Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/09/08 19:25 Toplam 240 oyuncu 47 sunucu 854 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » C&C Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Zerohour türkiye geldi

ergl
Oyuncu
17 Ekim 2007 23:16 %0
merhaba arkadaşlar

burdan hannibal93 arkadaşımızın TÜRKİYE nin adını yüceltmek için yapılan çalışmalara desteğinin ne kadar TÜRKİYE lehine olduğunu anlıyoruz. Arkadaşım bak europe denilen patch i yüklersin bakarsın bir defa ben hiç bir kimsenin emeğini çalmam adam gibi bak benziyorsa o zaman konuş ve kimseyede HIRSIZ diye konuşma insan ol ben onu yapabilmek için haftalarmı mı harcadım tutupta bir başkasının emeğine saygısızlık etmem eğer onlara ait bir şey kullanırsam da onu yapandan izin almadıkçada yapmam.Sen eniyiysi europe denilen patch ı yükle eline mouse gözüne 3d gözlük al anlaşılan göremiyorsun neyin neye benzediğini sonra gel konuş...

İşlerim dolayısıyla pek ilgilenemiyorum forumlarla ama bakıyorum da bir SAYGISIZLIK almış başını gidiyor neden bir TÜRKün VATAN 'ının adı yükseltmek için yaptığı uğraşlar hemen böyle hırsız çalıntı diye çıkıyor anlamış değilim.

Amacım VATANA HİZMET ÇALMAK DEĞİL.

EROLSNGL
Oyuncu
17 Ekim 2007 23:19 %0
Adam ülkesi için hiç bir çıkar gözetmeksizin onca ayını harcamıştır. Bu mod için sen ülken için ne yaptın 1 dk harcadınmı acaba. İş sadece modellerle bitmiyo.Hiç kod bilgisi olmadan başladıysa 3-5 ayı sadece araştırmaya harcamıştır. Sen bu ülke için kaç dk ni harcadın sen onu söyle bi bakalım oyle konuşması kolay tabi. Neymiş çalıntıymış sende çalda yap bakalım kaç ayını alacak.Hadi bakalım ne diyecen görek.

mustafa10719
Oyuncu
19 Ekim 2007 15:29 %0
belli olmuyormu zaten bu adamın ne kadar saçma sapan yorum yapıyor belli sana kapak yapacagiz hemde CC3 türkiye patch cıkarıyoruz Eglter arkadaşımla bu sefer iyice bizi sinirlendirler bunlar emege saygı bile yok artık Türkiye için Canımız Feda yeterki fedakar olalım

cooldiablos
Oyuncu
26 Kasım 2007 13:16 %0
sayin arkadaslar,

Türkiye zero houre motunun bilgisayara yukledim.
ama yukledikten sonra, ve oyuna basdaiktan sonra, Türkiyle bir kac saniye icinde hersey kendiliyinden patliyor. bende olan oyun command and conquer generals zero hour. bu neden oluyor, lütfen bana biryardimci olun.

Sevgiyle

Rare81
Oyuncu
10 Aralık 2007 12:52 %0
Zaten kimse birşey yapmaz.Ama yapılanı da herkes bombalamaya başlart.Yok şurası böyle olmuş burası şöyle olmuş.
Emek harcamış adam ve tek başına yapmış.Eleştirilerinizi yaparken yapıcı olmaya gayret gösterin.Bir iş yapma hevesiyle işe başlamış birinin çalışma azmini kırmamak gerekir.Ayrıca mod kötü değil bence iyi bile.Çünkü daha iyisini yapabilen yok.Yapabilen varsa çıksın yapsın sonra da ben yaptım daha iyi oldu desin.Ama hiçbişi yapmadan bombalama yapmak kolay.

gezgin1980
Oyuncu
03 Şubat 09:35 %0
arkadaşım çok sağol çok güzel olmuş ama askerlerde problem oluo ama porda bereli siniper bide roket atar deil normal asker bunu nasıl giderebilirim bide bişi daha sorcam bu oyun generals zero olmadanda oluomu?
şimdi den teşşekkürler

kaptan91
Üsteğmen
Üsteğmen
31 Mart 18:53 %0
eline sağlık arkadaşım.
bende aynı soruyu sorcam bu yama zero hour olmadan oluyo mu.?

Rare81
Oyuncu
31 Mart 23:54 %0
zero hour olmada olmaz.Adı üstünde mod.Tek başına bir oyun değil.

GeneraL_uLu
Oyuncu
09 Nisan 22:20 (10/04, 17:35) %0
Ellerine sağlık

dynamitMC
Oyuncu
19 Nisan 12:37 %0
Valla çok teşekkür ederim.Burayı youtube'de normal Zero Hour'u ararken buldum.Türkish mod falan yazıyodu merak ettim.Baktım. Sesler çok hoş.Çok çok beğendim.

Birkaç sorum olacak.Mümkünse yanıtlarsanız sevinirim:

1-)Oyunda galiba yeni bir devlet var.Doğru mu?Değil mi?(Türkler)

2-)Kaç yeni ünite var?

3-)İlk soru doğruysa biz o devlete karşı savaşıyor muyuz?

4-)Yeni görevler ve mapler de varmış?

youtube'de gördüğüm video bu. 7 dakika ama özellikle adamların sesleri süper. Gerçekten çok teşekkür ediyorum
http://www.youtube.com/watch?v=tGDuqnotGQA

"NosferaT"
Oyuncu
25 Haziran 23:15 %0
Herşey çok güzel iyide kendini bilmez 1 velet yüzünden forum katledilmiş...

Filty Scum...

Sonsuza dek yatabilen ölü değildir,
Tuhaf zamanlarda ölüm bile ölebilir...

AnR|RevolveR
Yarbay
Yarbay
05 Temmuz 13:19 %0
ya ben bu 1.2 1.3 1.4 patchler yuklenirken eeski dosyalar yok diye uyarı geliyor bu nedendir ayrıca emek vermişsin helal olsun kardeşim böyle adamlar herzaman çıkar memlekette senin emeğine saygı göstermezler ama ilk onlar kullanırlar ben gerçekten bunu görünce gurur duydum emeği geçen herkesi saygıyla selamlıyorum

Ne olursan ol gelme ben MEVLANA değilim beni germe
la bide lütfen zeka yarışına girecek yazılar yazmayınız!

ferdi52
Üsteğmen
Üsteğmen
25 Ağustos 23:04 %0
teşekkürler arkadaşım emeğine sağlık süper bi mod olmuş

Sayfa: « 1 2 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: