Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 04:00 Toplam 17 oyuncu 50 sunucu 425 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Ultima Online (Arşiv)
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Newbei academy....

Remus
Oyuncu
28 Mayıs 2002 18:34 %0
Ah ah ne gunlerdi bea belki de OSN nin en guzel ortamiydi valla ama simdi yok

Neyse asil konuya gelelim meraktan acaba kac tane mezun verdik orda ses verinde gogsumuz kabarsin

Deltoro
Oyuncu
28 Mayıs 2002 19:12 %0
Bak İşte Snn deki en zevkli anlarım geçtiği anlardan çoğu orda geçti new bie halimizle pk baskınlarına karşı koymak dayanışmayı zaten orda öğrendik

Deltoro [ The Spanish ]

kerogan
Oyuncu
28 Mayıs 2002 20:11 %0
haha ne günlerdi bariz en güzel zamanlardı üstüne yoktu newbielik kadar güzel bişi yok heralde
newbie rulz

Mephisto
Who Will Defend Sosaria İf Not Horselords
Alive for revenge

soGul
Oyuncu
28 Mayıs 2002 23:27 %0
Sanchez ****sinin kaprisleri yüzünden mezun olamadım ama senin iyi bir öğrencin oldum.Ve Mavi'nin.

Dracula Mager [Humanity]
Cesur Yurek

BreakerfaLL
Oyuncu
29 Mayıs 2002 12:44 %0
Benim ilk karakterimde oradan mezundur hehe. Çok güzel zamanlar geçirmiştik beraber. İlk kez bir vortex'in ne olduğunu yada bir kerede kaç adam indirebileceğini acı bir şekilde orada öğrenmiştim. Kimsede doğru düzgün rune book falan olmazdı. Olsada kullanamazdık zaten . Reg falan bittiğinde aramızdan biri sipariş toplar ve zorlu bir yoldan şehre giderdi. Çok güzel günlerdi bea...
Amatör Ruh...

Aragorn[Alderia],Watchman of Alderia
iCq=94280629

nizsaints
Oyuncu
29 Mayıs 2002 16:08 %0
Ben mezun olamamistim hiperactive lik yüzünden mhauhaah cok manyak ti ya zuhaah

Remus icq varmi bende senin yoksa deyistirdinmi yani kaynoldun varsan eyer list te icq verde bakim

SaYiNtSs RuLaZzZ
nixniz RuLaZzZ
MaNyAkLik RuLaZzZ
HiPeRaCtIv RuLaZzZ

Remus
Oyuncu
29 Mayıs 2002 18:32 %0
uuhuhhu gozlerim yasardi

icq 77837123

ama daha insanlar olmasi lazim orda calisan mezun olan onlarda ses versin bari

Newbei centrin bilinmiyen yuzleri 1: Alesia hoca olmustur gokten inerek hic bir ogrenci sallamamaktadir hatun delirir ve intihar etmeye kalkisir ama kaleden atliyamaz

Oyuncu
29 Mayıs 2002 18:44 %0
ah ulan ahh ne günlerdi be deli gibi zevkliydi bi pk gelirdi 20-25 tane newbie kovalardık ah ulan ahhh
Newbielik rlz

ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE NEWBİE

to the people that dwell and drown themselves in negative elements(Locally and Beyond),you will go down alone...
SaTaN&Blind

Remus
Oyuncu
29 Mayıs 2002 18:54 %0
zaten adamlarin pesinden oyle bir kosuyordunuzki sonra bir suru OOoOoOoOoOOo sesleri ile bocaliyorduk etrafta

Piknik_Tupu
Oyuncu
29 Mayıs 2002 20:15 %0
Sanırım ilk mezun bendim... uo hayatımın en güzel günleriydi...

St Joseph

BreakerfaLL
Oyuncu
02 Haziran 2002 22:37 %0
JaCKaL diye biri vardı onunla hep maden kasardık. Eğer hala yaşıyorsa buraya mesaj atsın özledim

Aragorn[Alderia],Watchman of Alderia
iCq=94280629

Doomhammer
Oyuncu
02 Haziran 2002 23:45 %0
Benimde ilk char oradan mezun. Senin artıkın burda yerin yok denene kadar newbie dungeonda gezinöiştim. Ama en çok ta archer olduğum için orc captain kesememek üzüyodu beni. Ahh ahh ne günlerdi bee. newbie center eski ihtişamını kaybedince birkaç arkadaş toplanıp bi kale alalım dedik fakat nafile...
Şimdi düşünüyorumda (hatta yaşamaya çalışıyorum) ama newbielik en zevkli zamanlardı. Brit mezarda pk kovalamaktan daha zevkliydi.

Even in the darkest night,
Stars and angels still shine
bright -Azkeel-

1905
Oyuncu
03 Haziran 2002 20:04 %0
Halen yankılarının sürdüğünü gördüğüm bu oluşumun ne kadar meşakkatli çabaların ardından gerçekleştiğini anımsayınca hafif bir tebessüm oluveriyor yüzümde....
Yardımlaşma...
Karşılıksız İyilik...
Gelişim için bilginin paylaşımı...
Tüm bunların oluşumunda var olmanın mutluluğu müthiş bir his....
Bu fikrin oluşumunda emekleri tartışılmaz olan bir kişi var....
Kaçınız onu tanıyor ( ya da beni ve diğerlerini) veya ismini dahi biliyor bilmiyorum ancak ismini bir kez daha ve büyük bir mutlulukla tekrarlamak istediğim biri var....
nWo-Academy Başkanı RAXSERT MERCYSTAFF....
ve birçok dost ....
herkese sevgilerle....
Battalgazi(nWo-Academy)

Dalyann
Oyuncu
03 Haziran 2002 20:50 %0
ahhh ahhh canım osn insanları birgün onları kimi zaman tartıştığım nefret ettiğim insanları birgün bu kadar özleyeceğimi nerden bilebilirdim..
başımızda kendine staff diyen 3-5 kişi işte bizim yaşadığımız bu duyguları anlayamıyor.. buradaki dostlukların burada yaşamış olduğumuz duyguların bisim hayatımızda ne büyük yer edindiğini.. ve tamamiyle kendileri heveslerini aldıktan sonra uo'ı çağdışılıkla suçlayıp bunca insanın emeğini duygularını umursamayarak tamamiyle bencilce hareket ediyorlar..
Yazık..

En büyük Playerlar
OSN Staff Sahtekar

FREERIDER
Oyuncu
04 Haziran 2002 13:45 %0
Sayın Batalgazi'nin de bu forumu yanıtlaması cok guzel Snn hayatım boyunca gercek anlamda Lordum diyebilecegim 2 insan tanıdım bunlardan biri Battalgazi digeri BlueVenom dur.Kendisi newbie academy nin ilk Lordudur Sayın Raxsert Mavi ile Battalgaziyi bu goreve layik gormustur ve ilk mezunlarından oldugum icinde hem kardesim (ArchAngeL) hem de ben (Orion) buyuk onur duymusuzdur...Kendisi gercek anlamda rp yapıyor diyebilecegim ender insanlardandır bu anıları bana tekrar hatırlattıgın icin cok saol battal....
Orion_KoH_

X-MEN1
Oyuncu
04 Haziran 2002 20:00 %0
Ne günlerdi be bir gün bir şekildi gri olmuştum ve ozamnın brit mage shopunu ağası SANSAR beni yürüterek newbie center a götürmüştü(hala neden gate açmadığını anlamış dedğilim)Ben orada iskelet kestim falan mavi olmuştum sonra çöldeki res yerini keşfettim ve beni şans eseri pklardan sansar kurtardı o adama çok şey borçluydum.Sonra ben str 85 olunca gm geldi sen dah napıyon burda dedi kovdu beni.Ama yedek anahtar vardı.Sonra Ben Hipotalamusla tanıştım.Sansar da pk olmuş.Hayatım en güzel günleri Hİp le geçti hip bbeni duyuyorsan msg at

Remus
Oyuncu
04 Haziran 2002 23:28 %0
bogruhhuuhuhuh firk agliyicam yahu newbei centerda hocalik yaparken gunde 30k lik magzeme dagitrim hatta oyunu birakirken bile bankada 10.000 stone zirh silah falan vardi pure mage olrak hic kullanmadigim ehuehuehuu ama ne muhabbetti newbei

kerogan
Oyuncu
04 Haziran 2002 23:40 %0
herzaman dediğim gibi bi newbielık zamanımı bide dostlarımı özlerim gerisi boŞşşşş

Mephisto
Who Will Defend Sosaria İf Not Horselords
Alive for revenge

Stoneheart
Oyuncu
05 Haziran 2002 12:36 %0
hahaha Deltoro, ArchAngel,Orion Sanches Kurthan vs.. vs.. bizim grubu zorla mezun etmişlerdi. Tüylerim diken diken oldu. Ama en çok eğlendiğim günler o zamanlardı. Parry 20 sw 40 tactics 40 idi ve bu skillerle gelen Pk saldırılarını savuşturmaya çalışıyorduk. çoğu zaman adam fazlasından başarıyorduk. academy kapandıktan sonra oyunun tadı kalmadı ondan sora savaşların poku çıktı. Ama ozamanki dostlarımı sevgi ve saygıyla anıyorum hepsine çok selamlar..

BLaDe The Soldier.

You'll die as you lived
In a flash of the BLADE,
In a corner forgotten by no one.

Korbin
Oyuncu
06 Haziran 2002 03:21 %0

FlasHMaster
Oyuncu
06 Haziran 2002 06:31 %0
Çok iyi can sikintisi gecirtiyord orasi bana !!

hill
Oyuncu
07 Haziran 2002 14:59 %0
+Uo hayatımım büyük bölümü orada geçmişti.
+Hiçbirşey öğrenememiştim. [Birşey hariç pk gelince kaçın (Remus)]
+Pklar basardı(özellikle Cabbarnuke) Remus bizi içeri tıkardı. Kendisi Deamon olup savaşırdı. Dışarı çıkanı fırçalardı.
+Ahırda 50-60 tane at vardı. Bir gecede hepsi yok oldumuştu!? (Ehe Mavi den şüpheleniyorum ben)
+Ben, Erce, Baga hergün Newbie Center.- Buc's Gate arası 10-15 kere yalın ayak dolanırdık.
+Dungeonda 8 saat iskelet kesmem sonucu tekrar mavi olabilmiştim.
+Sanchez arada bir uğrardı 20 kişi arka arkaya sıraya girer dungeon anahtarlarını dağıtırdı.
+Newbie Centerden çıkanların çoğu pk olmuştu.
+Kısacası oyundan bu kadar zevk hiçbir yerde almamıştım.
+En son pretty nin mezar anıtı yapılmıştı.

Hey gidi günler hey...

Hill[Newbie Center]

Herşey Moonglow içindi...
(Bu mesaj 07 Haziran 2002 15:02 tarihinde hill tarafından güncellenmiştir)

HamidoGS
Oyuncu
07 Haziran 2002 18:47 %0
Eyy gidi günler eyy
Newbie Dungeonın ilk elemanlarındanız.Saolsun Armorman minocda bs kasarken geldi ve beni götürdü.Oyunun gerçekten en zevkli bölümü o zamandı bide sanchez flm o zamanda newbie idi..
Sonra baktım it herif oranın guildmasterı flm olmuş..
güzel günlerdi.Hele bi kere crim olup canlaayınca deltoro hıyarı bana desert dekiş shrine ı göstermişti ve kimseye sölememi tembihlemişti.Ne güzel günlerdi bea...

HamidoGS
Ailenizin BS si...

Remus
Oyuncu
07 Haziran 2002 21:28 %0
Birrr valla korbin ne o guluyon falan Pisst

[JeDi]SaTaN
Oyuncu
08 Haziran 2002 18:54 %0
quote:
Gönderen: soGul
Sanchez ****sinin kaprisleri yüzünden mezun olamadım ama senin iyi bir öğrencin oldum.Ve Mavi'nin.

Dracula Mager [Humanity]
Cesur Yurek

Hey Gidi Be Sanchez'i Kesmek İçin Newbie Achedemiyi Basmiştik ...
Ahh Be Sanchez'e Bi Dalamamıştım Adam Bana En Ufak Bi Hareket Yapsa Dalcaktım . Napayım Gururuma Yediremedim Adam Gibi Konuşuyordu Orda . Arada Milleti Kesiyoduk Bize Dalıyor Diye . Bi Ona Dalamıyoduk ...

Sayfa: « 1 2 3 »
Alana Geri Dön

Reklam: