| Yazar | Kalıcı konu: Oynasana.com yeni gönüllüler arıyor |
Üsteğmen
WAFFEN-SS

|  | 03 Mayıs 13:54 %0 | |
|
BEYLER ADAMLARIN KENDINCE KURALLARI VAR nedeseniz boş ben başka servırlarda da oynadım burdan isim veremem ..reklama ve oynasana .com,u yapanlara ayıp olurr. burdaki uygulamalar cok farklı onu biliyorum ve göruyorum burda çok yeniyim.bu hem ii hemde haksızlıkların doğmasına neden oluyor bence. maptan uzaklaştırmalar olsun. wh cılerın denetlenmemesı olsun .. enteresan geldi. bilinmesini isityorumki övende ..şikayet eden cok bu siteyi. neyse rütbe olayı cok ilginç geldi oyuzden geldim .. bakalım nekadar cıkcam.özel uye olursamda .neden yöneticilik yapmak isteyeyimki. giremediğim maplara girer .oyunuma bakarım demi. ))) herkeze ii oyunlar
he unutmadan her site kendince bi kazancı olmalıkı .bizlere hizmet verebilsin. oyüzden .. özel uyeliğede karşı degilim. |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 04 Mayıs 16:50 (04/05, 16:51) %0 | |
|
merhaba
Şikayat
yahu o wh bu wh ben bu siteden oynamaya bir arkadaş tavsiyesinden başladım ve call of duty le ilgili wh fln hiç birşey anlamam sağdece oynarım..
peki o wh bu wh herkeze uzaklaştırma veriyorsunz peki bu oyunda hiç iyii oynayan yokmu ?
iyi oynayanlarda uzaklaştırma alıyor bu nasıl mantık ?
lütfen uzaklaştırma verdiğiniz kişileri iyi inceleyin ben bu yüzden burdan oynamama kararı verebilirim... |
| |
| Yarbay |  | 06 Mayıs 18:19 %0 | |
|
Herkese S.a
Ben bir çok forumda görev yaptım.İsim vermek istemiyorum. Özel üye degilim kesinlikle olmam. Bu sitede çalışarak yarar saglıcagıma inanıyorum..
Teşekürler
BaLaBaNCiK |
| |
Kablo İnternet Ekibi

|  | 15 Mayıs 16:53 %0 | |
|
| Bence sunucu yöneticisi olmak isteyenler ile yüz yüze görüşmeler gerçekleştirilmeli.Sonuçta internet üzerinden tanımadan verilecek yetkiler Oynasana.com yetkililerinin başını ağrıtabilir. |
| |

|  | 17 Mayıs 18:11 %0 | |
|
Yönetim kadromuzun tamamı İstanbul'da şehir dışındaki insanlara ulaşmamız bu yolla söz konusu değil. Kaldı ki şu aşamada yöneticilerimizin yaklaşım %75'i farklı illerde ikamet ediyor.
alıntı: Gönderen: uce
Bence sunucu yöneticisi olmak isteyenler ile yüz yüze görüşmeler gerçekleştirilmeli.Sonuçta internet üzerinden tanımadan verilecek yetkiler Oynasana.com yetkililerinin başını ağrıtabilir.
|
| |
 Orgeneral |  | 02 Haziran 23:07 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Onskzmrt
Olacam ama kredi kartı yok abi annemde biraz geri kafalı ) korkuyo paypaldan
cok ayıp sana nasıl bı kelimeyi kullandın harbiden ayip unutmaki cennet anaların ayagı altından cıkmadır |
| |
Tuğgeneral
WAFFEN-SS

|  | 07 Haziran 21:30 %0 | |
|
referans lazımmı osn.yönetimi. ben olurum .bana wh cılerı kapam yetkısını verın başka birşey ıstemem.gunde.20 sini kaparım bıktım yemin ederim bıktım wh cilerden.
uyelık işlemine herhangi bir kart yetiyor anladıgımkadarıyla.. |
| |
| Tümgeneral |  | 14 Haziran 19:06 %0 | |
|
| merhaba benbirkaç senedir sitede oynuyorum ve admin olmak istiyorum.fakat hiç özel üyeliğim yok.acaba mümkün değil mi?teşekkür ederim |
| |
| Albay |  | 17 Haziran 22:38 %0 | |
|
| ne özeli kardeşim para mı basıyoz |
| |
 Tümgeneral |  | 18 Haziran 13:49 %0 | |
|
artık başvuru süresi doldu mu
başvuru yapbiliyoz mu ?
*< For An Angel >*
-The Future Trance - |
| |
. |
| Yarbay |  | 06 Temmuz 09:06 %0 | |
|
ARKADASLAR BU SİTEYİ KURANLARDA HERHALDE HAYRINA SEVABINA KURMADI BUDA BİR İŞ.TAMAM HEPİNİZ KARŞISINIZ AMA ONLARDA SİTEYİ GELİŞTİREBİLMEK İÇİN PARAYA İHTİYAÇLARI VAR.
ASLINDA BİR BANKA HESABI İYİ FİKİR.ORADAN DA ÜYELİK GERÇEKLEŞTİRİLEBİLİR.
call of ONLINE,hayat OFFLINE |
| |
| Oyuncu |  | 07 Temmuz 17:57 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: For_An_Angel
başvuru yapbiliyoz mu ?
*< For An Angel >*
-The Future Trance -
|
| |
| Oyuncu |  | 07 Temmuz 17:59 %0 | |
|
eet
alıntı: Gönderen: For_An_Angel
başvuru yapbiliyoz mu ?
*< For An Angel >*
-The Future Trance -
|
| |
| Üsteğmen |  | 24 Temmuz 17:24 %0 | |
|
Sunucu yöneticisi olmak için en az bir defa özel üye olmuş olmanız gerekmektedir.
Türkçe Meali: parayla adminlik satıyoruz... |
| |
| Binbaşı |  | 24 Temmuz 19:06 %0 | |
|
''siteyi hayrına mı açmışlar?'' diyen arkadaşlara;
siteye her girdiğimde 'güm' diye bomba edasıyla ekranımın önüne gelen reklamdan tut, monitörün yarısını kaplayan turuncu turkcell reklamına kadar herşeyi de mi hayrına koyuyorlar buraya? bu reklamlardan zaten para kazanılıyor, onu geçelim. bu reklamları bu siteye vermelerinin nedeni ne peki? senin benim gibi insanların bu siteye girmesi değil mi? benim şu anda şu mesajı yazmam bile bir destektir bu siteye. ''yok efendim bilmem kaç dolar verde dostluğumuz pekişsin, para vermeyen başvurmasın'' denmesi ayıp değil mi? parasız üyeler çıksın bakalım, paralı üyelerin tık sayısına kim reklam verecek? ama güven meselesidir, en azından başvuracakların ciddi kişiler olmasını isterler, haklılar ama illa özel üyelik istemek biraz garip. |
| |
| Albay |  | 25 Temmuz 18:02 %0 | |
|
özel üye olmaya para nasıl yetcek bilader onun için saçma galiba param olsa ne durucam ) ben kalıcı olurum cod 2 de bence ) |
| |
 Tuğgeneral |  | 02 Ağustos 12:16 (02/08, 12:16) %0 | |
|
Ayda 10$ Cok Paramı?
Gunde Ortalama 5 YTL İnternet Cafelere Gunder 5 YTL Sigara Gunde 5 YTL İcecek Gunde 5 YTL Gıda İcin Harcıyoruz.
Sadece interneti Kullanırken Masa Basındayken 20 YTL Gidiyor.
Ayda Ortalama 12 YTL Gunde 0.50 Kurus A Bile Dek Gelmiyor. |
| |
Albay
FeArLeS of FiGhTiNgS

|  | 04 Ağustos 10:04 %0 | |
|
| Yaş önemli mi?? |
| |
| Orgeneral |  | 06 Ağustos 19:04 %0 | |
|
Yas gerekirmi arkadaslar bnm ozel uyeligim var ama abimin kredi kartindan alıorum yas onemlimi 3 senedir osn deim tanıyan bilir |
| |
| Albay |  | 16 Ağustos 11:53 %0 | |
|
| Size bi tavsiyem var oyuncuları arttırmak istiyorsanız sunucuları arttırın ve her osn oyuncusuna 3 veya 4 günlük bi özel üyelik hakkı tanıyın ondan sonra sunucular artıcaktır ve osn oyuncuları osn deki oyunları başkalarına tanıtmaları lazım ben mesela bizim semtteki internet cafelerdeki tanıdıklarımı cod 2 ile tanıştırdım hatta sahibine dedim osn den oynayın diye şimdi düşünücekler guvenlik olduğu için internet patch ı güvenlikten geçmiyor o yüzden oynayamıyolar ama o sorunuda çözücez inşallah ozaman osn oyuncu ile kaynıcak |
| |
| Oyuncu |  | 18 Ağustos 19:38 %0 | |
|
beni yaın beni bak negüzel olacak sevrerlar yada ben zaten bi çare buldum siz yapmazsanız ben yapacam bu hile ve kufure karsı
1881
|
| |
Korgeneral
Kings OF THE COD

|  | 18 Ağustos 21:29 %0 | |
|
yanı bır sekılde ayarlanır ozel uye ucretleri lakin burda amac nedır?secımin ıllakı ozel uyeden olması bıraz gereksız sanırsam.dıkkate alın burdakı yazılanları arkadaslar secım olucaksa demokratık olsun cekındıgınız noktaları zaten sız cozersınız dıye dusunuyorum.
(yas sınırı koyun olsun ıste ) |
| |
fakirdik

|  | 18 Ağustos 23:51 %0 | |
|
| presentable eleman alınacaktır |
| |
 Orgeneral
AbLe

|  | 22 Ağustos 00:56 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Exmaniax