Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 02:11 Toplam 41 oyuncu 50 sunucu 330 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Konu Dışı
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Başbağlar katliamı

kasusbelli
Albay
Albay
04 Temmuz 01:06 %11
tarih 5 temmuz 1993, sivas madımak katliamından 3 gün sonra.
sosyalizmin! ve insan haklarının!? yegane savunucusu pkk, sivas katliamına misilleme olarak, sünni/muhafazakar kesimin yoğunlukla yaşadığı erzincan ın kemaliye ilçesinin başbağlar köyünü 100 kişilik bir terörrist ekiple bastı. köy meydanına toplanan 29 kişi kurşuna dizildi, 1i çocuk 1 kadın 4 kişiyi evlerinde diri diri yaktı. failler aynı madımak katliamındaki gibi ''paçayı yırtt'', 2 kişi hapis cezası aldı, bu olayda burda kapandı. Niye yazdım bu yazıyı? çünkü sivas katliamını dillerinden düşürmeyen bazıları, bu olayı bilmez, görmezden gelir.
maksat ise çok açık. halkı terör ortamına dahil edip birbirine düşürmek. kimileri madımak olayı için provakasyon, unutulması gereken ufak birşey diyebilir. kimileri de başbağlar için aynı şeyi söyleyebilir. ve kimse yoğurdum ekşi demedikçe biz daha çok
sivas ve başbağ görürüz.

söz konusu vatan ise gerisi teferruattır

^1|LoS|^9Albay
Oyuncu
04 Temmuz 01:39 %0
Star tvde yayınlanan köprü adlı dizide recep yazıcıoğlunun hayatı anlatılıyor biliyorsunuz.Rahmetli oldu tabi kendisi suikaste kurban gitti.O dizinin ilk bölümlerinde başbağlar köyünün basılmasını falan gösteriyordu.Allah hepsine rahmet eylesin.Allah bu vatanın üstünde gözü olanında gözünü çıkarsın.Ş******* kansız vatansız bayraksız aç köpekler.

balparmak
Binbaşı
Binbaşı
04 Temmuz 01:45 (04/07, 01:46) %2
çorum ve maraş katliamındaki gibi değil mi?

alıntı:
Gönderen: kasusbelli
''paçayı yırtt'', 2 kişi hapis cezası aldı, bu olayda burda kapandı.

otafuku
Oyuncu
04 Temmuz 02:18 %1
alıntı:
Niye yazdım bu yazıyı? çünkü sivas katliamını dillerinden düşürmeyen bazıları, bu olayı bilmez, görmezden gelir.

Yani pekaka ile hiç bir alakası olmayan 30 kişinin yakılmasını pekaka ile ilişkilendirip, sonra pekakanın yaptığı katliamı madımağa "sosyalist" bir misilleme olarak yorumlayıp bizim bunu görmezden geldiğimizi söylüyorsun. Valla ne içtin bilmiyorum ama kafan iyi herhalde saçmalamayı bırakıver bi zahmet, açtığın konunun giriş mesajından amacının kavga çıkarmak olduğu belli hadi bakim hadi...

Comanchero.
Yarbay

Moderatör
04 Temmuz 11:41 %0
alıntı:
sosyalizmin! ve insan haklarının!? yegane savunucusu pkk, sivas katliamına misilleme olarak, sünni/muhafazakar kesimin yoğunlukla yaşadığı erzincan ın kemaliye ilçesinin başbağlar köyünü 100 kişilik bir terörrist ekiple bastı. köy meydanına toplanan 29 kişi kurşuna dizildi, 1i çocuk 1 kadın 4 kişiyi evlerinde diri diri yaktı. failler aynı madımak katliamındaki gibi ''paçayı yırtt'', 2 kişi hapis cezası aldı, bu olayda burda kapandı. Niye yazdım bu yazıyı? çünkü sivas katliamını dillerinden düşürmeyen bazıları, bu olayı bilmez, görmezden gelir.
maksat ise çok açık. halkı terör ortamına dahil edip birbirine düşürmek. kimileri madımak olayı için provakasyon, unutulması gereken ufak birşey diyebilir. kimileri de başbağlar için aynı şeyi söyleyebilir. ve kimse yoğurdum ekşi demedikçe biz daha çok
sivas ve başbağ görürüz.

ov yee aklınca sosyalistlere laf sokmuşsun harikasın dostum devam...

The child is grown , the dream is gone...
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

deagle
Oyuncu
04 Temmuz 12:18 %0
alıntı:
sivas ve başbağ görürüz.

pkk sosyalizmin yegane savunucusu değildir. sana bunu kim öğretti bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum. neyse lafı fazla uzatmayayım. bende senle bu katliam için aynı duyguları paylaşıyorum. masum insanların öldürülmesi hiçbir zmn haklı bişimiş gibi gösterilemez.

ama tekrar sölüyorum pkk sosyalizmin savunusucu falan olamaz. msjını editlemeni rica ederim.

numlocked

^1|LoS|^9Albay
Oyuncu
04 Temmuz 12:46 (04/07, 12:47) %0
alıntı:
Gönderen: deagle

pkk sosyalizmin yegane savunucusu değildir. sana bunu kim öğretti bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum. neyse lafı fazla uzatmayayım. bende senle bu katliam için aynı duyguları paylaşıyorum. masum insanların öldürülmesi hiçbir zmn haklı bişimiş gibi gösterilemez.
ama tekrar sölüyorum pkk sosyalizmin savunusucu falan olamaz. msjını editlemeni rica ederim.
numlocked

Ama pekaklılar öyle demiyor Hem sosyalizmi savunuruz hemde pekaka propagandası yaparız diyorlar.

GD|MiCCheCk
Tümgeneral
Tümgeneral

paris

04 Temmuz 12:54 %0
alıntı:
Gönderen: ^1|LoS|^9Albay

Ama pekaklılar öyle demiyor Hem sosyalizmi savunuruz hemde pekaka propagandası yaparız diyorlar.

Benim babam urfalı ve kürt ama sırf pkk ya karsı olduğu için urfaya gitmio..herkes sokaklarda pkk propogandası yapıo ama nedense hiçbiri ne sosyalizmi ne de kominizmi ömründe duymamış...hepsinin tek amacı(bizzat kulaklarımla duydum)
dağa çıkıp Türk Askeri öldürmek...ama sosyalizimde ve kominizimde insan öldürmek yoktur
pkk neyin savunucusu demistiniz?

god damn
Oyuncu
04 Temmuz 15:43 %0
Şimdi bu ampül kafalara göre öyle bir oldu ki anlayış herşeyi kılıfına uydurmuşlar ; solcuyum dersin pekakalı derler , Madımak'ı unutmayalım dersin pekakalı derler , sağcıyım dersin akepeden başka sağ yok derler...

Öyle bir konu açmış ki bu kendini bilmez genç, sanki Madımak olayına gönderme yapıyor , misilleme yapıyor...Siz Madımak'ı anıyorsunuz ama Madımak'ın iç yüzü bu demeye getiriyor...Dediğim gibi bilgiden yoksun, araştırmaktan yoksun , sorgulamaktan yoksun bir beyin...

god damn
Oyuncu
04 Temmuz 15:47 (04/07, 15:49) %0
alıntı:

h i z bullah ta sağ kesimin görüşlerini tutumunu savunuyor...Bütün sağcılar h i z bullahçı o zaman Albay...

not:Yasaklanmış isim diye h i z bullah yazdım.

^1|LoS|^9Albay
Oyuncu
04 Temmuz 15:49 %0
alıntı:
Gönderen: god damn

* ta sağ kesimin görüşlerini tutumunu savunuyor...Bütün sağcılar *çı o zaman Albay...

Cümleni doğru bir şekilde kurarsan tam süper olacak.

^1|LoS|^9Albay
Oyuncu
04 Temmuz 15:50 %0
alıntı:

h i z bullah ta sağ kesimin görüşlerini tutumunu savunuyor...Bütün sağcılar h i z bullahçı o zaman Albay...

not:Yasaklanmış isim diye h i z bullah yazdım.

Valla pekaka sitesinde deniz gezmiş yoldaşlarının ölüm yıldönümünü kutlayan onlar yada onun fikirlerini savunanlar onlar inanmıyorsan gir bak istersen

^1|LoS|^9Albay
Oyuncu
04 Temmuz 15:52 %0
alıntı:
Gönderen: ^0/SS/^1MiCCheCk

Benim babam urfalı ve kürt ama sırf pkk ya karsı olduğu için urfaya gitmio..herkes sokaklarda pkk propogandası yapıo ama nedense hiçbiri ne sosyalizmi ne de kominizmi ömründe duymamış...hepsinin tek amacı(bizzat kulaklarımla duydum)
dağa çıkıp Türk Askeri öldürmek...ama sosyalizimde ve kominizimde insan öldürmek yoktur
pkk neyin savunucusu demistiniz?

marksizm,leninizm,maoculuk,apoculuk,sosyalizim herbişeyi savunuyor onlar urfada köydeki adamlar ne bilsin şunu bunu televizyonu 10 sene önce görmüş insan doğudaki halk.sen git metropol şehirlerindeki pekakalılara bak hepsi cin gibi sosyalist geçinip 1 mayısta polise kaldırım taşı atanlar onlar

god damn
Oyuncu
04 Temmuz 16:01 %0
alıntı:

Valla pekaka sitesinde deniz gezmiş yoldaşlarının ölüm yıldönümünü kutlayan onlar yada onun fikirlerini savunanlar onlar inanmıyorsan gir bak istersen

Deniz Gezmiş le pekaka felsefesini aynı kefeye koyarsan kusuruma bakma sana da cahil demek zorundayım.

Deniz gezmiş ve arkadaşları özgürlük,hak ve demokrasi için bu ulusun çıkarları için öldüler...pekaka ise özerklik ve kendilerince bir devlet kurulması için (kürdistan) ÖLDÜRÜYORLAR.

Şunu unutma sen de şimdi kalkıp varolan hükümete karşı bir takım mitingler, sözlü yazılı ifadeler kullansan ve ayaklansan pekaka senin de görüşlerini destekler.Çünkü bu onların işine geliyor.Her kim ki solcuyum dese hemen pekaka damgası yiyor.

Hitler de Deniz Gezmiş 'in düşüncelerini beğense Deniz otomatikman faşist mi oluyor ?

10*** ZiFiR
Tuğgeneral
Tuğgeneral

IMP3RIAL Sh4rpShooTR: "0TT0M4N"

04 Temmuz 16:08 %0
alıntı:
Rahmetli oldu tabi kendisi suikaste kurban gitti.

ben , trafik kazasında öldü diye biliodum yaa.hani mıcırlı yollar fln çok gündeme gelmişti. gerçekten suikastmıymış? vay anasını bee.

SCRAPING
Binbaşı
Binbaşı
04 Temmuz 16:19 %0
bi kere pkk ne onu anlamak lazım...pkk ne sosyalist ne komünist ne faşist ne başka bişi...pkk devlete karşı...

sen chp li ol...yada mhp li ol....devlete karşı protesto yap...o adamlar biz sizi destekliyoruz der...2 dakkada mhp li olurlar...yada chp li..yada sosyalist komünist vs vs...onlara fark etmez...çünkü devlete karşı olan herkesin yanında onlar....belli bi görüşleri yok bu yüzden...kendileri kürt devleti kurmak için sosyalist komünist solcu sağcı ne olursa olsun protesto eden herkesi desteklerler....

bu yüzden pkk sosyalisttir şudur budur demek saçma...pkk devlete karşıdır bu kadar...devlete karşı her yapılan protestonunda yanında olurlar....

madımak ile bu olayı bi konuda ayırmak lazım...
madımaktaki olayda büyük çoğunluk halktan insanlardı...
bu olayda ise pkk terör örgütü yaptı...

her ikiside kötüdür tabiki...şu iyi bu kötü diyecek halimiz yok...masum insanlar ölmüştür sonuçta....olmaması yapılmaması gerekirdi...

ama halktan insanların yaptığı ile terör örgütünün yaptığı eylemi bi kere aynı kefeye koyup karşılaştırmamak lazım...

haaa madımaktaki olaya sırf protesto oluyor diye bence pkk da destek çıkmıştır herhaldi..çünkü işlerine gelir....

lakin dediğim gibi birinde halkında içinde olduğu insanlar vardı...diğerinde bi suikast şeklinde...benzer olaylar değil yani...

kıyaslamak yanlış olur...haa ikiside kötüdür..yanlıştır...tasvip ettiğimiz bi durum değildir...keşke olmasaydı..keşke masum insanlar ölmeseydi....

GD|MiCCheCk
Tümgeneral
Tümgeneral

paris

04 Temmuz 22:15 %0
alıntı:

Deniz Gezmiş le pekaka felsefesini aynı kefeye koyarsan kusuruma bakma sana da cahil demek zorundayım.
Deniz gezmiş ve arkadaşları özgürlük,hak ve demokrasi için bu ulusun çıkarları için öldüler...pekaka ise özerklik ve kendilerince bir devlet kurulması için (kürdistan) ÖLDÜRÜYORLAR.
Hitler de Deniz Gezmiş 'in düşüncelerini beğense Deniz otomatikman faşist mi oluyor ?

sen deniz gezmişi hiç tanımıyorsun deniz gezmiş marksist leninist oldunu söylerdi hep..
ama arkadaşlarına sorarsan sadece bunlarla yetinmedi..
devliste abiler(!) öyle anlatır deniz gezmişi ama deniz gezmişi herkesten ii ben tanıyorum..70 ten sonra solcular arasında bölünme yasandı ve birçok kisi kürt milliyetçisi oldu.deniz gezmiş de asılmasa bunların arasına gircekti...
nerden mi biliyorum babamın arkadaşıydı^^

otafuku
Oyuncu
04 Temmuz 22:35 %0
alıntı:
Gönderen: ^0/SS/^1MiCCheCk

sen deniz gezmişi hiç tanımıyorsun deniz gezmiş marksist leninist oldunu söylerdi hep..
ama arkadaşlarına sorarsan sadece bunlarla yetinmedi..
devliste abiler(!) öyle anlatır deniz gezmişi ama deniz gezmişi herkesten ii ben tanıyorum..70 ten sonra solcular arasında bölünme yasandı ve birçok kisi kürt milliyetçisi oldu.deniz gezmiş de asılmasa bunların arasına gircekti...
nerden mi biliyorum babamın arkadaşıydı^^

Neden baban kahin mi de ölmese ne yapacağıın biliyor?

GD|MiCCheCk
Tümgeneral
Tümgeneral

paris

04 Temmuz 22:38 %0
yapacaklarını biliyordu^^

Düşmanın ülkesi viran olacak,
Türkiye büyüyüp "TURAN" olacak.

CoNqueRoR<<
Tuğgeneral
Tuğgeneral
04 Temmuz 22:43 %2
bikacyıl oncede dhkp-c nin tunceli sorumlusu tunceli de askerlere kursun sıkarken yakalandı. hani şu necdet sezer beyin affettiği adamlardan biri. şu örgütlerden hangisi sadece kalemle savasıyor, merak ediyorum. hangisi uyusturucudan, kacakcılıktan para kazanmıyor. e hak hukuk adalet.
gerci suc bulmamakta lazım, denizler bankayı soyar birileri denizler ölmez diye yırtınır. diğerleri alevi katliamını acar forumda sonra bir diğer sünni katliamı acılınca bunu acanların bi acıgını birseyler sölemek isteyenlerin yanlışını yakalamak isteyenlerle dolar.
bende bir ERZİNCANLI olarak düşüncelerimi ifade ettim. hepsi bu.

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: