| Yazar | Konu: En iyi dip çi? |
| Tuğgeneral |  | 02 Temmuz 11:52 %0 | |
|
| dexter kocum sen once millete artistlik taslamaktan vazgec sonra gel buraya.Senin yazdıkların cok mu alakalıda konmuşuosnn.... |
| |
|
|
Tümgeneral
Silence Of The Lambs

|  | 02 Temmuz 11:53 %0 | |
|
| ben iyim ya=D |
| |
| Tümgeneral |  | 02 Temmuz 12:45 %0 | |
|
bi zamanlar isim yapmıştım bu dip olayında, hatta silahla değilde haritadaki ağaçlardan dal kırıp oynadığım bölümler vardı.
tiskiniyorum dedim dünyalı... |
| |
| Albay |  | 02 Temmuz 19:24 %0 | |
|
| gecen tou da duvara dip attım duvar yıkıldı |
| |
| Çavuş |  | 02 Temmuz 19:38 %0 | |
|
Beni Heç Hatirlayan Yok Adamlarin Ustunde Sadece Dip Gitiimi Hatirliyom Video Bile Var 4. mu Ne Çikmiştim Adamlar Tabi Rifle makinalilarla Geliyolar |Xfirede| Toujane Dm
www.callofduty.forumup.com
Cod2 Cod4 ve Guncel Oyunlar İçin Yeni Bi Portal
|
| |
| Başçavuş |  | 02 Temmuz 20:24 %0 | |
|
| Benim o ben |
| |
Yüzbaşı
co9

|  | 02 Temmuz 23:34 %0 | |
|
| forum bos konu doldu |
| |
| Tuğgeneral |  | 03 Temmuz 00:48 %0 | |
|
iyiki söyledin bu sözü aklıma s12den Adam^_^Marcus geldi. Arada en iyi o dip atıyor diyebilirim. Dip arşivinde yerim vardır =)
alıntı: Gönderen: No.M/DeltaSays
Beni Heç Hatirlayan Yok Adamlarin Ustunde Sadece Dip Gitiimi Hatirliyom Video Bile Var 4. mu Ne Çikmiştim Adamlar Tabi Rifle makinalilarla Geliyolar |Xfirede| Toujane Dm
www.callofduty.forumup.com
Cod2 Cod4 ve Guncel Oyunlar İçin Yeni Bi Portal
|
| |
| Tuğgeneral |  | 03 Temmuz 02:01 %0 | |
|
En iyi Snipci?
En iyi Mp44cu?
En iyi VsVs.
Yeni Modada En iyi Dipci?
Bende Forum Acmıcam Ama Su Soruyu Soruyorum!
En iyi Domates Soyan?
En iyi Bulasık Yıkayan?
En iyi Ayakkabı Boyayan?
| |
| Yarbay |  | 03 Temmuz 11:33 (03/07, 11:41) %0 | |
|
| yazmayın artık suraya.kaybolsun gitsin.1 ay oldu hala yazıyorsunuz.Nerden bulup cıkarıyonuz bu topigi anlamıs degilim.İlk sayfada olmayan diger topiklere tekrar tekrar yazanlar yüzünden kirleniyor.2. sayfaya bakmayın kardeşim. |
| |
. |
| Tümgeneral |  | 03 Temmuz 14:09 %0 | |
|
çağrı o saçların hali ne len öyle?
alıntı: Gönderen: n O w iTZKi
gecen tou da duvara dip attım duvar yıkıldı
tiskiniyorum dedim dünyalı... |
| |
| Teğmen |  | 03 Temmuz 18:47 %0 | |
|
| arkadslar hepinizin kandili kutlu olsun |
| |
| Tuğgeneral |  | 04 Temmuz 02:09 %0 | |
|
Bunlar da aslında askerlik yapanlar için gerekli... Bazen erlere patates soyma işleri verildiğinde arada "komutanım şu xxx
adındaki arkadaş daha iyi soyuyor ona soydurun daha hızlı olur" diyebilmeye yarar böylece =)
alıntı: Gönderen: ^^14RE4LTURK
En iyi Snipci?
En iyi Mp44cu?
En iyi VsVs.
Yeni Modada En iyi Dipci?
Bende Forum Acmıcam Ama Su Soruyu Soruyorum!
En iyi Domates Soyan?
En iyi Bulasık Yıkayan?
En iyi Ayakkabı Boyayan?
__
Forum Forum Sen Ne iCin Yapıldın Millet Ne İcin Kullanıyor.
Sorun Warsa Cozeriz?
Adopen 07 GencLiK
|
| |
| Tuğgeneral |  | 04 Temmuz 13:16 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: EGRCNR-ALEQ
Bunlar da aslında askerlik yapanlar için gerekli... Bazen erlere patates soyma işleri verildiğinde arada "komutanım şu xxx
adındaki arkadaş daha iyi soyuyor ona soydurun daha hızlı olur" diyebilmeye yarar böylece =)
Hahahaha Koptum  
______
Türküz Bütün baslardan Ustunuz. |
| |
| Albay |  | 09 Temmuz 14:38 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: |BT|artilery271
çağrı o saçların hali ne len öyle?
tiskiniyorum dedim dünyalı...
o saçlarr artık yok abi bahoyu görünce kestirdim :d |
| |
Tuğgeneral
WAFFEN-SS

|  | 09 Temmuz 15:29 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^1>DE^4<X>^1TER<
Valla ben dün oynadım ve baya iyi bıldugum PUNCH diyorum.Ama 2 dip benden yedi (Kazara )
klan macı yapalımmı
albay buarda c.tesi neden maca gelmiyorsun.. form konusuyla alakası yok ama .okadar alakasız bi form ki bu yazdıkalrımda abes kacmaz.. buarada en iyi dipci. bizim bu rum asıllı dostumuz var . bence o deli icer her kadehin dibinide görür bence en iyi dipci bizim rüstem .. yürübe rum rüstemim deli dipcidir deli ..
ve işin en komiğide bu top içklerin ti geceni cok fazla oluyor lakin beli bir mesaj sayısını gectikten sonra adamın actiği en iyi 10 formuna direk kayıt düşüyor. kardeşin nicki tıklayan porifili gördüğünde milette vay be ne form acarmış diycek .en iyi 10 formu var osnede .hihohaaa. formcu kardeşlere selam olsun
WAFFEN-SS TIGER |
| |
Tuğgeneral
tukısh soldier

|  | 03 Ağustos 14:50 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: ^7/SS/^1TIG^7ER
klan macı yapalımmı
albay buarda c.tesi neden maca gelmiyorsun.. form konusuyla alakası yok ama .okadar alakasız bi form ki bu yazdıkalrımda abes kacmaz.. buarada en iyi dipci. bizim bu rum asıllı dostumuz var . bence o deli icer her kadehin dibinide görür bence en iyi dipci bizim rüstem .. yürübe rum rüstemim deli dipcidir deli ..
ve işin en komiğide bu top içklerin ti geceni cok fazla oluyor lakin beli bir mesaj sayısını gectikten sonra adamın actiği en iyi 10 formuna direk kayıt düşüyor. kardeşin nicki tıklayan porifili gördüğünde milette vay be ne form acarmış diycek .en iyi 10 formu var osnede .hihohaaa. formcu kardeşlere selam olsun
WAFFEN-SS TIGER
bizimle yapsaniza ya babus ben klan maci yapmadim bakalim klan'da nasil oynuyo biziim takim ben SNAYPIR MEMO$     |
| |
| |