Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 01:42 Toplam 55 oyuncu 50 sunucu 460 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Teknik Destek, Bağlantı
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: İslemci fan hızı

Whirlweird.
Oyuncu
03 Temmuz 13:48 %0
Dün makinaya psu girişli işlemcininkinden az buyuk bir fan taktım.Normalde 46-50C arasi 4500-5000 devir dönen işlemci fanı max 4200 devir yapiyor artik.3500-3900 arasi dönüyor.Gücünde bi azalma mi oldu,yoksa benim kuruntummu,yeni fanla bir alakasi warmi?

Keyboard not found
Press any key to continue . . .

Tora

03 Temmuz 14:33 %0
İşlemci sıcaklığı düştüğü zaman fan deviri de düşecektir, böylelikle daha sessiz olacaktır.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Whirlweird.
Oyuncu
03 Temmuz 14:43 %0
alıntı:
Gönderen: Tora
İşlemci sıcaklığı düştüğü zaman fan deviri de düşecektir, böylelikle daha sessiz olacaktır.

Anlatmak istedigim suydu.Su anda ayni sıcaklikta 46-50C arasi ama 3900 devir yapiyor eskiden 4500-5000 devirdi.Sorun olablir mi?

Keyboard not found
Press any key to continue . . .

^1Julien
Oyuncu
03 Temmuz 14:47 %0
ya benim işlemci yazında kışında sürekli acaib ses yapıor bios ayarlarından falan ayarlarsın dioalr ama nasıl olcak o iş

LoS#

Exmaniax
fakirdik

03 Temmuz 18:24 %0
ajksdghag,şsl
islami fan hızı okudum
yayrıldım

Türkiş
THE PRESTIGE

03 Temmuz 19:27 %0
alıntı:
Gönderen: Exmaniax
ajksdghag,şsl
islami fan hızı okudum
yayrıldım

kandil yüzünden olm

lies<>B u R o
Yarbay
Yarbay
06 Temmuz 07:25 %0
islemci fan hiziniz biosta autotadir buda islemcinin isi durumuna göre artarda azalirda yeni taktiginiz fanin bu olaya katkisi olmustur islemci faninizda bi sorun bulunmuyor bu gayet normal calistigini gösterir

Sayfa: « 1 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: