Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 04:26 Toplam 11 oyuncu 50 sunucu 244 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Aksiyon » Quake Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Ankaradaki quake2 ve quake3 oyunculari

SanCHaR[.]
Oyuncu
21 Kasım 2001 12:29 %0
shimdi arkadaslar yok suey rullz mus yok suxmıs bunlar degilki konumuz konumuz hakanın * olmasıydı sanırım walla tolga sen actıydın konuyu neydi olm quaker dı ankaraydı biseler diyodun en son. Bu arada dod manyak sarıyo hele dun ceb-sola-ben-tusu bi mac cevirmisizki gulmekten yerlere yatarsınız

Ceb "Arkadana Bak!"
/me arkasına ani bi donus yapar ve ceboyu vurur
sola arkasına bakıp teammateii vurmus olan beni vurur

ok okuzluk ettim ama butun okuzluk de bende mi ne guzel pusmusum herifin baseinin dibinee cikinca indirecem allan sniperını oradan bi ses "arkanaa baaaak" haywan desene arkandayım niye stres yapıyosun.

Bu arada yukarıda bahsi gecen mac 1on3 dur cunku solaminox denen zat ki kendisi cebo denen zatın kardesi olur haywan bi sniperdır hatta haywan yetersiz kalır tr nin en iyisi diebilirim tf ve dod da

sen ankaradaki quakerlar mı demistin tolgacım ehehe

LiOn]RTH[
Oyuncu
21 Kasım 2001 14:07 %0
Ulem * kimya sinavindan ciktim onemli vizeleri bitirdim walla nasil sinavdi lem o *im digerlerini allaha sukur iyi gecirdik neyse ya vizelere * adam akilli quake oynamayali baya bi zaman oldu ya tolga * gorusemioz ahmetle ugra bi ara bisiler yiyek karnim ac eheh kaan * sana burdan bir ogut
İzmirden kalkti tren ankarada yapti fren benimle laf yarisina giren ya i...dir ya g.. veren canim benim * Tolganin * bastigim demoyu koyarsiniz artik da o razi olmaz ya ) vizelerden kafayi kırdım zaten of EEL yız olm (Electric And Electronic Engineer) yani kasmamiz lazim herkeze slm bakıyorum hergun mesaj atın anacım hakantoz@yahoo.com beklerız quaker yafrular

Mv.Froggy
Oyuncu
21 Kasım 2001 20:17 %0
mal adam ne dod u falan be burasi quake forumu P neyse yaw ben bişi demiyomda bişe sorcam yeni bi forum açiom ben olm orda sorcam sorumu ehehe

C3BO[.]
Oyuncu
22 Kasım 2001 11:05 %0
Day of Defeat Rullz..
quake i bırakırım hahaha...
Aslında New World Order Rullz ama..

Sanchar a bir iki bi de Sola'nın ki..

hahaha

The LoNeLy QuaKeR
!NOKTA CLAN!-
HomePage

SanCHaR[.]
Oyuncu
22 Kasım 2001 11:14 %0
walla ya niye kasıyoruz ki laf sokmak için eros deyip geçelim allan * kimya sınavı girmiş de çıkmış da napim girip çıktıysa bana giren çıkan mı var

bu arada tolga dalı açtıgın topic kapatılmış ayaküstü karizma sarsıcı laflar da yemişsin bilmiyom yani nasıl cevap vereceksin bu laflara bilmiyom yani terbiyesi seni

diedie[.]
Oyuncu
22 Kasım 2001 11:37 %0
GAZ GAZZ!!!
ne gaz veriyonus la cocuga
gaz maz ama harbiden gecirmisler form u kitlerken ...
eheheh bu arada system of a down un spiders sarkisiini bende severim gusel dir...
arada bazen deli bagariyo ama gusel sarkidir(clip i de guseldir)

hakan kim ??(ama eminim ki *)
* hakan

oha be olm sola ya karsi 1 on 3 dod mu oynadinis lanm
yasik la (ve de ayiip)
off olm kim ne derse desin bizim evdeki o 1 on 1 ortami baska yerde olmas...

bu arada sanc sen gittikten sonra bizim evde bi sandalye kirildi..
yapistirici ile felan tutturmayi denedim olmadi bende 1" kalinliginda civiyi so ktum capraz olarak
ehehe artik calisiyo ...

* CEBO
* sanchar(bak ismini kucuk yaziyom)
* FROGGY
* HAKAN!!! (seni de kucuk yazdim bak gene iisin ha)
hee bide seyi unutmusum
ME SUKS

ALL WANNA DIE

(Bu mesaj 22 Kasım 2001 11:39 tarihinde diedie[.] tarafından güncellenmiştir)

SanCHaR[.]
Oyuncu
22 Kasım 2001 13:26 %0
yaw hakan * teki iste karistirma sandalyeyi ben mi kırdım demek istiyon yoksa lam buna mı getiriyon lafı yani ustune biraz okuzce oturmus olabilirim ama bu benim sucum degil * sucu. Zaten bana "* dagları deviren" diyo maul lisede de biri demisti bi de kucukken annemin en sevdigi vazoyu kırmıstım yok yok bosuna demiyo cocuklar * dagları deviren die hehe

C3BO[.]
Oyuncu
22 Kasım 2001 15:03 %0
hahahha..
cuma buluşuyos olm..
napacaz

The LoNeLy QuaKeR
!NOKTA CLAN!-
HomePage

C3BO[.]
Oyuncu
22 Kasım 2001 15:06 %0
ElTurcoKardes'i
tamamen destekliyorum...

* frog quake forumlarına quake sorusu yaz
>

The LoNeLy QuaKeR
!NOKTA CLAN!-
HomePage
(Bu mesaj 22 Kasım 2001 15:07 tarihinde CEBoGeNiE[.] tarafından güncellenmiştir)

SanCHaR[.]
Oyuncu
22 Kasım 2001 15:52 %0
quote:
Gönderen: CEBoGeNiE[.]
hahahha..
cuma buluşuyos olm..
napacaz

The LoNeLy QuaKeR
!NOKTA CLAN!-
HomePage

ne bulusmasi lam benim niye haberim yok neyse ararım

diedie[.]
Oyuncu
22 Kasım 2001 17:35 %0
sen sinemada cok konusuyon
ehehe
muhtemelen sinemaya gitcees de :=)
ehehe sonra da dod oynıcaas (ki sen onuda bilmiyon )

jnm sanc im sende gel
sinemada yer olmasa bile sana ben yer ayarlarim hic tasalanma

Mv.Froggy
Oyuncu
22 Kasım 2001 22:26 %0
Ulan kapadilar konumuzu oysaki bir bilmece ile arkadaslarla duygularimizi paylasmak istemistik pp neyse yaw. dsfuhwe98rfweu089ruwe09r diedie a sordum sizede soruyom rasgele klavyedeki tuslara basarak yazi yazma sanatina ne ad verilir ? hadi benden bu kadar babay..Vizelerden sora quake aticaz biz lion ile..demi lan Lio topu ) bana haber sal gelip eline vereyim oraçta!

www.abdullah18f.cjb.net

LiOn]RTH[
Oyuncu
23 Kasım 2001 21:36 %0
Ulen tolga * atariz quake ya uzun suredır oyanamadım allah ıcın bı garıp gelır sımdı oyunda bana heheh yarın son ıngılızce * bır vızem war bıtsın hele de hehe * froggy Bu arada HAKAN dıe agzınıza sakız ettıgınız ısım benım bı sorununuz warsa korum kafayı anadınmı Neyse yazmaya dewam ehaeh

LiOn]RTH[
Oyuncu
24 Kasım 2001 15:00 %0
SLM LAN BEN HYPER BNELER NAPIYONUZZ....
OLM BEN ACCOUNT ALMAYA USENİYORUMM...
LİONDAN OTLANDIM BU TUR..
HEEEE BENİ HATIRLAMAYAN ENCÜKLER İÇİNDE
MV.7.HYPERMAN HMMMM
ENÇÜK PARÇALARI SİZİİİ.
YA OLM BEN BAYRAMDA GELİYORUM UĞRARRIM DİDİNİN BURNUNU SIKIN BENİM İÇİN... BYEEE

Mv.Froggy
Oyuncu
24 Kasım 2001 15:05 %0
Lan olm bu hyper evet o hyper benim oda arkadasim..Ayak kokumu ceken gardesiimm..Adolf frenki organik orhan hayvani aslan parçası sizleri unutmucas p nasi lam ani yaptim siz annamadiniz tabe..neyse yarin buyuk gun heralde.quake falan aticaz bu denyolarla ama sarmiyo tabi kek olunca elemanlar

www.abdullah18f.cjb.net

diedie[.]
Oyuncu
24 Kasım 2001 16:35 %0
hyper adami nasilsin bea ??
ahaha olm seni ve hyper blaster ini ozledik la (ben sc yi de ozledim la )
gel de sizin bebeler le bi 4 vs 4 yapak
jnm seni ceker seker seker hyper...
olm gelirken su lion nu da kolundan tutup getirin la
bi aslan parcasi gorek
ehue olmfrogy oda arkadasinin kiymetini bil bak
ben de olabilirdim ahaha
kek kimmis lanm gel de bi verem eline plssss

ALL WANNA DIE

Mv.Hyperman
Oyuncu
25 Kasım 2001 13:40 %0
frog beyin ısrarı üzerine aldım en sonunda kendime bi account olm didi ben tutarım aslan parçasını getirriim kulagından ankaraya
hakkaten yaa frog pasayla aynı odadayız ulan frog amma degişik herif var yurtta organiginden yurt ayısına bi dolu herif....
ya anladım kadarıyla ankarada bu kadar insan kalmış quake oymayan....haydin didi öperim kücaklarım yalarım seni 15 20 güne kadar oralardayım..
byeeee
aslında güzel bi mac cevirmek lagzım burda ama adam yok işte napalım ***** ***** üstüne
kendinize iyi bakın sanci ders çalış gelince sorucam hesabını öle hocalara filanda itiraz etme adamlar eşek kadar prof amerikalarda okumuşlar....)

Mv.Hyperman
Oyuncu
25 Kasım 2001 13:46 %0
yaa allla burda * da mı yazamıyoruz bu olay quake in gerçegidir böle adamlar vardır bu kelimeyi nie kullanamıyoruz cık cıık cık

Mv.Hyperman
Oyuncu
25 Kasım 2001 14:26 %0
heuheuheu ya olm frogyy yeni gördüm senin kapatılan konuyu olm olay çok komik yaa adam hakkaten * yani mundar etmiş lan seni yani biri beni cscilerle bir tutsa atarım kendimi.... olm lan odalarımı degiştirsek)))
uehuehuehuheuhe cok eglendim yafff
şimdi durup durup benimde dişimi fırçalarken burnumun kaşındıgını itiraf etsem bu quake oynayan insanların genel bi özelliği olabilir... mi?

Mv.Froggy
Oyuncu
25 Kasım 2001 14:30 %0
Lan hyper sende o admincik kadar azimiza ettin iimi lan karizma 0 oldu ulan ben Quake Lord um ankarada quake i bulan adamim lan ben p bole yapilirmi bana yaa..ne guzel ya oda arkadaşımla forumda yazışıyoz.E şimdi admin bunu gorurse ne yapar ? fişimizi çekermi ) oda arkadaşına mesaj atmak yasak diye bişe varmıki Snn kurallarinda eheh neyse o kurallari hep okumadan Accept yapardik demekki okucan once

www.abdullah18f.cjb.net

2pac[.]
Oyuncu
25 Kasım 2001 14:39 %0
way way waaay
bensiz muhabbet haaa
olm TOLGA sen az diilsin
ankarada yken tikine takmazsın
gidince kıymete bindi dimi quake ve quakerlar

neyse yaa olm beni unutanlara selam söylüyorum
unutmayanlar saolsun

bensiz sinemaya gidenlere zaten hiçbişey söylemiyorum! ! ! !

eee hal böyleyken ben yakında multiple gameleri bırakıcam ama bırakmadan önce kocamaan bi turnuva yapıcam ondansonra

C3B0 olm gözüme gözüktüün yerde seni manyaa çeviricem haberin olsun
mucxx

EĞLENCENİN EN GÜZELİ DOSTLARLA PAYLAŞILANIDIR
derdi tamtam o gelene kadar ben diycem

Mv.Hyperman
Oyuncu
25 Kasım 2001 14:42 %0
yaa hakkaten bea froggyy ben hiç düşünmedim şiödi admin gelip okuyacak yasanın beşimci maddesin 3.babına göre ikimizide yargılayıp fişimizi çeekicek hmmmm admin bizi zımbalıycak salla all we gone die
hmmm asıl adam dicek ki ulan bu mvlerden bi tane vardı nerden çıktı ikincisi uehuehueh

Mv Clan&Son Kalanlar

diedie[.]
Oyuncu
25 Kasım 2001 15:36 %0
muhaha harbi lanm
artik isimis is vallaha
bu arada bende ordaki bunu oku kabullen kismini hic okuamm
ama ossun zaten tum bilgilerim yanlis
ehehe
tel nosunu zaten vermem
varya hyper adamim sin ya
2pac olm ehue seni biz oyun oynadigin icin diil abimiz olman icin klana aldik ehehehe

ALL WANNA DIE

LiOn]RTH[
Oyuncu
25 Kasım 2001 15:39 %0
Ulem ahmet hani lam useniyordun account almaya * Adam almis da yazmis bilem ya tolga * lombak hani nerde quake oynucaktik * bu arada ankaraya ne gelıom lan * sız ızmıre gelın asıl AsLaN parcasını kendı mekanında gorun Sızı Bı cırpıda yalasın yutsun quake te )) bu arada ULen HyPER amma yedık lan dun
HEhehe of ozledım * quake ı ya

SanCHaR[.]
Oyuncu
25 Kasım 2001 20:36 %0
ulan cebo * ulan die * ozellkle o cebo * oldun olm sen. HAYWAN HERİF Biz telefonumuz kapalı die evine kadar geliyoruz buluşuyo muyuz diye sormaya sen hayıer diosun (sen demiyosun da demişsin erdem bana ole dio) akşam da bizsiz sinemaya gidiyosunuz öldünüz olm siz walla gözüme gözükmeyin * otesi insanlar sizi

Sayfa: « 1 2 3 4 5 .. 89 90 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: