Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 04:08 Toplam 16 oyuncu 50 sunucu 287 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Ultima Online (Arşiv)
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Ultima'ya ugun davranmak...

Marsec
Oyuncu
06 Temmuz 2000 00:32 %0
BakIyorum da bayagI oynayacak meraklI var UO'yu, ama bence bazI $eylere dikkat etmemiz gerekiyo...

En onemlilerinden biri bu bir roleplay oldugu icin gercekle role-play'i kesinlikle sert bir cizgiyle ayIrmak... Yani eger bir warriorsanIz warrior gibi davranmak...

Konu$malarI uygun yapmak, herhalde hic kimse Ultima server'Ina girdiginde ak$amki mac kac kactI gibi geyiklerle ugra$mak istemez...

Nicklerin, daha dogrusu -bence- isimlerin oraya uygun olmasI... Yani ortalIkta hacker veya ne biliim cyber-storm gibi nicklerle dola$maktansa, UO'ya uyan cok daha guzel isimler bulunabilir. YalnIzca birazcIk ara$tIrma yeter...

Lutfen katIldIgInIz veya katIlmadIgInIz noktalarI belirtin...

------------------
------------------
Everything has a CoSt!
[CoSt]marsec

<AoF>Fallen
Oyuncu
06 Temmuz 2000 01:00 %0
UO'nun farklı dünyada geçen bi Rpg olduunu unutmayalım.Eğer çağımızın siber manyaklıklarını veya uzay teknolojisini oyuna sokup bi de onlarla ilgili geyik yaparsanız oyun sadece Mirc'in görsel hali şeklini alır.Yani demek istediim hayattaki güncel olaylardan kopup kendinizi başka bi aleme teslim etmeniz.Gidip de baban yeni araba almış güle güle binin demeniz oldukça mantıksız olur ve çevredikilerin sizinle taşak geçmelerine de izin verir.Ama anlatın çevrenizdekilere o dünyayla ilgili sallama olsun; "ben bi bilmem ne savaşında bulundum binlerce kişiye şöyle oldu ......" Çok manyakça atmadığınız sürece bu geyiklerden çok zevk alırsınız ve çevrenizdekilerle sıkı bi arkadaş bilem olursunuz.Yapacağınız geyiğe ve davranışlarınıza dikkat.Zaten o cyberstorm niki felan çok anlamsız SNN account vermemeli
Bi de başka bi konu guildler birbirine karşı tavır almamalı, birleşmeler oluşmalı hatta daha da ileri gidip tüm dünyayı kaplayan savaşlar olmalı(Çok mu barbarca)
Neyse UO ülkemize hayırlı olsun, büyükler zevk olsun diye küçük guildleri ezmesin ama büyüdükten sonra ezebilir.Çok daha zevkli olur. muhahaha.
Herkes güsel güsel isimler bulsun.
------------------
--------------------------------
Everything has a CoSt
[CoSt]-Fallen-

Marsec
Oyuncu
06 Temmuz 2000 01:04 %0
Of be dokturmu$un ehehe

ama bak katIlmadIgIm nokta cyberstorm... Yani adam diyelim ki o nicki cok seviyo, yani cs de falan kullansIn benim demek istedigim Uo'ya uygun olsun...Yoksa snn kapatIn lan accountunu demiyorum, demem de..

ay cok ciddiye aldIm ehehhe.
bu arada fallen imzanI duzelt yamuk cIkIyo...
------------------
------------------
Everything has a CoSt!
[CoSt]marsec

Eric_Cartman
Oyuncu
06 Temmuz 2000 01:08 %0
Bu iki arkadaşın sölediklerine acaip bi şekilde katılıyorum....Herkesinde bunnarı okumasını vede uygulaması gerektiini düşünüorum.Büyük bi hevesle oynamak için bekleyen ben ve birçok insan için oyunu tam bir hayal kırıklığı olmasını önlemek için herkes üzerine düşeni yapmalı.Unautmayalım bu yanlızca bir oyun tüm hırslarımızı gerçek dünyada bırakarak SNN'nin dünyasının tadını çıkaralım.........

<AoF>Fallen
Oyuncu
06 Temmuz 2000 01:13 %0
Marsec olm cyberstorm acc ını sadece UO için kabul etmemeli yanlis anlama...
senin imzanı copy-paste ettim insallah düzelmiştir hatayla senin nikini imzada buırakmış olabilirim(hehehe)
Bu arada bize destek olduun için saol
Sauron, biz konuyu cost sayfası yapcaktik bi tek biz konuştuumuz için hehehe şaka tabii ki.umarım snn okuyodur bunları.
------------------
------------------
------------------
Everything has a CoSt!
[CoSt]-Fallen-

Marsec
Oyuncu
06 Temmuz 2000 01:15 %0
Gene yanlI$ lan imza muaha bi$iy beceremiyon ha

Olm ole desene ne bileyim acc. vermemeli diyince toptan zannettim...

olm valla ya ba$kalarI da yazsIn millet [CoSt] Attack! filan oluyo sancak...
------------------
------------------
Everything has a CoSt!
[CoSt]marsec

SUCK
Oyuncu
11 Temmuz 2000 03:53 %0
beyler söyledikleriniz kesinlikle çok doğru. Adam gelmiş oraya .aşşak geçmeye...yok skeleton çıkar karşısına selamun aleyküm birader diyen tipler olursa zati ben ve tahminen de bi çok kişi gelmez servera...cünkü uo nun gavur serverlarinda millet ciddi ciddi konusuyor ve hatta biliyorsunuzdur eski ingilizceyi de kullanıyorlar.(Hail,farewell vs gibi....)işi bi kat daha zevklendirmek için tabiikide..neyse işler inşallah umduğumuz gibi olur ve öncedende söylenildiği gibi nick lerde kesinlikle oyuna uygun olmalı bence.adam gidip tanındığı niki koyarsa alakası olmayan böyle frp ile cok mal olur yani..neyse fazla uzattık millet okumayacak kehkeh hade byeeee

[RPG]Steel
Oyuncu
11 Temmuz 2000 23:46 %0
Marsec çok güzel dile getirmişsin. FRP nin özü rol yapmak değil mi? Herkes oynarken kendi karakterinden ayrılıp oyundakı karakterini yasatması gerekir. Artık oyuna girildiğinde o aksam oynanan maç senin için anlamını bilmediğin bi oyun olmalıdır. Ultimada düdüklü tencere-blender-rambo ss nickler olmaz çünkü onlar senin için hiç var olmamıstır.
(Bu mesaj 11 Temmuz 2000 23:48 tarihinde [RPG]Steel tarafından güncellenmiştir)

yevaud
Oyuncu
18 Temmuz 2000 23:52 %0
Abicim siz kendinizi fazla kaptırmışsınız bu sadece oyun isteyen istediği gibi davranır hehehe olmaz yaw bu kadarda daha oyun başlamadan kararlar vermeye başladınız oyun başlayınca serverlarıda sahiplenmeye çalışırsınız

Eric_Cartman
Oyuncu
19 Temmuz 2000 07:09 %0
Abi bence sanane serverının en büyük dezavantajı tüm oyuncuların türk olcak olması..şimdi nedemek bu demeyin türk oyuncuların %90'ı bu oyunu diablo oynar gibi oynıycak yani önüne gelene dalcak gücünün yettiini sağ bırakmıycak...Gavur serverında oynarken hiç tanımadıım bi adam bana sırf newbiyim diye 800 altın, bone armor,bide kılıç verdi eh söleyin bu açılcak serverda bunu yapcak 1 tane bile adam olcakmı??

SatanJager[RE]
Oyuncu
19 Temmuz 2000 14:24 %0
Öncelikle söyliceğim RedEye CLAN olarak UO oynuyacağımızdır. Legit bir clan olduğumuz için pklık yapmicaz ve yardım edicez hatta pk clanlara savaş bile açabiliriz. Ama bunlardan da önemli olan marsec ' e katılıyorum. Zaten nick im herbir halla uyuyor. SatanJäger şeytanavcısı demek ve her yer de kullanılacak bir nick. eski nickim DiabloKiller da böyleydi ama SNN reg e sığmadığından ve bu beni uyuz ettiğinden değiştirdim ii de oldu aslında icq daki tek SatanJager benim walla
------------------
I am FOUNDER of RedEye Online Gaming CLAN.

Let's Go To KicK satan's @SS!!
Let's Rockk!!!
http://go.to/redeyeclan http://redeyeclan.cjb.net/

<AoF>Fallen
Oyuncu
19 Temmuz 2000 16:43 %0
off beeaaa yevaud'a bak beee...
Herif senarist olcak...
Ya bi akıllıca düşünsene, elinde kılıç bıçak sallarken, üzerindeki deri zırhın içindeyken ,niçin siber manyaklık ve günümüzün uzay çağı aletlerini oyuna sokma gibi bi
ihtiyaç duyduğunu henüz anlamış değilim.
Zaten enlamak da çok zor.
Bu yanlış düşüncelerinin UO sayfalarında gezip, P Guide ları ve Forumları okumamana bağlıyorum.Millet zaten birbiriyle haberleşmek için tüm IRC nimetlerinden yaralanıyo.
ikincisi sana senarist dedirten cümlen(copy-paste yaptım):
"daha oyun başlamadan kararlar vermeye başladınız oyun başlayınca serverlarıda sahiplenmeye çalışırsınız"
niçin böyle anlamsız bir paronoyaya düştüğünü anlamış değilim.Oldukça da haklıyız, oyun bi RPG, anlamsız hareketler ve isimler (adam deri zırhın içinde kılıçla dolaşıo ismi CyberMania, off beaa Cyber'ını yiyim senin.Nerede bulunduğunu bi yazsana Britanya'da böyle sanal alemler)
ayrıca UO'ya Sauron'un dediği gibi action olarak oynamamız tamam yeri geldiğin de saldırırsınız ama sürekli yıkıp dağıtmak da oyun zevkini minimum düzee indirir.

------------------
------------------
Everything has a CoSt
[CoSt]-Fallen-

quinthalus_
Oyuncu
20 Temmuz 2000 00:32 %0
Üzülerek söylüyorumki bu oyuna FRP ruhundan haberdar olmayan insanlar da girecek (abarttığımızı ileri süren arkadaş gibi). Burada bu konuda istediğimiz kadar çağrı yapalım, oyun hakkındaki düşüncelerini değiştirebiliceğimiz insan sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Eminim ki bu oyun diğer oyunlarda olduğu hibi hack&slash mantığına sahip insanlarla dolucak. Bunu önlemenin en azından indirgemenin tek yolu, kanımca, oyunda FRP ruhunu, bunu yakından bilen insanların yaşatmasıdır... Üzüm üzüme baka baka kararır...

(Aramdızda FRP'yi faşist radikal parti sanan insanların da bulunduğunu unutmamak gerekir.. )

|NrT|Blaster
Oyuncu
20 Temmuz 2000 00:37 %0
beyler bencede dedikleriniz cok dogru mesela ben falatik bir fps ciyimdir yıllardır da blaster nikini kullaniyorum ama oynadim btun rpg lerde ismimi deistirmsimdir. orneim diablo 2 de sacrificer i kullaniom sizce bunu UO da kullanmamın bi sakıncası varmı??
bu arada biliyosunuzki UO oynanması için kredi kartı gerektiren bir oyun acaba snn de ucretsiz oynayabilecekmiyiz?

<AoF>Fallen
Oyuncu
20 Temmuz 2000 12:09 %0
Blaster, SNN ben aynı soruyu yönelttiğim de
sadece oyun alırken para harcıcağımızı söyledi yani beleş srv. olcakmış.
Aslında bence UO dünyasında "Sacrificer" veya "SatanJager" vb. lakaplar yerine Fantastik Dünyalara uygun isimler bulabiliriz. Mesela ben D2 iki tane sorc.'um var biri Treany, diğeri Timoren.Hatta bir de
Necro yaratmıştım Fwerthom isminde.
Eğer bulmakta güçlük çekiyorsanız ben yardım
etmeywe çalışırım ama lütfen benim isimlerimi çalmayın!(yukardakileri özellikle!)Böyle isim kullanmamız daha güzel olur çünkü gerçek hayatta birbirimize niklerimizle diil isimlerimizle hitap ediyoz,
bu isimle oynamanın güzelliğini masaüstü FRP oynıyanlar da çok iyi bilir.
"Frp bir hayat simulasyonudur, hiç yaşamadığımızı yaşatan."
İsteyenlere eski kullandığım isimleri önerebilirim ICQ 61669059.
------------------
------------------
Everything has a CoSt
[CoSt]-Fallen-

|NrT|Blaster
Oyuncu
20 Temmuz 2000 18:33 %0
Beni uyardiin için cok tesekkur ederim fallen. anladiim kadariyla rpg dunyasinda kendimize bi nick degil gercek gibi bir isim bulmaliyiz ama malesef benim aklima pek bir isim gelmio sana icq dan ulasmaya calisacagim. umarim bana isim konusunda yardimci olabilirsin...
saygilar.

[WoL]Fisto
Oyuncu
20 Temmuz 2000 22:30 %0

Bu isim konusu önemli aslında iyi bir noktaya parmak basmışsınız.
Özellikle UO için isim seçerken daha çok eski ingiliz isimleri vs. seçilmeli.. NPClere baktığınızda isimler Charley , Joan vs. gibi isimler. Tabi böle olması gerekmio, latin isimler vs. de seçilebilir.
Ancak nickler sadece kendini tanıtma amaçlı kullanılmalı.. Mesela ben Fisto The Dark One
veya Fisto the Wise One gibi isimler koyabilirim ancak ismim Fisto.. Nicklerim sadece beni tanıtma amaçlı vs.

O bakımdan size orjinal kendi yarattığınız isimler bulmanızı öreniririm. Nickler veya saçma nickler kullanmak rol yapma olayını olumsuz etkiler..

|NrT|Blaster
Oyuncu
20 Temmuz 2000 23:30 %0
bence daha isim e yakin bir niick kullansan daha mantıklı olur hem bu seviyeli oyunun seviyesini daha da arttırmıs olursun

RvG.MustanG
Oyuncu
21 Temmuz 2000 00:05 %0
EHEHE beleş servermı buna çok sevindim.Bencede arkadaşlar yani her oyuna kendi havasının verilmesi lazım o yüzden nikler anlamlı ve oyunu uygun olmalı.Oyunu oynamadım ama düşünsenize herifle muhabbete girdiğinizi maçmış,okulmuş,işmiş fln....
Ayrıca oyunu nerden bulabilirim ve fiyatı nedir acep bulusam alıymmi?Snnye her ay 10$ vermicez dimi?

PhOeNiX.Inc
Oyuncu
28 Temmuz 2000 04:52 %0
Yaw allah rizası için yardım yaw bu uo hakkında bilgi nereden edinirim bi adres yada bilen birinin icq nosu lutfen yaw
Steel Shadow huleyn sizin uo fanatiklinizi yiiyiiim ben frp ci musfetteleri admalar soruon ne anarsın uo dan dıe adam sagolsun cok yardı edıo:
Bilmem!
zuaha
lütfen yardımzz

svs.
Oyuncu
28 Temmuz 2000 07:54 %0
http://uo.stratics.com a bi gos at.incele oldikca yardimci olir.

------------------
the man of the shadows!

Oyuncu
28 Temmuz 2000 12:11 %0
ESKI INGILIZCEMI KONUSUYOR ! HAHAHHAHHA MILLET

U:YOU
LOL BRB GTG GIBI TERIMLER KULLANIYO KUFUR HAT SAFADA MILLETIN UODA ETMEDIGI YOK BEN BUNA 7 AYDIR SAHIT OLUYORUM ADAMIN TEKININ MAKRO HALINE GETIRDIGI KUFURLERI DIZDIGINI COOK COOK KEZ BILIYORUM BENDE UOYU ALMADAN ONCE MILLET COK GUZEL BI RPG HAVASI OLUSTURMUSTUR SANDIM
BI BAKTIM
HIYA FOLKS LETS GO TO SHAME AND KICK @$$ GIBI KELIMELER KONUSUYO
YANI BU NORMAL
ama gemstonede ben bi normal konusiyim dedim
adamin teki gelip whisperde bana modem gibi konusma dedi
o oyunda rpg havasi cok guzeldi
uodakiler atlanticdekile adamlar utanmasalar sokak kavgasi yapacaklar anne pokemon kartimi caldi diye

yani arkadaslar yapmayin
biliyorum hakilisiniz
ama atlanticdeki daha dogrusu uodaki havayi heryerde kuramiyolar
elizabethian ingilizcesi konusanlarada hayret ediyolar.buraya yazamayacagim turde konusmalar var
gercektende cok komik olanlarida var ama
cok terbiyesiz olanlarda var
snn ye olan saygimdan yazamadim
kusura bakmayin

drake stonekeep(titleyi nerde oynadigimi rankimi yazmicam off)

Marsec
Oyuncu
28 Temmuz 2000 20:38 %0
Peki orda cIvIttIlar diye burda da mI cIvItmak lazIm??

en azIndan yapabildigimiz kadar, kimse size eski dilde konu$un demiyo, en azIndan uo gibi bir dunyayI geyik ortamIna cevirmeyin diyoruz.

yine de fikilerinize te$ekkurler...

------------------
------------------
Everything has a CoSt!
[CoSt]marsec

Vitality[oK]
Oyuncu
29 Temmuz 2000 01:06 %0
Bencede hepiniz çok haklısınız...
Yani cyber bilmemne olayı saçmalık. Arada Britania da net kafe varmı? Bi counter-strike atardık

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: