BASTA SLM !
BİLİRİM SENSİN YANMAYIN !
DİYORUM Kİ KLAN 20 YTL İMİS ADAMLARI TOPLAYALIM BERABER İİ Bİ KLAN ACALIM BEN Dr$H00TER HATIRLADIN MI ?
KANKİ!
alıntı:Gönderen: ^^00VLaD
Selam iyi bir CLan arıyorum bilen arkadaşlar oynayışıyımı bilir iyi bir team arıyorum msnem ohepsiyahgiyerdii@hotmail.com iyi oyunlar.
arkadaslar bende _|Big*Bang|_ clanına saglam elemanlar arıyorum cod2 icin kendine güvenenler varsa bana bbker10kele41 (xfire) veya
ern_H.I.M@hotmail.com adresinden ulasabilir.Clana girmek isteyenlerin hepsine yer vardır sayi limiti yoktur fakat clana alımda SS lere bakılır hepinize ii günler....
alıntı:Gönderen: lTRNlMeric
ACİL OYUNCU ARIYORUZ SU AN COK SECİCİ OLMUCAZ sadece sd oynaması önemle arz olunur suan sadece
lTRNlAhmetozgur
lTRNlMeriç
?
?
?
?
isteyenler karagozlun89@hotmail eklesin
acele adam lazım GL KULLANMAMAK SENİN ELİNDE KULLANDIRMAMAK DEGİL
merhaba beyler klan arayan bu oyunu çok iyi oynayanlar benim klanıma gelebilirler benim klanımın ismi kings of the cod bizim klandakiler saglam adamlarsizde onların arasına katılmaya ne dersiniz arkadaslar sizde onlar gibiyseniz benim klana gelebilirsiniz beyler msjlerinizi ^2|CEK|^1Michael bu nicke atın lütfen
ABİ BEN SİZİN KLANA GİRMEK İSTERİM.TABİ ALIRSAN.BEN NE ÇOK GÜZEL OYNUYORUM NE ÇOK KÖTÜ OYNUYORUM.BAZI ZAMANLAR ABİM OYNUYO O BİRAZ KÖTÜ OYNUYO O HARİÇ ALIRSAN SEVİNİRİM.