| Yazar | Konu: En iyi strateji oyunu nedir??? |
| Oyuncu |  | 04 Mayıs 07:09 %0 | |
|
Company of Heroes "Real Time", Medieval ise "Turn Based" türünde strateji oyunlarıdır. O iyi bu iyi diye karşılaştırılmaz! Farklı kulvarların oyunlarıdır bunlar!
20 senedir oyun oynayan biri olarak benim oynadığım en iyi Real Time Strateji oyunu Starcraft'tır. Turn Based Stratejileri pek sevmiyorumda
Sağlıcakla kalın, iyi oyunlar! |
| |
|
|
| Teğmen |  | 30 Mayıs 21:14 %0 | |
|
babayı company of heroes sudden strike en iyisi compony neymiş
dandik bi oyun. |
| |
| Oyuncu |  | 31 Mayıs 18:17 %0 | |
|
| tabiki de efsane Red alert |
| |
| Oyuncu |  | 08 Haziran 20:58 %0 | |
|
Nasıl dandik kardeşim 2006 nın strateji oyunu seçildi senin dandik dediğin oyun dünyadaki tüm strateji oyunlarını verin yinede üstüne tanımam company of heroes !!! sizin dediğiniz oyunlar düz mantık üzerine ordu bas saldır ! strateji bundan ibaret değildir ::: oysaki company of heroes hem gerçek zamanlı hemde tamamen yapacağınız stratejiye bağlı bir oyun ... company of heroes oynamak bir sanattır şimdi oyunu anlatmak istemiyorum ama şunu söyleyebilirim : age of gibi oyunlarda askerleri koyun sürüsünü çayıra salarmış gibi saldırtıyorsun düşmana oysaki company of heroeste bu taktği uyguladığın ilk 30dk içerisinde tüm harita senin askerlerinin cesedi ile dolar ! tabi artık bu yüzden online oynadığın kişiyemi rezil olursun ? yoqsa onca kaybettiğin askeremi üzülürsün  |
| |
| Yarbay |  | 09 Haziran 10:10 %0 | |
|
üzülme abi medic center yap tum cesetleri asker yapsın
alıntı: Gönderen: TURK1SHP0W3R
Nasıl dandik kardeşim 2006 nın strateji oyunu seçildi senin dandik dediğin oyun dünyadaki tüm strateji oyunlarını verin yinede üstüne tanımam company of heroes !!! sizin dediğiniz oyunlar düz mantık üzerine ordu bas saldır ! strateji bundan ibaret değildir ::: oysaki company of heroes hem gerçek zamanlı hemde tamamen yapacağınız stratejiye bağlı bir oyun ... company of heroes oynamak bir sanattır şimdi oyunu anlatmak istemiyorum ama şunu söyleyebilirim : age of gibi oyunlarda askerleri koyun sürüsünü çayıra salarmış gibi saldırtıyorsun düşmana oysaki company of heroeste bu taktği uyguladığın ilk 30dk içerisinde tüm harita senin askerlerinin cesedi ile dolar ! tabi artık bu yüzden online oynadığın kişiyemi rezil olursun ? yoqsa onca kaybettiğin askeremi üzülürsün
fur das fa'dhırlnd
take no prisoners comrad
|
| |
| Oyuncu |  | 09 Haziran 18:11 (09/06, 18:11) %0 | |
|
senin dediğin yaralananlar için gülüm askerlerinin toplu bulunduğu bir yerde 105mm Howitzer topu patlarsa ne olur ?  |
| |
Korgeneral
IMP3RIAL Sh4rpShooTR: "0TT0M4N"

|  | 09 Haziran 18:53 %0 | |
|
oyunları değerlendirirsek eğer:
1- oynanabilirlik bu ra2 ,AOE 2-3 demektir
2-grafikler bu cc3,company of heroes,BFME-II vs diye uzar gider
bu durumda favori oyunum cc3 oluyor.
TÜRK KARA KUVVETLERİ--->M.Ö 209 |
| |
| Yarbay |  | 10 Haziran 10:59 %0 | |
|
eeee sende dinlicksin o zman sesleri howitze topu geliosa birimler uyarıo!!ayrıca olmadı topun sesini dinle!!bu kadarınıda benim solim sana!!yap biseler iste
alıntı: Gönderen: TURK1SHP0W3R
senin dediğin yaralananlar için gülüm askerlerinin toplu bulunduğu bir yerde 105mm Howitzer topu patlarsa ne olur ?
fur das fa'dhırlnd
take no prisoners comrad
|
| |
| Oyuncu |  | 10 Haziran 23:02 %0 | |
|
haha pekala öyle olsun ! diyelimki panther veya tiger geldi , askerlerini tenhada kıstırdı 2 el namlusunu patlattı sence o askerlerden bir iz kalırmı ? et parçalarını yoldan toplarsın artık  |
| |
| Yarbay |  | 11 Haziran 20:58 %0 | |
|
delinin biri kuyuya taş attı tartısma hala suruo!
fur das fa'dhırlnd
take no prisoners comrad
|
| |
. |
| Üsteğmen |  | 11 Haziran 21:11 %0 | |
|
Biraz eski kaldı ama Blitzkrieg.
Company of Heroes eminim çok iyi oynama fırsatım olmadı.Oyun videoları gerçekten çok iyiydi. |
| |
Teğmen
World winner Clan

|  | 20 Haziran 16:21 %0 | |
|
| Total war serisinin üstüne tanımam bütün oyunları çok güzel zevkli ve eğlencelidir |
| |
Silence Of The Lambs

|  | 22 Haziran 07:43 %0 | |
|
| satranc |
| |
| Oyuncu |  | 19 Temmuz 15:19 %0 | |
|
| Starcraft Starcraft Starcraft Starcraft Starcraft Starcraft Starcraft Starcraft.... |
| |
| Oyuncu |  | 28 Ağustos 00:55 %0 | |
|
yaa arkadaşar bu yorumlarınızı kaç sene once yaptınız bilmiorum ama..
herkes feyz aldıı oyunu yazmış bende oynadıım oyunlar arasında rise of nationsu tek geçerim
bence nedenlerini sizde yazın..
-gerçekçi görünüm.. deniz savaşları gerçekçi..
kara savaşları grçekçi kaynaklar sınırsız..
gştrilebilir askerler yani bunlar görmezden gelinemez
evet belki basit bir oyun gibi gozukuordur yane tek cd flan ama gerçekten ben bu yunu tek geçerim uçak savaşlaroı ve (ayzınhovırlarla da savaşmanın zevki başka tabi..)
soolesenize ayzınhovırların olduu bie oyun başka nerde var?? |
| |
| Albay |  | 03 Eylül 10:44 %0 | |
|
| valla ben bilmiyorum bu mesaj ları ne zmn yazdınız ama strateji oyunlarının hiç biri şu ana kadar istediğimi veremedi en çok yaklaşan tw serisi oldu ve onun son oyununu bekliyorum belki istediklerimi o verebilir empire total war bi kere stratejinin anlamı sadece savaş değildir devlet düzeni,ekonomi vs. bunlarıda ayarlamak birer stratejidir ve bunların hepsini içinde en iyi şekilde barındıranlarda tw serisi tabi tw serisinin içindede medieval 2 fakat age of serisininde hakkı yenilemez |
| |
Tümgeneral
GOLDEN TRIGGERS

|  | 03 Eylül 11:45 %0 | |
|
sunlar arasında seçim yapamıyorum ra2-medieval 2 kingdoms
Gadget skorpion, yine nerdesin?? |
| |
| Başçavuş |  | 03 Eylül 12:29 %0 | |
|
| rome total war barbarian attack.. |
| |