Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
04/12/08 19:33 Toplam 247 oyuncu 50 sunucu 1129 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Konsol » Playstation Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Gran turismo 5

questosera
Albay
Albay
11 Temmuz 17:55 %0
Gran Turismo 5 (GT5) bütün bölümleri bitirdim. C+B+A+S şimdi ne yapmam gerekiyor. Sadece Online mı oynayabilirim ?

kartalyigido
Teğmen
Teğmen
21 Ağustos 13:13 %0
bütün arabaları açtın mı ?açtıysan bnm bildiğim online üzerinden oynıcaksın :d:d:d

questosera
Albay
Albay
06 Eylül 11:21 %0
Bütün arabaları açmadım.
ama son olarak S bölümünü de bitirdim.

Sayqho
Mercenary

09 Eylül 12:41 %0
Daha ne yapabilirsin, para kasıp bütün arabaları açabilirsin

Yada online takılırsın, başka yapabileceğin bişi yok. Oyun o kadarcık zaten.

"i have no one,i'm bound to destroy all this greed"
HunteR

dietucker
Oyuncu
24 Ekim 20:30 %0
Ah bizim elimize bir geçse oyun bak neler olacak

Neyse en azından online imkanımız var o da bize yeter...

Leader of Dark
Oyuncu
08 Kasım 19:58 %0
oyun full değil oyunun fullü 2009da çıkçak yapımcı firma bize oyunun tamamlanmış kısmını sundu çünkü para kazanmaları lazım oyunun full versiyonunda 70 küsür araç 6 pist olcak değil 700-800 küsür araç olur ve fazlasıyla(en az 50) pist olur

otafuku
Oyuncu
19 Kasım 16:49 %0
alıntı:
Gönderen: Leader of Dark
oyun full değil oyunun fullü 2009da çıkçak yapımcı firma bize oyunun tamamlanmış kısmını sundu çünkü para kazanmaları lazım oyunun full versiyonunda 70 küsür araç 6 pist olcak değil 700-800 küsür araç olur ve fazlasıyla(en az 50) pist olur

Cok fenaymis yedik kazigi oturduk yani ne aldim ben bunu o zaman

Leader of Dark
Oyuncu
21 Kasım 23:46 %0
alıntı:
Gönderen: otafuku

Cok fenaymis yedik kazigi oturduk yani ne aldim ben bunu o zaman

kalbine inmesin diye ilk başta söylemedim o oyuna o parayı verince insan tuhaf oluyor ve oynadığı oyunun full değilde demo olduğunu öğrenince kuduruyor ve işte söylemediğim olay oyunda 10000 tane araç olcakMIŞ yani kesin değil ve buda araç listesi http://www.gtplanet.net/forum/showthread.php?t=95621

otafuku
Oyuncu
22 Kasım 08:51 %0
alıntı:
Gönderen: Leader of Dark

kalbine inmesin diye ilk başta söylemedim o oyuna o parayı verince insan tuhaf oluyor ve oynadığı oyunun full değilde demo olduğunu öğrenince kuduruyor ve işte söylemediğim olay oyunda 10000 tane araç olcakMIŞ yani kesin değil ve buda araç listesi http://www.gtplanet.net/forum/showthread.php?t=95621

Arac listesi degil wishlist bu

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: