Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 04:04 Toplam 16 oyuncu 50 sunucu 313 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Ultima Online (Arşiv)
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Meraktan soruyorum bekleyen warmi

martel
Oyuncu
28 Mayıs 2002 00:39 %0
Snn2 yi bekLeyen warmi diye mrk ediyorum. Yani burdan geLecek respondLara gore en son bisi yazcam.

cyber_ninja
Oyuncu
28 Mayıs 2002 16:03 %0
Evet var.

L. Greenleaf;Evil Never Dies...

Gaea
Oyuncu
28 Mayıs 2002 16:12 %0
Var.

Xasf
Oyuncu
28 Mayıs 2002 16:28 %0
quote:
Gönderen: cyber_ninja
Evet var.

İnsanların -ya da elflerin- hatalarından ders çıkarmaması hoş bir şey değil..

Bir Hadeng-i Can Güdazı ahdır sermayesi,
Biz bu meydanın nice çabük süvarın gormüşüz...

cyber_ninja
Oyuncu
28 Mayıs 2002 22:01 %0
Xasf , zamanı geldiğinde [gelirse] senden bizzat özür dilerim. Şimdi bekliyorum...
Bakalım. Her yeni gün bir umutla doğar.

Suark
Oyuncu
30 Mayıs 2002 21:04 %0
tabiki...bekleyen var.. ben

Yaşam bir yolunu bulur..

martel
Oyuncu
30 Mayıs 2002 21:35 %0
ArkaddasLAr Lutfen kimLErin boyLe bir bekLentisi warsa yapsin dedi,gim gibi snda bi acikLama Lcak Lutfen herkes yazsin cok ciddi syLuyorum gereksiz degiL

martel
Oyuncu
30 Mayıs 2002 21:38 %0
Lutfen yazin arkadasLar

Khazad
Oyuncu
31 Mayıs 2002 21:50 %0
Var.
Onlardan ılk kez soyledıklerını yapmamalarını ıstıyorum... herzamankının aksıne umarım bır cuceyı kıramazlar

Soul The Dwarven Berserker (alderia)

bigbadaboom
Oyuncu
31 Mayıs 2002 21:51 %0
war bende behliyom

CILGIN TURK
Oyuncu
31 Mayıs 2002 22:25 %0
quote:
Gönderen: martel
Snn2 yi bekLeyen warmi diye mrk ediyorum. Yani burdan geLecek respondLara gore en son bisi yazcam.

ben de bekliyorum ama arkadaşın niyeti başka heralde sonunda "nah oynarsınız" gibi bişey diyecek heralde...

Dalyann
Oyuncu
01 Haziran 2002 00:01 %0
eğer uo oynamak istiyorsanız;
www.*************
girinde bir serverda olması gereken ilgi ve çalışmayı görün..
ha şimdi tabiki laf atan osn fanatikleri olacaktır ki onlar her zaman var hala neyi savunuyorlar bilmiyorum..
Ama herkez şunu bilsin OSN'yi diğer shardlardan ayıran OSN oyuncularıdır.. ne OSN staff nede başka birşey.. Ama hala bazı insanların sebep olarak oyuncu kalitesini göstermeleri gerçekten komik ve onlar için üzücü.. Bence Staff kalitesini görmeleri gerek.. Neymiş UO öğrettikleri adamlar geliyormuş onlara kafa tutuyormuş o zaman onlar için ne kadar acıdırki kendisi uo öğrettiği adamdan çok daha fazla süredir oynamasına rağmen hala bu işte bir yol katedememiş..
Ve de oradaki player kalitesine laf eden siz 1 senelik (bazıları hariç ki onlara saygım sonsuz) uo tarihi olan insanlar (bende dahil ama ben laf etmiyorum) unutmayın bir zamanlar sizde o yoldan geçtiniz ama o zaman size gelipte l-amerlere bak diyenler yoktu ve olamazdıda çünkü malesefki OSN tek uo shardıydı o zamanlar..
Söz vermiştim kendime bir daha bu forumlara yazı yazmayacağım diye ama tutamıyorum hala insanların böyle OSN 2'i beklediklerini görünce gerçekten onlara üzülerek bakıyorum..
Ah canım OSN insanları gerçekten sayılı playerlardan ama napalım her yerde denge vardır iyinin olduğu yerde kötü, fakirin olduğu yerde zengin ve sizler gibi playerların olduğu gibi yerde başınızdaki gibi bir staff vardır..
Herkeze Saygılar & Sevgiler..

_harvester_
Oyuncu
01 Haziran 2002 20:13 %0
Dalyan sana kesinlikle katılıyorum.Hala bazıları gözlerini kulaklarını kapatmış osn2 osn 2 diye çırpınıyorlar.Bazı şeyleri artık kabul edin.Staff doğru düzgün osn açıldığından beri hiç bişi yapmadığı için şu anda diğer serverlarla başa çıkacak çalışmayı yapamıyorlar.Bunun bi oyun olduğunu unutan bazı arkadaşlarda biri çıkıp ben .... server ında oynuyorum dediği zaman sanki vatan hayini gibi tepki veriyorlar.Snn den çok daha güzel serverlar var tabiki insanlar osn i bırakıp oraya gideceklerdi.Snn2 projesi tamamen durdurulmuştur diyolar.Hala beklemek anlamsız.Uo yu zevk almak için oyayın.Gidin burda bekleyeceğinize başka serverlarda skill kasın adam kesin lame r lik yapın Server ı üşendikleri için boşlayıp bizimle ilgilenmeyip bunun nedenini sorduğumuzdada osn2 ile ilgileniyoruz diyen staff ın yöneteceği bi serverda oynamak isteyen arkadaşlara şaşıyorum.Böle büyük bir yalan söleyen insanlara saygımı gösterceksiniz.

Saygılar
Black Devil[DragonSlayerz]
[Shadow Lords]
RİSC[LoL]
[DragonSlayerz]Bu char ı hacklettiğim için hala kendimden utanıyorum.
Virüs[Killers] sağolsun virüs kapanmadan 2 ay önce vermişti şifresini bende girip oynamıştım güzel güzel.Killers ı kuran virüs bendim

CILGIN TURK
Oyuncu
02 Haziran 2002 07:19 %0
diğer shardlar 1 yıldan daha öncesinde kurulmaya başlamıştı.

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: