Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
19/11/08 13:50 Toplam 107 oyuncu 50 sunucu 871 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Konu Dışı
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Börgır king

ieL
fakirdik

04 Temmuz 13:41 %0
alıntı:
Gönderen: Tora

Hani fakirdiniz siz?
Ex ve sen Burger King'den ya da sitesinde çıkmıyorsunuz.
Bu arada bu hukukçular acıbadem'deki mi?

fakiriz kardesim allah allah.para fln verdigimiz yok.
eve getirdiklerinde corvi ustlerine atlıyo,wag bacaklara,exle ben de kollardan tutuyoruz,redo da alıp nevaleyi kacıyo.
hukukcular,mecidiyekoy ile cevahir arasında kalan yeni acılan borgır.eskiden en yakın mecidiyekoy burger dı artık burası.servisleri de hızlı baya.15 dakkaya teslim ettikleri oluyor.

[UNDEFEATED]
Oyuncu
04 Temmuz 15:14 %0
dayanamadım bi whopper daha söledim,ohhh

Mythia!
Albay
Albay
04 Temmuz 15:26 %0
alıntı:
Gönderen: oakz

Aynı klasmandaki(?) dönercilerle kıyaslarsan döner daha leziz katılıyorum. Mersin'de Kukla Kebap ve Gündoğdu baya iyi yapıyordu zamanında.
Yalnız gece gece yemek konuları pek iyi olmuyor, kendini tutuyorsun yemicem yemicem diye en sonunda dayanamayıp yiyorsun. Eh tabi sonra göbek önde sen arkada

Gündoğdu'nun müptelasıyım ^^

Duvarlar Renkli Olsada Karanlıkta Ne Görebilirsin ki?Bir Köre Rengi Nasıl Anlatabilirsinki?

{SeU}iGh0$t
Oyuncu
14 Temmuz 20:51 %0
Biz ailecek İstanbul m1 real'e gidiyoruz orda Burger King'e girioz keççapların bide mayonezlerin tadı bi anormal ( KFC FOREVER :d)

Tora

14 Temmuz 21:05 %0
alıntı:
Gönderen: Midnight Cobra
Biz ailecek İstanbul m1 real'e gidiyoruz orda Burger King'e girioz keççapların bide mayonezlerin tadı bi anormal ( KFC FOREVER :d)

Burger King'in sosları meşhurdur. Buffalo, sarımsaklı mayonez, mustard, acı sos gibi sosları deneyin. Napıcaksınız standart mayonez, ketçabı.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

otafuku
Oyuncu
14 Temmuz 21:42 %0
Sarımsaklı mayonez müthiş

ieL
fakirdik

14 Temmuz 21:53 %0
alıntı:

Burger King'in sosları meşhurdur. Buffalo, sarımsaklı mayonez, mustard, acı sos gibi sosları deneyin. Napıcaksınız standart mayonez, ketçabı.

ranch sosu,şiddetle tavsiye ederim.
acı sosu cok acı,barbeku sosu da begenmedim.

Denas
Orgeneral
Orgeneral
14 Temmuz 21:57 %0
alıntı:

Çıtır baget tavukları seviyorsan Popeyes denemeni tavsiye ederim , sosları da harika yapıyorlar .

The more I learn, the more I forget. So why would I learn?
Denas

GD|MiCCheCk
Tümgeneral
Tümgeneral

paris

14 Temmuz 22:43 %0
ömrümde ne mcdonalds a ne de burger king e gittim
tek adresim var
mersin merkez dönerci suphi(zengin çocukları ve ameleler bir arada)

Türklük bedenimiz İslamiyet ruhumuzdur. Ruhsuz beden ceset olur.

^^40hL|Xasthur
Tuğgeneral
Tuğgeneral

Unknown Clan

14 Temmuz 22:46 %0
alıntı:
Gönderen: ieL

ranch sosu,şiddetle tavsiye ederim.
acı sosu cok acı,barbeku sosu da begenmedim.

Barbeku sosuna laf yok yucel Hem senin sevmediğin o sosu ben bi ara ekmeğe sürüp yemiştim heuheuheuh

www.myspace.com/sverses

otafuku
Oyuncu
14 Temmuz 23:58 %0
alıntı:
Gönderen: ^7/SS/^1MiCCheCk
ömrümde ne mcdonalds a ne de burger king e gittim
tek adresim var
mersin merkez dönerci suphi(zengin çocukları ve ameleler bir arada)

Türklük bedenimiz İslamiyet ruhumuzdur. Ruhsuz beden ceset olur.

böyle bir şey izmirde de var, köfteci ahmet şemikler camii nin orada. Adam eskiden mavişehirin girişinde anadol kamyoneti ile köfte yapardı hayatımdaki çoğu lüks arabayı ilk defa bu adamdan yarım köfte almak için 100 km yol tepip geldiklerinde görmüştüm.

otafuku
Oyuncu
14 Temmuz 23:59 %0
alıntı:
Gönderen: ^^40hL|DorukcaN

Barbeku sosuna laf yok yucel Hem senin sevmediğin o sosu ben bi ara ekmeğe sürüp yemiştim heuheuheuh
www.myspace.com/sverses

Sırf barbekü sos yüzünden 6 kilo almıştım bir ara desem inanır mısın? ya bir insan köftenin her tarafını sosa bulayıp yer mi deli gibi yiyordum.

^4hL|BeCKinSaLe
Orgeneral
Orgeneral

Unknown Clan

15 Temmuz 00:51 %0
alıntı:
Gönderen: ^^40hL|DorukcaN

www.myspace.com/sverses

la ben ne sos alirim ne aci ne baska bişe calisanlara uyuzluk olsun diye iki keccap iki mayonez alirim onlarida geri koymasınlar tekrardan diye acar iki bandirir birakirim nede olsa amerikan emperyalistin mallari codda hic amerikan olamam zati

Tora

15 Temmuz 02:16 %0
Acıktırmayın adamı ya. Ağzım sulandı gece gece
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Exmaniax
fakirdik

15 Temmuz 02:26 %0
süt ve kekle tıkadım kendimi

mojito ?!
Oyuncu
15 Temmuz 02:39 (15/07, 02:41) %0
Ya böle gece saat 3 lere geliyo çok acıkıyorum sağlıksız bişiyler yiyesim geliyo Toranın konusu vardıda onlarda çok hafif(doyurucu olsada) bana böle gecenin 3ünde yencek saglıksız doyurucu über züber fatal bişiy lazım mesela bu saatte whopper filan iyi gider yerim yani

ieL
fakirdik

15 Temmuz 03:41 %0
sabah butunleme var 11 de.
malum sabahlıyoruz istatistik dersiyle.kimseyle bu kadar icli dıslı olmamıstım,dusunun kadınların kac cocuk yapıp kacının aynı anda calısmaya devam ettigi hakkında bi soru var ki,o sorunun hazırlanmasında emegi gecen herkesi insanlıga davet ediyorum."nufus sayım memuru" olacaz sanki.notlar bile kendinden gecti.karnımdan da garip sesler geliyor.ulan az once calısırken biseyim yoktu bu yazıya basladım gozlerimden uyku akmaya basladı.

kolonyağ
fakirdik

15 Temmuz 04:59 (15/07, 05:01) %0
double whopper, büyük seçim, pepsi, bol ketçap, sarımsaklı mayones, 6lı chicken fries.. yüzlerce patates cipsi. istiklalin başında şemsiyenin altında akşam üstü yemenin zevki hiç bişide yok. milleti izle. muhabbetini yap, nevizadeye git iç. 13 küsüre alınabiliyordu hepsi sanırsam. Tabi nevizade fiyatı buna dahil değğil

<cL>Experiens
Orgeneral
Orgeneral
15 Temmuz 08:20 %0
ben hic Börgır king .mc donald(nasi yaziliosa artik ) vs vs yerlere gitmedim abi yasik bize biz fakiriz 5 yil onceden kalma whopper leri yiyoz cope atilanlari yiyoz (( fakiriz bizz

sabah sabah icim gıyıldı patates kızartım kndim bari xD
| Shet | xD

M4Rilyn
fakirdik

15 Temmuz 18:22 %0
şu salk whooper da ne buluosunuz ya..bildiin mangal eti..artı et plastik gibi tadı yok tuzu yok...mc royal abicim

Tora

15 Temmuz 19:01 %0
alıntı:
Gönderen: M4Rilyn
şu salk whooper da ne buluosunuz ya..bildiin mangal eti..artı et plastik gibi tadı yok tuzu yok...mc royal abicim

:cici
Whopper anlayana zaten

M4Rilyn
fakirdik

15 Temmuz 19:03 %0
yaa geç.lost u beğenen adam whooper ı da beğenir zaten

alıntı:

:cici
Whopper anlayana zaten

Sayfa: « 1 2 3 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Beklediklerimiz:   Need For Speed: ProStreet | StarCraft 2 | Crysis | Team Fortress 2 | Quake Wars | Spore    Konsol: Playstation 2 | Nintendo | Xbox  Â