| Yazar | Konu: UO |
| Oyuncu |  | 08 Temmuz 2000 23:28 %0 | |
|
| beyler UO hakkında ki çalışmalardan cidden benim arklar ile birlikte cok memnunuz...gerci bakalım kaç kişi gelecek servera Türkiyeden..millet birbirinden duyarak gelir derim ben ama hadi bakalım...bu arada server tam olarak ne zamana acilir??size kolay gelsin... |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 09 Temmuz 2000 14:16 %0 | |
|
Ultima Online sunucumuz şu an Sanane Inc. bünyesindeki ilgili proje ekibine açıktır ve testleri devam etmektedir. NPC dağılımı, bize özel NPC'ler, quest ve çeşitli event'lerin hazırlıkları ve provaları yapılmaktadır. World'ümüz hemen hemen hazır durumda, sizlere gerçekten beklentilerinize yakın bir ortam sunabilmek için yaklaşık 3 aydır çalışan ekibimizin önünde kısa bir çalışma süresi kaldı. Temmuz ayının sonlarına doğru hepinize açık beta test sunucumuzu devreye almayı planlıyoruz.
Bu arada bize destek olmak isteyen arkadaşlarımızdan gelen e-mail'leri ve mesajları değerlendiriyoruz. Şu an için bize yapabileceğiniz en büyük yardım sabırla beklemeniz, çeşitli arkadaşlarımızın hazırladığı ultima online web sitelerinin gelişimine katkıda bulunmanız, Türkçe Ultima Online içeriği konusundaki eksikleri tamamlamanız.
Onun dışında konuyla ilgili tüm istek soru ve sorunlarınızı, gönüllü çalışma isteklerinizi değerlendirilmek üzere job@sanane.com, wastiee@sanane.com, r2@sanane.com, mr.speaker@sanane.com adreslerine gönderebilirsiniz. ------------------ Mr.Speaker
Spokesman
Public Relations Dept.
Sanane Inc. Online Gaming Community
email: mr.speaker@sanane.com |
| |
| Oyuncu |  | 09 Temmuz 2000 14:54 %0 | |
|
| eyvallah beyler sağolun..bekleyişteyizz |
| |
| Oyuncu |  | 09 Temmuz 2000 15:29 %0 | |
|
Ben bu oyunu sizin sayenizde ilk kez oynayacağım.
Bişii sorucam;
oyundaki NPC'ler türkçemi kıonuşacak. yada konuşacakmı?
Hiç oynamadımda... ------------------ [RPG]ShadoW
May the force be with you |
| |
| Oyuncu |  | 09 Temmuz 2000 15:52 %0 | |
|
| Shadow yanlışım varsa düzelt oyunu oynaman için zaten orjinal pakete ihtiyacın var.Paketi aldıysan şimdiden ısınma için herhengi bir sharda oynayabilirsin.Bu arada benim bildiğim oyun bir account olmadan çalışmıyor yani sanane shardına üye olsak da ayda 10$ gidecek. |
| |
| Oyuncu |  | 09 Temmuz 2000 16:24 %0 | |
|
Eeee... nedir yani? Şimdi oyunun orjinalini aldıktan sonra her ay 10$ mı baycaz?(Zaten oyunu almak için tüm harçlığımı bitircem. Türk Lirası'nın kağıttan düşük değeri sağolsun )İyi de SNN para felan verceksiniz demio ki daha önce forumlara bak!
SNN cevap ver. Lütfen emin olmadan ortalığı karıştırmayalım yaaaa... ------------------ ------------------
------------------
Everything has a CoSt!
[CoSt]-Fallen-
|
| |
| Oyuncu |  | 09 Temmuz 2000 16:29 %0 | |
|
Oyunu aldığınızda bir aylık OSI(Origin Systems Inc.) sunucuları bağlantısı yanında hediye olarak gelir, ondan sonraki her aylık bağlantınızda 10$'ı origin'e ödersiniz.
Bizde ise oynamak için herhangi bir OSI account'una ihtiyacınız yok. Daha önce bahsettiğimiz gibi dikkatle okursanız göreceksiniz. My.Sanane'den ultima online oyunu için hali hazırdaki kullanıcı hesabınızını güncellemeniz yeterli olacak.
|
| |
| Oyuncu |  | 09 Temmuz 2000 16:59 %0 | |
|
Yardımcı olduunuz için teşekkürler SNN.
çok mu ciddi oldu
amaaan neyse bedava UO onıyabilces ya önemli olan o.
(beleşçi mantık ) ------------------ ------------------
------------------
Everything has a CoSt!
[CoSt]-Fallen-
|
| |
| Oyuncu |  | 10 Temmuz 2000 15:18 %0 | |
|
| beyler bu arada pardon anlayamadım şu 10$ olayini...Tamam gavurların serverdan oynamak için paketi aldığımızda ilk 1 ay beleş.(Bu arada beyler sakın o beleş bir aya girdikten sonra mesela benim gibi 2 hafta oynayip accountu kapatip neyse sonra oynarım tatile gidecem demeyin yoksa accountu bi daha acmak icin 10$ lazım yani geri kalan 2 hafta güme gidiyo).yani snn de oynayinca 10$ olayı ortadan kalkiyomu??evet diye anladim cevabini ama bi şey istiyormussunuz orası basmadı hoca.....yardımınıza tesekkürler.. |
| |
| Oyuncu |  | 10 Temmuz 2000 17:28 %0 | |
|
mr.speaker
şu ultima online için mysananedeki kullanıcı hesabını güncellemek nasıl oluyo ya
he bide tüm Smileylerilerin listesi varmı yaw hangi tuşla çıktığını gosteren ? |
| |
. |
| Oyuncu |  | 11 Temmuz 2000 17:12 %0 | |
|
| bi sorum daha olacak..şimdi bi min config ile max configi yazarsanız sevinirim..kutunun arkasında yaziyo gerçi ama bilindiği gibi hiç bi zaman doğru değildir..neyse herhalde gavurların serverdan oynarkankine göre kat kat daha hızlı olacak lag olayından yani... |
| |
| Oyuncu |  | 11 Temmuz 2000 20:36 %0 | |
|
Abi max. conf. die bişey yoktur
min ise pII 400 32 mb ram yeterli |
| |
| Oyuncu |  | 11 Temmuz 2000 22:41 %0 | |
|
quote: Gönderen: Sir_DestinY
Abi max. conf. die bişey yoktur
min ise pII 400 32 mb ram yeterli
ehuehue, o kadar abartmaya gerek yok
p166mmx, 48mb RAM, 100mb boş yer (oyunu kurmak için değil, oyun esnasında ) rahat rahat çalıştırmaya yeter.
------------------ wastiee,
Sanane Inc. Online Gaming Community
|
| |
| Oyuncu |  | 11 Temmuz 2000 23:29 %0 | |
|
| Sonunda, sonunda, sonundaaaa Herkes alsın gelsın kalabalık olsun, online yasamın zevkı cıksın. Ayrıca Shadow bu olayla ılgılıysen bizim klana soyleyelım birlikte dalalım Britanya'ya ii olur wallah. |
| |
| Oyuncu |  | 11 Temmuz 2000 23:42 %0 | |
|
| yaa hala anlamadım max config kac olacak salla..ulan sakadan kakadan anlamiyonuz kehkeh... |
| |
| Oyuncu |  | 15 Temmuz 2000 15:02 %0 | |
|
ya Ultima onlineyi nerelerden alabilirim?
bitme gibi bi ihtimali var mı?
güşen kafaları nasıl çıkartabiliriz |
| |
| Oyuncu |  | 22 Temmuz 2000 16:58 %0 | |
|
Beyler herşey çok güzel snn in bizim için osi ninki kadar guzel bi dunya yaratacağından eminim fakat bildiüğim kadariyla bu oyun yalnızca osi nin serverlarında oynaniyor. Bilmek istediği şey ise bu oyunu oynatmak için osi den alindimi yoksa osi den habersiz mi erver aciliyor. Herkes işin guzel yanında fakat bu konu beni bayaa korkutyor. SNN e bişi olursa gerçekten bütün online camiasi olarak yıkılırz. Umarim bütün işlemler yasal olarak yapılıyordur...
saygılar... |
| |
| |