Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/09/08 01:44 Toplam 253 oyuncu 47 sunucu 652 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Aksiyon » Quake Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Ankaradaki quake2 ve quake3 oyunculari

diedie[.]
Oyuncu
03 Aralık 2001 17:39 %0
***** 2 kere atmisin lanm

(Bu mesaj 03 Aralık 2001 17:40 tarihinde diedie[.] tarafından güncellenmiştir)

diedie[.]
Oyuncu
03 Aralık 2001 17:39 %0
ben hayatta o cafeye gitmem bi daha ...
para gozlu ali yi de yuzunu de seytan gorsun
eeheh ama gidene de mani olmam

ceb ---> senin burakmani bekledkik olm
bi de senle mi ugrascaas ...

he bi de bi web sayfasi olayi daha var lannm
gecen seneki gibi

ALL WANNA DIE

Mv.Rptr
Oyuncu
03 Aralık 2001 22:02 %0
alo shoyle bi durum war:
Nufus cuzdanlarınızda kimlik numarası yazmıyor ise
EN GEC YILBASINA KADAR kimliklerinizi degistirmeniz
gerekiyormus.
Aksi halde yeni yil ile birlikte devlet dairelerinde
kimlik gerektiren islemlerinizin hicbiri
yapilmayacakmis.

Yapilmasi gereken isleme gelince;
Muhtarlıktan nufus yenileme icin bir belge talep
ediyor ve
2 vesikalik fotografinizla, bagli bulundugunuz nufus
mudurlugune gidiyorsunuz.
Eger kutugunuz baska bir ilde ise oraya faks cektirip,kutuk dokumunuzu istetiyormussunuz ve eski kimliginizi
verip yenisini alıyormussunuz.
--------
neyse bunu salla.. onun harici diiceem odur ki sana da kafa atarm olm cebo..
cebo dedik baarımıza bastık nası dawranıon sen die'a sahip cıkarak.. :)
zati sınawım da gusel gecmish.. keyfliym shu an..:)

olm die dial up'la kasılmaz GB larca dosya.. ben okuldan hallediom.. bırakıon bilgisayarı (weya ewden acion,dolduruon queue yu ) sora da toparlıon gelenleri.. en guseli.. geceleri 30k-60k arası basıo.. odtu icini hic solemiom.. muhah marilyn manson Rulz .. Sweet dreams.. oy oyy ne gusel soolemish yaw.. allahm..

neyse ben virtual cd daemon u tawsiye ederm size direkman iso,cue,bin 'den virtual drive dahilinde okuyabilio.. pratik we gusel shey.. ayrıca MusicMatch Jukebox rulz..

hade ben kacti.. ay buraya amma da cok msj yazmaya bashladm.. hyp geldiken sora we bizim ankarada bulunduumuz zamanda toplandıımızda gelmeyen.. hmmfrog gibi olsun.. muhah cok agır oldu yaw.. herkes gelir artık.. ahuaha :PP optm seni frogcuum.. aslansın kaplansın kim tutar seni bea.. 10-10-10-10 40 puanla frog shampion..:)

RaPToR the cool+old webmaster :]

diedie[.]
Oyuncu
04 Aralık 2001 02:05 %0
ahhahah o ne be basta yazdigin ??
sana bi kafayi gomerim
bizim ole dalevera li islerimis olmaz koccum

bu arada deamon +1 yane
iso miso acar bin acar deli gibi her bi boku yapar hemde 300 kb lik setup dosyasi olur...
adamlar yamis...

muhaha olm sen bana bi ara manga url felan yolla sole guzelinden bisiler dusunurus
bizdede polis gucu var ehehe
ne olursa olsun turk polisi yakar. (teknoloji de buna dahil)

sizin odtunun cikisina benzemez ama genede bisiler cekebiliyo allah icin ...

ahaha olm clip cd lerini bi ara istiyom vallaha (ama once kendime 1 2 bos cd alayim sonra)

saygi sevgi dileklerimi sunar ve akabinde *im

ahah merlin apla () ii solemis allah icin deli karidir *...

ehehe olm gusel sarkilari felan yazin da cekek dl siz bi diedie sapsiz bi * benzer...

H:\Jewel - Hands.mp3
H:\Poledouris-Conan The Destroyer.mp3
H:\Poledouris-Conan The Barbarian.mp3
tabi bi de yaninda blind g u a r d i a n ler...
eheh ayrik olan kisim a yildiz konuyoda
yildiz suks
rap rap suks
hyprpr & frog rules
bu form lara on ayak oldugu icin

ALL WANNA DIE

C3BO[.]
Oyuncu
04 Aralık 2001 13:15 %0
peki şunu biliyo muydunuz??
"İcra memuru icra için gittiği evin kapısı kilitliyken çilingir çağırıp kapıyı açtırarak, alacağın tahsilini gerçekleştirirse (yani toplar götürürse borcunuz karşılığı malı) hukuki açıdan haksız fiil işlemiz sayılmaz"

yaa..
neler neler çıkıyo

The LoNeLy QuaKeR
!NOKTA CLAN!-
HomePage
(Bu mesaj 04 Aralık 2001 13:17 tarihinde CEBoGeNiE[.] tarafından güncellenmiştir)

Mv.Hyperman
Oyuncu
04 Aralık 2001 13:41 %0
öncelikle sagol didicim ne demek görevimiz bu forumlara öncülük etmek gene olsa gene ederim..
didi birazdan sana yazmaya devam edicem ama
raptor the quake and jump master and old&cool web master a dönmemm lagzım
olm raptorcım ben hukukdayım ve bizim accountumuz s i k gibi
yaa asıl bu işi yaparsa frog yapar ben adamlara gittim sordum olayı kastırıyolar yani bana adam akıllı bi ftp bilem vermediler ...
ühüühühhühü
cebo çok dertliyim çok bi hukuk büyügümüz olarak elatı ver bu konuya
hmm o students ta fena klipler yok
aslında bende sana katılırım sag tuşla yürüyen adam kıllanır ellerinde tikler oluşur
rail atarken ZIBIN ZIBIN die bagırrır vazgeçtim bende bi klip izlemek için sag tuşla yürünmez
sağ tuş sucks
yaşaın sağ tuşla +jump koyanlar...
hmm asıl gerçek yorum bence yani
raptor gibi space le zıplamak rulezzzz dir
ve hakkaten faydalıdır..
yapan ve alışanlar için...
bu arada herkesin dikkatini çekerim olaya ciddi bi şekilde quake le ilgili bişi yazdım
gözlerim yasardı..
hmmm sevgili admincim ben burdan ceboya arada bir hukuk dersleriyle ilgili sorular sorsam tuaf kaçmaz heralde malum her msj ın sonunda quake 2 rulezz dir yanii...
hmmm didi ok gelince dinlerim sizden napmış cru denilen insan azmanı pohpohpoh...
yaaa aslan parçası lioncum seninlede görüşemedik ne zamandır...
nasılsın sıhatte misin???
yaa benim servis kalkıcak kaçimm ben bye
hepinizi kucaklarım bye
bu arada kutu olayıda çok komikk yaa
ahmet abi bizim bi box kalmıştı 7 yıl önce alabilirmiyiz..
hmmm ali kim yaaa??
rotada öle biri var mıydı????
naptı bu d a l l a m a?
ve it is time to quake 2 rulez

Mv Clan&Son Kalanlar

Mv.Froggy
Oyuncu
04 Aralık 2001 14:18 %0
oo hypercim sen nezaman geldinde gittin bea..Neyse ben yeni geldim okula o yurda gitmis heralde.Neyse ne dicektim ben yaw die die sana bi kac mp3 soliimde cek ozaman ?wheatus-a little respect , semisonic-secret smile ,alien ant farm -movies ve smooth criminal malum tabiki :) sora cuma aklima gelenleri soluyom .. incubus-i miss you ,greenday-when i come around ve time of your life ve hatta blood sex and booze :)aklima gelenleri soluyom alkaline trio-radio ,shades apart-stranger by the day , sublime-santeria ,bloodhoundgang-ballad of chasey lain ve the bad touch ,nada surf-popular ,pennywise-alien ve down under :) sora dur cok var top diedie bad religion-whisper in time ve generator ,Mr. Ed Jumps the Gun - Wild thang.mp3 ,kid rock - only god knows why.mp3,Kismet 13 - The problem within ,Linkin Park - In The End.mp3,Deftones - My own summer (shove it).mp3 ve 7words , modjo-what i mean , whitetown-your woman,depeche mode-freelove okey hadi kodum al sana mp3 listesi hepsi babadir..Bazilari tarzina uymaz belki neyse cek dinle yarisindan cogunu beyenirsin umarim...Herkese selam raptor haric...

www.abdullah18f.cjb.net

C3BO[.]
Oyuncu
04 Aralık 2001 16:59 %0
olm Leftfield'dan Swords isimli şarkıyı çekin de müzik duyun!!

diedie olm lynx i gördüm
bi ara buluşalım diyo o da...

The LoNeLy QuaKeR
!NOKTA CLAN!-
HomePage

LiOn]RTH[
Oyuncu
04 Aralık 2001 17:38 %0
Ulem hyper nerelerdesin ya harbidende gorusemedik Beni sorarsan Allaha Sukur iiyim nolsun ya takiliyorum dersler falan fizikten full cekmisim kimya da iste lab odev sinav full gidioz ya biraz daha kastircam dersleri de quake denen veletin yuzunu walla goremez olduk bayramda gidip bi ewden yoklucam bakalimda gun sayiyoruz kocum ya ehhe Ulem frog sen nerdesin gorusmeyeli neler yapiyorsun derlerin nasil * aradigi yokki ulen * Beni *larin kraliyla yanliz biraktiniz lem (ANLAYAN ANLADI)
Bu hafta sonu en azindan quake atalim bari cafede bu arada resimleri tab ettirdim ahmet tolga resim falan cekilelim ya bole herkezle resim cektirip oyle izmire gitmek istiyorum
Bu arada ankarali doposlar sizler neler yapiyorsunuz Frogla Hyper gelsinde bassinlar aziniza
Bi ara gelicem ankaraya kismetse zaten de soguktur simdi orasi ya buz gibin hehe neyse ben kaciyorum bu forumda baya tuttu dewam QUAKERLAR OLMEZ KIBRIS BOLUNMEZ

C3BO[.]
Oyuncu
04 Aralık 2001 17:49 %0
ulan bi fırsat (+para) olsa gelip bölerdim kıbrısı ama güncel politik durum buna mani

The LoNeLy QuaKeR
!NOKTA CLAN!-
HomePage

diedie[.]
Oyuncu
04 Aralık 2001 21:13 %0
oha frog
daha once senin aklina s o k a y i m demismiydim
adamin aklina gelen sarkilara bak
ehue neysem 1 yarisi var kolay olcak...

cok yazamiyorum ark in acc si ile girdim
haberi yok ta aldigimdan
hadi cya

q2 rulees.
dop frog
raprap dopidop
[.] rules
lion suks ...
cebo zaten suks
hukuk sux in allahi
ehh yeter.

ALL WANNA DIE

Mv.Rptr
Oyuncu
05 Aralık 2001 17:46 %0
off off ne diim size.. iftardan sora anormal mayishmish waziyeteym. aslinda kafayi koyup bi uyumak war ama misafir gelcek.. olm hyp humush gelcek annem bi mantı açtı ellerini de beraberinde yersin.. ole bole deel..
muhah adam uzakta ya özendiriim biras.. neyse sen ne yedin olm iftarda.. kuru fas+pilaf mı.. :) shaka shaka..

aa shey annatiim yaw gecen otobuste gidiom onumde oturuo 2 genc onların onunde de 2 genc kız war.. üni oorencisi goruntusundeler.. cocuklardan bi "kücük su bitkisine ne denir?" die sordu.. kızlar kastılar bulamadılar.. cocuk da sorasında "sucuk" dedi sewimli bi shekilde.. ulam kızlar bi koptu.. ewlere shenlik.. die bilir mesafeyi meclis'in onunden basladılar gulmeye, bakalnlıklar duraana kadar (indi bi kısmı zati) ayrancıda, allahm hasta oldm olaya.. ne biliim komik olmak war bu dunyada.. yoksa ole diil mi olay.. neyse :))

bu arada dun Road Trip i izledm.. manyak flm.. Tom Green in hazasıyız.. (tanımayanlar icin MTV deki "Jackass" ) deli komik herif yaw.. neyse ben kacti..
optm hepmisi,hepinisi.. en cok seni optm olm dayday..:))

neyse tk cr all. i hp c ya zoon..

RaPToR the Ultimate SupreMacy
(( uhah bbs te not yazarkene bunu kullanırdım.. BUCES e takılanlar icin nickim Shakulin we ekseriyetle Mpeg,games,cizgi film,underground forumlarında bulunurum.. ayrıca icq kullananlar icin icq#: 20143058 ama ben kullanmıom. ahahuha..))

diedie[.]
Oyuncu
06 Aralık 2001 00:47 %0
to raprap ->
muhaha olm dop burda bizim de jnimiz cekiyo ama (o yemekleri)

bu arada road trip gusel filmdir
ilk cd deki trantino manyak rol yapar(film de sapik)

o kizlarda ayarmis
sucugu istiyolarmis vallaha ...

icq ya ekledim ele beni arada bi girerim(gunde 1 2 saat
gece olur genelde...)

to all of one ->
ahahah olm ya gothic die bi oyun var rpg her ekran karti ii olan turkgencinin oynamasi lazim yane
baktim gordum kasik bi oyun (1 -2 ay alir en az...)

bi de stronghold die bi oyun var o da gusel yane baya zevkli yapmislar
(ai biraz kotu ama olsun)
kusatma bolumleri cok zevkli ya
mukemmel dusunmesler adamlar
savastan once yag dokuyosun alana sonra atesli ok atip yakiyosun ortami...

bu arada win ace ve deamon tekrar tekrar tavsiye edilir
tarafimdan...

ehue dopidoplar
ama en cok raprap
bu arada bende seni xoxox (sms de kucakliyorum ve opuyorum demekmis )

ALL WANNA DIE

Mv.Hyperman
Oyuncu
06 Aralık 2001 12:52 %0
hm öncelikle raptorcımm
olm hiç mi acımazsın bana anlatırsın öle güzelinden walla arkadan lagda rail yemiş kadar oldum(burada yine quake le ilgili bi terim kulanarak misyonumu yerine getiriyorumheuheuheuhe
yaaa raptor ayrıca sana b ımail attım ama gitmedi heralde lab sucks bazen yani yoksa genelde mutluyumm...
bide beni mutlu edicek olan bi nokta son iftarımı evimde açmak (kısmetse tabi)
bakalım raptorcım herkese slm sölersin aileden bende bu arada bi humuşe mail atim ii oldu....
hm şimdi dönelim lion pasaya lioncum haklısın bu aralar seni l a m e r efendiyle yanlız bıraktık bakalım bi ara görüşüp onunda arpasını alırım....
hmmm fizikten tebriklerimi sunar gözlerinden öperim.
hm şimdide didi beye gelelllim..
didicim olm sen nie yemeklere özeniosun bakim...
sen ankarada evinde sıcak rahat güvenli huzur dolu yuvanda diil misin yoksa ????
ühühühühüüh çok hüznlü oldu yaa ..heuhe
didi yutarım yalarım seni evet bu arada katılıyorum o kızlar sucuk istiyo
heuheuheh bu uzun oldu altada bitane oda daki durumu anlatan msj yazim
quake rulezz özelikle 2 olanı.

Mv Clan&Son Kalanlar

Mv.Rptr
Oyuncu
06 Aralık 2001 13:51 %0
lam olm hyp ne gusel baglanti o ole.. bis size anim indirebilionus mu die soruoz.. siz daha mail gonderemionus.. ole uydu baglantisini mi olur be.. alla alla :P

heh dun gece erken atiim dedim we saat 12:30 gibin kafayı koydum yastıga.. saa 01:15 e kadar dondum yatakta we uykumun olmadıına kanaat getirip bilgisayarımı actm.. her uykusu kacmish cocuk gibi cizgi film izliip saat 03:30 da yattm.. ama super keyfliydi once Macross ( ki Robotech in dewamı olur) izledim 3 bolum ( 25er dakkalık) sora da bi bolum "Familiy Guy" izledm.. deli gusel shey shu family guy.. psikopat bi karakter yapmısh adamlar nezih bi aile oramında wahşi+akıllı we vandal bi cocuk.. muhah.. tawsiye edilr..
shimdi bi sistem kurmaya gidiom.. p4 1400 geforce lu flm.. oyy oyy hemen gimeliyim we kurmalıyım.. hmm kendi bilgisayarımla kıyaslıom da .. neyse..:)
o zaman die'ın bilgisayarıyla kendi bilg. mı kıyasliimm.. muhah kötü bennn :)

hade optm..
haa bi de aklıma gelmishkene..
Hepimiss Ölces..
muhahhahha..

(( bu ne lamn yukarda bole bishii yazıo, we kendimi okuyunca hatalı hissetm: "Mesaj yazma isteğinizi anlayışla karşılıyoruz. Fakat yazacağınız konunun forumlarımızda daha önce tartışılmadığından emin misiniz ? Yazmayı düşündüğünüz konunun daha önce tartışılmadığından emin olunuz. " ))

----------------
RaPToR a.k.a. Kafa-Kol Master

Mv Clan&Son Kalanlar

SanCHaR[.]
Oyuncu
06 Aralık 2001 14:10 %0
abi kardeş götürüyonuz muhabbeti bakıyorum. oh muhabbetiniz bol olsun ben de 2. yurdun labındayım herkese selamlar özellikle mv den son kalanlara (hani ben de öleyim ya )

Mv.Froggy
Oyuncu
06 Aralık 2001 20:29 %0
of of noluyo lam quakeden başka herşeyi konuştunuz ben gidiim paso quake forumu açiim siz gidin yemekten bahsedin ayılar.Neyse gördüünüz üzere birde quake1 forumu başlattım eski günlerin hatrına...Tabe hiç biriniz quake1ci diilsiniz.Bu işi en kökünden başlayan bi tek benim ehueh ezdim sizi Neyse abicim yeni bir buluşum var şu sayfaya bakın gülersiniz umarım http://resimlerim.8m.com/geyik1.jpg ehueheuh ben buna epey güldüm haa kendi sanatım nede olsa muahahaah....

www.abdullah18f.cjb.net

Mv.Rptr
Oyuncu
07 Aralık 2001 00:20 %0
ulam gittik baktk resimlerre .. hatta heyecanla gittk ama gel gor ki kimin resimleri cıktı..

lam olm megolaman mısın.. hadi megolamansın nie reklamını yapıon.. resimleri koyman yetmio mu.. zati p4 olayı patladı.. zkm..

hmm ben de yapcem ole bi resim olayı.. uhah hatta adsl aliim de canli webcam show yaparm 24 saat )

oha yaw haywan kar ı .. ne giymish hande ateizi ustune ( direkman transperan) "iki kere kiki " adlı salaq programda.. oyy oyy neyse bana Cem yılmaz ın 6 cd lik show u lazım.. hatta ben kasmiim die hazır divx yapılmısh hali warsa daha gusel olur.. olmassa can saglıgı..
haa bi de hande ateizi diliyle burnuna degebilio oleyyyy.. )

hay allahm ulkemin insanı nelerle uurasıo.. haa bazıları da neleri izlio..

a bi de olm frog. bole mi yazılır bu: "Bu site kesinlikle eylence amaclidir.Bir sonraki sayfaya gecmek icin buraya tiklayin"
afacan frog bab..

hade optm hepinisi.. ula MCSE sınawına kasalm.. niyetli olanımıs war mı aramızda?.. sistem muh. sertifikası hosh bi olay referans olarak..

by ahali..
---- ---- ---- ----
RaPToR a.k.a. Tuna Fish

Mv Clan&Son Kalanlar

(Bu mesaj 07 Aralık 2001 00:23 tarihinde Mv.Rptr tarafından güncellenmiştir)

diedie[.]
Oyuncu
07 Aralık 2001 01:44 %0
once hemen unutmadan cem yilmaz divx im yok abi
zaten de cekmem
ehehe cektirmem de daireye
rap rap sendeki bilgisayar cfg si ne lanm ??
sole de karsilastiralim(ewdeki)
yalarim yane
hee bu arada ben pc yi degistirdim
266 yok bende artik
*-*-*-
hee bende dun anne ile inatlastim 7 de yattim

ehehe sonra arka gittim uyudum sabah
sag olsun evci arklar... oleyy oley oelyyy
-*-*-
frogy --->
ehehe olm sen cocoukken ben q1 oynuyodum lanm
ilk ciktiginda (daha cd yoktu o zaman)
ehh ama freelook suz sadece klavye ile
ehehe ama oynuyodum...
--*-**-
eehhe vallaha lanm
olm bak frokgy, hyper ve raprap olm sizi de noktaya alalim ...(tabi once danismam lazim
bolece mv yi de kokunden kazimis olurus aahhaa
sonra cq ya gelir sira

ALL WANNA DIE

Mv.Froggy
Oyuncu
07 Aralık 2001 09:40 %0
biz mv den ayrilan naylon mvliler gibi diiliz olm harbiciyiz bizi alamazsin eheheh.Naylon.mv.Sancar ) simdide naylon cq lu oldu dop ) muahahahaah nasi kodum lafi..Neyse boynuz kulaa gecermishh.Bugun buyuk gun hyper ben lion retal q2 oynucas bakalim ogleden soraya artik yada aksam cikaris falan olabilir yane hadi herkese kodum.Hyper bu mesaji okursan olm bana haber verin bulusupmu gidicez yoksa aksam yemeginden sora nethouse a mi gidicez//Acaba cyprusViper nikli elemanda gelirmiydi telini alsaydik la..Neysee bay.
Reptir olm tabiki oyle yazilir olmmm geyik diilmi * olmm sen resimlerime ne die baktin ben sadece geyik1.jpg ye bak demistim//nesee babay

www.abdullah18f.cjb.net

RigoR_MortiS.dt
Oyuncu
07 Aralık 2001 10:34 %0
yaaa off bea... Sinavlar dan foruma bakmaya zaman da kalmiyo... q2 oynamayali bayaa oldu# acemi sayiliriz bole nette falan oynamak hic olmadi paso LAN. cafe falan adresi soleyin de gelmeye calisim. walla QUAKE RULLAZ!!! derim baska bisi demem!!!
mail falan atin isterseniz :)
overlord_aa@yahoo.com

There is no peace among the stars,
Only an eternity of carnage and slaughter
and the laughter of the thirsting Gods...

Laroux.PoS
Oyuncu
07 Aralık 2001 11:52 %0
quote:
Gönderen: LiOn]RTH[
bole herkezle resim cektirip oyle izmire gitmek istiyorum :)

Hayır.. sakın deneme..

Laroux of Baph: Distinctive roamer who was wasted with born.

LiOn]RTH[
Oyuncu
07 Aralık 2001 13:23 %0
Ulen * Laroux ne dion lan sen heheh hatirlarmisin kendi yaptigin modda nasil hezimetle yenildigini actirma simdi benim azimi ya neyse olm bugun lan atcaz demi frog hypera bakcam gerci ama du bakalim hava da cok dandik ya hehe Neyse bayram da izmir caaazıma gidiyorum beni bekleyin anacim bye
Bu ara sen sus Tarihi ESER

Mv.Hyperman
Oyuncu
07 Aralık 2001 15:04 %0
hmmmm didicim teşekkürlerimi sunarım olm biz zatihi kardeş klanlarız hmmm frogy nin açtıgı kim naylon kim diil konulu sohbete hepinizi bekliyorum
yer:
daü üni lala mustafa pasa spor salonu
saat:
14:00
isteyenler interaktifte katıla bilir...
olm raptorcım nerden çıktı yaff bilg birleştirmek bide bizimkiler yukarda kalmıyo mu da sen rahat rahat geceleri bilg açıyosunuehueheuheue
yani asıl soru naftalin kokusu geçti mi?
hmmmm didi sen nie anneni üzüyosun bakim bak biz annemizden babamızdan uzakta garip garip okuyoruzz üzme olm yapma öle şeyler....
hm asıl garip diilce aklıma geldi olm dün ordu evine gittim yaşasın ordu evleri
bir yemek yemişim bir yemek yemişim muazzamdı bakın yüzüm güldü allah ağlatmasın sonrada nargile içmeye gittik baya ii bi akşamdı yani....
(tabi bütün bunların gariple beraber çağrışım yapması ilginç tabi....
hmmm iii dinleyin raptor didi ve diğerleri
tavuk şiş,ciger sarma,rus salata,mevsim salata,patates kızatma,sosis,içli köfte,ayva tatlısı bide kola hmmmm asıl benim burdaki favorim hellim ızgarayı unuttum ondan da 3 tane yedim hepsinin üstünede şöle bi güzel su içtim.afiyet olsun çok lezzizdi yaff
uzun süre sonra kendime ziyafet çektim
sonrada sindirim için nargile içtim ....
böle güzide bi kıbrıs akşamı yaptım kendime tabi mal gibin tek başıma gitmedim arklar vardıöle böle işte ve şimdi
ne diyoruzzz
quake ölmez forum bölünmez yaşasın son kalanlar ve noktacıklar....

Mv Clan&Son Kalanlar

Laroux
Oyuncu
07 Aralık 2001 16:10 %0
quote:
Gönderen: LiOn]RTH[
Ulen dopac Laroux ne dion lan sen :) heheh hatirlarmisin kendi yaptigin modda nasil hezimetle yenildigini actirma simdi benim azimi ya neyse olm bugun lan atcaz demi frog hypera bakcam gerci ama du bakalim hava da cok dandik ya hehe :) Neyse bayram da izmir caaazıma gidiyorum beni bekleyin anacim bye
Bu ara sen sus Tarihi ESER :)

*grr* Squee ile sizi tokuşturmak gerekli tez zamanda. Oturup uslu uslu QTV'lerinizi izler, fanta'nızdan yudumlarsınız.

Neyse bana quake'in zaman öldürdüğünü ispatlamış insana ne diyebilirim ki :)

Laru.PoS: laru@oynasana.com

Sayfa: « 1 2 3 4 5 6 .. 89 90 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: