Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
19/11/08 18:06 Toplam 190 oyuncu 50 sunucu 1017 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 4
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Gl nin kaderini belirledikte ne oldu ?

|R&G|Sunta
Tümgeneral
Tümgeneral

R&G (COD) alt clan

14 Temmuz 17:56 %0
Ya geçenlerde GL ile ilgili bi istatistik yayınlanmıştı. E iyi güzel not verdikte sonuç yüzünden herhangi bir olay/aksiyon yaşanmadı. Nedir GL nin kaderi çok merak ediyorum.

*OZZY*.
Orgeneral
Orgeneral

GoreFest

14 Temmuz 19:25 %0
hardcore serverda gl kullanan görmüyorum geriside naparsa yapsın

yasinxc
Tümgeneral
Tümgeneral
14 Temmuz 19:26 %0
Biraz bekeleyelim bakalım ne olacak. Boşuna sabit başlıkta Anket yaplımaz. Benim düşünce 1 tane tdm de kesin gl olucak diğer olur bilmem ama 2 tdm yapabilirler.

^1ReFLeX
Yarbay
Yarbay
14 Temmuz 22:28 %0
Ergenekon sorunu düzeLiR gL sorunu düzeLmeZ

Freezeron
Oyuncu
14 Temmuz 22:50 %0
Evet Merve burda tansiyon çok yüksek. Dilerseniz önce bir hatırlayalım ne oldu. Herşey 10 ay önce başladı. Oynasana sunucularında gl ile adam vuran bir oyuncuya çok agır hakaretler edildi... Olaylar büyüdü... Forumlarda konular açıldı... O günden bugüne bu tartışmalar hiç bitmedi. Sonunda bir oylama yapıldı. Oylama sonucuna göre anladıgımız cogunlugun glden hoşlanmadıgı idi. Peki şimdi ne olacak? Sanıyoruz ki oylama neticesine göre bir iddianame olusturulduktan sonra anayasa mahkemesine basvuru yapılacak. Başvuruyu darktrpr'nin yapması bekleniyor. Evet son gelişmeler böyle. Tekrar Istanbul'dayız.

mojito ?!
Oyuncu
15 Temmuz 02:32 (15/07, 02:32) %0
Evet burada gerçekten inanılmaz bir kargaşa var sevgili Freezeron insanlar sokaklara dökülmüş . Susma sustukca gl seni vuracak deyip üstüne birde küfür ediyorlar.Polis müdahale etti ama hepsini gl atıp öldürdüler bizde uzaklaşıyoruz. OynasanaTV haber istanbul.

alıntı:
Gönderen: Freezeron
Evet Merve burda tansiyon çok yüksek. Dilerseniz önce bir hatırlayalım ne oldu. Herşey 10 ay önce başladı. Oynasana sunucularında gl ile adam vuran bir oyuncuya çok agır hakaretler edildi... Olaylar büyüdü... Forumlarda konular açıldı... O günden bugüne bu tartışmalar hiç bitmedi. Sonunda bir oylama yapıldı. Oylama sonucuna göre anladıgımız cogunlugun glden hoşlanmadıgı idi. Peki şimdi ne olacak? Sanıyoruz ki oylama neticesine göre bir iddianame olusturulduktan sonra anayasa mahkemesine basvuru yapılacak. Başvuruyu darktrpr'nin yapması bekleniyor. Evet son gelişmeler böyle. Tekrar Istanbul'dayız.

(LoL)L!Po.0p
Tuğgeneral
Tuğgeneral
15 Temmuz 10:06 %0
alıntı:
Gönderen: #gF#Mojito*
Evet burada gerçekten inanılmaz bir kargaşa var sevgili Freezeron insanlar sokaklara dökülmüş . Susma sustukca gl seni vuracak deyip üstüne birde küfür ediyorlar.Polis müdahale etti ama hepsini gl atıp öldürdüler bizde uzaklaşıyoruz. OynasanaTV haber istanbul.

l0l yaptın yine yapcagını

<cL>Try2CutMe
Korgeneral
Korgeneral

Çaresiz Lamerler

15 Temmuz 13:47 %0
hgdhajsd konu sapıtmış ama güzel olmuş ... son gelişmeleri alalım .

|R&G|Sunta
Tümgeneral
Tümgeneral

R&G (COD) alt clan

15 Temmuz 13:48 %0
Espriler felan çok güzel, bayağı güldüm ancak soruma bir cevap alabilir miyim ?

^1HeiLeiR
Orgeneral
Orgeneral

_PRiSoN BReaK_

15 Temmuz 18:37 %0
Evet sd hardcore server da GL kullanimi yok denecek kadar az. TDM lerde kullanilmasi bana göre zaten normal..

alıntı:
Gönderen: *OZZY*
hardcore serverda gl kullanan görmüyorum geriside naparsa yapsın

Freezeron
Oyuncu
15 Temmuz 19:39 (15/07, 19:39) %0
-Evet bu arada ünlü oyunculardan [GL]_LOVERR çıkartılıyor. bakıyoruz.. evet elleri kelepçelenmiş. Evet efendim evet ne diyorsunuz evet..

-Seviyogummm ulannn mmh (agzı kapatılıyor) glyyi varrr mııhhghm

-YUUUH YUUH (halk)

-Evet burda tansiyon hala çok yüksek

<cL>Try2CutMe
Korgeneral
Korgeneral

Çaresiz Lamerler

15 Temmuz 19:54 (15/07, 19:56) %0
alıntı:
Gönderen: Freezeron
-Evet bu arada ünlü oyunculardan [GL]_LOVERR çıkartılıyor. bakıyoruz.. evet elleri kelepçelenmiş. Evet efendim evet ne diyorsunuz evet..
-Seviyogummm ulannn mmh (agzı kapatılıyor) glyyi varrr mııhhghm
-YUUUH YUUH (halk)
-Evet burda tansiyon hala çok yüksek

-Evet Freezeron buranında ordan bir farkı yok . Halk çıldırmış durumda . Fakat ilginç olaylar yaşanmakta . [GL]_LOVERR a küfreden kişiler osn yetkilileri tarafından tek tek yakalanıp sorgu sualsiz cezaevine götürülüyorlar . Yakalanlar ''ben bişi demedim vallah billah '' deselerde yetkililer nuh diyor peygamber demiyor .
Halk şimdide yetkilere sesleniyor :
-Yönetim istifa , yönetim istifa .
-Ne üdüü belirsiz şeyler oluyor burda .
Yepyeni haberlerle görüşmek üzre iyi akşamlar.

mojito ?!
Oyuncu
15 Temmuz 20:19 (15/07, 20:19) %0
-Evet yepyeni haberlerle iyi akşamlar.
-Bugün taksimde eyleme çıkan 45 osn üyesi 1.7 patchi yok gl var diye haykırıyor kendiler 1.7 patchi gelmiyor bizde gl alır serverlardaki adamları bıktırırz boşalır serverlar diye eylem yapıyor. Evet şimdi Burak Birand yorumluyora dönüyoruz
Kanal DE haber masaüstünden canlı gösterdik.

alıntı:
Gönderen: <cL>Try2CutMe

-Evet Freezeron buranında ordan bir farkı yok . Halk çıldırmış durumda . Fakat ilginç olaylar yaşanmakta . [GL]_LOVERR a küfreden kişiler osn yetkilileri tarafından tek tek yakalanıp sorgu sualsiz cezaevine götürülüyorlar . Yakalanlar ''ben bişi demedim vallah billah '' deselerde yetkililer nuh diyor peygamber demiyor .
Halk şimdide yetkilere sesleniyor :
-Yönetim istifa , yönetim istifa .
-Ne üdüü belirsiz şeyler oluyor burda .
Yepyeni haberlerle görüşmek üzre iyi akşamlar.

<cL>Try2CutMe
Korgeneral
Korgeneral

Çaresiz Lamerler

15 Temmuz 20:46 (15/07, 20:59) %0
alıntı:
Gönderen: #gF#Mojito*
-Evet yepyeni haberlerle iyi akşamlar.
-Bugün taksimde eyleme çıkan 45 osn üyesi 1.7 patchi yok gl var diye haykırıyor kendiler 1.7 patchi gelmiyor bizde gl alır serverlardaki adamları bıktırırz boşalır serverlar diye eylem yapıyor. Evet şimdi Burak Birand yorumluyora dönüyoruz
Kanal DE haber masaüstünden canlı gösterdik.

-Teşekkürler moji .
Evet 1.7 ye geçen eylemcilerden bazıları hatalarını anlayıp 1.6 ya dönmeye başladılar bile . Fakat bazıları 1.6 ya dönmeyi bilmedikleri için soyunarak eylem yapıyorlar şaşırtıcı .
Osn yetkililerinden henüz bir açıklama gelmediğinden ortada ''Osn yetkilileri tatilde '' gibisinden söylemler çıkıyor .

Ayrıca 30 yaşındaki darktrpr in 20 yaşındaki manken sevgilisiyle kameralara yakalandığı haberleriyle ortalık darmaduman olmuş durumda .

Editörler tarafından bi darbe olacağı söylentileri bile var bakalım ne olacak

zFox
Oyuncu
16 Temmuz 02:39 %0
ben RpG ye de karşıyım

lTRNlAhmetozgur
Tümgeneral
Tümgeneral
16 Temmuz 02:50 %0
bundan sonra gl nin kralı benim haberiniz ola sdhc lerde bangır bangır geliyom dogdugum yerden bi atcam sizin base puff (sonic boomlu)görün bakalim gl kullananlara küfretmenin cezasını

Sscheme
Oyuncu
16 Temmuz 03:09 %0
Herkes GL alsın diyorum oyun nasıl oynanmaz hale geliyo görsünler ona göre herkes alıp almayacağına karar versin, yasaklamak çok mantıklı değil isteyen yine alsın.

Denas
Orgeneral
Orgeneral
16 Temmuz 09:17 (16/07, 09:17) %0
alıntı:
Gönderen: real ahmetozgur
bundan sonra gl nin kralı benim haberiniz ola sdhc lerde bangır bangır geliyom dogdugum yerden bi atcam sizin base puff (sonic boomlu)görün bakalim gl kullananlara küfretmenin cezasını

GL kullandıkta noldu efes pilsen zengin oldu .

<cL>Try2CutMe
Korgeneral
Korgeneral

Çaresiz Lamerler

16 Temmuz 09:49 %0
alıntı:

Sana mubah zaten başka türlü adam vuramıosun .

lTRNlAhmetozgur
Tümgeneral
Tümgeneral
16 Temmuz 13:27 %0
hic kimse hic bir nedenle kimseye küfredemez bu hareketim onlara bu arada try sen beni ne kadar tanıyosun da konusyosun ayrıca gl kullanmak tan rahatsız olan insanlar bu oyunu oynamasın ozaman. cünkü bu oyunda var ve sen bu oyunu oynuyosan bunu da kabul etmiş oluyosun begenmiyosan sen gl siz bi oyun yapta oynayalım. bu oyunu yapanlar sizin keyfinizi düsünememis.GL KULLANMAMAK SENİN ELİNDE KULLANDIRMAMAK DEİL bundan sonra böle. istediginizi diyin ben atarım gl mi keyfime bakarım sizin sinirlendikcede ben daha cok atarım gl kullanmak ****lik diildir. bu tamamen gl kullanmak istemeyenlerin kullandırmamak icin uydurdugu bi kılıftır.

10*** ZiFiR
Korgeneral
Korgeneral

IMP3RIAL Sh4rpShooTR: "0TT0M4N"

16 Temmuz 13:51 %0
alıntı:
Gönderen: Sscheme
Herkes GL alsın diyorum oyun nasıl oynanmaz hale geliyo görsünler ona göre herkes alıp almayacağına karar versin, yasaklamak çok mantıklı değil isteyen yine alsın.

tmm arkadaşım anlamadığın(ız) nokta işte bu. gl serbest olunca %100 herkes gl kullanmıyoki. kullanmak zorunda deilki. kim hangi amaçla kime nasıl bi yaptırım uygulayabilir. çok çok ana avrat söwersin. bende alırım ss yersin ban. senide daha görmem bu kdr basit. ne yani. kim nasıl karışabilir başkasının oyun stiline.
adam 2 gl atıpta mutlu oluyosa sana ne. kimbilir özel hayatında nasıl problemler yaşıyo da 2 dk da 2 gl atıp mutlu olmaya , sıkıntılarından bi süreliğinede olsa uzaklaşmaya çalışıyo. oyun bu oyun anlamadığınız nokta bu. gerçek olsa neyse dicem ama oda saçma. şimdi olmaz ya(ki nie olmasın) adb bize top yekün saldırdı. tutupta marine lere "abi gl yasak söleyin pentago a atmasınlar" mı dices? gerçekte karışamıyosun oyundamı karışacaksın? saçmalamayın lütfen buda bi aparat. anlamıyomusunuz. oyunda çok değerli perklerden 3 tane seçme hakkımız var ,gl alınca 1 i zart die düşüyo. şarjör değiştirme süresi bile oyunu çok etkilerken bide gl doldurup boşaltmak var. yani göründüğü kdr muhteşem bişi deil. muhteşem olsa ne olur. ne oyuncular var gl ml işlemiyo. yani sen tutup oynayama, suçu koca serverda gl kullanan 5 kişiye at. oldu yaa . böle konuştuğuma bakma gl kullanan biri deilimidr ,şu aralar smg kasıyorum. ben özgürlükten yanayım. kimse kısıtlanamaz.

METAL G3AR SOL1D 4 ,PS3 almak için yeterli bi sebep

lTRNlAhmetozgur
Tümgeneral
Tümgeneral
16 Temmuz 14:14 %0
SOLİD kardes sana sonuna kadar katılıyorum bundan sonra ben de gl ye döncem zaten küfür eden de ban yedigiyle kalır

<cL>Try2CutMe
Korgeneral
Korgeneral

Çaresiz Lamerler

16 Temmuz 14:30 %0
alıntı:
hic kimse hic bir nedenle kimseye küfredemez bu hareketim onlara bu arada try sen beni ne kadar tanıyosun da konusyosun ayrıca gl kullanmak tan rahatsız olan insanlar bu oyunu oynamasın ozaman. cünkü bu oyunda var ve sen bu oyunu oynuyosan bunu da kabul etmiş oluyosun begenmiyosan sen gl siz bi oyun yapta oynayalım. bu oyunu yapanlar sizin keyfinizi düsünememis.GL KULLANMAMAK SENİN ELİNDE KULLANDIRMAMAK DEİL bundan sonra böle. istediginizi diyin ben atarım gl mi keyfime bakarım sizin sinirlendikcede ben daha cok atarım gl kullanmak ****lik diildir. bu tamamen gl kullanmak istemeyenlerin kullandırmamak icin uydurdugu bi kılıftır.

Ne alaka ya . Soruyorum sana ben tüm mapler devamlı yatıp hep en sona kalıp zaman bitene kadar ordan çıkmayıp seni deli etsem hoşuna gidermi . Ozaman sende buna karışamazsan . Öyle beni izlersin edersi vs bunun örnekleri çok . Oyunda yapılmaması gerek şeyler vardır gl kullanılmamasıda bunlarda 1i . Oyunun içinde olması onu haklı kılmaz . Ben yinede gl alan adama küfretmem alıyosa alsın . Ama kıl olanlar var haklılarda .

lTRNlAhmetozgur
Tümgeneral
Tümgeneral
16 Temmuz 14:50 %0
oyunda o dedigin sonakalma olayını yap ben hic sinirlenmeem cünkü o hareket en sevdigim harekettir ayrıca kızdıgım bisi yapsanda eger yasak diilse bisi diyemem

her sey benim istedigim gibi oolmak zorunda degil

Bordo|z@hiri__
Üsteğmen
Üsteğmen

RiqoR MortiS

17 Temmuz 09:09 %0
Yeni bi akşam haberlerindeyis.İlk olarak Kadıköyde gezen 47 cod4 oyuncusu(osnye bağlı) aniden polisler tarafından yakalandı.47 oyuncunun COD4GENEKON gerekçesi ile yaklandığı açıklandı.Kısaca COD4GENEKONU anlatalım.osn serverlarında gl kullanıp bi de üstüne küfür eden kişiler COD4GENEKONLUDUR.Gözaltına alınanlar arasında osnnin en popüler oyuncusu ve gl klanının lideri GL|Iloveyou da var
evet sayın seyirciler haberimiz böyle istanbula burak ve vefa abiye dönüyoruz ama onlarda COD4GENEKONDAN gözaltına alınmışlar:S

cod4 fun clubçıyım

Sayfa: « 1 2 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Beklediklerimiz:   Need For Speed: ProStreet | StarCraft 2 | Crysis | Team Fortress 2 | Quake Wars | Spore    Konsol: Playstation 2 | Nintendo | Xbox  Â