Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
19/11/08 18:20 Toplam 187 oyuncu 50 sunucu 974 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 2
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Kalıcı konu: Rütbeler ve son değişiklikler

^2Fandango
Binbaşı
Binbaşı
12 Temmuz 21:52 %0
hayırlı olsun güzel bir sistem.

^7/SS/^1g-virus
Tuğgeneral
Tuğgeneral

WAFFEN-SS

13 Temmuz 14:40 (13/07, 21:05) %0
a

*revolutionary*
Yarbay
Yarbay
15 Temmuz 19:18 %0
kullanıcı bilgilerimde rütbemin yüzdesi yazmiyor. nereden göreceğim? yardim edin lütfen

selcuk_tr_31
Yarbay
Yarbay
19 Temmuz 17:01 %0
rutbe sistemi ise yariyacak

^5AES
Üsteğmen
Üsteğmen
20 Temmuz 18:26 %0
KARDES VOİCE DENEN OLAY BİLDİĞİM KADARIYLA OYUNDA BİR TUŞA BASARAK TAKIM ARKADAŞLARINA VEYA TÜM OYUNCULARA SESLİ MESAJ ATMA İŞLEMİDİR.YALNIZ MİKROFON LAZIM

alıntı:
Gönderen: ^9tAL^1i^9O
voice ozelligi ne oluo.
FuuuuRKaN

aslaner
Üsteğmen
Üsteğmen
21 Temmuz 14:23 %0
of ya 1 yıllık üyeyim rütbem 1! çok saçma hiç bir sunucuya bağlanamıyorum cod online oynamak hayal oldu

^1|KAN|^2Suvari
Teğmen
Teğmen
22 Temmuz 13:44 %0
herşey tamamda neden bu kadar yavaş ilerliyor rütbe sistemi sabah 11 giriyom akşam 12 kapatiyom pc yi ama azcık kasıyo we daha teğmenim yani

^1|KAN|^2Suvari
Teğmen
Teğmen
22 Temmuz 13:46 %0
ben 3 weya 4 sene oldu üye olalı hepte oynarım bir türlü rütbe yukselmiyor buna bir çözüm lütfen millet 1 yıllık üye benden az oynuyo bakmışsın korgeneral tümgeneral orgeneral albay yaray tuğgneral geziniyo benim şimdiye kadar orgeneral olmam lazımdı 3 4 yılda mantıken

duMuR_
Korgeneral
Korgeneral

RenoVatio

22 Temmuz 18:20 %0
3 4 senemi demistin 04/06/2008 12:01 bu yanlis galiba

alıntı:
Gönderen: ^1|KAN|^2Suvari
ben 3 weya 4 sene oldu üye olalı hepte oynarım bir türlü rütbe yukselmiyor buna bir çözüm lütfen millet 1 yıllık üye benden az oynuyo bakmışsın korgeneral tümgeneral orgeneral albay yaray tuğgneral geziniyo benim şimdiye kadar orgeneral olmam lazımdı 3 4 yılda mantıken

KarşıYaKaLı olMak Bir AyrıcaLıkTıR

^7/SS/^1TIG^7ER
Tuğgeneral
Tuğgeneral

WAFFEN-SS

23 Temmuz 12:10 (23/07, 12:28) %3
alıntı:
Gönderen: ieL

* Er
* Onbaşı
* Uzman Onbaşı
* Çavuş
* Uzman Çavuş
* Uzman Jandarma Çavuş
* Uzman Jandarma I.Kademeli Çavuş
* Uzman Jandarma II.Kademeli Çavuş
* Uzman Jandarma III.Kademeli Çavuş
* Uzman Jandarma IV.Kademeli Çavuş
* Uzman Jandarma V.Kademeli Çavuş
* Uzman Jandarma VI.Kademeli Çavuş
* Uzman Jandarma VII.Kademeli Çavuş
* Uzman Jandarma VIII.Kademeli Çavuş
* Astsubay Çavuş
* Astsubay Kıdemli Çavuş
* Astsubay Üstçavuş
* Astsubay Kıdemli Üstçavuş
* Astsubay Başçavuş
* Astsubay Kıdemli Başçavuş
* Astsubay Kıdemli Kademeli Başçavuş
* Asteğmen
* Teğmen
* Üsteğmen
* Yüzbaşı
* Binbaşı
* Yarbay
* Albay
* Tuğgeneral (Tuğamiral)
* Tümgeneral (Tümamiral)
* Korgeneral (Koramiral)
* Orgeneral (Oramiral)
* Mareşal (büyük amiral)
..."general" diye bi rütbe yoktur.

pardonda jandarma nedemek oluyor
bak dostum ordu 3 ayrılır. havacı karacı.denizci.
kara birlikleri... avcı piyade. mknz piyade. tankcılar.towcular.bu anti tank roketidir. ucaksavar birlikleri. ve piyadenin icinde mknz piaydenin icindede. yanı zpt cicler zırhlı personel taşıyıcı. ki bunlarda 3 ayrılır. uzerinde 20 mm lik top olanlar. yada mg3 . 12,7 mmlık ucaksavarılı taretli olanlar. son olarakta havan topu taşıyanlar. bunlar türkiyede.3tip olmaktadır.eski nesil. alman yapımı olanlar ki doğuda çoğunda gamalı haç bile görülür.. amerikan yapmı olanlar ..ve türkiyede üretilen .acık yeşil agırlık kamufulaj orjinal boyadır. son olarkta topcular.. topcular piyade yanında olmakla beraber piyade birlikleriyle bir degildir. neyse sonuc olarak. jandarma orduya bile bağlı olmayan bir birlik ve sen yanıltma bence insanları.. uzamnda jandarma falan filan diye başlamaz. siz karacı denizci havacı olara k düşünün ama genel sıralama doğrudur. lakin jandarma orduya bağlı degildir. içişlerine baglıdır. yanı devletin dagdaki polis gücü. oluyor. ama askeriyeden atamalrı olur .. ve birşeydaha.. üsteğmenden sonra kurmaylık başlar .kurmay olmayanda asla paşa olmaz.albaylığa kadar rütbe alır. kurmaylar karagahlarda kurmay apaleti. bölüklerinde ne birliğinde görevliyse o birliği temsil eden apaleti takar .. maraşel baş komutan sa malesef yok olmasında cünki en az 3 cephe savaşı kazanmalı hehehehe. bak unutmadan generla diye bir rütbe vardır aslında rütbeler aynen şudur.er ve erbaş ve subay .dır .ama icindede gruplara ayrılır. kidemler başlar.iki gurupta ana iki gurba ayrılır.er ve erbaşlar diye er bidiğimiz er askerler. erbaşlarsa on başıdanbaşlar vııı kidemli uzman çvş kadar gider ..subaylarsa .ast subay üst subay diye ana 2 guruba ayrılır. astların rütbeler. kolda. üstlerinki omuzlarda. astın en üst rütbesi kademeli kıdemli baş çvş. üstlerin en kidemlisi .mareşaldir. genrallerse kendi icinde kidemlere ayrılır. tug .tüm.kor.or general diye TIGER

musty_y
Yüzbaşı
Yüzbaşı
24 Temmuz 14:25 %0
güzelmiş

^1OSS^3z^1MAN
Yüzbaşı
Yüzbaşı
26 Temmuz 14:48 %2
güzel olmus

cinfather
Üsteğmen
Üsteğmen
27 Temmuz 15:49 %2
tebrik ederim de serverlara girmekte zorlanıyoruz seviyesi düşük bi server daha açılsa

gancev50
Yüzbaşı
Yüzbaşı
27 Temmuz 20:16 %2
slm arkadaslar benim sorunum şu oyunun tüm gereksinimlerini yerine getirme me ragmen sever lere girememekteyim yamalarını da yükledim
ama olmuyor
be uzun zamandan buyana cod2 oynayamıyorum biraz hastalıgım vardı
eger yenı degişiklikler oldu ise yardımcı olurmusunuz ...plz...

_emperior_
Yarbay
Yarbay
28 Temmuz 12:51 %1
rütbe olayı çok ii olmuşta bu kadar server az değil mi :S

_emperior_
Yarbay
Yarbay
28 Temmuz 12:53 %2
acemiler için ne zaman bölüm açılacak ? yeni üyeler oyuna çok zor giriyo

^5AES
Üsteğmen
Üsteğmen
28 Temmuz 15:14 %0
BENCEDE ARTIK SERVER SAYISININ ARTIRILMA ZAMANI. ANCAK YENİ SERVER YAPILIRSA ACEMİLER İÇİN DAHA FAZLA SERVER VERİLMELİ. EN ÇOK ONLAR OYNUYOR.

^5AES
Üsteğmen
Üsteğmen
28 Temmuz 15:16 %0
HERŞEY İYİ GÜZEL AMA RÜTBELENDİRME ÇOK YAVAŞ. VE BU İŞLEM GECE YAPILIYOR SANIRIM. AMA SAOLSUNLAR BU RÜTBE SİSTEMİ ŞAHANE OLMUŞ. ELLERİNE SAĞLIK.

erenzeren
Teğmen
Teğmen
30 Temmuz 11:29 %0
rütbeme nerden bakabilirim

WH_WH
Başçavuş
Başçavuş
31 Temmuz 12:31 %0
hayırlı olsun

MuhaRip
Tümgeneral
Tümgeneral

co9

31 Temmuz 13:56 %0
hiçte guzel bir sistem degil rütbe vercez die bir suru oyuncuyu x fire ye kaçırdınz serwerlar bos mutlumusunz?

Sınırları as imkansıza inanma..

TİK2
Oyuncu
31 Temmuz 16:06 %0
paylaşım için saol

^5AES
Üsteğmen
Üsteğmen
31 Temmuz 16:29 %0
alıntı:
Gönderen: erenzeren
rütbeme nerden bakabilirim

sağ üst köşedeki erenzeren yani kendi adının yazdığı bölmeye bak

gancev50
Yüzbaşı
Yüzbaşı
31 Temmuz 21:58 %0
alıntı:
Gönderen: gancev50
slm arkadaslar benim sorunum şu oyunun tüm gereksinimlerini yerine getirme me ragmen sever lere girememekteyim yamalarını da yükledim
ama olmuyor
be uzun zamandan buyana cod2 oynayamıyorum biraz hastalıgım vardı
eger yenı degişiklikler oldu ise yardımcı olurmusunuz ...plz...

Co0L>TwiLLiQht
Çavuş
Çavuş
31 Temmuz 23:08 %0
Ama ben kullanıcı bilgilerine nerden bakıldıqını bılmıorm :S solermısınız soleresenız iii OLr

Sayfa: « 1 2 3 4 5 .. 21 22 23 24 25 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Beklediklerimiz:   Need For Speed: ProStreet | StarCraft 2 | Crysis | Team Fortress 2 | Quake Wars | Spore    Konsol: Playstation 2 | Nintendo | Xbox  Â