Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
19/11/08 14:31 Toplam 121 oyuncu 50 sunucu 812 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Call of Duty » Call of Duty 4
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Cod un etkileri :p

10*** ZiFiR
Korgeneral
Korgeneral

IMP3RIAL Sh4rpShooTR: "0TT0M4N"

13 Temmuz 03:22 %0
tek manyaq ben deilmişim demekki

METAL G3AR SOL1D 4 ,PS3 almak için yeterli bi sebep

mojito ?!
Oyuncu
13 Temmuz 03:58 (13/07, 03:59) %0
Ya şu san andreasın onlineı varmış oynasakmı ping sorunu filan yoksa hani olmayan bombadan kaçıyoruz bi anlamı olsun kanlı canlı player öldürelim

falkon88
Binbaşı
Binbaşı
13 Temmuz 11:12 %0
alıntı:
Gönderen: AwMoWnS
Bende Rüyamda Barrett 50. .KaL ile adamlari vuruyordum Öyle biryere Pusmusumki Kimse beni görmeden gelen geceni öldürüyorum tabi rüyamda pustugum yeri bilmiyorum ... Sonra bir arada Elimde ayakkabi vardi ... Cod 4 de adamlara ayakkabi atinca ölüyorlardi Birinin kafasina attim HS

Bi ara OCEm tayfasıyla sabahtan aksama kadar hq oynuyoduk benim ruyama da pipeline girdi hq oynuyoduk

10*** ZiFiR
Korgeneral
Korgeneral

13 Temmuz 12:44 %0
san andreas online bilmemde ben geçen sene ilk kez o oyunu ps2 de oynadım multisi vardı. 2 tane manyaq katliam yapıyoduk
şimdi pc de multi seçeneğine hiç rastlamadım belki ayrı bi patch istiyodur.

AnTi Terror.tr
Oyuncu
13 Temmuz 12:46 %0
Saklanbaç oynarken 6 basıp radar acıyorum... : P pehehe

If you run you'LL only die tired..

<cL>sLim.
Yarbay
Yarbay
13 Temmuz 14:04 %0
alıntı:
Gönderen: <cL>Try2CutMe
Bazen rüyamda Cod4 oynuyorum . Almışım p90 i cikmisim rusha . Öldürende yok . Air atamiodum ama

ahaha ne adamsın lem

burried deep, forever presumed dead...

RPG|HiCo
Orgeneral
Orgeneral

Rahatsız Pesimistler Grubu

13 Temmuz 18:23 %0
abi en komigide su oluyo;
Yolda yürüorm mesela bi baktıgım yere iki defa bakiorm.
Sürekli kafamı saga sola ceviriorm
Biktim la
Yolda yürüyemez olduk
Hatta bazen köseleri zıplayarak falan döndügüm oluyo

|R&G|Sunta
Tümgeneral
Tümgeneral

R&G (COD) alt clan

13 Temmuz 23:16 %0
Aniden (gerçek hayatta) önüme birisi çıktımı "v" ye basmaya çalışıorum. (yine gerçek hayatta) Elimde silah olmasa bile silahimi doldurmaya çalışıorum. Bir yere koşarak gideceksem shift tuşu arıyorum. Eğer odamda ders çalışacaksam, kimse rahatsız etmesin diorsam clay kurmaya çalışıorum. Her a veya b yazan yere bomb kurmaya çalışıyorum. Durmadan elimde kahverengi üstü yırtık bir çanta -içinde, üstünde "boom" yazan bir telefon, gri renge boyanmış sosisler ve telefon kabloları olmak kaydıyla- ile dolaşıyorum. Yardım edin TOHTUR BEY kurtarın beni bu meretten. x-D

*OZZY*.
Orgeneral
Orgeneral

GoreFest

14 Temmuz 03:05 %0
rüyamda elimde m4 vardı bizim sınıfla sd oynutorduk ama birbirimizi rehin alıyorduk ne alakaysa 2 rehin almıştım biri benim arkadaşımı rehin almıştı götürüodu onu kurtarmıştım diğeride yine sınıftan bi kızdı
sonra uyandım ama keşke uyanmasaydım daha işkence yapacaktım

Mythia!
Albay
Albay
14 Temmuz 09:06 %0
Geçen sahilde yürürken bi duvarın arkasından veledin biri lazeri yere tutuyordu clay var diye bi tırstım ki anlatamam

Kah Çıkarım Gökyüzüne Seyrederim Alemi;Kah İnerim Yeryüzüne Seyreder Alem Beni!..

/R&G/öZgÜr
Yüzbaşı
Yüzbaşı

ÖnCe SaYGı SoNRa Call Of

14 Temmuz 11:49 %0
bnde yolda yürürken sürekli catilara bakiyom biri r700 le beni indirmesin diye

Vur Ama Öldürme!!!

10*** ZiFiR
Korgeneral
Korgeneral

14 Temmuz 14:35 %0
siz benden daha psikopat çıktınız.

mojito ?!
Oyuncu
14 Temmuz 14:37 %0
bi program indiriyomuşsun ondan serverlara giriyomuşsun filanda ping cok oluyo diyenler var ama olsun SİJEY için deger

alıntı:
Gönderen: Solid ZiFiR
san andreas online bilmemde ben geçen sene ilk kez o oyunu ps2 de oynadım multisi vardı. 2 tane manyaq katliam yapıyoduk
şimdi pc de multi seçeneğine hiç rastlamadım belki ayrı bi patch istiyodur.

10*** ZiFiR
Korgeneral
Korgeneral

14 Temmuz 16:48 %0
alıntı:
Gönderen: #gF#Mojito*
bi program indiriyomuşsun ondan serverlara giriyomuşsun filanda ping cok oluyo diyenler var ama olsun SİJEY için deger

ewet sijey için değer. online ortamda şehir olsa ya. şehre gidince bi çete seçip oyuna katılcan. sokak çatışaları fln. çok güzel olr. bi nevi strateji+fps oyunu gbi

Pardus>TABANCA
Albay
Albay
15 Temmuz 14:21 %0
yav ben başka oyunlar oynarken karşıma düşman çıkınca v ye basıyom biçak atçak sanıyom sonrada ölüyom.hatta bazen reflex olarak gerçektede biri yanımdan geçerken bıçak sallıyomuş gibi yapıyom elimle

[FhR]BugyBJK
Yüzbaşı
Yüzbaşı
24 Temmuz 17:46 %0
alıntı:
Gönderen: falkon88

Bi ara OCEm tayfasıyla sabahtan aksama kadar hq oynuyoduk benim ruyama da pipeline girdi hq oynuyoduk

ah ocem ah kod tabanca ben la bende codun etkisi heraldi bıraktığımda kalça kemiğim kırılmış olcak her gün en az 2 defa korkudan sandalyeden düşüyorum lütfen önüme aniden çikmayin

Sayfa: « 1 2 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Beklediklerimiz:   Need For Speed: ProStreet | StarCraft 2 | Crysis | Team Fortress 2 | Quake Wars | Spore    Konsol: Playstation 2 | Nintendo | Xbox  Â