Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 03:46 Toplam 17 oyuncu 50 sunucu 672 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 2
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Terfim %100 fakat bir üst rütbeye geçmedi ?

Kepazede
Onbaşı
Onbaşı
05 Temmuz 13:51 %0
Terfim %100 Fakat bir üst rütbeye geçmedi ?

Beklemek mi gerek ??

^1ULGEN
Tuğgeneral
Tuğgeneral
05 Temmuz 16:05 %0
Kardeş dün sabah bnmde öleydi %100 dü.Akşam girdim biraz oynadım sora cıktım ertesi gün rütbe deiştii.Heeraldde biraz oynaman gerekio

[Haykolik][RockManiA][PcKoPaT][SpOnGeBoB][CeRBeRuS]

^^99TrT/Cinonur
Oyuncu
05 Temmuz 16:24 %0
ewt oluya bazen
gir bi 5 dk oyna ertesi gün deistiğini görürsün

KOCA ÇORUMLU

Kepazede
Onbaşı
Onbaşı
05 Temmuz 17:38 (05/07, 17:39) %0
ilginiz için tşkr ederim..

^^66CsR //Vasili
CESUR

05 Temmuz 21:22 %0
S.aArkadaşlar
bende ayni boyle 100varsa 2.3.dun sonra boyle bende vallah

|PnS|*Pvt.Vasili - Sorry..

^^50|VT|Punisher
Albay
Albay

VURUCU TEAM

06 Temmuz 09:43 %0
ya benmde rütbe misal %23 o gün 6 saat oynuyom artmıyo öbürgün artıyo :S keske anında atlasa

Ne Mutlu Türküm Diyene

Hail www.oynasana.com

^1BreCogLu
Albay
Albay
06 Temmuz 13:16 %0
Evet gece 12 den sonra bütün rütbeler güncelleniyor galiba.

^1Epos
Tuğgeneral
Tuğgeneral

^2(Dead)

06 Temmuz 15:25 %0
12 deil ben 3 e kadar oynuyom güncelleme yok

NoRTHSTaR*
Yarbay
Yarbay
06 Temmuz 16:37 %0
arkadaşlar forumun kalıcı kısmının rütbe bölümünü okursanız görürsünüz bugün 06.07.2008 dimi oynadınız dimi rütbeniz 07,07,2008 saat 00.00 da güncelleniyo yani oynadığınız günün sonunda

Teslim Olmamışsam!...Yenilmiş Sayılmam!...

MIT|^9F4ST^1#
Üsteğmen
Üsteğmen
02 Ağustos 14:34 %0
beyler mesajlamı rütbe cogalıyo ve sunuculara girebiliyoruz?

^^40hL|Reverence
Unknown Clan

02 Ağustos 14:39 %0
Geçer geçer heyecan yapmaya gerek yok.

Bu mesajın sorumluluğu DorukcaN adlı uzun saçlı, pis sakallı, leş metalci bir kullanıcıya aittir. Bu mesajda saygılı, güzel bir anlatım vardır. DorukcaN iyi bir insandır.

^7/SS/^1Rayman*
Binbaşı
Binbaşı
02 Ağustos 16:41 %0
üzülme dostum düzelir

Alucard*
Oyuncu
02 Ağustos 17:07 %0
Yukarda bir arkadaş açıklama yapmış. Ama ben toplu bir açıklama yapıyım.
Diyelim ki Yarbay %80 siniz oyuna girdiniz saat 18.00 da. Eğer 00.00'dan önce çıkarsanız rütbeniz o gece anında güncellenecektir. Yok, saat 00.00'dan sonra oynarsanız ertesi gün 00.00'da güncellenecektir.
Eğer rütbeniz diyelim Yarbay %100 oldu. %1 lik zaman kadar oynayıp Albay %1 yapmanız gerekmektedir.
Ayrıca bütün arkadaşların kalıcı konuları okumalarını tavsiye ederim, böyle boşu boşuna forumda zaman kaybetmesinler...

You locked me into your heart shaped box, for a week...

^7/SS/^1Rayman*
Binbaşı
Binbaşı
02 Ağustos 19:03 %0
alıntı:
Gönderen: Chosen One*
Diyelim ki Yarbay %80 siniz oyuna girdiniz saat 18.00 da. Eğer 00.00'dan önce çıkarsanız rütbeniz o gece anında güncellenecektir. Yok, saat 00.00'dan sonra oynarsanız ertesi gün 00.00'da güncellenecektir.
Eğer rütbeniz diyelim Yarbay %100 oldu. %1 lik zaman kadar oynayıp Albay %1 yapmanız gerekmektedir.
Ayrıca bütün arkadaşların kalıcı konuları okumalarını tavsiye ederim, böyle boşu boşuna forumda zaman kaybetmesinler...

aciklama icin sagol

murby dinledin demii kanka

Alucard*
Oyuncu
04 Ağustos 00:55 %0
Her zaman, yardım gerektiğinde burdayım.
alıntı:
Gönderen: ^4hL|^9Rayman

aciklama icin sagol
murby dinledin demii kanka

Murby
Albay
Albay

WAFFEN-SS

04 Ağustos 11:46 (04/08, 11:46) %0
Kepazede benim eski kullanıcı adı o zamanlar rütbe ile ilgili birşey bilmiyorduk

Murby
Albay
Albay

WAFFEN-SS

04 Ağustos 11:46 %0
alıntı:
Gönderen: Murby.
Kepazede benim eski kullanıcı adı o zamanlar rütbe ile ilgili birşey bilmiyorduk

Vs ][ RE4LTURK
Tümgeneral
Tümgeneral
04 Ağustos 12:07 %0
alıntı:
Gönderen: ^5|PnS|*^3Vasili
S.aArkadaşlar
bende ayni boyle 100varsa 2.3.dun sonra boyle bende vallah
|PnS|*Pvt.Vasili - Sorry..

Bak Vasili Eli Yuzu Temiz Bir Cocuksun Ama Su Foruma Yazdıgın Mesajları Bir Turlu Anlamıyorum....

/SS/^1TIG^7ER
Tuğgeneral
Tuğgeneral

WAFFEN-SS

04 Ağustos 12:15 %0
alıntı:

herşey yalan bu gercek. %100 oldun demi .bir üst seviyeye ertesi günü otomatik gecersin hemde.albaysan generalliğe % 0 olarak gecersin he.. lütfen doğru bilgi verelim yahu .Olmuyor canumm
-----------------
TIGER Kediğillerden gelir halk arasında 9 canlıda olduğu söylenir.Rütbesi kükredinmi adammı hoplatan cinstendir.YAŞAYAN EN uzunlu dişili avcıda olduğu bilinir. tek rakibi.Bizim aslanın erkeğidir. ikiside bir ısırışta 250 kğ lık basıncla adamı ham yapı verir.Kimin daha üstün geldiği beli degildir .TIGER HAKINDA bilgi vermeye devam etcez.

WAFFEN-SS / TIGER

/SS/^1TIG^7ER
Tuğgeneral
Tuğgeneral

WAFFEN-SS

04 Ağustos 16:54 %0
alıntı:
Gönderen: RE4LTURK

Bak Vasili Eli Yuzu Temiz Bir Cocuksun Ama Su Foruma Yazdıgın Mesajları Bir Turlu Anlamıyorum....

SEN BENİ TAKİP ET BEN ONU TAKİP EDİYOR SİZİN İÇİN TÜRKCEYE ÇEVİRİYORUM )
-----------------
BUGUN TIGER için bir şeyok ama araştırıyorum bulunca mesajını atcam.

WAFFEN-SS / TIGER

Alucard*
Oyuncu
04 Ağustos 22:08 %0
Doğru bilgiyi verdim sanıyordum. Ama Moderetör filansan en doğru bilgi senindir...
alıntı:
Gönderen: ^7/SS/^1TIG^7ER

herşey yalan bu gercek. %100 oldun demi .bir üst seviyeye ertesi günü otomatik gecersin hemde.albaysan generalliğe % 0 olarak gecersin he.. lütfen doğru bilgi verelim yahu .Olmuyor canumm
-----
TIGER Kediğillerden gelir halk arasında 9 canlıda olduğu söylenir.Rütbesi kükredinmi adammı hoplatan cinstendir.YAŞAYAN EN uzunlu dişili avcıda olduğu bilinir. tek rakibi.Bizim aslanın erkeğidir. ikiside bir ısırışta 250 kğ lık basıncla adamı ham yapı verir.Kimin daha üstün geldiği beli degildir .TIGER HAKINDA bilgi vermeye devam etcez.
WAFFEN-SS / TIGER

/SS/^1TIG^7ER
Tuğgeneral
Tuğgeneral

WAFFEN-SS

06 Ağustos 14:24 (06/08, 14:25) %0
alıntı:
Doğru bilgiyi verdim sanıyordum. Ama Moderetör filansan en doğru bilgi senindir...

hayır abicim başıma geldide ordan biliyorum. bir üst rütbeye terfi aldım ve yüzdem aynen şuydu %0 hehehe..
geridediklerinede aynen katılıyorum ..

WAFFEN-SS / TIGER

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: