Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/09/08 03:12 Toplam 127 oyuncu 47 sunucu 487 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 4
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Kalıcı konu: Call of duty 4 mw multiplay için bilgiler

djayvaz
Oyuncu
02 Mart 16:01 %0
arkadaşlar ben oyuna giriyorum biraz oynuyorum sonra NOTİCE diye bi başlık altında bişiler yazıo sorunu mu nasıl çözebilirim cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

<cL>JUBA
Yarbay
Yarbay
04 Mart 21:40 %0
onu bunu bırakın oynasana çok yanlış yaptı PB ne ya çok kızıyorum ama çok gıcık bir program ya ne yapıyom ediyom ama bir türlü olmuyo kaldırılsın lütfen şu iblis program allah allaaah

djayvaz
Oyuncu
06 Mart 19:13 %0
ya bende PB yi indirdim ama bi bok olmadı aq bi yardımcı olursaanız sevinirim...

ermefs
Yüzbaşı
Yüzbaşı
07 Mart 00:28 %0
ya bu punk buster midir nedir bilen biri bi anlatsında oynuyalım ya
atıp duruyo oyundan ne yapmamız gerekiyo bi açılarsanız sevinicez?

Kr4l
Oyuncu
08 Mart 22:40 %0
Beyler benim derdim başka bir türlü oynayamadım su oyunu intrnetten.oyunu yukledım 1.4 yamasınıda yukledım oyuna gırıorum 2 dk gecmeden punkbusterle ıngılı bır hata verıo onuda update edıyorum yıne olmuo bana su ısı anlatan arkadasıma cok tsekkur ederın ve rıca edrım cvp verırs dırek bana msaj atarsa sevınırım

questosera
Yarbay
Yarbay
12 Mart 14:57 %0
Ben 39 level oldum. Level 1 deki silahları kullanabiliyorum. Yeni silahlar ne zaman almaya başlayacağım. Lütfen yardım

BaFeoN.
Oyuncu
22 Mart 16:12 %0
alıntı:
Gönderen: djayvaz
ya bende PB yi indirdim ama bi bok olmadı aq bi yardımcı olursaanız sevinirim...

ahuhauhsd bu ne ya

gancev50
Yüzbaşı
Yüzbaşı
03 Nisan 23:25 %0
SLM ARKADASLAR BEN BİR TÜRLÜ OYNASANADAN OYUNA GİREMİYORUM YANALARIDA YÜKLEDİM SÜREKLI HATA VERMEKTE 1.5 YÜKLEDİMYİNE OLMADINE YAPMALIYIM DEVAMLI ''ERRO''
YARDIM..!!11

<4p0>~<3590>
Tümgeneral
Tümgeneral
14 Nisan 20:19 %0
s.a. freezeron bişi sorcam bu prestige mod ne? açıklarsan sevinirim. şimdiden tşk.ler

Freezeron
Oyuncu
15 Nisan 11:01 (15/04, 11:02) %0
alıntı:
Gönderen: c.c.k_r.m.z.n
s.a. freezeron bişi sorcam bu prestige mod ne? açıklarsan sevinirim. şimdiden tşk.ler

Konsoldaki cod4 versiyonları için geçerli birşey o, pcde yok. Lvl55 olduktan sonra istersen, nickinin yanında farklı bir amblem cıkarmak icin lvlini tekrar 1e resetleyip oyuna tekrar baslıyorsun. Actıgın tum perk, silah, kamuflajlar vs gidiyor.

<4p0>~<3590>
Tümgeneral
Tümgeneral
15 Nisan 17:16 %0
alıntı:
Gönderen: Freezeron

Konsoldaki cod4 versiyonları için geçerli birşey o, pcde yok. Lvl55 olduktan sonra istersen, nickinin yanında farklı bir amblem cıkarmak icin lvlini tekrar 1e resetleyip oyuna tekrar baslıyorsun. Actıgın tum perk, silah, kamuflajlar vs gidiyor.

ok. saol

talukat50
Yarbay
Yarbay
16 Nisan 21:02 %0
selamun aleykum

bigadiclee
Oyuncu
19 Nisan 09:23 %0
Sa Beyler.Ben cod4 ü online oynamak için herşeyi indirdim kurdum.1.5 patch falan.
Oyuna gırerken tam takım secerken dıssconned yazıyor ve atıyor.Lütfen yardım edebilirmısnız

siberforza
Oyuncu
19 Nisan 19:24 %0
abi ler call of duty 4 1.5 versionu olmuss da patch i nerden indirioz nolur soyleyin

siberforza
Oyuncu
19 Nisan 20:51 %0
abiler yaa ben herseyi yukledim oyuna girerken resim gelio yaa orasi fullenio sonra watingh ofter players gelio onu da bekliom bekle bekle bitmio en sonun da DC disconnet verio.napmam lazim burda ustüne baska yama mi yüklencek yardim edin nolur

^4-[SAT_SAS]-
Oyuncu
24 Nisan 21:12 %0
tşkler kanka

punisher9080
Oyuncu
23 Mayıs 22:15 %0
arkadaşlar ben daha burada yeniyim mesela call of duty 4 e girecem internet üzerinden nasıl girebilirim bir yardım lütfen şimdiden sağolun

WwC|Ashil man
Oyuncu
29 Mayıs 22:19 %0
saol kardes elıne saglık

PnT|LiveGrenade
Teğmen
Teğmen
11 Haziran 09:51 %0
Ellerine Sağlık Kardeşim

[GT]Openfire
Albay
Albay

GOLDEN TRIGGERS

16 Haziran 01:20 %0
Benim maruzatım adminlerden COD2 de klan işleri ve organzayonları tıkır tıkır yürürken COD4 de alacağımız bir onaya bile haftalarca bekliyoruz. COD4 adına adminlerin yetersiz olduğunu düşünüyorum.

Saygılar.

Let's Do This

RYAN7R
Tümgeneral
Tümgeneral

R10

30 Haziran 12:49 %0
eline koluna gözlerine sağlık

AwMoWnS
Oyuncu
05 Temmuz 18:53 %0
Ben kitimi Sniper olanlar icin en iyisini yaptim ...

Perkler

Mavi : Claymore x2

Kirmizi : UAV JAMMER

Yesil : Iron Lungs

---

Silah Eklentiler

Eklentisiz Kullanin Agop Eklemeyin ...

Secmeniz Gereken Renk : Otlu Yerlere Göre - Yesillikli Renkler ... --- Geceler Icin Mavi ve Digital --- Kirmizi ise cakas atmak icin

---

Yaniniza Alinacak Silah : Gold Desert Eagle - Desert Eagle [Gold Daha SIK duruyor]

---

Istediginiz Tür'de Kiti Söyleyin Size Neler Ekliyeceginiz Söyliyim ... Bana Msn#inizi Ö.M den atabilirsiniz .... Ben Eklerim Sizi. ..

WwC|Kama-Sutra
Teğmen
Teğmen

World winner Clan

14 Temmuz 20:52 %0
saol bilmediklerimizi öğrenmiş olduk

Maceraci 6
Yarbay
Yarbay
21 Temmuz 13:07 %0
yazdıkların için saol bilmedikleim vardı.onları öğrendim.

tovbekar61
Oyuncu
26 Temmuz 18:46 %0
arkadaşlar lutfen yardım edın allah rızası ıcın.ben call of duty 4 1,6 yamasını ındırdım ama kuruluma gelınce hep uyarı yazısı verıyor.neden arkadaşlar.ben cod 4 oyununu sıngle olarak bıtırdım ve oyunu sıldım yamanın yuklenebılmesı ıcın oyunu tekrar yuklememmı gerekır arkadaşlar.sadece yaması yuklenmış oynanmazmı bu sıteden.hıc onlıne oynayamadım lutfen yardımcı olun.

Sayfa: « 1 2 3 4 5 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: