Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
23/11/08 14:26 Toplam 227 oyuncu 48 sunucu 1096 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Half-Life » Half-Life 2
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Gman?

Theilker
Oyuncu
04 Temmuz 00:36 %0
Theilker'in Teorisi :

Gman Kesinlikle bir insan değildir.

Bir mafyanin nasil bir patronu , patronun islerini yapan bir kontrolcüsü varsa (o kontrolcüde cok güclüdür , ancak bölgesinin kontrolünü alabilecek kadar güclüdür.)

Gmanda böyle birşey.Black Mesa 'ya gidip gelmesi amerikan hükümeti tarafından bilinmesi demektir , hatirlarsaniz hl1 in basinda doktorlar ile konusuyordu , hatirlarsaniz blueshiftde camera ile yine onlar ile konusurken goruyorduk , yine hatirlarsaniz oppforcede helikopterin bizi almadan gitmesinin yani o kapinin kapanmasinin tek sebebi gmanin adriani denemek istemesidir (ayni gordon gibi ileride olacaklar icin kullanacak insanlar aramaktaydi gman.) o zamanda gman ,amerikan askerleri ile konusmaktaydi.
Gman gecmisi , gelecegi biliyor . Gelecegi bilmeside gelecekten geldigi içindir bence.

Half life 1 de iken gelecekte olan 7Saat savasini bilmesi , combinelerin city 17 yi hakimiyetlerine ulastirmalarina kadar gelecekte yasayip bildiginin göstergesidir.Ve o saatten sonra gordonu uyandirmistir , cünkü büyük direniş Red Letter day ile baslamistir.

Kisacasi gman insan degil , bir aracidir.her 2 tarafda , (3-4 taraf da olabilir ) gmani bilmekte.Gmanin gücleri cantasindan gelmemekte.nasil bir cantadan gelecek guc ile hicbir yaratik ve canli ona saldirmaz ??

Biz Gmana bizi ilerde olacak bir savasta ölmememiz kosulu ile sozlesmeyi kabul ettik.Farkindaysaniz hl2 ve episodelarda sürekli bizi izlemekte kendisi.Ancak üstündekiler bize direkt yardim etmesini istemiyorlar.

Hatirlarsaniz dr breen , istersen sana cok daha iyi bir sözleşme yapabiliriz demişti.Bu , gmanin combineler tarafindanda bilindigi ancak gmana saldiramadiklarini gösterir.demekki yukardaki devlet öyle büyük ki , combine ırkı bile onların bir kuklasi pozisyonunda.

Theilker
Oyuncu
04 Temmuz 00:44 %0
ayrica sector c deki patlama kesinlikle !! gordonun sucu degildir.

Düsündügüm 2 teori vardir.

1.si Dr Wallace Breen combine irki ile bu testten once konusmus ve anlasmistir.Bu yüzden terslikler olmustur
2.si kesinlikle doktorların bir hesap hatasi idi..

1. Teori zaten uydurma cünkü combine dünyayi bu patlamalar olup , gordon bu patlamalardan gidip xen deki portali durdurduktan , büyük portal fırtınaları sonucu portallrın tekrar acilmasindan sonra bulmustur.

Theilker
Oyuncu
04 Temmuz 01:09 %0
alıntı:
Gönderen: sanal ortam
size bi taktik yorumları okuyunca aklıma geldi. gidin g man a sakal la gözlük koyun aradaki benzerliğe bakın öle olur bu iş
ardagokce96>hotmail.com
CS,HL,PS2,PSP,TV fanatiği.

bana fotorafını ver bi bıyık b i sac bi sakal yapayim paintle sende gordona benzersin

sanal ortam
Oyuncu
07 Temmuz 12:25 %0
yaw g man in çantasında ne var bilen varmı ? sürekli yanında?
bence g man orda garip bişey saklıo.bence portal açan bişiy taşıo yanında.episode 3 de anlarız belki bu arada g man in gerçek ismi yani valve nin koymuş olduğu isim goverment man ki g man i halk yada oynayıcılar kendi aralarında koydu.

ardagokce96>hotmail.com

erozbey
Oyuncu
07 Ağustos 02:54 %0
boşver napıcan gmani sen işine bak episode 3 çok kazık geçecek

Xasthur
THE PRESTIGE

07 Ağustos 12:33 %0
alıntı:
Gönderen: sanal ortam
yaw g man in çantasında ne var bilen varmı ? sürekli yanında?
bence g man orda garip bişey saklıo.bence portal açan bişiy taşıo yanında.episode 3 de anlarız belki bu arada g man in gerçek ismi yani valve nin koymuş olduğu isim goverment man ki g man i halk yada oynayıcılar kendi aralarında koydu.
ardagokce96>hotmail.com

Çantasında cok gizli bir şey taşıyo

erozbey
Oyuncu
07 Ağustos 12:47 %0
taşımıyor

Dose#Evade eVan.
Albay
Albay
10 Ağustos 23:04 %0
çantası boş bence öylesine süs eşyası olarak,kravat ve takım elbise olursa o da olmak zorunda

erozbey
Oyuncu
12 Ağustos 01:54 %0
hayır değil

zeekk
Oyuncu
18 Ağustos 21:47 %0
Çanta sonuçta, içinde dosyalar, evraklar, 11.2 inç'lik bi laptop, kalemler, sunumlarda kullanacağı "boardmarker"lar, belki bir de çikolata vardır. Işınlanmasının çantasıyla alakası olduğunu düşünmüyorum. sürekli elinde, belki G-man'i modellediklerinde çantayı ayrı modellemeyi unutmuşlardır, o yüzden çanta ile bitişik gibi duruyodur. Belki de o çanta görüntüsü ile G-man birbirini bütünlediği için sürekli elindedir. Mesela red-kit'in sarı gömlek, beyaz şapka, kahverengi çizmeler, siyah yelek giymesi gibi...

erozbey
Oyuncu
24 Ağustos 00:43 %0
hayal gücün yüksek

zeekk
Oyuncu
25 Ağustos 00:05 %0
Bence de hayalgücüm yüksek eheuhe. ama mantıklı bir hayal bu. Açıkçası ben böyle bir oyun yapsaydım dandik mavi bir çantanın içine ışınlayıcı koymazdım. Bence çantanın esprisi onun resmi bir işte çalıştığını göstermek... Aslında G-man'i hiç sevmem ama elinde büyük kozlar var. Kılığı, kıyafeti, soğuk kanlılığı, sakalsız suratı falan bunun göstergesi. Gordon Freeman olarak onunla çalışmak akıllıca olur sanırım... gerçi başka seçenek yok oyunda.

forevergs292
Oyuncu
26 Ağustos 15:12 %0
arkadaşlar half life 1 de freeman nihilanth ile savaşmaya başlamadan önce aralarında şu konuşma geçmişti: sen insansın... o insan değil (g-man'i referans ederek)... seni bekliyor... senin için bekliyor... bu da demek oluyor ki, gman insan değil %99. half life 2 başlarken freeman rüyasında ona: uyan, uyan, karanlıklar ve aydınlıklıklar artık savaşa başla diye bir mesaj geçiyor... g-man freeman i iyiliği için uyarıyor g-man kötü birisi değil... freeman i kollayan gözeten bir kozmoz varlık... ama gayesini tam olarak anlayamıyoruz belki episode 3 te göreceğiz....

half life 2 de su üstünde giden pervaneli motora bindiğimiz de tüneller ve lağımlar boyunca gidiyoruz... daha sonra bi kontrol noktasına ulaşıyoruz orada aracımıza 100 mermili fakat bitince kendi kendini şarj edebilen bir silah monte ediyordu vortigauns... bu kısımdan sonra ilerlerken kanalın birinden geçerken üstte bir bağlantı köprüsü var orda G-man i gördüm frene bastım ateş ettim yüzlerce mermi sıktım adama 6-7 saniye sürdü ve hiç bi şey olmamış gibi yine yan tarafına döndü kapıdan girdi, gitti. hepsi bu. g-man'i öldüremezsiniz. orda iyi sıkıştırdım tam karşımdaydı ama olmadı... daha sonra hl2de arabayla sahilden giderken bir ev de dürbün vardı ordan karşıya baktığınızda güvenlik elemanları -ama insan bunlar- görülüyor.. soldan sağa dönmeye başladığında dürbün gmani sislerin içinde üst katta güvenlikçinin bir tanesinin yanında görüyorsunuz... onlara talimat veriyor işleri ayarlıyor galiba....

maruyanna
Oyuncu
28 Eylül 23:32 %0
arkadaslar sonunda 2 yıldır gman sırrını cozdum buldum
bakın half lıfe 1 de gman gordan ı sınamak ıcın tesıse cagırıyor ıncelenen tası gman getırdıgı ıcın gordan ın ılgı alanına gırıyordu ve gman ın ısıne geldı sonra gordan kapıyı actı ve olaylar gelıstı ama asıl soru su yaratıklar gman a neden saldırmıyor neden cevabı
gman tası ılk arastıran profosor oldugu ıcın tasın sırrını cozer
ve profosorlere bunu kullanabılırız dıye arastırılması gerektıgını soyluyor oylamada tasın ıncelenmesıne karar verılıyor ve gordan cagrılıyor (dıkkat gordan ve gman iş arkadası) ve onaylamıyan profosorler gman kızdırıyor ve black mesa ya degset sacmak ıcın gmanın ıhtıyacı olan adamda gordan.
gordan kapıyı acıp hatasını telafı etmek amacıyla ısı bıtırmeye calısıyor ve gman gordan ı xan da tutsak edıyor sanırım 10 yada 15 yıl olması gerek
half lıfe 2 epısode 2
dunyaya gelen gordan yarım kalan ısını telafı etmek amacıyla ortalıgı karıstırıyor orda beyaz saclı bır adam vardı adını unutum sımdı ama resımdekı belırsız adam bence o ve gmanın bas dusmanı buda gmanın gordan la alexy yı kurtarıyor
ıste bu arkadaslar gmanın buyuk sırrı

ama galıba gman yaptıgından mennun degıl ve gordana yardım edıyor ama gordan bunu unutmaz
yorumlarınız ıcın
sulo-_-188@hotmail.com
ekleyın arkadaslar hl kardeslıgı ıcın

maruyanna
Oyuncu
28 Eylül 23:39 %0
he arkadaslar seyı unuttum gman catasında olan sey
cs oynarken oyun degısık bır hata verdı ve gmanın 3d boyutlu halı cıktı yalan degılbu gercek ınanın cantada black mesanın bırkac dosyası dosyaların uzerınde gızlı dosyalar yazıyordu yalan degıl ve cantada bır tane 45lık bır magnum vardı sasırdım acaba dedım arkadasım bana oyun mu oynuyor dedım oyuna bana verdı vırus olabılırmı dedım olamazdı sacma olurdu acaba neydı acayıp tıstım ve oyunu kapatım cs 15 las vegas harıtasıydı bır bakın ıstersenız bu soyledıklerım yalan degıl ınanın

ron50
Üsteğmen
Üsteğmen
04 Ekim 09:00 %0
gman hükümet adamıdır bunu bilin ama yaratıklar fln ona niye saldırmıyor bilmiyorum ama bunuda çözeriz zaten gmanin açılımı govermant man yani hükümet adamı bu arada çantadakileri doğru söyledin ben onu youtubede görmüştüm magnum top secret dosyalar belli yani adam tek başına sırrı niye saklasın hükümet sırları onlar

devo_destroyer
Oyuncu
15 Kasım 22:51 %0
Bu konuyu güncelleyeyim yeni teoriler lazım bize

Sayfa: « 1 2 3 4 »
YanıtlaAlana Geri Dön