| Yazar | Konu: Wh olayına bir care..! |
| Üsteğmen |  | 14 Temmuz 19:07 %0 | |
|
wh kullananların sayısı gun gectıkce artıyor neden ? ve bu Sekıldekı bır sunucunun wh olayına karsı bır cod yanı hilenın kullanılmamasını saglayacak bır program yapılması bu sekılde oyun bılmeyen ve oyunu bozan kısıler sunucuya baglanması aksı taktırde kullanıcı hesaplarının ıptal edılmesını onemle rıca ederım ben DaRKNEsS YanI ]{iNg. ılGınıZe TeSekkurLerw.
www.OyNasana.COm ONemLı BIr sUNUcuDur. |
| |
|
|
Yarbay
GENC OSMANLILAR

|  | 14 Temmuz 19:11 (14/07, 19:12) %0 | |
|
| Bu konu forumda en az 100 kere açılmıştır. Rekora doğru da koşuyor |
| |
| Oyuncu |  | 14 Temmuz 19:46 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: josef stalin
Bu konu forumda en az 100 kere açılmıştır. Rekora doğru da koşuyor
Ne yapsın millet bıkmış artık.Adamı uyarıyorsun üstüne pişkinlik yapıp demo alsana diyor bide.
Allah'a Olan Saygımız İle , İnsana Olan Sevgimiz İle , Sevdayla Çalan Ülkümüz İle , Güneşle Birlikte BİZ Geleceğiz.. |
| |
| Yüzbaşı |  | 14 Temmuz 20:03 (14/07, 20:03) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^1|LoS|^9Albay
Ne yapsın millet bıkmış artık.Adamı uyarıyorsun üstüne pişkinlik yapıp demo alsana diyor bide.
Allah'a Olan Saygımız İle , İnsana Olan Sevgimiz İle , Sevdayla Çalan Ülkümüz İle , Güneşle Birlikte BİZ Geleceğiz..
Daha bugün karşılaştım böyle bir tiple. Adam hile kullanıyor ve çaktırmamaya çalışıyor ama o kadar komik bir durumda ki, haberi yok. O elemanla 2-3 harita oynadım. Hile kullandığını daha ilk haritada anlamıştım ama son haritaya kadar sustum. Hileci şahıs hem kendisi hile kullanır hem de kendisini vuran her elemana hilecisin der. Artık dayanamayıp adamı uyardım. Tepkisi de söyle oldu; "Ben 4 yıldır oynuyorum bu oyunu, süper oynamak suç mu?" Ardından "demomu al" demez mi? Gelde monitöre kafa atma! |
| |
| Albay |  | 14 Temmuz 20:16 %0 | |
|
wh ye çare git xfirede oyna!!!. osn de oyun oynamakmı git işlemcini yak daha iyi
"One death is a tragedy. A million deaths is just a statistic" |
| |
| Oyuncu |  | 14 Temmuz 20:24 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^5Courage
Daha bugün karşılaştım böyle bir tiple. Adam hile kullanıyor ve çaktırmamaya çalışıyor ama o kadar komik bir durumda ki, haberi yok. O elemanla 2-3 harita oynadım. Hile kullandığını daha ilk haritada anlamıştım ama son haritaya kadar sustum. Hileci şahıs hem kendisi hile kullanır hem de kendisini vuran her elemana hilecisin der. Artık dayanamayıp adamı uyardım. Tepkisi de söyle oldu; "Ben 4 yıldır oynuyorum bu oyunu, süper oynamak suç mu?" Ardından "demomu al" demez mi? Gelde monitöre kafa atma!
Eee öyleler işte napacan.Çare yok adminlerde diyorki demosunu alın bize yollayın.Adminin görevi bunlar benim bildiğim.
Allah'a Olan Saygımız İle , İnsana Olan Sevgimiz İle , Sevdayla Çalan Ülkümüz İle , Güneşle Birlikte BİZ Geleceğiz.. |
| |
Yarbay
GENC OSMANLILAR

|  | 14 Temmuz 20:41 %0 | |
|
xfire burdan daha beter, hile almış başını gitmiş. xfireden kaçanlar buraya geldi ama burasıda gitgide bozuluyor.
alıntı: Gönderen: Fighter.
wh ye çare git xfirede oyna!!!. osn de oyun oynamakmı git işlemcini yak daha iyi
"One death is a tragedy. A million deaths is just a statistic"
|
| |
| Albay |  | 14 Temmuz 21:10 (14/07, 21:24) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: dm11
---
hayatimda ilk kez senin o xfire dedigin yere gittim dakka bir gol bir hile yok olmaz dedigin yerde 20 kisilik full kadroda 2 kiside bariz hile vardi bunlar tespit edebildiklerim hem birde sunu anlamiyorum madem bu kadar sikayetcisin osn den nedenhala buralardasiniz ey guzel insan
Once Vatan...
ben orda hile yok demedim osn deki kadar çok yok bu site online oyun işini bıraksın bence yada bu işin bi çaresini bulsunki buda imkansız gibi gözüküyo. sen hayatında ilk defa girmişsin sana denk gelmiş yapıcak bişi yok ama tam tersini düşünelim xfire den osn ye ilk defa girsen nasıl hissederdin? yada nasıl görürdün osn yi? ben buraya oyun oynamaya geliyolarm servere giriyorum 2 tane hileci ne soran var ne demosunu alıcam diyen var adam açmış aimini bizim millette saf saf oynar ki bunlarlamı uğraşıcaklar onlarda haklılar kısacası tanıdığımız yazılarını okuduğumuz oyunlarını gördüğümüz iyi oyuncular artık osn de oynamıyolar sadece forumda görürsünüz size bi dünya adam sayarım osn yi bırakan sadece formunda takılan...
| |
| Tuğgeneral |  | 14 Temmuz 21:13 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^1|LoS|^9Albay
Allah'a Olan Saygımız İle , İnsana Olan Sevgimiz İle , Sevdayla Çalan Ülkümüz İle , Güneşle Birlikte BİZ Geleceğiz..
evet öyle pişkinlik yapanlar olabilir ama bizde bir iki adam vurduğumuzda direk wh var diyolar onlarla muhattabmı olcam bende demo al diyorum başka çare varmı ?
kimine göre kralım, kimine göre yalanım ama merak etmeyin adamına göre adamım!!!! |
| |
Tümgeneral
paris

|  | 14 Temmuz 22:45 %0 | |
|
artislik yapma da sd12 ye gel wh olup olmadığını anlarsın^^
alıntı: Gönderen: Fighter.
"One death is a tragedy. A million deaths is just a statistic"
Türklük bedenimiz İslamiyet ruhumuzdur. Ruhsuz beden ceset olur. |
| |
. |
| Albay |  | 15 Temmuz 00:14 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: dm11
bundan baska bir nick varmidir kullanirmisin bilmem ama 4 aylik mazin le bu kadar isyanlari oynaman hos degil elbette hile yapanlar var olacaktirda onlar ancak ve ancak oynamasini bilmeyen sosyal yasantilarinda **** olan bir statuye gelememis ve cogunlugu cocuk olarak nitelendirdigimiz kisilerdir peki bu hilenin onune gecilir mi bir sekilde bence gecilir yani bence cok iyi oyunculari secip bunu tercih yani oylamayada koyabilirler birazcik yetki verecekler o an hile yaptigini tespit ettigi yada supelendigi kisiyi izleyip demo aldiktan sonra oyundan atabilecek daha sonra o demo yoneticilere gidecek ve ceza caydirici olarak ne gibi mesela hile 1 sene kufur 6 ay kufur ve benzeri icerikli hakaret kisalatmalar oyunda huzur kaciracak davranislarda bulunmak ne gibi mesela milleti fitlemek sende sunda bunda hile var demek oyunda abup sabuk haraketler yapmak ne gibi mesela kendi adamlarina bomba atip spec olmak yada cikis yollarini kapamak bu gibi cezalarda 3 aydan baslicak sonrasinda yeni bir sistem uzerinde durulcak mesela hani bir yere bagis yapmak istedigin zaman v lerde goruruz iste sunu yaz gonder 5 ytl yada 50 kontur hesabindan gidiyor onun gibi birsey olabilir mesela uye olanlarin hepsine bu yapilabilir cep telefonlarindan verilen bir numaraya isim soy isim yazip 250 kontur gibi gondericeksin yada verilen bir hesap numarasina 30 ytl yatircaksin isim soy isim gibi ve o kisi hile yaptigi an banlanack en az 1 sene ve sonrasinda o kisinin bir daha 30 milyon verip uye olmasi gerekecek bu sekilde birsey olursa o zaman onune gecilebilir tabi suan yeni uyeler icin degil eski uyeler icinde gecerli olsun mesela bende bilsemki bu tur birseyler yapacaklar her uye olandan 30 ytl alacaklar 1 kisinin tek bir kullanici adi olacak ve hilesinden aninda banlanacak 2. uyelik icin bile en az 1 sene gececek ve onu vermis oldugu ilk 30 milyondan daha fazla 100 milyon verecek bak o zaman sen hile felan kaliyormu simi bazilari diyebilir madem paran var ozel uye neden olmuyorsun her zaman gelen birisi degilim ilk neden bu ve diledigin zaman cokda beklemeden server lere girebiliyorum 2 . neden bu ama desin osn cok daha guzel seyler yapacaz elinizi atin cebinize gonlunuzden ne gecerse kendi adima 20 ytl ortalama bir para yatirmaya dunden raziyim suan bunlari yazarken 26 saattir ayakda ve calisiyor olmanin vermis oldugu yorgunlukla yaziyorum uzun ve karisik gibi oldu biraz sanirim ama dikkatli okundugu zaman aslinda anlasilmicak hic birsey yok yani sonuc olarak eger birseyler istiyorsak iyiligimiz icin herkez elini birazda olsa tasin altina koyacak aslinda elini degilde parmagini hatta parmaginin ucunu
Once Vatan...
tamam güzel yazmışsın ama millet buraya oyun oynamaya geliyo milletin wh sine aimine demo almaya değil osn bişeylerde başarılı olmak istiyosa o özel üyelerden reklamlardan aldığı paranın hakkını versin en azından hileyi ortadan kaldırmasada pb koyar servere her önüne gelen hileyi indirip geliyo osn ye hadi cod4 te o kadar çok yok ama cod2 de kaynıyo bununlada bitmiyo bunları klana alıyolar ne yüzsüz adamlar gördüm hileci adama ezi k diyo aşşağlıyo halbuki kendisindede var düşünün artık adamlar daha 25 kill de adam olmuş 50 kill klanıma gelirmisin diyen bile gördüm böle adamlara. ayrıca ben 2006 dan beri burdayım yeni değilim
| |
| |