Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 03:54 Toplam 18 oyuncu 50 sunucu 588 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Diğer Oyunlar » Diablo Serisi
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Tyrael in kılıcı

CaptainM[ea]
Oyuncu
15 Nisan 2001 23:50 %0
merak ediyorum acaba tyrael in o ısık sacan kılıcı oyunda cıkacakmı, bi ara biri buldum falan diye ayalan söyleyip keklemisti milleti.

[tg]Pislik
Oyuncu
16 Nisan 2001 00:11 %0
valla aslında ben kılıcı deilde tyrael i kullanmak isterdim

Megaledon
Oyuncu
16 Nisan 2001 09:02 %0
Bu kılıç sanıldığı gibi bir anlam ifade etmiyor oyunda , ben gördüm battle.nette nightmare difficulty de , adı crystal sword of bişey ve beş para etmiyor.

Bu konu ile ilgili battle.net forumlarında aynı yorumları defalarca okudum.

Umarım yardımcı olmuştur.

Emre_Khan

darktrpr

16 Nisan 2001 10:56 %0
O Tyrael'in değil Izual'ın kılıcı Azurewrath. Oyunda Izual'ın kılıc diye bir şey yok. Bir ara romantik sallamıştı ben buldum diye o kadar.

Saygılarımla,

quote:
Gönderen: Megaledon
Bu kılıç sanıldığı gibi bir anlam ifade etmiyor oyunda , ben gördüm battle.nette nightmare difficulty de , adı crystal sword of bişey ve beş para etmiyor.

Bu konu ile ilgili battle.net forumlarında aynı yorumları defalarca okudum.

Umarım yardımcı olmuştur.

Emre_Khan

lFeaRlHailToMe
Oyuncu
16 Nisan 2001 13:17 %0
Olm bak bi olay war.Izualı öldürdükten sora azurewrathı yere atarsan alıyo ve sana teşekkür ediyo.Daha sora sana bi alet bırakıyo unik.Bunu identify ettikten sonra zırh diye takıyosun kanatların oluyo.Aynı barbardaki leap gibi uçabiliyon.Ayrıetten bi de potion bırakıyo.Angelic Potion diye bunu içtiin zaman 5-8 dk arası ölümsüz oluyorsun!

pyrotechnician
Oyuncu
16 Nisan 2001 15:20 %0
quote:
Gönderen: Nocturnal One
Olm bak bi olay war.Izualı öldürdükten sora azurewrathı yere atarsan alıyo ve sana teşekkür ediyo.Daha sora sana bi alet bırakıyo unik.Bunu identify ettikten sonra zırh diye takıyosun kanatların oluyo.Aynı barbardaki leap gibi uçabiliyon.Ayrıetten bi de potion bırakıyo.Angelic Potion diye bunu içtiin zaman 5-8 dk arası ölümsüz oluyorsun!

maşallah
sıkı salla

Pyro Is The Best
Fuck Of The Rest
icq listene ekle

lFeaRlHailToMe
Oyuncu
16 Nisan 2001 17:24 %0
Ehehehe olm bunlara atlayan felaket insan war

Zuikastci_mdlmkr
Oyuncu
17 Nisan 2001 16:28 %0
ben derim ki ... silks of the victor rullaz

istanbuldakiadam
Oyuncu
18 Nisan 2001 09:02 %0
BEN HİÇ BÖYLE BİR KILIÇ GÖRMEDİ BELKİ ÇOK OYNAMADIĞIMDANDIR SAYGILARIMLA
(Bu mesaj 18 Nisan 2001 09:05 tarihinde istanbuldakiadam tarafından güncellenmiştir)

Oyuncu
18 Nisan 2001 12:47 %0
Sen var görmemek böyle kılınç? Sen garip bir insan olmak var, ama sen istanbuldan biryerden olmak, değil mi? Sen bilmek bu oyun oynamak? Bana birkezinde çıkmak +5 to allskill levels vermek, ben "oh oh" demek sonra.

bonespear
Oyuncu
18 Nisan 2001 13:37 %0
hehehehaheehıhı ..

Oyuncu
18 Nisan 2001 20:02 %0
Cümle düşüklüğü ve cümle anlamsızlığı hat safhadaydı, ben de dayanamadım, nabıyım?

AzurEel
Oyuncu
04 Kasım 2004 10:26 (04/11/2004, 10:42) %0
azurewrath , izual'ın kılıcıdır; budur.
tyrael'in kılıcı yok maalesef, olsa da yesek

edit: azurewrath'in özellikleri v.1.10 öncesi iğrençti; öylesine bir kılıçtı. ama 1.10 sonrası sadece ladderlarda düşecek olan muhteşem bir alet haline geldi.

[url]http://www.itusozluk.com/goster.php?t=@204126[/url]

Atalarımızın da dediği gibi:
All f.cked up so what cha wanna do now?

RazoRBlades
Oyuncu
04 Kasım 2004 10:44 %0
helal olsun =) cidden iyi bi database araştırması yapmışsın.

~~ Amin Mella Ille Sebla ~~

phadech
Oyuncu
04 Kasım 2004 13:01 %0
alıntı:
Gönderen: lFeaRlHailToMe

Bunu da görmüş olduk ama Razörüm Moderatörüm kötü mü?

_KIYICI_
Oyuncu
04 Kasım 2004 13:56 %0
Önemli olan bilektir kılıç değil

Güzel gören güzel düşünür.
Güzel düşünen hayatından haz alır.

MyImmortal
Oyuncu
04 Kasım 2004 14:14 %0
Trayelin kılıcı yokda.. baal'ı oldurdukten sonra Trayel gelip orayı bir kılıcla havaya ucuruyor.. peki o kılıc neyin nesi ? merak tan sordum yani..

_DiabLo_

NumenaN
Oyuncu
04 Kasım 2004 14:30 %0
Ben azurewrath biliyordum ya bak ögrenmis oldm.

Döte giren şemsiye açılmaz (nostalji)

[dMb]-Iluvatar
Oyuncu
04 Kasım 2004 17:00 %0
bende öle biliodum arkadasın 3 yıl once yazı yazan kisilerle konusmasıda ilginc yani..

gawain
Oyuncu
05 Kasım 2004 21:12 %0
Bunu öğrenmek benim çok zamanımı aldı. Kılıç ustalığının büyük bir adamın ihtiyacı olan tek şey olduğunu düşünerek hep bir savaşçı olmak istemiştim. Ama eğer kılıçlar onurlu kullanılmazsa, soğuk çelik parçalarından başka bir şey değillerdir.

-vinas solamnus-

May Kiri-Jolith's ,
Courage and Justice guide my blade...

"NosferaT"
Oyuncu
05 Kasım 2004 21:33 %0
armor u var oyunda tyrael in
Bu arada unutmayon ki tyrael o kılınçla diabloyu dövdü mefisto yu serbest bırakmaya çalışırlarken hatta KÜNKKK die delki bi metal sesi ile wonderer ın armor unada geçirdi bi tane ama puahah çizik atabilmiştmidi acaba sonuç olarak mefisto kaldı serbest düştü yere kılıç tyrael bari kılıcı kurtariyim diyip donları topladı kaçtı falan filan işte e sen diablo1 i bitirmiş hero+diablo nun ruh gücü ile uraşırsan böle olur bir olur alırlar aşaa

When i was climbing up the stairs,
I saw a man who wasn't there,
He wasn't there again today, I wish he would go away

Sereg'wethrin
Oyuncu
06 Kasım 2004 13:42 %0
yaw tyrael elindeki kılıcı tal rashada düşürmemüşdiydi mephisto serbest kaldıydı hani o demoda

griswold amca undead olasaydı yapardı sağlam bi kılıç tyrael e

Respect is everything

[dMb]-Iluvatar
Oyuncu
06 Kasım 2004 14:05 %0
zaten tristrama gidip griswoldün ud halini kesmiomuyuz?onu kesecegimize anlasalımda silah armor vs yapsın bize ehuh

[GX]Bortu

Moderatör
09 Kasım 2004 21:16 %0
alıntı:
Gönderen: Sereg'wethrin
yaw tyrael elindeki kılıcı tal rashada düşürmemüşdiydi mephisto serbest kaldıydı hani o demoda
griswold amca undead olasaydı yapardı sağlam bi kılıç tyrael e
Respect is everything

benim bildiim kurtardığı baaldı yanlıs hatırlamıosam
(yanlıssa duzeltin kafam baya feci halde de )

AzurEel
Oyuncu
01 Aralık 2004 03:56 %0
alıntı:
Gönderen: [dMb]-ILuVataR-
bende öle biliodum arkadasın 3 yıl once yazı yazan kisilerle konusmasıda ilginc yani..

ahaha, pek bakmıyorum forumlara üsgünüm (=
ha konu diablo olunca akan sular durur, akıtırım akmayanı.

Sayfa: « 1 2 »
Alana Geri Dön

Reklam: