| Yazar | Konu: Geri dönüş: |
| Oyuncu |  | 12 Temmuz 19:12 %0 | |
|
Forum destekçim
H.g abi 
Bla Bla Bla... Yes,Dear! |
| |
|
|
Unknown Clan

|  | 12 Temmuz 19:13 (12/07, 19:14) %0 | |
|
Sanada saygılar, yeni klanınız hayırlı olsun umarım her şey istediğiniz gibi olur.Bu arada artık şu ctf yi bırakın bea gelin sd ye...
www.myspace.com/sverses
|
| |
FonDip

|  | 12 Temmuz 20:58 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: dm11
neden banlanmistin
Once Vatan...
niye bu kadar meraklısın? |
| |
| Yarbay |  | 12 Temmuz 21:28 %0 | |
|
| abi ben bunu anlamıyom neden bırakamıyonuz cod2 yi ben 1,5 sene oynadım çat diiye de bıraktım oyunu 7-8 aydır girmiyom hiç |
| |
FonDip

|  | 12 Temmuz 22:24 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: dm11
sende fena degilsin merak konusunda
iyi arkadaslarimizdan birisi merak ettim ve yazdim rahatladin mi simdi kardesim yoksa cok daha detayli anlatmam gerekir mi bir sonraki mesaj da
Once Vatan...
bu kadarı kafi : / |
| |
 Orgeneral
AbLe

|  | 12 Temmuz 22:28 (12/07, 22:31) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^^40hL|DorukcaN
Sanada saygılar, yeni klanınız hayırlı olsun umarım her şey istediğiniz gibi olur.Bu arada artık şu ctf yi bırakın bea gelin sd ye...
www.myspace.com/sverses
ben gelirim sd 12'ye görmüşsündür belki. |
| |
 Orgeneral
AbLe

|  | 12 Temmuz 22:30 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: |TURKO|BrainiaC*
slm sevgili osn ailesi evet uzun uzun düşündüm galiba olmuyor. bırakılmıyor bu oyunda burdaki güzel ortamda ve ben bu hasrete fazla dayanamıyıcam artık ban da yemiştim 1 aylık oda bitiyor. geri dönüyorum beni tanıyan tanımıyan tanıyacak herkese slm olsun oyunlarada buluşmak ve zevkli anlar geçirmek dileğiyle |TURKO|kardeşli ADI ALTINDA olgun kendini bilen insanlardan oluşan bir klan kuruyoruz bunuda tum oyuncular gelip takım hazır olduğunda klan formuna duyrulucaktır saygılar sevgiler.
HAYATTA BİLDİĞİM TEK BİR ŞEY VAR ODA HİÇ BİR ŞEY BİLMEDİĞİMDİR..
nerelerde kaldın be abi dönmene sevindim hoşgeldin tekrar aramıza.  |
| |
Unknown Clan

|  | 13 Temmuz 00:16 %0 | |
|
Maalesef 1 aydır oyun oynayamıyorum tatil güzel ama oyunu bu kadar özlücemi tahmin etmemiştim.Kısmetse 2 ay sonra yeniden serverlardayım...
www.myspace.com/sverses
alıntı: Gönderen: |TURKO|suikast
ben gelirim sd 12'ye görmüşsündür belki.
|
| |
FonDip

|  | 13 Temmuz 13:16 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: |TURKO|brainiac
harbie kardeşim slm sana da bekliyorum ctf e özledim =)
giremiyorum ki bir yere asdasd xD |
| |
| Oyuncu |  | 15 Temmuz 03:12 %0 | |
|
teşk. kardeşim oyunda buluşmak dileğiyle=)
Abicim 3 saattir S24 de seni bekledim ama gelmediN 
Bla Bla Bla... Yes,Dear! |
| |
. |
 Korgeneral
AbLe

|  | 15 Temmuz 20:05 %0 | |
|
slm sevgili osn ailesi evet uzun uzun düşündüm galiba olmuyor. bırakılmıyor bu oyunda burdaki güzel ortamda belki ben hatalıydım yada her neyse artık kapanmış bir konuyu tekrar açmaya hiç gerek yok hepsinin üstünü çizip yeniden başlamak istiyorum ve ben bu hasrete fazla dayanamıyıcam yediğim ban 1 aylıktı haklı yada haksız öle böle gecti. bu sürede kendi hatalırımdan bir çok ders çıkardım ve herkesin hatası olduğunda tekrar düşünüp sağlıklı bir karar alması dileğiyle geri dönüyorum beni tanıyan tanımıyan tanıyacak herkese slm olsun oyunlarada buluşmak ve zevkli anlar geçirmek dileğiyle bu günden itibaren tekrar ctf servrlarındayım.|TURKO|kardeşliği ADI ALTINDA olgun saygılı kendini bilen insanlardan oluşan bir klan kuruyoruz bunu da burdaki 2.5 yıllık ctf deneyimlerimizden ve kurduğumuz dostluklardan sağlıklı bir ekip kurup davet yolladığımız son bir kaç oyuncu arkadaşımızın katılımıyla takım hazır olduğunda klan formuna duyurucaz. iddalı da olucaz maçlarıda kabul edicez burda yada kendi servrımızda. işin tadı burda zaten=) |PnS| klanında geçirdiğim ve orda tanıdığım insanlara da ayrıca çok teşekürler.kendilerine bu saaten sonra başarılar diliyorum |PnS|klanıyla hiç bir bağlantımız|TURKO|kardeşliği klanı olarak yoktur. bu oluşum kendi başına ve yeni gelişen bir olaydır. bu sefer tertemiz bir sayfa açtım açtık hem kendim ve klanım adına öyle olması dileğiyle
saygılar sevgiler.
hayırlı olsun serkan abı guzel wakıt gecırmenız dılegıyle |
| |
| |