| Yazar | Konu: Wow'u bırakın! |
| Oyuncu |  | 09 Ekim 2007 09:10 %0 | |
|
geçenlerde bu forum alanında bır yerde bır arkdaş neden turk oyuncular ıle wow oynanmayacagını ve neden bır guıld ve raıd yapılamayacagını yazmıstı ınanılmaz gulze bır yazı ıdı
wow dunyasında 1. allylere 2. turk oyunculara uyuz oluyorum
sanal ortamda bıle cücük kadar beynımızın olmadıgını görebılmek mumkun
kibirli ukala herseyı cok bılen ama asllında hıc bırsey bılmeyen bır toplumuz wow da
al işte 4 tuşla oyun peaahh
lam ben the eye ıcın gıttım 150 ytl verdım G-15 aldım
adam 4 tuşla oyunu nasıl oynarkı bu oyunu onu cözumleyemedım W A S D yön tuşları sadece bunlarlamı oynuyolar 
steam İd:4421223 Gg. |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 09 Ekim 2007 13:48 %0 | |
|
once upon a time...
http://thottbot.com/test/?profile=Zorga.Illidan
şafak 130 bitmez bu askerlik... |
| |
| Oyuncu |  | 12 Ekim 2007 13:51 (12/10/2007, 14:17) %0 | |
|
| Arkadaşım sana katılıyorum Türkleri Hiçbir Guild istemiyor. Bizden Pro gamer olmaz bizimkiler anca 3sn fire ball gerdirir uzaktan uzaktan tabi 5. tuşu kullanabiliyorsa... |
| |
| Oyuncu |  | 15 Ekim 2007 11:19 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: redeemer
1. hiç bir muhteşem oyun daha 2. senesi hatta 1. senesi dolmadan "expansion expansion" diye ağlaşarak sıkılarak bekleyen oyunculara sahip değildir. yani wow bırakın iyi bir oyun olmayı, az sıkıcı kategorisinde bir oyun bile değildir.
2. daha 1. senesinde "bırakanların" olduğu başka bir blizzard oyunu var mı?
3. wow, 4 tuşla oynanır.
4. eğitimli bir şempanze end game'de -bazı classlarla- kahramanca ve ustaca oynayabilir aynı sekansta tuşlara basarak.
5. karakteriniz özel değildir.
6. pve yaparken, bilin ki mmorpg oynamıyorsunuz, çünkü mmorpg role playing demektir ve aynı anda en az 1 milyon kişiyle aynı tuşa, aynı anda basıyor olmak role playing değil, koşullu reflekstir.
7. bir rakip faction gorup saldırılmadığı anda world of WARcraft biter, farmcraft başlar.
8. bu oyun arkadaşlarınızdan cok, kulaklıktan gelen seslere koşullanmanızı sağlar. pavlov bu deneyi yarım yuzyıl once yaptı. ding sesinden sonra 1 ve 2 tuşlarına basın.
9. ne sizin isminiz, ne de karakterinizin ismi onemli degildir. yoksunuzdur cunku, server, elektrik, internet vs yoksa.
10. toplamda 740+ lvl oynamış bir oyuncu 10. maddede daha yazılabilecek yuzlerce madde oldugunu dusunerek wow'u bırakma nedenlerinizi sıralamaktan vazgeciyorsa bir bildigi vardır
bırakın.
bunu komik hikayeler bolumune yazmaliydin sen . |
| |
| Oyuncu |  | 04 Kasım 2007 19:20 %0 | |
|
komik değil komik ötesi hatta. çünkü gene arkadaşlarca kandırılıp başladık wow'a
ne demişler "dediklerimi yap, yaptıklarımı yapma".
ne desem boş, ne pis bir oyunmuş arkadaş ya. |
| |
| Oyuncu |  | 20 Aralık 2007 18:58 (20/12/2007, 19:02) %0 | |
|
1-1.5 yıl öncesinin mc tabanlı tank-spank combatları için 4 tuş diyerek yazdıklarımın arkasında durarak, tbc ile 1-2 ufak raid denemesinin ardından diyebilirim ki "utandım".
blizzard eksilen oyuncu sayısının yanında ben dahil çoğu oyuncuyu sıkan tank-spank combatlarını tamamen değiştirmiş. morogrim'deki murloclarda 1 saniye gecikecek consec, solarian'da raid zıplatması vs artık tüm combatlar 25/25 oyunculuk istiyor.
evet, oyuna geri döndüm. oyuna geri döndüğümde tamamen değişmiş olağanüstü, tüm oyunculardan birşeyler bekleyen ve tüm oyunculara seçenekler sunan bir pve sistemi gördüm. t6'ya kadar hemen her itemın replacementının bulunması, eski tx+1 dkp hesaplarını bir kenara itmiş ve oyunu dropun önüne geçirmiş durumda.
herneyse. yukarda "redeemer" ismine aşina olmayan; çoğunuz daha oyun oynamaya başlamamışken türkiye'de pro-gamer'lık müessesesi için ciddi emek harcamış bir adamı, yazılan postun yazılış tarihine bakmadan 2 kelimeyle harcayan arkadaşlara gücenmedim.
ama işin daha komik olan tarafı, yukardaki satırları yazan aynı redeemer'ın wotlk ile birlikte ciddi progression yapan en önemli türk guildlerinin birinin başında olacak olması.
saygılarımla... |
| |
| Oyuncu |  | 06 Ocak 14:39 (06/01, 14:43) %2 | |
|
-sacma konusuyorsun wow 4 tusa bagli bi oyun diyosan direk bastan - puani aldin
-zaten her oyunun belli tuslari vardir
-oyuncular expansion pack leri sabirsizlikla bekliyorsa oyunun kotulugu degil mukemmelliginden etkilenmis olmalarindandir
- ayrica wow denen oyun lvl 70 den sonra baslar 70 e kadar exp kasar gezinir durursun 70 den sonra item kasmak oyunun asil eglencesi asil yetenegini arttiracagn bolumdur yok dungeon playerlari sikar demekle is olmuyo once bi dungeona girmelisin ondan sonra konusmalisin bir oyunu milyonlarca insan oynuyorsa oyun kotu oldugu icin oynamaz zaten !!
- " tüm combatlar 25/25 oyunculuk istiyor " demissin oyun bir takim oyunu ve oyle oynanmasi cok iyi bu arada TR de pro gamerlik ugruna o kadar emek harcadiysan birakta insanlar oyunlarini oynasin kendilerini profesyonellestirmeye calissin senin yaptigin sacma sapan sozlerle oyundan sogutmaya calismak baskada bir sey degil.
- wow daki oyuncularinda azalmasinin sebebini insanlarin ozel problemleri, oyunun aylik ucreti, insanlarin akedemik hayatina baglayabilirsin o kadar insanin gecesini gunduzune kattigi bir oyun icin oyuncu syisi azaliyor demek bence cok sacma sozlerini tamamen wow a yapilmaya calisilan bir komplo olarak goruyorum cunku hepsi -bana gore- yanlis
saygilar.. |
| |
| Oyuncu |  | 07 Ocak 16:17 %0 | |
|
geç oldu ama güç olmadı 1.5 sene kadar oynayıp bıraktım herkese tavsiye ediyorum
oyunu bırakın gerçek hayata geri dönün.... |
| |
| Oyuncu |  | 08 Ocak 19:58 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^9[ND]^1Mojito*
-oyuncular expansion pack leri sabirsizlikla bekliyorsa oyunun kotulugu degil mukemmelliginden etkilenmis olmalarindandir
- ayrica wow denen oyun lvl 70 den sonra baslar 70 e kadar exp kasar gezinir durursun 70 den sonra item kasmak oyunun asil eglencesi asil yetenegini arttiracagn bolumdur yok dungeon playerlari sikar demekle is olmuyo once bi dungeona girmelisin ondan sonra konusmalisin bir oyunu milyonlarca insan oynuyorsa oyun kotu oldugu icin oynamaz zaten !!
- " tüm combatlar 25/25 oyunculuk istiyor " demissin oyun bir takim oyunu ve oyle oynanmasi cok iyi bu arada TR de pro gamerlik ugruna o kadar emek harcadiysan birakta insanlar oyunlarini oynasin kendilerini profesyonellestirmeye calissin senin yaptigin sacma sapan sozlerle oyundan sogutmaya calismak baskada bir sey degil.
- wow daki oyuncularinda azalmasinin sebebini insanlarin ozel problemleri, oyunun aylik ucreti, insanlarin akedemik hayatina baglayabilirsin o kadar insanin gecesini gunduzune kattigi bir oyun icin oyuncu syisi azaliyor demek bence cok sacma sozlerini tamamen wow a yapilmaya calisilan bir komplo olarak goruyorum cunku hepsi -bana gore- yanlis
saygilar..
-Belirli classlar için evet wow 4 tuşa basılarak oynan bir oyundur.
-Oyuncuların kısa süre sonra expation pack beklemeleri oyunun kısa sürede sıkıcı hale geldiğini de gösterir. Expation packin kısa sürede beklenmesi oyunun mükemmel olduğu anlamına gelmez.
-WoW denen oyun lvl70 olup set ve silah topladıktan sonra biter. Class eşitsiliklerinden dolayı wow PvPsini iğrenç buluyorum bu benim süşüncem olduğu kadar oyundaki pek çok kişinin de ortak düşüncesi.
- Bir oyun oynamak için insan illa 25 kişiye ihtiyaç duymamalıdır yada 50 kişinin içinden o 25e girebilmek için aylarca sıra beklememelidir.
-WoWdaki oyuncu düşüşünün nedeni insanların özel sorunlarında olduğu kadar oyunun kısır döngüsünde de aramanı öneririm. Askere giden bir arkadaşım dışında çevremdei herkez oyunu artık sıkıcı bulduğu için bıraktı.
400 yıl sonra(tamam abartmayayım 4 yıl) bu accounta tekrar şifre girip mesaj atmamın tek nedeni bu tartışma. Ben de bir kaç saat önce aynı şeyi düşünüyordum. Acaba accountu satsam mı? Çünki bu oyun 70 olup item topladıktan sonra bitiyor. Expantiondan önce yine biraz PvE yapılabiliyordu. En düşük instance 25 kişilikti. Şimdi 10 kişi oldu intancea girmeden toplanabilecek en iyi itemları toplamadan girmen imkansız gibi birşey. Şimdi 10 kişi oldu herkes guild kursun takım kursun girsin diyenleriniz olacak ama ne mümkün. Blizz saolsun oyundaki PvPyi öyle güzel becerdiki tank yada healer bulmak imkansız. Öylesine girdiğim dandik bir guild var hadi karazhan yapalım dediler 9 kişi çıktı 10. tank olmadığı için olmadı. Aynı şey healer içni de geçerli. Healerların çoğu da PvPden dolayı dps. Yazının sonunda da bunun kanıtını ekliycem WoWu savunan arkadaşlar kendinizi okadar kasmayın, savunulacak fazla bir tarafı yok çünki. Bukadar rezilliğe rahmen sen neden oynuyorsun derseniz alışkanlık sadece. Oyunu satabilecek birini bulduğum an bırakacağım.
Bu linkte healerlarla ilgili hoş bir resim. http://img103.imageshack.us/img103/7519/signaturhp5.jpg Umarım Beğenmişsinizdir. |
| |
 Moderatör |  | 08 Ocak 23:45 %0 | |
|
herkes neden benim düşündüğüm doğru havasında zaten anlamış değilim. Sonuçta beğeni olayı tabiki göreceli olacak. Bana göre de tbc den sonra daha iyi hale geldi pve ve pvp olayı. Daha iyi bir oyun bulsam neden bırakmayayım wowu. Şu an benim beğenilerime daha iyi hitap eden oyun yok wowdan memnunum. Memnun değilseniz oynamazsınız sonuçta zorla oynayın demiyor kimse. Kasmayın bu kadar aa şu da kötü bu kaka muhabbetlerine artık.
GameX forever
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
. |
| Yüzbaşı |  | 09 Ocak 00:56 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: redeemer
eh wow'a o kadar giydirdikten sonra bir de wow deliliğime son noktayı koydugum anın ss'ini gondereyim. guzel gunlerimizin hatırına
toplamda 8. hunterda 3. level 60'ım idi.
server: us - venture co.
char: il
klasik deli lvl 60 yarışı(hastasıyım).
5. gün dolmadan, nacizane 1.lik ipini goguslerken.
cümlemize boyle finish'ler dilerim. ama bu derece dellenmeyin.
iyi oyunlar
http://img406.imageshack.us/my.php?image=79119024gb9.jpg
hocam ss i gördüğüm an saygıyla eğildiim andır hll olsun ne diyim. |
| |
| Oyuncu |  | 15 Ocak 09:07 %0 | |
|
saygilar..
yazdıklarımı gözünle oku g..ünle değil
ben the eye için G-15 aldım demişim
sen neler yazmıssın hoş suan hyjal için kastıracaz ya
4 tuş sadece Fps oyunlar için zikir edilmiş bir cümledir.
WoW u bırakmak enayiliktir. WoW u bırakmak işten ayrılmak gibidir. WoW u bırakmak normal insan standardına dönmek demektir.
ben herkesten farklıyım diyen adam WoW u bırakmaz
helekı Sargeras gelirken hiç bırakmaz Lich in Frostmourne düşürecez a.k. ne bırakması
Knight Online denen zümbürük oyundaki bir charr için adam BmW sini vereiliyorsa Hyjal gearlı bir charr için kimbilir neler verilir.
WoW oynamak zenginlik demektir. işte dandik Fps cilerin kaybettiği nokta bu
kas adamı 70 yap yalandan 2 gear al git en ucuz 200 ytl den sat charr ı
bu işi ticarete döken yığınla insan var
ev geçindirenler var
hangi fps bunu sana sağlıyor
| |
| Oyuncu |  | 15 Ocak 16:40 %0 | |
|
| Bütün mesajları okumadım ama arkadaşlar şunu demeliyim. Ben 2 senedir wow oynuyordum 4 (warrior,Shaman,Hunter ve Lock) lvl 70 koştum ve bi okadrda twinbklerim vardı. Ama artık Billizard oyunun suyunuçıkardı son patchlerle ve raid den raid e online olurken artık PVE realmlardaki charlarım ile pve yapmak isterken pve yerine oyun tümüyle pvpe döndüğünü gördüm. Bilmem belki WOTLK (Yeni exp.) çıkağından olsa gerek ama geçen gün dolan wow hesabımı ilk defa açmak için eskisi gibi heyecanlı hissetmedim kendimi. Sonuçta wow u bıraktım şimdi age of conan yolları taşlı geliyor barbar conan der beklerim. |
| |
| Oyuncu |  | 15 Ocak 18:31 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: -=SPARHAWK=-
-Belirli classlar için evet wow 4 tuşa basılarak oynan bir oyundur.
-Oyuncuların kısa süre sonra expation pack beklemeleri oyunun kısa sürede sıkıcı hale geldiğini de gösterir. Expation packin kısa sürede beklenmesi oyunun mükemmel olduğu anlamına gelmez.
-WoW denen oyun lvl70 olup set ve silah topladıktan sonra biter. Class eşitsiliklerinden dolayı wow PvPsini iğrenç buluyorum bu benim süşüncem olduğu kadar oyundaki pek çok kişinin de ortak düşüncesi.
- Bir oyun oynamak için insan illa 25 kişiye ihtiyaç duymamalıdır yada 50 kişinin içinden o 25e girebilmek için aylarca sıra beklememelidir.
-WoWdaki oyuncu düşüşünün nedeni insanların özel sorunlarında olduğu kadar oyunun kısır döngüsünde de aramanı öneririm. Askere giden bir arkadaşım dışında çevremdei herkez oyunu artık sıkıcı bulduğu için bıraktı.
400 yıl sonra(tamam abartmayayım 4 yıl) bu accounta tekrar şifre girip mesaj atmamın tek nedeni bu tartışma. Ben de bir kaç saat önce aynı şeyi düşünüyordum. Acaba accountu satsam mı? Çünki bu oyun 70 olup item topladıktan sonra bitiyor. Expantiondan önce yine biraz PvE yapılabiliyordu. En düşük instance 25 kişilikti. Şimdi 10 kişi oldu intancea girmeden toplanabilecek en iyi itemları toplamadan girmen imkansız gibi birşey. Şimdi 10 kişi oldu herkes guild kursun takım kursun girsin diyenleriniz olacak ama ne mümkün. Blizz saolsun oyundaki PvPyi öyle güzel becerdiki tank yada healer bulmak imkansız. Öylesine girdiğim dandik bir guild var hadi karazhan yapalım dediler 9 kişi çıktı 10. tank olmadığı için olmadı. Aynı şey healer içni de geçerli. Healerların çoğu da PvPden dolayı dps. Yazının sonunda da bunun kanıtını ekliycem WoWu savunan arkadaşlar kendinizi okadar kasmayın, savunulacak fazla bir tarafı yok çünki. Bukadar rezilliğe rahmen sen neden oynuyorsun derseniz alışkanlık sadece. Oyunu satabilecek birini bulduğum an bırakacağım.
Bu linkte healerlarla ilgili hoş bir resim. http://img103.imageshack.us/img103/7519/signaturhp5.jpg Umarım Beğenmişsinizdir.
tamam kardes anladimda benim dediklerim boyle oynanir anlaminda degil ornegini: wow bir takim oyunudur 25 kisiylede oynanir dedim bence buda guzel bir olay ayrica oyunda tum setleri dizmek o kadar uzun suruyorki ole hemen bitmiyo yani sende takdir edersin t6 lari dizmek ne kadar suruyo sence?
ayrica yeni patch ile t7 t8 t9 gelicek onlarida dusun.. |
| |
| Oyuncu |  | 16 Ocak 17:21 (16/01, 17:22) %0 | |
|
Resimdeki warrior Arms, druid Feral Priest ise shadow bu durumu iyi izah ediyor :\. Takım oyunu evet ama öle herkes takım bulamıyor saatler günler geçiyor hatta aylar sen hala tier yüzü görücen ölme eşşeğim ölme. Geçen haftaki son raidimde t4 eldiven düştü warlockum için verceklerdi almadım niyemi gladyator t4 eldiven vardı ve daha iyiydi x\ set derseniz set özellikleri eski wow da kaldı t3 t2 imba şuan için bile! statları sadece düşük kalıyor ama olsun t2 holy paladin t6 holy paladini döver düşüncem. Sonuç olarak birde pvp de ciddi bir eşitsizlik var! nerfle imbala nerfle imbala... Neyse Warlock satılık şimdilik (PM). Boşverin alın Crysisi miss gibi eğer sistem iyi değilse diablo 2 oynayın arkadaşlarınızla . Birde çalışsam da artık her ay wow a 25 ytl yatırmak koyuyor adama. Boşverin wow = %50 asosyal yaşam. Silin wow u özgür olun ^^ wow yüzünden kaç buluşma askıya aldım kız arklarımı ektim vs vs ='( terk edildim bencil olarak suçlandım. =D şimdi mutluyum ama! Çünkü wow yok yada hesap bitene kadar haftada 2 raid dışında başka birşey yapmıyordum  |
| |
| Oyuncu |  | 17 Ocak 17:29 %0 | |
|
"wow'suz bi hayat uzanıyor önümüzde..." iyi düşünün dostlarım,
sınırsız bir okyanustan bahsediyorum, hayal edilebileceklerin ötesinde...
Masanızın başından kalkacak, kapıyı açıp dısarıya cıkacaksınız. Sonra bakın görün, göz açıp kapayıncaya kadar ne maceraların içinde bulacaksınız kendinizi... |
| |
| Oyuncu |  | 21 Ocak 03:57 %0 | |
|
ben sunu anladim
bu oyun, ya da herhangi bir bagimlilik yaratan oyun 'ben birakiyorum' denildigi anda birakilamiyor. illa ki insani oyundan sogutan uzaklastiran bir sey olmasi lazim. oyun icinden ya da disindan.
ama ne demisler
1 musibet 1000 nasihatten iyidir
redeemer bile geri donmus bu kadar yazi ustune demekki oyun hakkaten bagimlilik yaratiyor...
"if this country is so damn well free, then i can burn the fucking flag if i damn well please" |
| |
 Moderatör |  | 21 Ocak 05:59 %0 | |
|
Aslında insanların bağlı kalmasının en büyük nedenlerinden birisi ne kadar kötülersek kötüleyelim onun yerini alabilecek başka bir yapıtın bulunmamasıdır bana göre.
GameX forever
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Oyuncu |  | 21 Ocak 08:11 (21/01, 08:14) %0 | |
|
düzenli sayılabilecek şekilde akşamları günde 3 saat oynuyorum. tv yerine. bu da pve zevkime fazlasıyla yetiyor açıkçası.
yalnız şunun ayrımını iyi yapmak lazım. mmorpg "sosyal" ve/veya "sosyal olması gereken" bir oyun türüdür. ve çözüm oyunun içindedir. kendinizi bir areaya sabahlara kadar baglamadıgınız, herkesle bir online olup, herkesle bir offline oldugunuz sürece sorun yok.
elbette ki kurt kıçı toplamaya geri dönmedim. buradan ve diablodan tanıdıgım arkadaslarla tekrar oyun oynamak icin başladım. hiçbir şey olmasa sogan aga'ya 2 w atıp, 2 şiir dinliyorum
eskiden başka şeydi, şu anda bu oyunun adı wow. elbet wow olacak, çünkü dediğiniz gibi alternatifi yok. eger blizz bu tbc ile harikalaştırdıgı pve yapısını bozmazsa çok çok uzun süre de tek kalacak gibi. |
| |
| Oyuncu |  | 21 Ocak 17:37 %0 | |
|
| evet sen bırakabilirsin gayet mutluyuz...ne oyunlar gördük expansion cıkaran...veya sırf satsın diye acele acele cıkarılan oyunlar... |
| |
| Oyuncu |  | 28 Ocak 17:07 %0 | |
|
valla kardeş ev gecindirme konusuna degineceksen knight online wow u 100 e katlar
turkiyede knight online kadar ticarete donen bir oyun yok onun icin ticaretinin konusu wowla kiyas edilemez
sirf bunun icin acilen siteler 100 u aştı KO da
gb satışları item satışları
22.500 ytl ye char satanalr var..
wowda epic setli bi 70 paladin ayni hesapta 70 epic warriorda var
700 ytl
bilmem anlatabiliyormuyum..
bu arada sakin bir daha bana hakaret etme
kendi sahsi dusuncelerimi soylemek bu kadar zoruna gidiyorsa cevap zahmeti gostermene hic gerk yok
alıntı: Gönderen: Biyonikamele
yazdıklarımı gözünle oku g..ünle değil
ben the eye için G-15 aldım demişim
sen neler yazmıssın hoş suan hyjal için kastıracaz ya
4 tuş sadece Fps oyunlar için zikir edilmiş bir cümledir.
WoW u bırakmak enayiliktir. WoW u bırakmak işten ayrılmak gibidir. WoW u bırakmak normal insan standardına dönmek demektir.
ben herkesten farklıyım diyen adam WoW u bırakmaz
helekı Sargeras gelirken hiç bırakmaz Lich in Frostmourne düşürecez a.k. ne bırakması
Knight Online denen zümbürük oyundaki bir charr için adam BmW sini vereiliyorsa Hyjal gearlı bir charr için kimbilir neler verilir.
WoW oynamak zenginlik demektir. işte dandik Fps cilerin kaybettiği nokta bu
kas adamı 70 yap yalandan 2 gear al git en ucuz 200 ytl den sat charr ı
bu işi ticarete döken yığınla insan var
ev geçindirenler var
hangi fps bunu sana sağlıyor
steam İd:4421223 Gg.
|
| |
 Moderatör |  | 29 Ocak 08:01 (29/01, 08:02) %0 | |
|
Ko da itemların sürekli el değiştirebilmesi ticarete dökülebilme sebebi. Wowda ise takılan item soulbound hale geldiğinden sadece o char için kullanılıyor. Wowun char kısmında ticaretin nispeten daha düşük fiyatlardan dönme sebebi budur açıkcası. Geri kalan kısmında wow geri değil ko dan. Power level ve gerçek parayla in game gold satışı yapan siteler o kadar fazlaki. Oyunun kalitesini düşüren bir etmende bunlar değilmi zaten. Power lvl yaptıran yada e-bay den char satın alan adamlar. Sadece wow için değil bu tarz bir oyunda kendi charınızı kendiniz yapmazsanız nasıl öğrenirsiniz oynamasını.
edit: Bu arada yeni gördüm sargeras nereye geliyomuş? Kil'jaeden ile karıştırılmış olmasın sakın?
GameX forever
|
| |
| Oyuncu |  | 29 Ocak 17:48 %0 | |
|
valla kardeş ev gecindirme konusuna degineceksen knight online wow u 100 e katlar
turkiyede knight online kadar ticarete donen bir oyun yok onun icin ticaretinin konusu wowla kiyas edilemez
sirf bunun icin acilen siteler 100 u aştı KO da
gb satışları item satışları
22.500 ytl ye char satanalr var..
wowda epic setli bi 70 paladin ayni hesapta 70 epic warriorda var
700 ytl
bilmem anlatabiliyormuyum..
bu arada sakin bir daha bana hakaret etme
kendi sahsi dusuncelerimi soylemek bu kadar zoruna gidiyorsa cevap zahmeti gostermene hic gerk yok
Dediğim gibi Trük insanının aç gözlülüğü her alanda mevcut WoW da
E bay de t4 lu bır charr 500 usd ye
t5 t6 lı bı charr 1000 ıle 2500 usd hatta 4000 usd ye kadar cıkabılıyor
bız dun arkadasıma Be Warloc Hyjal droplu 4 T6 lı charr ı 250 ytl ye aldık
bu charr e bay da en az 2000 usd
ama ruslar a.k. orada hesapların

| |
| Tuğgeneral |  | 18 Şubat 14:21 (18/02, 15:12) %0 | |
|
| açtırdım acc mi şmdi exp pack te aldm daa yeni lvl 60 yapıp bırkmsım =) |
| |
| Oyuncu |  | 04 Ağustos 13:22 %0 | |
|
neye şaşırıyorsunuz anlamadımki Bronzbeard serverinde yüzlerce bloodelf 70, dranei 70 var açılan konumu eski yoksa 4-5 aylık filansa tamam xD
alıntı: Gönderen: [GX]Bortu
Bizim serverda da lvl 70 bloodelf pally var
GameX forever
|
| |
| |