladığımda içim bir hoş oluyor..
Saygılar, sevgiler
Xlendar [Newbie Center] [Eski üyesi/eski eğitmeni/eski guardı]
not: bu kadar güzellikten sonra alesia ve onunla beraber gelen eğitmenler mutlu ortamımızı berbat etmiş de olsalar yine de süper günlerdi...
herkes kendine iyi baksın..
RoA/XlendaR |
| |
| Oyuncu |  | 10 Haziran 2002 20:30 %0 | |
|
Korbin pardon dost seni unutmuşum sen de varsın elbette 
RoA/XlendaR |
| |
. |
| Oyuncu |  | 11 Haziran 2002 13:54 %0 | |
|
New Bie Center açılınca server da kıyametler koptuğunuda hiç unutmayalım ama...
O zamanların Lord Mavi si kafayı çizmişti kesin her kez bunun üstüne geliyo...
Mavi NewBie Center dakiler Bucks basıyo diye... Mavi nin forumlardaki cevabı hala aklımda...(Napayım hepsine izleme cihazı takıp bip bip diye izleyeyimmi)...
Ama ne varki denilen bütün her şey boş çıktı (newbie den ayrılınca hepsi birer korkak olacak denmişti bizim için) ama ne varki new bie den mezun olan her kez Sosaria Tarihine Adını Yazdırmasını bildi
Deltoro [ The Spanish ] |
| |
| Oyuncu |  | 11 Haziran 2002 22:38 %0 | |
|
quote: Gönderen: 1905
Halen yankılarının sürdüğünü gördüğüm bu oluşumun ne kadar meşakkatli çabaların ardından gerçekleştiğini anımsayınca hafif bir tebessüm oluveriyor yüzümde....
Yardımlaşma...
Karşılıksız İyilik...
Gelişim için bilginin paylaşımı...
Tüm bunların oluşumunda var olmanın mutluluğu müthiş bir his....
Bu fikrin oluşumunda emekleri tartışılmaz olan bir kişi var....
Kaçınız onu tanıyor ( ya da beni ve diğerlerini) veya ismini dahi biliyor bilmiyorum ancak ismini bir kez daha ve büyük bir mutlulukla tekrarlamak istediğim biri var....
nWo-Academy Başkanı RAXSERT MERCYSTAFF....
ve birçok dost ....
herkese sevgilerle....
Battalgazi(nWo-Academy)
Sen unutabilir misin battal usta?
Ben unutamam bana bu kadar iyiliği geçen birini.
Dracula Mager [Humanity]
Cesur Yurek (Bu mesaj 11 Haziran 2002 22:44 tarihinde soGul tarafından güncellenmiştir) |
| |
| Oyuncu |  | 12 Haziran 2002 02:41 %0 | |
|
Selamlar;
Ne kadar enteresan diye düşünüyorum. OSN'deki Ultima günlerine ne kadar da fazla kendimizi kaptırmışız diye düşünüyorum. 6 saat uyku geri kalan 18 saat UO idi bizim için. Ben kendi adıma bu oyunu ve oynayan insanları (bazıları gereksizce desede) inanılmaz ciddiye aldım.
Fakat bundan asla pişman olmadım. Mesajları okuyordum. "Newbie Center'deki günlerim oyun içersindeki en güzel günlerimdi.O günleri asla unutamıyacağım..." gibisinden bir sürü mesaj gördüm.
Academy, nWo gibi iki muhteşem guild kuran, oyunda gerçek bir felsefeye sahip olan ve neticede Academy Newbie Center'i oluşturan biz nWo üyelerinin (ki özellikle eskilerin) bu oyundan aldığı zevki size anlatmam kesinlikle mümkün değil...
Benim Battalgazi ile tanıştığımda ona "bir gün çok büyük olacağız" dediğimi daha sonrası Academy'nin hızla büyüyüşünü Minoc, Trinsc, Moonglow da şubeler açışımızı; War Academy'nin kuruluşunu, Ranger grubumuzun Yew Şehrine yerleşmesini 10'a yakın alt kolumuzun açılış mesajlarını forumlarda tek tek kutladığım günleri hiç unutamayacağım.
Evet bu bir oyun. Evet gecenin bu saatinde buraya bu yazıları yazmamın hiç ama hiç bir manası yok! Yinede öylesine bir bakmak için girdiğim bu forumlarda Battalgazi ve Sanchez'in isimlerine rastlayınca bir şeyler yazmadan edemedim.
Vallahi arkadaşlar çok uzuuun yıllardır gamer olan biri olarak oyunlara hep saygı duydum. Sizlere de her ne oynuyorsanız ona saygı duymanızı tavsiye ediyorum. Umarım bir daha bu oyunda aldığımız zevki alırsınız. Ben hiç zannetmiyorum ama...
RaXert MercyStaff
Lord of nWo
Lord of Academy
Lord of Academy Newbiecenter
"Bilgi sizi kutsasın"
|
| |
| Oyuncu |  | 12 Haziran 2002 06:23 %0 | |
|
quote: Gönderen: ghaldszar
Dusmanlarım da olmus ne yapalım(Onlara kafam girsin).
Ahaha Demek Öle Ha
Koca Kafa Seni  |
| |
| Oyuncu |  | 12 Haziran 2002 12:10 %0 | |
|
ufff uffff ultima hic o kadar zevkli olmamisti center calisanlari ve ogrencileri icin ogrencilerin esyalarini liche den kurtarmak, orc captani paralyze edip sıkısmıs ogrencileri kurtarmak gunde yaklasik 20k lik esya dagitmak ne kadar eglenirdik o kucuk kalede gures maclari kayit siralari. |
| |
| Oyuncu |  | 12 Haziran 2002 13:56 %0 | |
|
Remus ve Xlendar a standart şakam Hayvanlar içeri giremezdi o zaman benim hoşuma gidiyordu sonuçda daha yılan bile olamıyordum 
Deltoro [ The Spanish ] |
| |
| Oyuncu |  | 12 Haziran 2002 20:23 %0 | |
|
Euhue o hayavan geygi superdi bence serverdaki tek Rp olayidi ayreten o at olayinin bay Rp yi gelistirdigini dusunyorum lakin o atlari kesini bulursam ben onu kesicem neydi oyle ahirimiz var ama at birakamiyoruz uehueuheu  |
| |
| Oyuncu |  | 12 Haziran 2002 23:39 %0 | |
|
quote: Gönderen: sadbutrue
Heheh çok iiydi ozamanlar ya
remus u korbini ve özlliklede st joseph i çk ii hatırlıyorum
benim centera girmemi joseph sağlamıştı
belki hatırlar
Korbinde o zamanlar desert fighters daydı
ismini söylersen hatırlayabilirim..
Ne günlerdi o center günleri
birgün gece tek başıma dungeon da ettinkesmeyi kafama koymuş ilerliyordum harpy e geldiğimde kevgir gibi oldum 3-5 hp ile var gücümle kaçıyordum ki koştuğum yönde harpy gibi kanatlı ama harpy nin en az 5 katı bişey gördüm makineyi bırakıp gözlerimi kapadım. gözlerimi açtığımda yaşıyordum ve remus beni heallıyordu... academy bana o gün de hergün olduğu gibi birşey öğretmişti "polymorph"
|
| |
| Oyuncu |  | 13 Haziran 2002 00:06 %0 | |
|
quote: Gönderen: XlendaR
of ya of... ne gunlerdi be Newbie Center daki gunlerimden aldığım keyfi bir daha herhangi bir bilgisayar oyunundan alır mıyım bilemiyorum....
Beraber çalıştığımız butun diğer eğitmenlere, öğrencilerimize (ki ben de bu oyunu Remus dan öğrenmişimdir(az mı olumune sebep oldum adamın )), guardlarımıza, lordlarımıza teşekkür ediyorum... Özellikle Sanchez Ramirez, Remus, ArchAngeL, Orion, noX, Mavi, Armorman, Pretty'e, sonradan katıldığım nWo üyelerine, ve uğraşlarımızı 1000 kez hak etmiş; oynaması da öğretmesi de eğlence olan pek çok newbie center üyesine teşekkürler.
Artık bilgisayar oyunlarıyla eskisi kadar ilgilenmesem de o günleri hatırladığımda içim bir hoş oluyor..
Saygılar, sevgiler
Xlendar [Newbie Center] [Eski üyesi/eski eğitmeni/eski guardı]
not: bu kadar güzellikten sonra alesia ve onunla beraber gelen eğitmenler mutlu ortamımızı berbat etmiş de olsalar yine de süper günlerdi...
herkes kendine iyi baksın..
RoA/XlendaR
benim ilk seferinde pk olmamı sağlayan gard işte budur xlendar=)
o hatırlamaz ama newbie centerdayken ben hiding macrosuna bırakmıştım charı hiding kasıodum adam geldi kesti beni dungeonda ve eşyalarımı millete dağıttı direk newbie centerdan ayrıldım ve bucsun yolunu tuttum huehe pk olmamın sebebi budur işte şimdi kızgınmısn die sorarsan hayır senin sayende pk oldum ama ozaman harbi kafayı yemiştim =D
Mephisto
Who Will Defend Sosaria İf Not Horselords
Alive for revenge |
| |
| Oyuncu |  | 13 Haziran 2002 18:13 %0 | |
|
eheh valla kardeş umarım pek dellenmemişsindir. o zamanlar unattended macroyu yasaklamıştık, yaptığını gorduğum herkezi kesiyordum. ama bir şeyi yanlış hatırlıyorsun; ben kestiklerimin cesetlerine asla dokunmadım. loot lanmasına da çevrede olduğum surece izin vermedim. çamur atma şimdi bunca zaman sonra :)
|
| |
| Oyuncu |  | 13 Haziran 2002 21:08 %0 | |
|
quote: Gönderen: XlendaR
eheh valla kardeş umarım pek dellenmemişsindir. o zamanlar unattended macroyu yasaklamıştık, yaptığını gorduğum herkezi kesiyordum. ama bir şeyi yanlış hatırlıyorsun; ben kestiklerimin cesetlerine asla dokunmadım. loot lanmasına da çevrede olduğum surece izin vermedim. çamur atma şimdi bunca zaman sonra
yok babacım=D
çok ii hatırlıyorum...
diyorum ya sana bütün oyun felsefemi değiştirdin heuhue
Mephisto
Who Will Defend Sosaria İf Not Horselords
Alive for revenge |
| |
| Oyuncu |  | 13 Haziran 2002 23:14 %0 | |
|
euhuheue valla benim polymorph sizleri amma korkutmus gelen gecen ogrencinin bana saldirmasindan anlamaliydim soyleseydiniz hocam korkuyom yapma yapmazdik yaws |
| |
| Oyuncu |  | 13 Haziran 2002 23:22 %0 | |
|
tamam ilk kez itiraf ediyorum. academy newbie center'ı academy'den çıkarmamak için academy staffı olarak toplanıp hain planlar kurmuştuk |
| |
| Oyuncu |  | 14 Haziran 2002 02:29 %0 | |
|
| Raxert,Novil ve beni nWo academy ye ilk girdiğimde eğiten ve karşılıksız destek veren buckarooya teşekkürler.Gerçekten çok güzel günlerdi ama benim için çok geride kaldı ve bir daha oynamamaya yemin ettim.Eski dostlarıda çok özledim. |
| |
| Oyuncu |  | 16 Haziran 2002 06:27 %0 | |
|
Ya biz bu kadar az kişi değildik ki.
Niye diğer newbie arkadaşlarımız yazı yazmıyor ki alla alla?
Bu arada deltaroya hak veriyom.
Hele cabbarnuke'u humanity guildimdeyken kestiğimde varya offff başım nası göklere erdiydi anlatamam.
Adam gelirdi ahırın önüne:
"Çıksanıza lan.Allaın newbieları.Allaın tırsakları.Yiyosa çıksanıza lan."
Sonra bi yerden anahtar bulmuşlar.Sun_boys muydu neydi öyle bi kek elaman vardı.Gitmiş bi tane bagin içine reglerinin arasına koymuş
sonra gece gündüz baskın olduydu centera.
Ne cabbara be başkasına kızgın değilim şu anda.
Bu arada selamlarımı iletmeyi unuttuğum arkadaşlara özür.
Archangel,jackal,meha,mavi tekrardan remus'a saygılarımı,selamlarımı iletirim.
Dracula Mager [Humanity]
Cesur Yurek |
| |
| |