Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 01:51 Toplam 55 oyuncu 50 sunucu 443 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Konu Dışı
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: En rezil olduğnuz anınızı yazınız

kasusbelli
Albay
Albay
24 Haziran 23:40 %0
alıntı:
Gönderen: ^^03Jamiroquai!
En rezil günüm bugündu 2 arkadaşımla Capacity deki koltuklar var top şeklinde yeşil bi halı var oraya oturduk karşıdada afet kızlar...
Dedik yazılalım yanları boşaldı oturduk...
biz aramızda tartışıoz önce kim tanışcak diye
arkadaş fırladı aradan bi fotorafımızı çekermisiniz diye...
Kız : HAYIR!

Sonra biz diğer ikili gülme krizine girdik o sıradada artık rahatlığın getirdiği bir zart sesiyle inledi orası...
O zart sesi benden çıktı...
Sonrasında capacitynin ortasında yerlere yata yata güldük (Not:gerçekten yattık )
Ve de güvenlik tarafından postalandık...
Bla Bla Bla... Yes,Dear!

doğrumu ya kıralmış hikayen

söz konusu vatan ise gerisi teferruattır

Poyraz.!
Oyuncu
24 Haziran 23:45 %0
alıntı:
Gönderen: kasusbelli

doğrumu ya kıralmış hikayen
söz konusu vatan ise gerisi teferruattır

%100 yaşanmış bir hikayedir

Bla Bla Bla... Yes,Dear!

balparmak
Binbaşı
Binbaşı
25 Haziran 06:39 %0
Çok küçüktüm o zamanlar 5 ya da 6 yaşımda falanım.4 te olabilir.sonbahardı sanırım (oha nereye gidiyo bu anı,ani bi flashback yaşamam inşallah) adanadan kuzenler gelmişti sitenin havuzuna gidiyoruz etrafa falan bakıcaz.her yerde ölü kurbağalar falan var,havuzun içine bakalım dedik.en önde de mal gibi duruyorum ben.eğildim eğildim sonra bir kayma hissettim cumborlop havuza.ama havuz lağım suyu gibi,üstümden kaç tane kurbağa karınca falan çıktı yok lan kurbağa çıkmamıştı sanırım.ama arkadan itildiğimi düşünüyorum hala.deli gibi.
onun dışında hoca sınav yapıyo dersanede yanımda da sevdiğim uslu bir çocuk oturuyo.yemek yememe rağmen karnımda gurur yaptı.evet.feci utandım yahu.sınava girince şu içemiyorum artık,direk guruldama yapıyor.bir de sınıfta küfür ederken herkesin bir anda susması vardır ki çoğu kişinin başına gelmiştir.iyi ki hoca duymadı (büyük ihtimalle duymazdan geldi).utanislav federov.

Print_Screen
Üsteğmen
Üsteğmen
25 Haziran 16:13 %0
danimarka türkiye maçında bütün milletin içinde(amcam,kuzenler,babam,annem,yengem vs.)emrenin kaçırdığı bi frikik pozisyonu için ana avrat düz gitmiştim ki hala dün gibi hatırlarım

fK|Anesthesia!.
fastest killers

25 Haziran 17:57 %3
Lise 2 deyken yıl sonu kutlamaları cercevesinde tiyatro yapıcaktık benim rolüm fransız askeri olmak ve türk bi amca tarafından ölmekti neyse salonda kaymakam, belediye başkanı, meb'den yetkililer filan var salon baya üst düzeydi arkadada öqrenciler filan vardı işte biz basladık oyuna benim senaryo geldi cıktım sahneye bizim türk amcada geldi silahı cıkardı tam ates edicek tabanca tıs dio ates cıkmıo bidaha denio tıs dio ates cıkmıo dedim lan en iisi o ates etmeden ben intihar ediim(demez olaydım) sonra düstüm yere millet bi gülüo bi gülüo benim saft kaymıs vaziyette kulise döndüm oyundan sonra kızların suratına bir daha bakamadık

Hep Denedin, Hep Yenildin. Olsun Yine Dene, Yine Yenil, Daha İyi Yenil !

BetterMatron
Oyuncu
25 Haziran 19:15 %5
kız arkadaşımın adı ayşenur onla mesajlaşırken yanlışla ayşegül yazdım

sanane lan!

Türkiş
THE PRESTIGE

26 Haziran 13:29 %0
geçen sene dersanede deneme sınavı oluyorduk..bi kız vardı ve dersanenin en güzel kızlarından biriydi..o gün biraz durgundu..sınavın 30.dakikasında hocadan izin alarak çıktı..bizim önümüzden geçti arkasından bi baktık her tarafı kan ..

Ya kızım niye pet takmıyorsun k?? hiç mi anlamadın..Tamam çok doğal bişey ama koskoca etek sırf kan olmuştu..Nasıl becerdi anlayamadık..Tabi sınıfta kekkonun biri en arkalardan İĞĞĞ diye bağırdı..Kıza üzüldük açıkcası..Ve nedense o kızın artık bi çekiciliği kalmamıştı gözümde

neyse hala arkadaşım kendisi cnm benim

Ulusal varlığımıza düşman olanlarla dost olmayalım.Böylelerine karşı,Türküm ve düşmanım sana,kalsam da bir kişi diyelim

Comanchero.
Yarbay

Moderatör
26 Haziran 13:31 %0
alıntı:
Gönderen: Türkiş_kilır
geçen sene dersanede deneme sınavı oluyorduk..bi kız vardı ve dersanenin en güzel kızlarından biriydi..o gün biraz durgundu..sınavın 30.dakikasında hocadan izin alarak çıktı..bizim önümüzden geçti arkasından bi baktık her tarafı kan ..
Ya kızım niye pet takmıyorsun k?? hiç mi anlamadın..Tamam çok doğal bişey ama koskoca etek sırf kan olmuştu..Nasıl becerdi anlayamadık..Tabi sınıfta kekkonun biri en arkalardan İĞĞĞ diye bağırdı..Kıza üzüldük açıkcası..Ve nedense o kızın artık bi çekiciliği kalmamıştı gözümde
neyse hala arkadaşım kendisi cnm benim
Ulusal varlığımıza düşman olanlarla dost olmayalım.Böylelerine karşı,Türküm ve düşmanım sana,kalsam da bir kişi diyelim

şimdi rezil mi oldun sen bu olay yüzünden

The child is grown , the dream is gone...
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Türkiş
THE PRESTIGE

26 Haziran 13:33 (26/06, 13:34) %0
alıntı:
Gönderen: Comanchero.

şimdi rezil mi oldun sen bu olay yüzünden
The child is grown , the dream is gone...

yok o kızın adına rezil oldum..Yani o rezil gibi bişey oldu Anlatayim dedim ne var la bunda

cybrq
Oyuncu
27 Haziran 22:51 %0
Havuza gitmiştk arkadaşlarla benim mayoda bol geliyo biraz...nyse biz iddaya tutuştuk yok balıklama atlayamassın diye...atlıcam ulan dedim,gerildim gerildim atlamamla birlikte mayo suyun üstünde kaldı .suyun üstüne çıkıp hemen mayoyu giydim suyun içinde bütün millet e rezil oldm tabi...

{SeU}iGh0$t
Albay
Albay
05 Temmuz 00:02 %0
İlkokul 2 veya 3e gidiyodum o aralar, öğle yemeği vaktiydi zil çaldığında bende kek gibi teneffüs sandım çıktım dışarı bahçeye dışarı bomboş ilk benmi çıktım dedim sora gittim hemen kale/kale direğine fln tırmandım bi baktım 5-6 tane beden hocası fln 3.5 metre ilerde bana bakıyo, koştum hemen arkadan dolandım yemekhaneye girdim

Sayfa: « 1 2 3 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: