| Yazar | Konu: Ankaradaki quake2 ve quake3 oyunculari |
| Oyuncu |  | 07 Aralık 2001 17:57 %0 | |
|
yaw ne amerikasi maymun olduk tv lerde ztn, o box i alin yazik gunah curuyecek orda. ben dsl alamiorum burda cale indirime girdi, onun disinda burasi guzel valla. bilkent ankara biraz hodo mekan alinmayinda. red saction mi ne ole bi oyun geldi bana turkiyeden mars da gecior cok hosuma gitti daha tam oynamadim gerci bide alien vs predator2. kopya oyunlara can gurban valla.
baska bisey yok, ankarada mokunuz donuyodur simdi hehe |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 07 Aralık 2001 23:09 %0 | |
|
ulam wanted donmak ne kelime yaw.. bugun bi kar yagmaya bashladı .. ben dedim super 2 gün yagsa direkman kar altında kalırız.. ama 2-3 saat sora zank die durdu.. deli oldum.. ankaramızı kar altında sewioz biz.. ayrıca bana cocukluumu cagrıştırıo.. olm hyp hani bizim ewin onunde pusuya yatıp aksicilerre dolmushculara fln kartopu yapar, kacar kowalanır deli gibi eglenirdik.. zkm yaw kerem danasını özledim bi de .. shubat tatilde flm bi erciyes yapiim diom ben.. senin ne ara bakem shubat tail.. hec erciyes e gitmedik ya daha..
neyse diicem odur ki kar yagsın her yer bembeyas olsun.. hatta gece don olsun buz tusun.. sabah da araba ile cıkıp manyaklar gibi eglenelim ( bknz. Konutkent donusu kaza tehlikesi.. gece saat 3 ciwarı :)
neyse hepinisi optm.. haa unutmadan sana da kafa atarm olm dayday.. :P muhah
aa ayrıca toparladıım p4 manyak oldu yaw.. size konfik yaziim de ölün.. p4 1400, asus geforce 2 , creative 5.1 , genius 5.1 speaker , asus p4t board , avermedia tv cardı , apache internal , phillps 107e 256 RDram we gerekli diger ıwır zıwırlar.. ama fiyat 1 milyar 800 ciwari flm oldu ama kaymak kaymakk..
bugun Leman Kultur ewinin acilisi wardı Ankarada olmayanların zati shansı yoku ama Ankarada olup gitmeyenler kacırdı.. esas ankarada olup gidemeyenler cooook üzüldü cünkü bütün Leman kadrosu ordaydı.. neyse bashka zaman..
hade by ahali..
shunu da unutmayalım ki: Hepimiss Yanacasss..
RaPToR a.k.a. The BarTenDeR
----------------
Mv Clan&Son Kalanlar
|
| |
| Oyuncu |  | 07 Aralık 2001 23:17 %0 | |
|
haa bu arada bizimkilerre ( ki anne + baba olurlar ) ordu ewindei cılgın yemekten bahsettm.. afiyet olsun dediler.. ben de diyorum ki oha be olm .. ne adamsın.. bilioz ii yion da nie Sawunma Teshkilatımıza yapıon bunu.. kesin 3 kurush 5 kurush wermisindir..
Ekip opuo seni.. aslında bunu mail olarak yassam da olurdu ama ushendim..
ula morpheus baglantımızın butun bandwith ini sömürüyo yaw.. hayz..
yer:
daü üni lala mustafa pasa spor salonu
saat:
14:00
--> ben gelcemm.. :)) muhah
ee tabii ki forum konumuza uygun olarak da diyoruzz ki "Kelvin Klayn Rulzzzz.." muhah
RaPToR the Takunya Uzmanı
----------------
Mv Clan&Son Kalanlar
|
| |
| Oyuncu |  | 08 Aralık 2001 21:05 %0 | |
|
| wanted ahmet abiye sordum boş kutusu bende cd si onda dedi napim nasıl ulaştırabilirim ki sana istersen alıp ceboya vereyim (eline veririm alışık zaten eheh) |
| |
| Oyuncu |  | 09 Aralık 2001 22:36 %0 | |
|
raprap olm o kadar param olsun o bilgisayarin kac katini alirim lanm
cik cik cik adam tabi para sicinca bole oluyo
ALL WANNA DIE
| |
| Oyuncu |  | 09 Aralık 2001 23:05 %0 | |
|
olm eğer rap rap bizim şengelse benden çekecee var haberi olsun
EĞLENCENİN EN GÜZELİ DOSTLARLA PAYLAŞILANIDIR
derdi tamtam o gelene kadar ben diycem
 |
| |
| Oyuncu |  | 09 Aralık 2001 23:57 %0 | |
|
diedie olm mesaj at demiştin. forumu işgaletmek gibi oluyo ama hatrın var...
SeLaMetLe pikachoo
Sorularınız icin
ICQ |
| |
| Oyuncu |  | 10 Aralık 2001 01:54 %0 | |
|
puhah slm ahali..
hmm aslanım kochum 2pac . napyon bakalm gorushmeyeli.. ozledm walla.. :))
haa bu arada america yenmish rusyayı yaw cybergames quake 3 finalinde.. oy oy nası bi mactı acepp..:)
uha if ur still doesnt know what im talkin 'bout have a look at it : http://www.worldcybergames.org/
muhah bu arada adamın (1.nin) infoya bakınız:
Nationality :USA
Participated Games :Quake III Arena
WCG Membership ID :Zero4_us
E-Mail :Zero4@san.rr.com
Date of Birth :Nov. 28,1984
ayrıca adam 20.000$ para ödülünü d goturdu yaw.. mis..miss..
neyse hemen kacmak durumunda ben.. hade optm..
RaPToR a.k.a. Dish Fırchası
----
Mv Clan&Son Kalanlar
|
| |
| Oyuncu |  | 10 Aralık 2001 11:49 %0 | |
|
Biz de hayal kuralım nasını satiim..
Millet götürsün bin dolarları!..
The LoNeLy QuaKeR
!NOKTA CLAN!-
HomePage |
| |
| Oyuncu |  | 10 Aralık 2001 11:55 %0 | |
|
lan o kadar ülke war bi biz yokuz ya yuh!!
zikim böle kaderi (mi desem teknolojiyi mi desem yoksa teknolojisizliği mi??)
The LoNeLy QuaKeR
!NOKTA CLAN!-
HomePage |
| |
. |
| Oyuncu |  | 10 Aralık 2001 15:18 %0 | |
|
benceda!
www.abdullah18f.cjb.net |
| |
| Oyuncu |  | 10 Aralık 2001 15:28 %0 | |
|
yaww raptorcım bende özledim yaff şimdi derinden olm ne günlerdi ah ah.. nostalji
iştehh....
wanted olm hakkaten amma gezdirdiler yaf seni tv di yok diziydi derken biz hakkaten olayı keyifli izledik .
ondan sonra tv bi yana bide bunun magazin bölümü var yok wanted dizideki hatuna asılıyomuşda hatunda yüz vermiş bunun üzerine hatuna yazmak isteyen başka oyuncuyla tartışmışsınızz filan bi dolu hikaye hergün gazetedeydin beea adam ülkenin gündeminden 1 aya yakın inmedi
yaa cebo teknoloji bi yana ne bilim bu olaya millet başvurmamıştır ki birinin zaman ayırıp adamlara mail atması yok ekip toplaması onları ayarlaması ama herşey bi yaana en azından national olaya girilebilir...ama nerde bi turnuvayı kendi aramızda zor yapıyoduk ...
zaman mekan adam 3 ü bi araya gelince olur ama toplamak lagzım....
TAMAM YAA SIKILDIM ne bu bölee ciddiyett
yaa raptor benim bi programa bakmamm lagzım bakalım sölimm..hakkaten yaa mailleşmeye gerek olmuyo böleee
şimdilik bu kadar 6 tane saat dersten çıktım 4 medeni 2 ing ama ing de mal gibi erken kaçamadım herkese yardım etmek zorunda kaldım (biraz beynimi siktiler gelince muhabbeti anlatırım )
ve nediyoruzz q2 rulezz dir ve bence q2 bu quake serisindeki enn güzide oyyundur
take care all
gg
burda da havalar canavar gibin ankaradan gelen kişi burda pişer. 
Mv Clan&Son Kalanlar
(Bu mesaj 10 Aralık 2001 15:44 tarihinde Mv.Hyperman tarafından güncellenmiştir) |
| |
| Oyuncu |  | 11 Aralık 2001 11:19 %0 | |
|
quote: Gönderen: Mv.Hyperman
burda da havalar canavar gibin ankaradan gelen kişi burda pişer. 
Mv Clan&Son Kalanlar
(Bu mesaj 10 Aralık 2001 15:44 tarihinde Mv.Hyperman tarafından güncellenmiştir)
Ben izmirdenmi geldim lan inek ben niye üşüyom ha ? Neyse hyperla quake2 yaptık 1 on 1 demolar aldık isteyen varsa adresi veriim...
www.abdullah18f.cjb.net |
| |
| Oyuncu |  | 11 Aralık 2001 13:03 %0 | |
|
haha..
Olm şu an üstümde
t-shirt,gömlek,kazak,kaban,atkı ve
bere var..
Tahmin edin...
!!Titriyorum!!
Lan nasıl bi soğuktur lan bu??
her neyse..
hyp sana katılamayacağım..ÇÜNKÜ
diyelim birileri mail ile buralara bildirdir.Diyelim takım da kurdu.Nasıl oynayacak bu kişi ve takımı??
Hangi bağlantıyla???
katılıp alay konusu olmaktansa katılmamayı tercih eder kanaatimce..
Neyse yine gaza geldim susiim
The LoNeLy QuaKeR
!NOKTA CLAN!-
HomePage |
| |
| Oyuncu |  | 11 Aralık 2001 13:08 %0 | |
|
olm sen ankarada nasıl yaşarsın die* sorarlar adama deme böyle şeyler
*burdaki die kelimesinin didi adlı şahsiyetle uzaktan yakından alakası yoktur  
ama burda angels deserve to die da belki alakalı olabilir angellar bize didi getiriyor değişik bi yorum.. 
Mv Clan&Son Kalanlar
|
| |
| Oyuncu |  | 11 Aralık 2001 15:53 %0 | |
|
ahahah angel la mi angela ile mi
muhaha frogyy dop zaten
adam koca kis kaban giymedi
o ince polar gibi seyi giydi (ustunde pas gibi leke olani ehehhe
hyprpr olm ne gusel adim var diemi
ne desen bi yerlere geliyo
ama irc de biras b o k oluyo o kadar.
gelin artik ank ye diecem de
bizim finaller basliyo bu sene calismam lazimda
ALL WANNA DIE
| |
| Oyuncu |  | 11 Aralık 2001 16:27 %0 | |
|
kardes thread e LINK vermekle gurur duyarim
baktim buraya aciliyo
saygi ve sevgi ile linkimi korum
ALL WANNA DIE
| |
| Oyuncu |  | 11 Aralık 2001 19:50 %0 | |
|
cebocinicim aslında güzel bi msj yazmıştım ama connectionımız olayı b o k etti ve msj has gone
şimdi bakalım yeniden yazalım..
yaa tamam bağlantı olayında haklısın ama
bide olaya lan games açısından bak adamlar bi dolu ülkeler arası lan games yapıyolar bizden kimse yok yani hiç kimse bu olayla uğraşmak istemiyoor ...
benim duyduğum q1 zamanında bi alligatorların filan rusyaya gidip maç yaptıklarıydı yani tek bi örnek var millet zaman ayırıp bu işe girmiyoo....
yaaa uff bende gaza geldim bak.. susim barii
yoksaa yaz yaz bitmez bu konu....
son olarak daha önce yazdıgım
adam+zaman+mekan ölümcül 3 lüsüne bide parayı ekliyelim çünkü bunlar onsuz olmaz..
derim ben.. 
özledim yaff sizi haydinn geldim gelicem ama didi bursaya gidiyomuş...haydaaaa...
Mv Clan&Son Kalanlar
|
| |
| Oyuncu |  | 11 Aralık 2001 20:42 %0 | |
|
ahh vallaha olm
gidiyom uhuhu
persembe hemde
ALL WANNA DIE
| |
| Oyuncu |  | 11 Aralık 2001 22:01 %0 | |
|
ulamm war yaaa.. demish ne de gusel bi ballad dır Alishan abimizin soledii.. :P
uaw bu arada "grave_digger" bizim celo deel mi?.. we dana adam nie buraya yazmio ya.. aneresan.. olm celo sana burdan sesleniom: nie buraya yazmion?.. (( hmm pek etkili olmadı sanırım ama neyse :))
yaw bence cok da zor diil.. ne biliim en azından bireysel bile yollanabilirdi biri kore'ye.. OSN bi turnuwa yapardı ( tabii LAN turnuwası olmalı) we birinciyi yollardı.. bence cok da şık olurdu.. ne biliim zati turnuwaya katılım ücreti flm gidish gelish parası cıkardı gibi.. hele hele 1. nin bu ciddi organizasyona gönderileceeni duyan quweyk manyakları aylar oncesinden kasmaya bashlarlardı.. Türkiye çapında bi Hero olmak war ishin ucunda ne de olsa..
neys..
of bugun sınwaım wardı.. gafam beynim döndü.. ne biliim pek güsel de gecmedi ama bilmiom ishte.. yaw ben bizim liseden meezunların kurmush olduu e-group olayından baydığım icin ( ki mail imi açışımda 80:new fln gibi bishii gormek we hepisini silmek hhosh olmuo) message borad yapcem.. snitz forum kullanmayı dushunuom.. gusel pratik gorunuo ama asp+access destekleyen bi free yer bulmak lazım.. ama Brinkster demeyelm lutfn.. çünkü Upload logic sux.. websamba die bishii war .. neyse bildiinis warsa soleyin board ı oraya kuriim.. yoksa credit card generate edip öle mi almak lazım güselinden bi op domain we supr bandwithli bi webserver.. neyse..
hade ben kactı..
hepinisin kandilini kutluom derinden.. ii bakın kendinise..
RaPToR a.k.a. TüKürüK OkkaSı
----
Mv Clan&Son Kalanlar
|
| |
| Oyuncu |  | 11 Aralık 2001 22:06 %0 | |
|
muhah yengec ( YengeC[GG] ) halaaa quweyk oynuo yaw.. kız mıydı bu yoksa diil miydi..??
gerci frog bilio ama solemes bise o .. eheuheu..
neyse..
RaPToR the Punish Guru
----
Mv Clan&Son Kalanlar
|
| |
| Oyuncu |  | 12 Aralık 2001 00:36 %0 | |
|
ahaha rap rap olm grave digger celo deil jnm
ist te o vede deli gibi q3 oynuyo ayuu
hatta su anda online
ehehhe
uin :25026676
ehehe yengec oynuyo herhalde
ee olm q2 de mv ye almadinis simdi kiymete bindi dimi ?? (dop frog iste )
tabi ole bi olay oldu ise
dop raprap
en son q3 e baslamisti eheheh
tf de oynuyo olm o
muahha demek gg olmus olaylari takip edemiyos bak ..
froggy bilmes nerden bilsin cocuk
onun isi gucu var ( Ba harfi ile basliyo )
asl de verirdim de ayip olur..
ALL WANNA DIE
(Bu mesaj 12 Aralık 2001 01:25 tarihinde diedie[.] tarafından güncellenmiştir) |
| |
| Oyuncu |  | 12 Aralık 2001 01:30 %0 | |
|
yaw su q3 tayfasini ankarada bir turlu yakalayamadim yaw bir rota diolar bi bilmemne 2 kere gittim kimse yoqtu paso cs cs cs
To Live Is To Die |
| |
| Oyuncu |  | 12 Aralık 2001 11:18 %0 | |
|
orion olm ankaradasın di mi biliyodum eheh
bu akşam son vizem var onu atlatacam yarın akşam da gidiyorum trabzona(memleketim güzel memleketim) haftaya çarşamba da dönerim sanırım. hele bi dönim ilk işim o dallama frogla severim kendisini hyperı aramak olacak. sen de istersen numaramı al 05333686194 oynamak istiyosan ara. Aslında ankarada landan oynamadıgım quakerlar oldugunu biilyorum. Ama kimler olduklarını bilmiyorum Tabi bi kenzo "the ball" var ama o zaten benden tırsıyo hala görünce döveceğimi sanıyo dallama. hşş buradan sana sesleniyorum dallama kenzo dövmeyecem merak etme q2 de seytan var o bıraktı sanırım celoyu zaten görüyorum odtude felan adam bugünlerde fena gaz yalnız yeni q2 demoları felan çekmiş q2 oynayalım deyip duruyodu bana ahmet yaw şu dallama lionun bi fotoğrafını alsanıza merak ettim tipi. bu arada ben de sakalları kestim cebonun babasını gazına gelerek ama bu hızla giderse kısa sürede eski boyutlarına ulaşacak(bi ara usame gibi dolanıyodum etrafta 1 ay kadar önce) neyse fazla gevezelik ettim son olarar5k oriona diim ben rotaya takılıyorum ama her zmaan degil takıldıgım zaman da akşamları oluyor. Rotaya gidip netten de oynayabilirsin bilimum makinelerde 1.30+ospw var arada mouse kulaklık felan götürüp tusadoyla lan felan yapıyoz bi kaç gaz kanka var onlar da bu ara q3 e merak saldı onları da q4 e hazırlıyorum ha unutmadan q2 nin yerini hiç bişe alamaz
hadi yaladım
byes
|
| |
| Oyuncu |  | 12 Aralık 2001 11:34 %0 | |
|
Ulen o dallama seni warya bi operse gorursun dop alper olm cekecez yakinda insallah resimde bu hafta biraz doluyum kimyadan lab odevim falan war ya neyse gorusuruz dun manyak quake attik labda bu arada hueaeuh demolari cektilermi bilmiyorum ama neyse hadi bas bas |
| |
| |