Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 03:32 Toplam 20 oyuncu 50 sunucu 690 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » C&C Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Kalıcı konu: Red alert 3 geliyor!

oakz

Moderatör
17 Mayıs 20:58 %0
Geliyor, geliyor...

Apocalypse'lere Iron Curtain açmayalı, ineklere bomba koymayalı, "a little c4, knocking at your door!" diyerek sağa sola birşeyler fırlatmayalı o kadar zaman oldu ki, videoyu izledikçe eski günlerim aklıma geliyor seviniyorum.

Ekim 2008'de beyler Red Alert 3 kapımızda!

Buyrun;
http://www.gametrailers.com/player/34141.html

The Inside
Oyuncu
18 Mayıs 01:31 %0
Ya bugun tam bizde videoyu izledik ancak ben red alert 3 u daha iddalı bekliyodum sanki bana biraz yavan geldi trailer ı

oakz

Moderatör
19 Mayıs 19:03 %0
alıntı:
Gönderen: DorukcaN*
Ya bugun tam bizde videoyu izledik ancak ben red alert 3 u daha iddalı bekliyodum sanki bana biraz yavan geldi trailer ı :surprised:

Evet bana da öyle geldi açıkçası fakat daha çıkmasına çok var eminim iyice elden geçirirler. Hatta bazı eski Westwood çalışanlarının Ra3'ün yapımında yer aldığıyla ilgili bir haber okuduğumu hatırlıyorum, o yüzden içim rahat :)

^^40hL|Reverence
Unknown Clan

28 Mayıs 02:00 %0
Aslında şöyle red alert 1 tadında yapsalar keşke...Tamam red alert 2 ve generals mukemmel oyunlar ama Red Alert 1 benim için hep ayrı bi yerde olacaktır...

www.myspace.com/sverses

10*** ZiFiR
Tuğgeneral
Tuğgeneral

IMP3RIAL Sh4rpShooTR: "0TT0M4N"

28 Mayıs 03:21 %0
ciddi ve üst düzey kalitede olmasını beklediğimiz bir oyun için çok sevimsiz duruyo. efektlere sözüm yokta çok cıvıl cıvıl olmuş sanki.

AmbushSniperCover Delta-1

^^40hL|Reverence
Unknown Clan

29 Mayıs 01:00 (29/05, 01:01) %0
alıntı:
Gönderen: DpS ZiFiR
ciddi ve üst düzey kalitede olmasını beklediğimiz bir oyun için çok sevimsiz duruyo. efektlere sözüm yokta çok cıvıl cıvıl olmuş sanki.
AmbushSniperCover Delta-1

Aynen benim bahsetmek istediğim nokta da oydu..Çok neşeli yaw

darktrpr

29 Mayıs 09:11 %0
Red Alert 2'de aynı şekilde renkli ve eğlenceli bir şekilde tasarlanmıştı. Sanırım bu sefer ipin ucunu biza fazla kaçırıp uçan ayı gibi şeyler de eklemişler ancak, e-sports konusunda çok ciddi şekilde doğru adımlar attıklarını görebilirsiniz. Özellikle C&C'deki insta-build fiyaskosundan sonra tekrar Zero Hour'daki yavaş inşaat sistemine geri dönmeleri çok mantıklı olmuş.

"NosferaT"
Oyuncu
25 Haziran 23:04 %0
Darktrp un çok eskiden açtığı aynı adlı forumun devamı olsa gerek bu.
Fakat bekle bekle acaba yanıldı mı çıkmayacak mı diye kara kara düşünürken çıkacağını an itibariyle öğrenmek.
Bende uzun süre tiberium wars ı ra3 diye lanse etmiştim çaylaklara

Renklerden üniteleri tanıyamadım, haritalarda ra standardına göre yabancı geldi.
Rusyaya güzel bir reklam politikası uygulamışlar, yer yer kiril alfabesine rastllıyoruz, herhalde oyun ruslar tarafından çok alındı şimdide devam ettirme peşindeler..
Oyun generals motorunun gelişmişi ile yapıldığı belli (tw motoru ?)
Red alert farkı ise renklerde ortaya çıkmış, atmosfer olarak generals tiberium wars havası veriyor kendi tadını yakalayamamış fakat başka bir tat koymuşlar oyuna, sonuç olarak adı bile oynanmasına yeter ama ra1 ra2 deki tanya havasını vermeyeceği kesin.
Umarım videoları generals gibi üşenip çekmemezlik yapmamışlardır ki oda bir ra efsanesidir tekrar kaliteli oyuncularla bir film izlemek istiyoruz hatta tiberian sun kalitesinde videoları görmek istiyoruz.
Bu arada köpeklerin boyutuna dikkat ettiyseniz biraz fazla iriler hatta grafiklere göre tank boyunda sayılırlar üzerlerinde birde zırhları mevcut(peh)...
Çıksında oynayalım havasında ekimi bekleriz artık...

Sonsuza dek yatabilen ölü değildir,
Tuhaf zamanlarda ölüm bile ölebilir...

darktrpr

26 Haziran 09:44 %0
Onlar köpek değil ayı q=

alıntı:
Gönderen: "NosferaT"
Darktrp un çok eskiden açtığı aynı adlı forumun devamı olsa gerek bu.
Fakat bekle bekle acaba yanıldı mı çıkmayacak mı diye kara kara düşünürken çıkacağını an itibariyle öğrenmek.
Bende uzun süre tiberium wars ı ra3 diye lanse etmiştim çaylaklara
Renklerden üniteleri tanıyamadım, haritalarda ra standardına göre yabancı geldi.
Rusyaya güzel bir reklam politikası uygulamışlar, yer yer kiril alfabesine rastllıyoruz, herhalde oyun ruslar tarafından çok alındı şimdide devam ettirme peşindeler..
Oyun generals motorunun gelişmişi ile yapıldığı belli (tw motoru ?)
Red alert farkı ise renklerde ortaya çıkmış, atmosfer olarak generals tiberium wars havası veriyor kendi tadını yakalayamamış fakat başka bir tat koymuşlar oyuna, sonuç olarak adı bile oynanmasına yeter ama ra1 ra2 deki tanya havasını vermeyeceği kesin.
Umarım videoları generals gibi üşenip çekmemezlik yapmamışlardır ki oda bir ra efsanesidir tekrar kaliteli oyuncularla bir film izlemek istiyoruz hatta tiberian sun kalitesinde videoları görmek istiyoruz.
Bu arada köpeklerin boyutuna dikkat ettiyseniz biraz fazla iriler hatta grafiklere göre tank boyunda sayılırlar üzerlerinde birde zırhları mevcut(peh)...
Çıksında oynayalım havasında ekimi bekleriz artık...

"NosferaT"
Oyuncu
28 Haziran 21:24 %0
LoL

Efsane bitmiştr...
Nerde sibiryalar nerde k-9 lar

alıntı:
Gönderen: darktrpr
Onlar köpek değil ayı q=

viperfang
Oyuncu
16 Ağustos 01:35 %0
arkadaslar benim red alert 1 i oynama şansım olmadı ama tamamen redalert 2 ve general hastasıyım red alert 2 de ve geeral de o multi playerda aldğım keyfi baska bisi de alamiyorum bizim ev kucuk kutu gibi bi ev arkadaslarimi toplardım onların gene lebtoplı ben ise masaüstü arkadasin modeminin getirirdik hepsi wireless baglantısı ben ethernet seklinde oynardik butun bu zahmetlere katlanırdım ama deger ne gunlerdi o gunler simdi bulamıyorum oyle kimseyi ama bu oyunlar cok ii cıksın da oynayalım

Exmaniax
fakirdik

18 Ağustos 23:56 %0
ab, 2 nin ruhu ap ayrı
umarım yarın unutmamda otobüsten inince alırım red alert ımı

^4VsV|^9YoLDaS
Yarbay
Yarbay
11 Eylül 13:38 %0
vasat

oakz

Moderatör
23 Eylül 01:29 (23/09, 01:37) %0
http://www.ea.com/redalert/news-detail.jsp?id=74

Tekrar izleyince uzun zamandır ara video açmak için tek kişilik bir oyun oynamadığımı hatırladım. Çıktığı gibi ilk oynayacağım tarafın Rusya olduğu da bu video ile kesinleşti :q

|SoL|Zebh
Silence Of The Lambs

23 Eylül 04:57 %3
ra1 i abartisiz 10 saat belki daha fazla oynardik gercekten cok dengeli bi oyundu ra2 hic oynamadim pvp. ra3 nasıl olacak gercekten cok merak ediyorum videolardan Dawn of War a benzettim.

darktrpr

23 Eylül 09:50 %0
RA1 ve dengeliyi aynı cümle içinde kullanmak ilginç olmuş.. RA3 ise oyun yapısı olarak en çok Generals'a benziyor Dawn of War ile alakası yok.

alıntı:
Gönderen: |SoL|Zebh
ra1 i abartisiz 10 saat belki daha fazla oynardik gercekten cok dengeli bi oyundu ra2 hic oynamadim pvp. ra3 nasıl olacak gercekten cok merak ediyorum videolardan Dawn of War a benzettim.

killnOd
Albay
Albay
28 Eylül 01:30 %0
RA3 beta herkese acildimi?

darktrpr

28 Eylül 01:59 %0
yalnizca kw sahipleri ven fileplanet uyelerine acildi.pazartesi gunu ise son.

alıntı:
Gönderen: killnOd
RA3 beta herkese acildimi?

Xasthur
THE PRESTIGE

31 Ekim 15:33 %0
Dün aldım red alert 3 ümü ve deli gibi başladım oyuna. Gerçekten güzel oyun olmuş.

Biraz neşeli yapmaya çalışmışlar yalnız. Yani çizgi şeklinde kanlar vs...

Örneğin training kısmında allies, soviet ve japon tanklarının konuşarak oyunu anlatması hoş olmuş. Hatta birbirlerine sinirlenip ateş bile ediyolar klasjd

Oyun güzel hemen temin edin derim.

<cL>SoulHunter
Tümgeneral
Tümgeneral

Çaresiz Lamerler

01 Kasım 22:04 %0
Red Alert serisine bayılırım ama RA3 pek hoşuma gitmedi.Oyun ışıl ışıl.Bi garip geldi bana nedense :S Sizi bilemem ama , C&C3'e dvm Kane's Wrath la birlikte

Söze Gerek YOK!!

otafuku
Oyuncu
07 Kasım 09:34 %0
o kadar buyuk bir hayal kirikligi yasadim ki anlatamam. Generals ve C&C 3 un arkasindan bu yapilmazdi.

-ScaR_FaCe^
Oyuncu
22 Kasım 12:52 %0
Online oynamak icin orjinal oyun mu gerekiyor zero hour daki gibi? Ve Orjinal oyun bulabilecegimiz bildiğiniz biyer var mı? Şimdiden tşk.

1*Top 10 Warrior in clanwars 1*4th rank clan [Ca$H]
[VeNoM]oTToMaN [Ca$H]ScarFace
1*3rd rank clan

darktrpr

24 Kasım 10:01 %0
Mavishop'tan aldım ben. 60 YTL'ye satıyorlar. CW.CC çok aktif günde yaklaşık 500 kadar maç dönüyor.

alıntı:
Gönderen: -ScaR_FaCe^
Online oynamak icin orjinal oyun mu gerekiyor zero hour daki gibi? Ve Orjinal oyun bulabilecegimiz bildiğiniz biyer var mı? Şimdiden tşk.
1*Top 10 Warrior in clanwars 1*4th rank clan [Ca$H]
[VeNoM]oTToMaN [Ca$H]ScarFace
1*3rd rank clan

-ScaR_FaCe^
Oyuncu
24 Kasım 12:27 %0
Teşekkür ederim dark,
Ben de bu hafta alıp başlamayı düşünüyorum. Zero Hourdan çoğu mate im Ra3'e başladı. Belki beraber cw yaparız =)

1*2nd Player as [TuRx]aTaTurK^, 3*Top 10 Warrior 1*4th rank clan in [Ca$H] [VeNoM]oTToMaN [Ca$H]ScarFace
1*3rd

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: