Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 02:18 Toplam 36 oyuncu 50 sunucu 341 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Teknik Destek, Bağlantı
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Mp4 e çevirme

RYAN7R
Korgeneral
Korgeneral
04 Temmuz 02:24 %0
BEYLER OYUN İÇİNDE KAYDETTİĞİM DOSYALARI MP4 E ÇEVİREMİOM SİZCE NEDEN?

Tora

04 Temmuz 05:01 %0
Oyun içinde kaydettiğiniz dosyaların formatı nedir?
Hangi programı kullanıyorsunuz?
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

RYAN7R
Korgeneral
Korgeneral
04 Temmuz 11:51 %0
cod4 player ı kullanark yapıorum

RYAN7R
Korgeneral
Korgeneral
04 Temmuz 11:51 %0
dm formatı

Tora

04 Temmuz 12:33 %0
CoD4 player, demo izleme aracı değil miydi?
Biraz araştırdım google'da, fakat demo'yu video'ya çeviren bir uygulama bulamadım.
Tam olarak hangi program olduğunu, link ile belirtirseniz, programı deneyerek yardımcı olabilirim.

dm'yi video'ya çeviren bir program bildiğim kadarıyla yok.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

darktrpr

04 Temmuz 13:58 %0
Cod4 player ile alınan demonun convert edilmesi zaten söz konusu olamaz. dm dosyaları vektörel hareketleri kaydediyor, herhangi bir görsel bilginin kaydı söz konusu değil. Bu nedenle oyun içi görüntü kaydetmek için Fraps tarzında bir program kullanmanız gerekiyor.

RYAN7R
Korgeneral
Korgeneral
04 Temmuz 16:41 %0
eyv çok saol

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: