Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
04/12/08 20:00 Toplam 252 oyuncu 50 sunucu 1166 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Teknik Destek, Bağlantı
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Hd4870 hakındakı göruslerınız

CSR | Poyri
Yarbay
Yarbay
06 Temmuz 14:22 %0
sizce hd4870 okdar övuldgu kadar ıı bır kart mı bazı yerlerde okudum tek basına 8800gtslı gecer filandenmis sizcede bu kart bu kdar ıımı eger boleyse bu karta gecmek lazım

colt.45
Oyuncu
06 Temmuz 15:48 %0
Simdi iyilik konusu göreceli bence..

Çünkü ati'nin nvidia'dan üstün oldugu ve zayıf oldugu yönlerde var fakat bu kart herhalde üstün oldugu taraf

su zamanda 4870 lerin fiyatları bayag bi düsmüsken bence kacırma derim.Ati kendini bayag geliştirdi.Bu kart ile alakalı test veya inceleme istersen sana özel mesaj atarım.(Burada veremiyorum reklam olabilir. )

CSR | Poyri
Yarbay
Yarbay
06 Temmuz 16:26 %0
valla atarsan ii olur
icinde 9800gx2de bulunsun yeter

balparmak
Binbaşı
Binbaşı
07 Temmuz 00:34 %0
valla 9800gx2 şu anda en güçlü ekran kartı.onu geçmesi pek mümkün değil.8800gts sli yı da geçmesi çok zor pek sanmıyorum.ama fiyat/performans olarak piyasadaki en iyi kart bence.

alıntı:
Gönderen: CSR | Poyri
valla atarsan ii olur
icinde 9800gx2de bulunsun yeter

CSR | Poyri
Yarbay
Yarbay
07 Temmuz 12:32 %0
ya ben buldum bıtane ne kdar dogru bılmıyorum 9800gx2yı gecmıstı bu kart bugun bı ark alcak kartı sıstemler oldukca benzer bırbırlerıone ona denetıcem bakalım nasıl bı perfonmans alıcak ona görede kararımı veririm artık

mojito ?!
Oyuncu
07 Temmuz 14:25 (07/07, 14:25) %0
Temmuzda(ne günü ne zamanı bilmiyorum) çok daha iyi yeni modeller gelecekmiş haberiniz olsun.

--ALINTIDIR TORA'DAN--

CSR | Poyri
Yarbay
Yarbay
07 Temmuz 15:21 (07/07, 15:30) %0
benden size bır soru daha bu benle alaklı deıl ark bu sistemi alıo sizce nasıl

sistem:Gigabyte HD4870 ocz reaper x 2gb 800mhz msı x48c platinum e8400
kasa feel psuda kasadaki psu ben bu psulaırn kaliteli olmaıdgını duymustum bu sistemi tam perfonmans calsıtırımı bu psu

Tora

07 Temmuz 16:01 %0
Güç kaynakları performansla alakasızdır fakat öyle bir sistemi çok büyük bir tehlikeye attığınızı belirtmek gerek.
Feel'daki güç kaynakları dandik Çin üretimi ucuz güç kaynaklarıdır ve her an güç tüketimini kaldırmayarak patlayabilirler.
Birçok aygıtınız zarar görebilir, garanti dışı kalabilir.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

lies<>B u R o
Yarbay
Yarbay
11 Temmuz 16:32 (11/07, 16:33) %0
genede feeli biraz ayirmak gerek everest gibide dandik degil ama o ekran kartini kaldiracak güce sahip degil arkadasim ultrasini sans eseri kurtardi aldi takti ve boom ana kartta msiden uzak dursun bence gigabyte dfi evga düsünse daha iyi olur

^1CBP|^9Ex0rC!sT
Albay
Albay
12 Temmuz 06:14 %0
Bu aralar fiyat/performans olarak en iyi kart gibi görünüyor. Nvidia'nın yeni 2 modeli olan GTX 260' ı geçti, GTX 280 ile arasındaki fark ise overclock ile büyük ölçüde kapatılabiliyormuş (öyle duydum).. Bende bu kartı almayı düşünüyorum zaten Nvidia bu atağa karşılık fiyat indirmeye uğraşıyor ama (bana göre) boşa uğraşıyor. Kanımca bu kart gayet uygun bildiğim kadarıyla 500W' lık psu gerekiyor marka olarak Tagan almayı düşünüyorum..
Saygılar..

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: