bakar mısınız..benim rankım normalde 55 ti yeni pc m oldu 1 lendi(normal olarak) bi gün oynadım 10 yaptım rankımı sonraigün açtığımda hem single player save leri hemde multi player ranklarım gitmiş sizce neden? powered by sam00
powered by cnoe
alıntı:Gönderen: [FhR]BugyBJK
pc yi power tusundan kapattıysan veya oyun acıkken ctrl alt del yaptiysan veya elktirkler gittiyse oyun açıkken bılılger kaybolabilioyr
[FhR]BugyBJK bu konu hakkında son noktayı koymuş denilecek bişi yok bunlardan birini yaptıysan yeniden kasacaksın aynısını bende yaşamıştım
Sorununa gelirsek;
Oyunu düzgün kapatmadigin için olabilir, cd key degistirdigin için olabilir, yanlislikla sildigin için olabilir (antivirüs programi ile falan), pc de deep freeze tarzi bi program kurulu olabilir. Kisacasi olabilir oglu olabilir, sürekli save dosyasinin yedegini al.
BU İMZAYA ERİŞİM MAHKEME KARARI İLE ENGELLENMİŞTİR
alıntı:Gönderen: [FhR]BugyBJK
pc yi power tusundan kapattıysan veya oyun acıkken ctrl alt del yaptiysan veya elktirkler gittiyse oyun açıkken bılılger kaybolabilioyr
ben zaten çok önemli bişey olmadığı zaman güç tuşundan kapatmam elektrik kesilmişti ama pc m dizüstü bataryası var ctrl+alt+del de oyun donduğu zaman yaparım ama oyun donmuyor?? powered by sam00