Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
04/12/08 19:59 Toplam 254 oyuncu 50 sunucu 1173 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Konu Dışı
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Kıl dönmesi illeti

coNv.
Oyuncu
05 Temmuz 19:34 %0
geçmiş olsun kardeş.

While You Burn At The Stake,I Dance With The Flames

<cL>Experiens
Orgeneral
Orgeneral
07 Temmuz 14:05 %0
^1|LoS|^9Albay

kardes grcekten gecmis olsun ve dierleride ..
bu arada benimk basima bole bise gelirse ayakta oynarim artik CoD-4 ü

^1|LoS|^9Albay
Oyuncu
07 Temmuz 15:24 %0
alıntı:
Gönderen: h$>Experiens
^1|LoS|^9Albay
kardes grcekten gecmis olsun ve dierleride ..
bu arada benimk basima bole bise gelirse ayakta oynarim artik CoD-4 ü

haha imkanı yok canım benim hadi kışın olursan belki oynarsın oda biyere kadar ancak yazın olursan yandı gülüm keten helvam

<cL>Experiens
Orgeneral
Orgeneral
08 Temmuz 13:43 %0
alıntı:
Gönderen: ^1|LoS|^9Albay

haha imkanı yok canım benim hadi kışın olursan belki oynarsın oda biyere kadar ancak yazın olursan yandı gülüm keten helvam

yazin ne oluyoki xD

uce
Kablo İnternet Ekibi

08 Temmuz 14:04 %0
Geçmiş olsun.

Herbie
FonDip

08 Temmuz 14:14 %0
geçmiş olsun sabrını tüketme ama : /

^1|LoS|^9Albay
Oyuncu
08 Temmuz 20:07 %0
alıntı:
Gönderen: Herbie
geçmiş olsun sabrını tüketme ama : /

Saolasın çok zor birşey ama 15-30 yaş arası erkeklerde olduğu için mecbur çekecez

^1RedLabeL*
Tümgeneral
Tümgeneral
09 Temmuz 12:17 %0
alıntı:
Gönderen: ^1|LoS|^9Albay
Arkadaşlar ben bu beter hastalığı 2007'nin eylül ayında oldum 56 dikiş falan vardı arka tamponda sanki zorro beni öpmüş gibi kaba etimde '' Z '' harfi var şuan ve yeniden tekrarladı bu hastalık dün baktım yine akıntı var iltihap falan.Ben bu hastalığı bikere çektim ve Allah düşmanımın başına bile vermesin dedim.Mecburen bir süre sonra kışa doğru tekrardan olacam bu zıkkım ameliyatı.Yokmudur bu kıl dönmesi olmasın diye bir ilaç bir çare ? Yoksa bıktım yemin ederim 4 kere olan varmış bu ameliyatı kaba etimde et kalmicak lan ameliyat ola ola.Tuvalete oturamıyorsun.Çok kötü birşey ya.Bu ameliyatı önceden olan yada bu konuda herhangi bir bilgisi olan varsa lütfen bilgilendirsin beni.İntihar edecem lan yok bıktım ne biçim bişey bu kıl dönmesi.Tamda kuyruk sokumunda.

Cok beter bi durum biliorum bizim bi arkadasta oldu kil dönmesi amelyati ama dikis atmadilar Eger tekrarlarsa dikis attirma.

^1|LoS|^9Albay
Oyuncu
09 Temmuz 12:42 %0
alıntı:
Gönderen: RedLabeL

Cok beter bi durum biliorum bizim bi arkadasta oldu kil dönmesi amelyati ama dikis atmadilar Eger tekrarlarsa dikis attirma.

Açık bırakma yöntemiyle yaklaşık 6 ay boyunca pansumana gitmem lazım ki orasını geçtim ben o görüntüyü gördüğüm an zaten düşer bayılırım döner aynaya falan bakarım sürekli.Dikiş atınca noluyormuşki yani ?

^1RedLabeL*
Tümgeneral
Tümgeneral
13 Temmuz 16:39 %0
Dikis attiklarinda tam temizliyemiolarmis ve icerde ister istemez kil kaliomus ve tekrarliomus arkadas cok araştirdi öle oldu ve 3 ay civari yatti oturamadi ama suan bir problemi yok genelde dikis atilanlar tekrarlior die biliorum.

Only God Can Judge Me...

mojito ?!
Oyuncu
13 Temmuz 20:31 %0
Ya benim bir sorum olucak bu kıl dönmesinin sebebi nedir yani çok kıllı olmasımı o bölgenin.Yani herkes kıllarından arınsa (alksjdfha) bunun önüne geçemezmiyiz

Cristiano
Oyuncu
13 Temmuz 21:30 %0
çok kıllı olması ilede alakalı deil bazen kadınlardada görülüyor aynı bölgede. bende amelyat oldum birçok amelyat yöntemi var bu konuda biraz araştırmak lazım 6 farklı yöntem var benimki 15 günde geçmişti sadece ağrılar biraz zorlamaya başlıyor 1 ay sonra çok fazla bir şikayet kalmıo ufak ağrılar dışında yara açık bırakılarak pansuman gerektiren tedaviler var ben önermiyorum çok zor oluyor

^1|LoS|^9Albay
Oyuncu
14 Temmuz 11:39 %0
alıntı:
Gönderen: #gF#Mojito*
Ya benim bir sorum olucak bu kıl dönmesinin sebebi nedir yani çok kıllı olmasımı o bölgenin.Yani herkes kıllarından arınsa (alksjdfha) bunun önüne geçemezmiyiz

Yeni doğan bebeklerde bile olabiliyor.Tabi kıllada alakası var çok kıllı erkeklerde oluyor.Bayanlarda ise genital bölgede çok kıl olduğu için onlardada orda oluyor.

Allah'a Olan Saygımız İle , İnsana Olan Sevgimiz İle , Sevdayla Çalan Ülkümüz İle , Güneşle Birlikte BİZ Geleceğiz..

^1|LoS|^9Albay
Oyuncu
14 Temmuz 11:40 %0
alıntı:
Gönderen: RedLabeL
Dikis attiklarinda tam temizliyemiolarmis ve icerde ister istemez kil kaliomus ve tekrarliomus arkadas cok araştirdi öle oldu ve 3 ay civari yatti oturamadi ama suan bir problemi yok genelde dikis atilanlar tekrarlior die biliorum.
Only God Can Judge Me...

Açık bırakma yöntemi ile ameliyattada dikiş atmıyorlar yara açık kalıyor 1 yılda kapanıyor o yara , 6 ay pansuman yaptırman lazım bunu kim göze alabilirki..

Allah'a Olan Saygımız İle , İnsana Olan Sevgimiz İle , Sevdayla Çalan Ülkümüz İle , Güneşle Birlikte BİZ Geleceğiz..

^1mchtHUNTER
Albay
Albay
14 Temmuz 14:28 %0
gecmis olsun kardeş çok üzüldüm .. İnşallah basıma gelmez cok kötü bir durum.. Allah sabır versin

melihakkas1
Yüzbaşı
Yüzbaşı
21 Kasım 23:07 %0
allah şifani versin
okurkende biraz tırstım:S

Erik*
Oyuncu
22 Kasım 01:51 %0
yazık gerçekten ya 56 dikiş...

Her yerde olan, hicbir yerde,
Bir yerde olan, her yerde...
"Mevlana"

TuRKuS
Oyuncu
22 Kasım 08:24 %0
2.5 ay önce açık kalp ameliyatı geçirdim
hala adam gibi yatıp kalkamıyorum bazen tuvalette kalıyorum aileme bağırıyorum onlar gelip çıkartıyorlar beni.

Çaresi olmayan hastalık olmasın kardeşim gerisi düzelir hep sıkma canını

www.loveislie.com

Aşk mı ?

RPG|FaRaMiR
Orgeneral
Orgeneral

Rahatsız Pesimistler Grubu

23 Kasım 12:00 %0
kıl dönmesi çok fenaymış ya inş bana olmaz

Under cover of darkness...

Sayfa: « 1 2 3 »
YanıtlaAlana Geri Dön